Setari Cookie-uri

cand 1+1 este egal cu 3!

De la: Barbie30_, la data 2011-01-31 09:45:34
Cezare,in capul tau e o varza cu carne....
a fost, nu mai este! acum e doar ... varza, cum scrie AdrianaR multam fain!
cezar_blue_eyes
Postat pe 31 Ianuarie 2011 18:16
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-26 09:52:37Opsss! Te-ai indragostit! Stii ce imi place mie la tine? Ca desi iti arde inima, nu doresti sa-ti inseli sotia. Ai grija cum si ce discutii porti cu sotia ta cand va petreceti timpul impreuna; nu vreau sa-mi imaginez ca spui " colega ta in sus, colega in jos..etc" Sa nu te dai de gol. Atata timp cat nu-ti vei trai povestea, cu greu ti-o vei scoate din minte. Daca o sa faci pasul, regretele si remusarile te vor macina in interior si cu greu iti vei reveni. Probabil e al naibii de greu sa-ti scoti pe cineva din inima pocnind din degetele, dar, gandindu-te la bunastarea ta si a familiei, poate o sa fie mai usor.

da, probabil ca m-am si indragostit dar uite ca si datorita tie am luat decizia pe care probabil ti-ai fi dorit sa o iau; primul tau post mi s-a parut interesant... si nu numai... fac acum referire la ultimul tau post de aici si vreau sa te rog sa lasi impulsivitatea de-o parte si sa incerci sa le vorbesti frumos oamenilor, chiar daca acestia spun lucruri care nu-ti sunt pe plac... un dialog civilizat face mult, din punctul meu de vedere... multumesc si tie!
cezar_blue_eyes
Postat pe 31 Ianuarie 2011 18:23
De la: MyMatza, la data 2011-01-30 23:33:21
pai , avand in vedere ca tocmai te confrunti cu o problema ....poti sa deschizi chiar tu un topic .....poate vei descoperi si motivele pentru care ai ajuns in situatia data.....

da, voi analiza mai cu atentie motivele pentru care am ajuns in situatia pe care am expus-o acum cateva zile dar nu stiu daca ele exista... ma voi gandi sa deschid un topic despre problemele in cuplu si insemnatatea lor, cat sunt sau nu de grave si cat de mult afecteaza relatia in a deschide calea spre infidelitatea partenerilor.
cezar_blue_eyes
Postat pe 31 Ianuarie 2011 18:28
Nu ca vreau sa rad de tine,dar ma amuza confuzia ta.Serios!!
Ce te intereseaza pe tine ce face colega sotiei tale?Ca se marita cu un mos,ca isi creste singura copilul?
In loc sa stai pe forum,spunandu-ne noua cat de mult te atrage tipa aia,fugi si joaca-te cu copiii tai,ofera-te sa o ajuti pe sotia ta la treburi...fa ceva util..Pe bune acuma!!!
Crezi ca cealalta e mai buna?Uffffff...
mary_ct
Postat pe 31 Ianuarie 2011 18:33
Ah...si inca ceva?Crezi tu ca ar fi corect daca situatia ar fi invers?Sa dormi in pat cu sotia ta si ea sa se gandeasca la colegul tau?
Doamne,jur ca nu inteleg cum gandesti...
mary_ct
Postat pe 31 Ianuarie 2011 18:35
De la: cristinarudi, la data 2011-01-30 21:04:48SFATUL MEU HOMBRE>>> SA NU DAI NAIBII FAMILIA, PTR NISTE BAZDICI!
E chestie de hormoni, chiar daca aparent simti altceva. E semnul clar ca intre tine si sotie a aparur rutina. Elimin-o...si asta urgent !!!
Gandeste-te ca s-ar putea sa nu fii singurul care simte asta.
Iar ea daca pune botul la un bosorog...la rahat cu ea! Sunt mii de femei divortate si cu copii si nu sar in bratele primului hodorog cu bani care ii iese in cale oricat de greu le-ar fi sa-si duca traiul.

imi pare rau, dar trebuie sa-i dau dreptate lui mimi_ca29 atunci cand spune ca nu putem judeca oamenii pentru actiunile lor; o spun acum , dupa lungi dezbateri pe aceasta tema... cand sper ca am inteles cate ceva... poate ai dreptate cand vorbesti de rutina si imi voi indrepta atentia in directia asta sa vad daca sunt lipsuri si ce este de facut. ea(colega) este o fire extraordinar de sensibila, sau cel putin asa o vad eu(din diverse cauze-care or fi acelea? ), o fire extraordinar de retrasa dar care aparent nu pare sa fie asa si afirm cu certitudine ca nu banii reprezinta lucrul cel mai important pentru ea... cineva spunea mai devreme ca e majora, vaccinata si ca are dreptul sa-si aleaga viata pe care o doreste... si apoi, nu am acel glob de sticla sa pot vedea eu viitorul... poate sa-i fie bine, nu-i asa? cum la fel.... dar nu vreau sa ma mai gandesc! multumesc si te!
cezar_blue_eyes
Postat pe 31 Ianuarie 2011 18:39
De la: mary_ct, la data 2011-01-31 18:33:34Nu ca vreau sa rad de tine,dar ma amuza confuzia ta.Serios!!
Ce te intereseaza pe tine ce face colega sotiei tale?Ca se marita cu un mos,ca isi creste singura copilul?
In loc sa stai pe forum,spunandu-ne noua cat de mult te atrage tipa aia,fugi si joaca-te cu copiii tai,ofera-te sa o ajuti pe sotia ta la treburi...fa ceva util..Pe bune acuma!!!
Crezi ca cealalta e mai buna?Uffffff...

crezi ca nu am facut si dintr-asetea? nu am vrut sa spun toate astea fiindca mi s-ar fi parut ca ma laud dar iti spun ca fiindca nu ai de unde sa stii pentru ca nu ma cunosti, te inseli! dar uite ca m-am decis si am luat decizia "buna" asa cum o vor numi majoritatea de aici...
cezar_blue_eyes
Postat pe 31 Ianuarie 2011 18:43
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-31 18:23:55
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-26 09:52:37Opsss! Te-ai indragostit! Stii ce imi place mie la tine? Ca desi iti arde inima, nu doresti sa-ti inseli sotia. Ai grija cum si ce discutii porti cu sotia ta cand va petreceti timpul impreuna; nu vreau sa-mi imaginez ca spui " colega ta in sus, colega in jos..etc" Sa nu te dai de gol. Atata timp cat nu-ti vei trai povestea, cu greu ti-o vei scoate din minte. Daca o sa faci pasul, regretele si remusarile te vor macina in interior si cu greu iti vei reveni. Probabil e al naibii de greu sa-ti scoti pe cineva din inima pocnind din degetele, dar, gandindu-te la bunastarea ta si a familiei, poate o sa fie mai usor.

da, probabil ca m-am si indragostit dar uite ca si datorita tie am luat decizia pe care probabil ti-ai fi dorit sa o iau; primul tau post mi s-a parut interesant... si nu numai... fac acum referire la ultimul tau post de aici si vreau sa te rog sa lasi impulsivitatea de-o parte si sa incerci sa le vorbesti frumos oamenilor, chiar daca acestia spun lucruri care nu-ti sunt pe plac... un dialog civilizat face mult, din punctul meu de vedere... multumesc si tie!

Ma bucur ca dupa atatea ....pagini , ai gasit in sfarsit raspunsul ce il cautai. Important e ca ai ales ce e mai bine pentru toti( probabil). In legatura cu acel mesaj rautacios..sa stii ca ma simt prost fata de tine . Imi cer scuze pentru ca am jignit tocmai pe topicul tau Acea domnisoara ma jignise candva( in mod gratuit) si chiar nu vreau sa "datorez" nimic nimanui In rest...nu cred ca vei mai gasi pe acest forum un singur mesaj jignitor din partea mea; nu sunt genul " rautacios" si am intotdeauna o vorba buna pentru " pacatosi" ca tine! Inca odata imi cer scuze si....ai grija, asta nu e ultima oara cand te vei indragosti; dar sunt sigura ca data viitoare vei fi mai pregatit in luarea de decizii. Sa fiti sanatosi, tu si familia!
mimi_ca29
Postat pe 31 Ianuarie 2011 18:49
Ei nah...si care e decizia aia,daca pot sa te intreb?
Si pana cand o sa fie valabila decizia?
Fii serios...
mary_ct
Postat pe 31 Ianuarie 2011 18:50
De la: mary_ct, la data 2011-01-31 18:35:15Ah...si inca ceva?Crezi tu ca ar fi corect daca situatia ar fi invers?Sa dormi in pat cu sotia ta si ea sa se gandeasca la colegul tau?
Doamne,jur ca nu inteleg cum gandesti...

in primul rand, daca s-ar gandi la colegul meu(fiindca am numai colege) nu m-ar deranja
acum serios vorbind, substituind colegul cu un .... x nu pot sa stau si sa pun limita la ceea ce simte si la ce gandeste. nu ar fi corect... fiindca daca ar fi vorba de motive, as putea spune ca in cazul meu, nu un motiv anume a facut sa simt... o sa analizez asta mai in detaliu, acum cand, m-am detasat oarecum, de problema! si da, ar fi corect, de ce sa nu fie?
cezar_blue_eyes
Postat pe 31 Ianuarie 2011 18:51
ar fi corect pe dracu'...iti spun eu!sau vrei tu sa imi spui ca ea n-a simtit o oarecare raceala din partea ta?Cand tu te gandeai la cai verzi pe pereti...ea poate tanjea dupa o vorba buna,o mangaiere si o imbratisare.
Pute-te in locul sotiei tale...sa vezi cum te-ai simti,cat doare si cat te macina chestia asta....
asta da problema...ca barbatu-tu e un dobitoc gata sa isi lase familia pentru ca ....s-a indragostit de colega ta.....sau,ia stai...ca nici el nu stie daca e indragostit sau vrea doar s-o ...puna de mamaliga cu tipa...
mary_ct
Postat pe 31 Ianuarie 2011 18:57
De la: mary_ct, la data 2011-01-31 18:50:40Ei nah...si care e decizia aia,daca pot sa te intreb?
Fii serios...

cred ca nu te superi si nu consideri lipsa de respect faptul ca-ti raspund asa: "ai grija, asta nu e ultima oara cand te vei indragosti; dar sunt sigura ca data viitoare vei fi mai pregatit in luarea de decizii."
cezar_blue_eyes
Postat pe 31 Ianuarie 2011 19:13
Stai asa...nu te judect ca te simti atras de cealalta femeie...si mie,ca femeie maritata mi s-a intamplat sa fiu atrasa de alt barbat decat sotul meu...Nu sunt o ipocrita si nici n-arunc cu piatra prima...
Doar ca eu nu am vorbit cu sotul meu despre mutat impreuna sau alte chestii de genul...e diferit
E grav cand se ajunge aici...gandeste-te ca sotia ta ar pierde o familie si o prietena,pe deasupra...
nu fi egoist...cineva a spus ca iubirea nu e egoista...nu mai stiu acum exact cine...Atunci,daca iubesti...nu fii egoist si te gandi numai la tine...sunt 3 persoane importante in viata ta pe care le-ai rani...
mary_ct
Postat pe 31 Ianuarie 2011 19:19
De la: mary_ct, la data 2011-01-31 18:57:21ar fi corect pe dracu'...iti spun eu!sau vrei tu sa imi spui ca ea n-a simtit o oarecare raceala din partea ta?Cand tu te gandeai la cai verzi pe pereti...ea poate tanjea dupa o vorba buna,o mangaiere si o imbratisare.
Pute-te in locul sotiei tale...sa vezi cum te-ai simti,cat doare si cat te macina chestia asta....
asta da problema...ca barbatu-tu e un dobitoc gata sa isi lase familia pentru ca ....s-a indragostit de colega ta.....sau,ia stai...ca nici el nu stie daca e indragostit sau vrea doar s-o ...puna de mamaliga cu tipa...

da.... poate... si hai sa nu gandim asa... avem o viata si ea ne aduce surprize... mai mult sau mai putin placute... daca le facem sau nu fata, sta doar in puterea noastra. si crede-ma, daca tu te-ai gandi la... x ce vina ai avea? nu am inselat, nu m-am certat, nu mi-am parasit familia... de ce sunt... "dobitoc"? pentru ca analizez o problema pe toate paritle, pentru ca vreau ca la sfarsit sa fie ecuatia ok din punct de vedere matematic?
cezar_blue_eyes
Postat pe 31 Ianuarie 2011 19:20
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-31 18:49:05
Ma bucur ca dupa atatea ....pagini , ai gasit in sfarsit raspunsul ce il cautai. Important e ca ai ales ce e mai bine pentru toti( probabil). In legatura cu acel mesaj rautacios..sa stii ca ma simt prost fata de tine . Imi cer scuze pentru ca am jignit tocmai pe topicul tau Acea domnisoara ma jignise candva( in mod gratuit) si chiar nu vreau sa "datorez" nimic nimanui In rest...nu cred ca vei mai gasi pe acest forum un singur mesaj jignitor din partea mea; nu sunt genul " rautacios" si am intotdeauna o vorba buna pentru " pacatosi" ca tine! Inca odata imi cer scuze si....ai grija, asta nu e ultima oara cand te vei indragosti; dar sunt sigura ca data viitoare vei fi mai pregatit in luarea de decizii. Sa fiti sanatosi, tu si familia!

multumesc mult, asemenea! si nu ai de ce sa-ti ceri scuze si nici nu ai motive sa te simti prost fata de mine... greseala recunoscuta este pe jumatate iertata, nu-i asa? daca nu "simteam" ca tot suntem la capitolul acesta... ;) ca nu esti "genul " rautacios" " atunci nu ti-as fi atras atentia... seara placuta!
cezar_blue_eyes
Postat pe 31 Ianuarie 2011 19:29
nu ai inselat?Esti sigur?Ce inseamna � insela,pana la urma?O chestiune fizica?
Eu consider ca faptul ca tu o iubesti pe cealalta deja inseamna inselat.Si uneori,doare mai tare faptul ca te gandesti si iubesti pe alta,decat daca ti-ai fi pus-o cu ea...
Asculta aici o femeie....intreaba si pe altele....sa vedem daca ai inselat sau nu..
Cand barbatu-tu e in pat langa tine si se gandeste la alta....se cam cheama inselat...

App...scuze ca am folosit cuvantul"dobitoc"....eram nervoasa
mary_ct
Postat pe 31 Ianuarie 2011 19:30
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-31 19:13:46
De la: mary_ct, la data 2011-01-31 18:50:40Ei nah...si care e decizia aia,daca pot sa te intreb?
Fii serios...

cred ca nu te superi si nu consideri lipsa de respect faptul ca-ti raspund asa: "ai grija, asta nu e ultima oara cand te vei indragosti; dar sunt sigura ca data viitoare vei fi mai pregatit in luarea de decizii."

Cezar, ce ai pus in ghilimele ai luat din commentul meu???
mimi_ca29
Postat pe 31 Ianuarie 2011 19:32
De la: mary_ct, la data 2011-01-31 19:30:16nu ai inselat?Esti sigur?Ce inseamna � insela,pana la urma?O chestiune fizica?
Eu consider ca faptul ca tu o iubesti pe cealalta deja inseamna inselat.Si uneori,doare mai tare faptul ca te gandesti si iubesti pe alta,decat daca ti-ai fi pus-o cu ea...
Asculta aici o femeie....intreaba si pe altele....sa vedem daca ai inselat sau nu..
Cand barbatu-tu e in pat langa tine si se gandeste la alta....se cam cheama inselat...

App...scuze ca am folosit cuvantul"dobitoc"....eram nervoasa

se mai intampla... n.p. da, sentimentul asta(de inselat) l-a avut si eu si, sincer, am vrut sa ma decid daca e alba sau neagra fiindca imi dadea cu... virgula in.... matematica vietii! macar ma poti felicita ca acum am luat o decizie...
multumesc si tie! cred ca (mai)am atatea de invatat din lectia vietii...
cezar_blue_eyes
Postat pe 31 Ianuarie 2011 19:35
ar cam trebui sa te grabesti....ca ai deja o varsta si anumite chestii trebuia sa le stii deja
mary_ct
Postat pe 31 Ianuarie 2011 19:39
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-31 19:32:54
Fii serios...

da! daca te deranjeaza, ma voi adresa admin-ului sa ma ajute sa sterg post-ul in care te-am citat raspunzand la intrebarea colegei. mai bine si mai frumos decat ceea ce ai scris in comment nu pot sa spun nici eu, asa ca mi-am permis sa te citez... am facut rau?
cezar_blue_eyes
Postat pe 31 Ianuarie 2011 19:40
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-31 19:40:43
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-31 19:32:54
Fii serios...

da! daca te deranjeaza, ma voi adresa admin-ului sa ma ajute sa sterg post-ul in care te-am citat raspunzand la intrebarea colegei. mai bine si mai frumos decat ceea ce ai scris in comment nu pot sa spun nici eu, asa ca mi-am permis sa te citez... am facut rau?

Bineinteles ca nu ma supar. Am vrut sa compensez cu ceva ceea ce am scris mai sus( rreferitor la "prietena"mea" ); oricum...as avea atat de multe de scris pe aceasta tema...dar ma abtin pentru ca invatam mult mai bine din propriile experiente decat daca auzim sfaturi si povesti spuse de altii.
mimi_ca29
Postat pe 31 Ianuarie 2011 19:52
Radu Beligan si-a dus marturisirea pina la capat, in fata spectatorilor � confidenti:
�A imbatrani inseamna a arunca peste bord toate ideile preconcepute, inseamna a deveni mai usor, mai liber. Intr-un anumit sens esti mai batrin cind esti tanar si mai tanar cind esti batran. (�)
Viata mea n-a fost usoara. A fost o lupta permanenta si sper ca am iesit invingator, nu e o victorie stralucita, dar o victorie confortabila. In ultima vreme foarte multa lume imi puna aceasta intrebare stereotipa: �Care este secretul longevitatii dumneavoastra?�. Cit inca mai am rabdare sa le raspund le spun ca dupa mine secretul biblic al longevitatii este iubirea. Cred ca suntem pe pamint pentru acest motiv: sa iubim. Le spun adesea celor ce vor sa ma asculte: �iubiti ce vreti, dar iubiti!�. Nimic nu este mai dezastruos decit infirmitatea inimii. (�) Si fiindca am acest prilej, dati-mi voie sa va declar ca va iubesc. Da, va iubesc si pe dumneavoastra, spectatorii mei credinciosi, care m-ati facut ceea sunt azi. (�) Am calatorit frumos impreuna. Daca viata este o calatorie scurta, trebuie sa incercam s-o facem la clasa I�. Cu aceasta declaratie si-a incheiat maestrul marturisirea facuta.
Eu... ce iubesc? dar tu? probabil ca nu sunt cel mai in masura sa adreseze aceasta intrebare(dupa toate cate s-au scris aici despre mine) dar totusi, o fac... gasim oare un numitor comun?
cezar_blue_eyes
Postat pe 31 Ianuarie 2011 20:30
mai facut sa plang iti garantez ca no sa regreti niciodata decizia luata, eu vad seferinta din viata copiilor mei si as face orce sa schimb lucrurile, seara de seara imi spun ,eu inca imi mai amintesc cum era cand era tati acasa, credema coonsecintele unei astfel de aventuri sunt prea mari preaa dureroase si chiar daca consideri ca sacrifici fericirea ta se merita din plin, ma bucur nespus de mult pt tine si o sa ma rog pt tine si familia ta
danytapop
Postat pe 31 Ianuarie 2011 22:19
inselatul la caare te referi tu ala cu gandul nu are atatea consecinte nu sufera niste copii nevinovatii nu ca na-r fi la fel de grav
danytapop
Postat pe 31 Ianuarie 2011 22:36
Mai ,,draga,,asa e ca atunci cand omul o duce bine parca ar incerca sa vada cum ii e cand ii
rau?Ai o familie reusita ,o sotie buna ce ti mai trebui?Vezi ti de treaba si nu mai alerga dupa cai verzi pe pereti.Las o pe ,,mandra ,, sa si vada de viata ei si vezi ti si tu e a ta
kudika138362
Postat pe 31 Ianuarie 2011 22:37
kudika_pudika
Postat pe 1 Februarie 2011 13:18
Deci pe bune cat mai lungiti subiectul asta ? Baiatul s-a cumintit , s-a calmat , a decis sa lase lucrurile asa cum sunt si gata ... Prin faptul ca veti continua sa discutati dspre asta parca il atatati mai mult sa incerce totusi aventura .
Alex_Bodea
Postat pe 1 Februarie 2011 18:35
De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-01 18:35:04Deci pe bune cat mai lungiti subiectul asta ? Baiatul s-a cumintit , s-a calmat , a decis sa lase lucrurile asa cum sunt si gata ... Prin faptul ca veti continua sa discutati dspre asta parca il atatati mai mult sa incerce totusi aventura .

nuuuuuu! de ce zici asta? eu am spus de la inceput ca nu vreau aventura! acum ca m-am decis, sper ca nu imi ai tu un sfat pe... invers (glumesc)

cezar_blue_eyes
Postat pe 1 Februarie 2011 20:09
De la: kudika_pudika, la data 2011-02-01 13:18:55

ce nu ai inteles? sau mai bine spus... crezi ca nu am luat decizia corecta?
cezar_blue_eyes
Postat pe 1 Februarie 2011 20:13
Cel mai bun sfat uito. Daca se ajunge cunva la o viata extra conjugala sau pasagera familia este familie si copii sunt copii nu trebuie sa afectam familia , doar nu suntem la prima dragostesa avand acei presupusi fluturi in stomac mai ales ai spus ca te apripii de 4 decenii de viata. Fii alaturi de sotie si copii uito laso cu mosul sa o consoleze.
mysulica
Postat pe 2 Februarie 2011 14:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
A spus ca ma iubeste, dar m-a parasit ! 7 De la: Sarikiz 19 Februarie 2013 19:48
e doar o carte sau adevarul?place cuiva? 7 De la: roscatika23 3 Aprilie 2009 17:24
cat de bun este la pat ? 61 De la: Diavolyta_ 10 Mai 2009 23:33
Singur 2 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:44
intre vis si realitate 30 De la: alex_dede 10 Aprilie 2012 04:48