Mai multe
De la: kudika335366, la data 2011-01-11 08:55:30De la: TIGRA, la data 2011-01-10 09:14:54 ....asta cu video/chatul vine dupa ce am pus la gunoi multe job/uri din alea de le zici tu adevarate...pentru ca un job oricat ar fi de grozav...daca nu iti aduce si bani suficienti cat sa supravietuiesti de la o luna la alta ..nu are nici o valoare!!!...bine pana la urma si jobul de la video/chat l/am pus la gunoi...pentru ca nici ala nu prea mi/a adus bani oricat m/am straduit. si rusine nu are de ce imi fi deloc....[/quote] imi rezerv dreptul der a spune ca tigra nu poate fi penibila niciodata.. si nici o femeie care dispune de inteligenta ei!
|
||
|
pickard Postat pe 11 Ianuarie 2011 09:05 |
||
|---|---|---|
|
imi rezerv dreptul der a spune ca tigra nu poate fi penibila niciodata.. si nici o femeie care dispune de inteligenta ei! [/quote]pup Pickard, eu am o vorba atata timp cat am 2 maini si 2 picioare mai bine imping de un tomberon, dar imi pastrez demnitatea si pot merge cu capul sus pe strada, decat sa ma arate lumea cu degetul si sa spuna "uite-o pe aia care se despoaie pe net" |
||
|
visan_georgiana Postat pe 11 Ianuarie 2011 09:27 |
||
|
....asta cu video/chatul vine dupa ce am pus la gunoi multe job/uri din alea de le zici tu adevarate...pentru ca un job oricat ar fi de grozav...daca nu iti aduce si bani suficienti cat sa supravietuiesti de la o luna la alta ..nu are nici o valoare!!!...bine pana la urma si jobul de la video/chat l/am pus la gunoi...pentru ca nici ala nu prea mi/a adus bani oricat m/am straduit. si rusine nu are de ce imi fi deloc....[/quote] pai de ce te-ai oprit aici, puteai sa te postezi in vreun club sau hotel si faceai mai multi bani, decat la un job adevarat, pt ca de la video chat la prostitutie, in adevaratul sens al cuvantului, nu este mult. Acum depinde si de cat de mult te respecti. |
||
|
|
||
|
visan_georgiana Postat pe 11 Ianuarie 2011 09:29 |
||
De la: TIGRA, la data 2011-01-11 09:27:59 pup Pickard, eu am o vorba atata timp cat am 2 maini si 2 picioare mai bine imping de un tomberon, dar imi pastrez demnitatea si pot merge cu capul sus pe strada, decat sa ma arate lumea cu degetul si sa spuna "uite-o pe aia care se despoaie pe net"[/quote] nu toata lumea isi da seama cand jigneste sa-i iertam ca nu stiu ce fac! pe mine ma aratau unii cu degetul si radeau pentru ca sunt tractorist
|
||
|
pickard Postat pe 11 Ianuarie 2011 09:31 |
||
|
..de unde shtii tu ca intre video/chat si prostitutie nu este mult???....e destul de mult chiar...daca tu ai inteles ca video/chatul nu e devat prostitutie....scuza/ma dar...nu esti prea inteligenta!!!....aaaaa ca unele modele ajung sa se comporte ca niste prostituate in fata camerei web...e treaba lor...dar asta nu inseamna ca toate fac la fel....habar nu ai ce e video/chat-ul...de vb asha....cu toata inteligenta cu care te lauzi si te lauda si altii pe aici!!! ....prostitutia are multe nivele...mai ales nivele intelectuale...apropos!! |
||
|
kudika335366 Postat pe 11 Ianuarie 2011 09:35 |
||
|
Asa e, nu toata lumea isi da seama cand jigneste. A face video-chat nu-i acelasi lucru cu a face prostitutie. A te mangaia singura, nu e acelasi lucru cu a te lasa mangaiata de oricine. N-o fi ea o munca "cuminte", dar daca ar fi fost o viitoare prostituata, cum se sugereaza, daca ar fi avut veleitati pentru acea profesie, o facea pur si simplu. Acolo nu dadea gres, ar fi castigat cat sa supravietuiasca de la o luna la alta. Ca nu-i place munca bruta sau munca in general, e alta poveste. Dar, revenind, nu toata lumea isi da seama cand jigneste. Doar cand e jignit. |
||
|
rashela Postat pe 11 Ianuarie 2011 09:38 |
||
De la: kudika335366, la data 2011-01-11 09:35:02..de unde shtii tu ca intre video/chat si prostitutie nu este mult???....e destul de mult chiar...daca tu ai inteles ca video/chatul nu e devat prostitutie....scuza/ma dar...nu esti prea inteligenta!!!....aaaaa ca unele modele ajung sa se comporte ca niste prostituate in fata camerei web...e treaba lor...dar asta nu inseamna ca toate fac la fel....habar nu ai ce e video/chat-ul...de vb asha....cu toata inteligenta cu care te lauzi si te lauda si altii pe aici!!! dezvolta tu temenul video-chat, nu cumva te dezbraci in fata unei camere te atingi si stiu eu ce mai faci in fata unor ciudati, libidinosi cu fetisuri bizare, care platesc aceste servicii? sau nu imi spune discutati despre nihilismul lui Nietzsche si teoria transcedentala a lui Kant, hai sa fim seriosi, cunosc fete si baieti care au facut video chat si stiu exact despre ce este vorba , si cred ca mai toata lumea stie |
||
|
visan_georgiana Postat pe 11 Ianuarie 2011 09:43 |
||
|
Hai, Tigruto, sa nu exageram cu moralitatea. Este exact cum ai spus tu. Dar NU-i prostitutie. Si nu e obligatoriu ca fetele de acolo sa fi fost sau sa ajunga vreodata prostituate. Probabil ca si acum sunt anunturi in ziarele din tara cu mii de euro ce se pot castiga din job-ul asta. Se promite marea cu sarea, fiind vorba de fete tinere iesite de pe bancile scolii, se gandesc ca le-a pus Dumnezeu mana in cap. Pana sa isi dea seama ca e o mare tzeapa, stau si tremura de frig in fata unui monitor pe gratis. Sa nu va imaginati nicio secunda se castiga macar o suta de euro din asa ceva. Poate in sase luni, desi ma indoiesc. |
||
|
rashela Postat pe 11 Ianuarie 2011 09:51 |
||
De la: rashela, la data 2011-01-11 09:51:41Hai, Tigruto, sa nu exageram cu moralitatea. Este exact cum ai spus tu. Dar NU-i prostitutie. Si nu e obligatoriu ca fetele de acolo sa fi fost sau sa ajunga vreodata prostituate. nu stiu ce bani se fac si nici nu ma intereseaza, eu personal nu sunt de acord cu genul asta de job-uri, Dumnezeu ne-a dat creier ca sa il folosim, si cunosc multi tineri de varsta mea care fac fara probleme mii de euro , si care si-au rupt coatele pe bancile facultatilor, aceia merita respect sau cei care au studii si au ales sa spele mosii la fund prin alte tari sau sa isi rupa spatele in constructii si alpinism utilitar decat sa se despoaie in fata calculatorului, si fac bani destui, multi si-au facut adevarate vile in tara, asa ca daca vrei o munca cinstita gasesti, si pana una alta poti sa iti si 2 si 3 job-uri daca nu iti ajung banii, dar mergi cu capul sus pe strada. si apropos Rashela sa ne imaginam un scenariu mergi cu fata ta pe strada, si brusc auzi din gura unui libidinos burtos de pe care curg siroaie de transpiratie "asta se dezbraca face video chat, mamaaa cum se atinge, si isi baga degetele , profesionista, ce i-as mai face" , ai mai fi de acord cu acest job? |
||
|
visan_georgiana Postat pe 11 Ianuarie 2011 10:04 |
||
|
Povestea cu "Dumnezeu ne-a dat la toti creier pentru a-l folosi", stim bine ca nu e adevarata. Tot Dumnezeu i-a nasacut si pe retarzi, pe aia de fac cursuri la scoli ajutatoare, pe aia cu "nu stiu de-astea". Tot creatiile lui Dumnezeu sunt. Si mai stim tot atat de bine ca, oricat ne-am bate cu pumnii in piept ca suntem egali, nu suntem. Sa mai zic si de imposibilitatile, de orice natura ar fi ele, care determina o persona sa aleaga o asemenea munca? Sa multumim lui Dumnezeu ca ne-am nascut in familiile noastre, cei norocosi si sa incercam sa-i acceptam si pe ceilalti asa cum sunt. Nu-i vina lor in totalite ca apuca un drum intunecos. Uneori e singurul drum pe care il au in fata. Mi-e greu sa-ti spun ce reactie as avea vis-a-vis de povestea cu fiica mea (fiul meu). Tocmai pentru ca s-a nascut intr-o familie care ii ofera si alte variante. |
||
|
rashela Postat pe 11 Ianuarie 2011 10:26 |
||
De la: kudika335366, la data 2011-01-11 09:35:02..de unde shtii tu ca intre video/chat si prostitutie nu este mult???....e destul de mult chiar...daca tu ai inteles ca video/chatul nu e devat prostitutie....scuza/ma dar...nu esti prea inteligenta!!!....aaaaa ca unele modele ajung sa se comporte ca niste prostituate in fata camerei web...e treaba lor...dar asta nu inseamna ca toate fac la fel....habar nu ai ce e video/chat-ul...de vb asha....cu toata inteligenta cu care te lauzi si te lauda si altii pe aici!!! eu nu o laud pe tigra pentru activitatea ei despre care am aflat astazi.dar stiu cum e sa-ti zica cineva ceva...de exemplu nevasta-mea este maseoza si oameni de genul tau au o privire ciudata cand aud pentru ca in mintea lor a fi maseoza echivaleaza tot cu sexul sau prostitutia...probabil din cauza inculturii si lipsei de inteligenta nu e vina lor!
|
||
|
pickard Postat pe 11 Ianuarie 2011 10:42 |
||
De la: rashela, la data 2011-01-11 10:26:50Povestea cu "Dumnezeu ne-a dat la toti creier pentru a-l folosi", stim bine ca nu e adevarata. Tot Dumnezeu i-a nasacut si pe retarzi, pe aia de fac cursuri la scoli ajutatoare, pe aia cu "nu stiu de-astea". Tot creatiile lui Dumnezeu sunt. Si mai stim tot atat de bine ca, oricat ne-am bate cu pumnii in piept ca suntem egali, nu suntem. total de acord, dar iti mai spun ceva tentatiile sunt la tot pasul , si daca apare un prieten al fiului tau cu vreun mertan sau BMW de 50.000 EUR si zice ca l-a facut din video chat , sau ca s-a combinat cu vreo baba cu bani, s-ar putea sa fie tentat, eu in facultate aveam asemenea specimene si culmea veneau din familii destul de instarite. Oricum aici totul tine de fondul copilului, educatie si anturaj, eu am dat un exemplu dus la extrem, si cu siguranta niciodata nu va fi cazul tau pt ca stiu ca vb cu o persoana inteligenta, sper ca nu te-a deranjat. |
||
|
visan_georgiana Postat pe 11 Ianuarie 2011 10:44 |
||
De la: pickard, la data 2011-01-11 10:42:24De la: kudika335366, la data 2011-01-11 09:35:02..de unde shtii tu ca intre video/chat si prostitutie nu este mult???....e destul de mult chiar...daca tu ai inteles ca video/chatul nu e devat prostitutie....scuza/ma dar...nu esti prea inteligenta!!!....aaaaa ca unele modele ajung sa se comporte ca niste prostituate in fata camerei web...e treaba lor...dar asta nu inseamna ca toate fac la fel....habar nu ai ce e video/chat-ul...de vb asha....cu toata inteligenta cu care te lauzi si te lauda si altii pe aici!!! aaa si recunos ca din cauza geloziei mele nu are voie sa mai faca masaj decat femeilor ,si asta mai rar acum pentru ca e destul de greu
|
||
|
pickard Postat pe 11 Ianuarie 2011 10:44 |
||
De la: kudika335366, la data 2011-01-11 08:55:30De la: TIGRA, la data 2011-01-10 09:14:54 ....asta cu video/chatul vine dupa ce am pus la gunoi multe job/uri din alea de le zici tu adevarate...pentru ca un job oricat ar fi de grozav...daca nu iti aduce si bani suficienti cat sa supravietuiesti de la o luna la alta ..nu are nici o valoare!!!...bine pana la urma si jobul de la video/chat l/am pus la gunoi...pentru ca nici ala nu prea mi/a adus bani oricat m/am straduit. si rusine nu are de ce imi fi deloc....[/quote] daca erai mai atenta vedeai ca tigra lucreaza in sistemul bancar
|
||
|
pickard Postat pe 11 Ianuarie 2011 10:45 |
||
|
daca erai mai atenta vedeai ca tigra lucreaza in sistemul bancar [/quote]din pacate :)), cand eram copil si treceam pe langa marile banci vedeam sediile impozante si oamenii mereu la costum, ma gandeam aici voi lucra si eu, mi se parea o alta lume, de asta am si invatat atat, dar dupa 5 ani de banca pot spune ca nu este deloc atat de frumos cum credeam, in plus mi-am mai facut si credite sa imi iau una alta ca deh sunt angajat si le-am luat aproape pe degeaba, dar astea ma leaga acum de acest sistem |
||
|
visan_georgiana Postat pe 11 Ianuarie 2011 10:56 |
||
|
aaa si recunos ca din cauza geloziei mele nu are voie sa mai faca masaj decat femeilor ,si asta mai rar acum pentru ca e destul de greu [/quote]si eu am colege care au facut cursuri si fac si masaj in afara job-ului, si apropos castiga mult mai bine decat in banca, dar totusi masajul este masaj, are scop terapeutic (excluzand masajul erotic) si nu poate fi nicicand comparat cu activitati gen video-chat |
||
|
visan_georgiana Postat pe 11 Ianuarie 2011 10:58 |
||
|
daa???...si totusi la videochat NU TE ATINGE NIMENI..nu se poate!!..e doar un individ cu un computer intre 4 pereti..atat!!!...atata vreme cat nu e vorba despre nici o atingere...totul e o vorbaraie goala...nu esti obligat sa atingi pe nimeni...nu tre sa suporti mirosurile corporale ale nimanui...si nici priviri care murdaresc...nu exista riscul de a lua vreo gripa de la cineva ..sau oricare alta boala. ....sunt si avantaje cu video/chatul asta. |
||
|
kudika335366 Postat pe 11 Ianuarie 2011 11:05 |
||
De la: TIGRA, la data 2011-01-11 10:58:45 si eu am colege care au facut cursuri si fac si masaj in afara job-ului, si apropos castiga mult mai bine decat in banca, dar totusi masajul este masaj, are scop terapeutic (excluzand masajul erotic) si nu poate fi nicicand comparat cu activitati gen video-chat[/quote] adevarul e ca m-a cam tinut in spinare pabna am reusit si eu sa scot un profit din agricultura
|
||
|
pickard Postat pe 11 Ianuarie 2011 11:06 |
||
|
pacat ca nu ies banii laudati...de toti ...ca in rest ...totul e ok...e cel mai curat servici posibil!! nimeni nu te obliga sa faci nimic in fond..faci ce te taie capul! |
||
|
kudika335366 Postat pe 11 Ianuarie 2011 11:07 |
||
De la: kudika335366, la data 2011-01-11 11:07:27pacat ca nu ies banii laudati...de toti ...ca in rest ...totul e ok...e cel mai curat servici posibil!! cuvantul "servici" nu exista in limba romana, corect se spune "serviciu" , asta asa apropos de posibilitatea ta de a evalua nivelul de inteligenta al altor persoane, recomand in primul rand stapanirea limbii romane si apoi emiterea de opinii cu privire la alte persoane |
||
|
visan_georgiana Postat pe 11 Ianuarie 2011 11:17 |
||
De la: kudika335366, la data 2011-01-11 11:07:27pacat ca nu ies banii laudati...de toti ...ca in rest ...totul e ok...e cel mai curat servici posibil!! cred ca banii aceia multi ies doar in cazul cand chiar faci si alte lucruri ce tin de prostitutie dar eu nu stiu d-astea
|
||
|
pickard Postat pe 11 Ianuarie 2011 11:18 |
||
De la: pickard, la data 2011-01-11 11:18:00De la: kudika335366, la data 2011-01-11 11:07:27pacat ca nu ies banii laudati...de toti ...ca in rest ...totul e ok...e cel mai curat servici posibil!! Of, of! :)) Cunosc un tip care a terminat Informatica in tara. Istet foc, are vreo 24 de ani si acum e in Italia. Trebuie sa recunoastem ca Informatica nu-i o facultate usoara, iar asta mic chiar stie ce a invatat. Norocul meu ca m-a scos dintr-o belea cu pc. Revenind in Italia. Tipul nu-i deloc manechin, as spune chiar deloc , dar nu-i problema mea. Si totusi, face video-chat noaptea. Sa ma bati si nu stiu ce face ziua, parca ar fi ospatar, dar nu bag mana in foc. L-am intrebat ce fel de femei platesc pentru asta si mi-a spus ca sunt de toate varstele, frumoase si mai putin frumoase. Uneori se strang cate doua, trei si se amuza. Vedeti? Stateam si ma gandeam, chiar incercam sa imi imaginez de ce ar plati o femeie sa vada asa ceva. Probabil pentru amuzament, in proportie de 75%. Restul de 25% nu stiu. Ca si la primul colt de strada gasesti unu amarat pentru sex real. Dar nah, ai bani si n-ai ce face cu ei. Cu barbatii se schimba povestea. Tot niste vai de lumea (sau vai de manutza lor) sunt. |
||
|
rashela Postat pe 11 Ianuarie 2011 12:39 |
||
De la: rashela, la data 2011-01-11 09:51:41Hai, Tigruto, sa nu exageram cu moralitatea. Este exact cum ai spus tu. Dar NU-i prostitutie. Si nu e obligatoriu ca fetele de acolo sa fi fost sau sa ajunga vreodata prostituate. se castiga bani din video chat ...nu sunt de acord, n as face asta dar am avut ocazia sa cunosc cateva persoane , ajungeau la 3000 de euro pe luna , masini , apartamente ..... or fi si exceptii ca na....dar din video chat se castiga ...problema e daca poti sa faci tot ce ti se cere acolo.... |
||
|
bella28 Postat pe 11 Ianuarie 2011 12:47 |
||
De la: TIGRA, la data 2011-01-11 11:17:21De la: kudika335366, la data 2011-01-11 11:07:27pacat ca nu ies banii laudati...de toti ...ca in rest ...totul e ok...e cel mai curat servici posibil!! ...nu conteaza cum m/am exprimat ci...conteaza la ce m/am referit...inteleg cei ce citesc..e alegerea mea daca vreau sa ma exprim argotic sau nu..in fond! ...mai abtine/te de a da lumii peste nas pentru maruntisuri insignifiante!!! |
||
|
kudika335366 Postat pe 11 Ianuarie 2011 12:49 |
||
De la: lempika, la data 2011-01-11 12:47:18De la: rashela, la data 2011-01-11 09:51:41Hai, Tigruto, sa nu exageram cu moralitatea. Este exact cum ai spus tu. Dar NU-i prostitutie. Si nu e obligatoriu ca fetele de acolo sa fi fost sau sa ajunga vreodata prostituate. Iubita, daca nu ai fost langa ea in acea camera cand se mastruba pentru acei bani, atunci te minte. NU se castiga 3000 de euro din video-chat. Dar tu poti sa zici ca ea, doar n-o sa-i spui in fata ca pentru banii aia.. barbatul trebuie sa puna mana PE BUNE! |
||
|
rashela Postat pe 11 Ianuarie 2011 12:51 |
||
De la: kudika335366, la data 2011-01-11 12:49:13De la: TIGRA, la data 2011-01-11 11:17:21De la: kudika335366, la data 2011-01-11 11:07:27pacat ca nu ies banii laudati...de toti ...ca in rest ...totul e ok...e cel mai curat servici posibil!! e libertatea mea si dreptul meu sa imi exprim ce opinie vreau si la adresa cui doresc, deocamdata traim intr-un sistem democratic, iar necunoasterea limbii romane nu reprezinta un "maruntis insignifiant" |
||
|
visan_georgiana Postat pe 11 Ianuarie 2011 12:52 |
||
De la: lempika, la data 2011-01-11 12:47:18De la: rashela, la data 2011-01-11 09:51:41Hai, Tigruto, sa nu exageram cu moralitatea. Este exact cum ai spus tu. Dar NU-i prostitutie. Si nu e obligatoriu ca fetele de acolo sa fi fost sau sa ajunga vreodata prostituate. pai fizic ...sigur ca poti sa le faci...dar de ce le/ai face unele???...par chiar absurde....e la mintea cocosului ca pentru anumite chestii chiar nimeni nu ar fi dispus sa plateasca.... ..adica eu chiar nu i/am crezut pe unii..ca chiar vor sa vada ce cereau ei sa vada...asha ca am ales sa nu fac.. |
||
|
kudika335366 Postat pe 11 Ianuarie 2011 12:53 |
||
De la: TIGRA, la data 2011-01-11 12:52:16De la: kudika335366, la data 2011-01-11 12:49:13De la: TIGRA, la data 2011-01-11 11:17:21De la: kudika335366, la data 2011-01-11 11:07:27pacat ca nu ies banii laudati...de toti ...ca in rest ...totul e ok...e cel mai curat servici posibil!! de unde ai tras tu concluzia ca a vorbi argotic inseamna a nu cunoaste limba romana?? ...pierzandu/ne in detalii...imi e teama ca nu vedem esentialul |
||
|
kudika335366 Postat pe 11 Ianuarie 2011 12:55 |
||
|
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl8.glitter-graphics.net/pub/835/835208w11k1n9tkv.gif[/img][/url] A venit fata cu piatra? [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/2501/2501026xgvlgvpltf.gif[/img][/url] |
||
|
Dor_a Postat pe 11 Ianuarie 2011 12:59 |
||
De la: kudika335366, la data 2011-01-11 12:55:00 argotic... haotic...gotic...argonautic
|
||
|
miss_darine Postat pe 11 Ianuarie 2011 13:06 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| mai are rost casnicia ? | 31 | De la: anca0704 15 Septembrie 2009 20:39 |
| Cum sa il uit? Cum sa imi revin si sa merg mai departe? | 16 | De la: kudika132565 5 Aprilie 2011 16:01 |
| am nevoie de cateva sfaturi ..help!! | 49 | De la: Ralukutzza 27 August 2009 15:58 |
|
|
||
| sfat..va rog!!!:(( | 21 | De la: ayyryynn 29 August 2009 18:44 |
| Ceva foarte ciuda | 57 | De la: luchianramona 9 Mai 2011 17:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.