Setari Cookie-uri

cand 1+1 este egal cu 3!

De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-30 16:29:09
De la: kudika337129, la data 2011-01-30 16:17:46 daca este pe placul meu ,de ce nu?Eu nu ma pun in locul nimanui ,eu sant in locul meu si plac pe cineva mai mult decat"sex"si nu il pot avea nici cum.Cand cred ca l-am prins atunci imi scapa.Asa ca ..................asta e viata.

ok, daca tu zici, nu te contrazic, dar ca sa te inteleg, poti fi, te rog, un pic mai explicita?
Pai sant casatorita de 11ani dar nu cu dragostea vieti mele,acum un an am intalnit pe cineva si m-am indragostit cum nu as fi crezut vreodata,am tinut sentimentele in frau cat am putut de mult si dupa multe insistente ale lui am cedat si mi-am deschis sufletul dar socul a fost atat de mare incat m-a facut sa imi fie rusine pentru fiecare vorba spusa.Ne vedem si acum dar nu cred ca am sa mai pot vreodata sa ii spun ce simt cu adevarat chiar daca simt ca si el are sentimente pentru mine.De multe ori am impresia ca vine la mine doar cand are ceva pe suflet desi nu imi spune niciodata acest lucru,cred ca sant ca un refugiu pentru el,poate si el fuge de frica dureri a ceea ce poate ca o sa simta la sfarsit si atunci mascheaza totul cu o prietenie in spatele careia de fapt este dragoste
kudika337129
Postat pe 30 Ianuarie 2011 18:28
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-29 21:51:07Cezar , pe bune tot stau citesc comenturile despre acest subiect , esti cam egoist ptr ca te pui mereu pe tine si ceea ce simti dar nu sti de fapt ce simti . Te gandesti ca femeia acea e o victima a tercutului ei si din cauza asta doreste o stare de stabilitate cu acel mos . Dar de ce nu incerci sa ganesti logic , uneori trebuie sa trecem peste impulsurile noastre si sa ne gandim cu logica la efectele actiunilor noastre . Daca sa zicem ca femeia acea nu doreste nimic cu tine si e fericita ca viata ei si-a gasit drumul potrivit ... poate daca vei incerca sa vorbesti cu ea , o vei panica , poate o vei face sa nu te inteleaga ptr ca nici tu nu te intelegi si pe langa ca va fugi departe de tine se poate sa se gandeasca sa te spuna sotiei tale . Merita riscul acesta de a iti destrama familia ptr acest impuls trecator ce il traiesti acum ? Mereu lucrurile facute dupa impulsuri duc la suferinta , cele dupa calcule duc la stabilitate ... gandeste si ptr altii nu doar ptr tine si alege .

este dovedita stiintific afirmatia ta in legatura cu ceea ce se intampla daca actionezi "ghidat" fiind de catre impulsul de moment si tocmai din acest motiv am cerut parerea voastra aici. s-ar putea sa ai dreptate cand spui ca este posibil ca propunandu-i o discutie privata sa o panichez pentru ca probabil, cel putin la aceasta ora, nu stiu /nu pot sa-i fac un rezumat coerent a ceea ce simt, exact cum spui. Nu imi este teama ca ma va spune sotiei fiindca stiu ca da dovada de discretie si chiar daca ar fi asa(si iar ma vor acuza toti ca nu stiu ce am langa mine, ca etc.) stiu cu certitudine ca sotia va intelege "iesirea" mea. De altfel, i-am spus ca as vrea sa am o dicutie cu colega ei, nu am explicitat tema discutiei dar am ajuns foarte aproape de ea. Amandoi stim ca nu te poti pune de-a curmezisul cand ceva se intampla in suflet, inima ori gand, intelegi la ce ma refer. Nu am inselat niciunul niciodata(sau poate ma insel, dar nu cred) si da, sunt norocos ca am o astfel de sotie. Asadar,, discutia nu poate strica nimic intre mine si sotia mea daca ramane la stadiu de... discutie. Multumesc si tie... pentru sfaturi!
cezar_blue_eyes
Postat pe 30 Ianuarie 2011 18:35
De la: kudika337129, la data 2011-01-30 18:28:09
De la: kudika337129, la data 2011-01-30 16:17:46 daca este pe placul meu ,de ce nu?Eu nu ma pun in locul nimanui ,eu sant in locul meu si plac pe cineva mai mult decat"sex"si nu il pot avea nici cum.Cand cred ca l-am prins atunci imi scapa.Asa ca ..................asta e viata.

ok, daca tu zici, nu te contrazic, dar ca sa te inteleg, poti fi, te rog, un pic mai explicita?
Pai sant casatorita de 11ani dar nu cu dragostea vieti mele,acum un an am intalnit pe cineva si m-am indragostit cum nu as fi crezut vreodata,am tinut sentimentele in frau cat am putut de mult si dupa multe insistente ale lui am cedat si mi-am deschis sufletul dar socul a fost atat de mare incat m-a facut sa imi fie rusine pentru fiecare vorba spusa.Ne vedem si acum dar nu cred ca am sa mai pot vreodata sa ii spun ce simt cu adevarat chiar daca simt ca si el are sentimente pentru mine.De multe ori am impresia ca vine la mine doar cand are ceva pe suflet desi nu imi spune niciodata acest lucru,cred ca sant ca un refugiu pentru el,poate si el fuge de frica dureri a ceea ce poate ca o sa simta la sfarsit si atunci mascheaza totul cu o prietenie in spatele careia de fapt este dragoste

imi cer mii de scuze dar nu te pot... "urmari". ce inseamna la tine: "i-am cedat" si de ce sa iti fie rusine? pentru ca i-ai cedat sau pentru ca ai fost acuzata sau...? si daca iti este rusine te vezi cu el doar din obligatie, dorinta, refugiu? el este casatorit si tu esti pe post de amanta sau cum? inteleg ca va iubiti amandoi iar casatoria ta este o bariera intre voi...
si uite ca, cei 10 ani de casatorie duc la tulburari de comportament al indivizilor... deci ecuatia mea nu este incorecta, dupa cum povestesti...
cezar_blue_eyes
Postat pe 30 Ianuarie 2011 18:43
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-30 18:43:45
De la: kudika337129, la data 2011-01-30 18:28:09

imi cer mii de scuze dar nu te pot... "urmari". ce inseamna la tine: "i-am cedat" si de ce sa iti fie rusine? pentru ca i-ai cedat sau pentru ca ai fost acuzata sau...? si daca iti este rusine te vezi cu el doar din obligatie, dorinta, refugiu? el este casatorit si tu esti pe post de amanta sau cum? inteleg ca va iubiti amandoi iar casatoria ta este o bariera intre voi...
si uite ca, cei 10 ani de casatorie duc la tulburari de comportament al indivizilor... deci ecuatia mea nu este incorecta, dupa cum povestesti...
Nu ecuatia ta nu este incorecta,iar eu sant cea casatorita si el este mai tanar si liber.Nu am fost acuzata pentru ca nu am lasat sa se aflesi nici nu as face asta vreodata pentru ca cei care sufera cel mai mult sant copii mei.Asta vroiam sa sti si tu
kudika337129
Postat pe 30 Ianuarie 2011 19:21
Maturizeaza-te!!!!!
brutus233
Postat pe 30 Ianuarie 2011 19:34
De la: kudika337129, la data 2011-01-30 19:21:43Nu ecuatia ta nu este incorecta,iar eu sant cea casatorita si el este mai tanar si liber.Nu am fost acuzata pentru ca nu am lasat sa se aflesi nici nu as face asta vreodata pentru ca cei care sufera cel mai mult sant copii mei.Asta vroiam sa sti si tu

am inteles acum ce ai vrut sa spui! seara faina!
cezar_blue_eyes
Postat pe 30 Ianuarie 2011 19:44
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-30 19:44:10
De la: kudika337129, la data 2011-01-30 19:21:43Nu ecuatia ta nu este incorecta,iar eu sant cea casatorita si el este mai tanar si liber.Nu am fost acuzata pentru ca nu am lasat sa se aflesi nici nu as face asta vreodata pentru ca cei care sufera cel mai mult sant copii mei.Asta vroiam sa sti si tu

Sa traiesti 1000de ani si sa fi destept
kudika337129
Postat pe 30 Ianuarie 2011 20:02
De la: kudika224927, la data 2011-01-29 17:58:08lsa-o balta sentimentalule,-iti dau sfatul urmator.In fiecare seara sa stai cu picioarele in apa timp de 3(trei) luni si sa te rogi la dumnezeu sa-ti de intelepciune luciditate pt a nu ajunge sa te desparti de sotie s-au pt a te sinucide

stii, alaturi de ceea ce a scris mai sus colega de forum("Tu nu vrei de altfel decat sa iti potolesti focul dintre picioare!"), sfatul tau "pica" precum o manusa... nu vreau sa te superi si este o gluma ceea ce spun;
acum vorbind serios, stiu si constientizez ce urmari mai mult sau mai putin dezastruase poate avea o astfel de idee, de gand, de, sa-i spunem, sentiment pe care il/o/le experimentez acum. observ, cu fiecare postare, ca majoritatea celor de aici ma sfatuiesc ca nu este bine si nici indicat sa-mi las familia... mai observ ca sunt condamnat pentru ca simt ceva.. mai observ ca in societatea asta romaneasca, asa lipsita de valori cum o considera unii(nu sariti sa acuzati, va rog!), familia isi are rolul ei bine definit si sunt foarte multi sustinatori ai acesteia. eu am propus mai sus sa discutam, in masura posibilitatilor si a timpului si a experientei de care dam dovada fiecare dintre noi despre problemele aparute intr-o relatie de cuplu, probleme care probabil ca trec neobservate dar care, din pacate, pentru unii pot genera conflicte majore. Probabil ca e greu sa pui eticheta "am o casnicie perfecta" si cred ca cei care afirma asta sunt pur idealisti dar probabil ca nu mai avem timp sa observam in amanunt ceea ce este in jurul nostru si, de aici probabil ca, provin toate greselile pe care le facem cu voia, cu gandul ori cu... cuvantul. Stii, Dumneze-ul de care-mi vorbesti imi poate da, asa cum ai spus tu, intelepciune dar, cei de aici m-au ajutat si probabil ca ma vor ajuta in continuare, asa cum poate fiecare, asa cum stie, asa cum a trait si cum a reusit sa inteleaga viata... multumesc si pentru sfatul tau!
cezar_blue_eyes
Postat pe 30 Ianuarie 2011 20:40
De la: kudika337129, la data 2011-01-30 20:02:24
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-30 19:44:10

Sa traiesti 1000de ani si sa fi destept
cu putin ajutor, se rezolva!!!
cezar_blue_eyes
Postat pe 30 Ianuarie 2011 20:40
SFATUL MEU HOMBRE>>> SA NU DAI NAIBII FAMILIA, PTR NISTE BAZDICI!
E chestie de hormoni, chiar daca aparent simti altceva. E semnul clar ca intre tine si sotie a aparur rutina. Elimin-o...si asta urgent !!!
Gandeste-te ca s-ar putea sa nu fii singurul care simte asta.
Iar ea daca pune botul la un bosorog...la rahat cu ea! Sunt mii de femei divortate si cu copii si nu sar in bratele primului hodorog cu bani care ii iese in cale oricat de greu le-ar fi sa-si duca traiul.
cristinarudi
Postat pe 30 Ianuarie 2011 21:04
da aveam doar 17 anisori cand am facut marele pas si acum fac27 si credema sunt destul de matura si de trecuuta prin viiata din pacate ...cand altele nu si-au inceput viata eu sunt scarbita de ea deja dar am 2 copii minunati si cu ajutorul Domnului viata merge inainte pot saa te inteleg pe tine si ceea ce ti se intampla dar pot din pacate sa vad mai departe sa vad urmarile unei fapte asa si credema ee vorba de multa suferinta de suferinta unor copii nevinovati , pt ei nu exista alte variante decatt mamy si tatai impreuna nu acepta alcea au nevoie de asta da stabilitatea asta m-a durut foarte tare cand fica mea a venit de la gradi cu o felicitare care zicea mamy, tati va rog sa va impacatii...cu cine sa maa impac ?trist foarte trist infidelitatea doare enorm si chiar daca legi la loc firele raamane nodul si mereu se ajunge in acelas punct sper sa iei decizia potrivita
danytapop
Postat pe 30 Ianuarie 2011 21:24
De la: cristinarudi, la data 2011-01-30 21:04:48SFATUL MEU HOMBRE>>> SA NU DAI NAIBII FAMILIA, PTR NISTE BAZDICI!
E chestie de hormoni, chiar daca aparent simti altceva. E semnul clar ca intre tine si sotie a aparur rutina. Elimin-o...si asta urgent !!!
Iar ea daca pune botul la un bosorog...la rahat cu ea! Sunt mii de femei divortate si cu copii si nu sar in bratele primului hodorog cu bani care ii iese in cale oricat de greu le-ar fi sa-si duca traiul.

E a doua oara cand te "intalnesc" idioata ce esti! "la rahat cu ea"...auzi ce exprimare.. Rezolva-ti problemele, fetitooooo! Nu veni sa jignesti persoanele fara sa ai habar cu ce se mananca "viata"asta! Eclipsa era cand te-a facut ma-ta, proasta dracului!
mimi_ca29
Postat pe 30 Ianuarie 2011 21:34
cezare topicul e artifical ..doar pt audienta ..parerea mea ..nu cred nimik din ecuatia asta .!!
gabrielle_new
Postat pe 30 Ianuarie 2011 22:35
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-30 20:40:17
De la: kudika224927, la data 2011-01-29 17:58:08lsa-o balta sentimentalule,-iti dau sfatul urmator.In fiecare seara sa stai cu picioarele in apa timp de 3(trei) luni si sa te rogi la dumnezeu sa-ti de intelepciune luciditate pt a nu ajunge sa te desparti de sotie s-au pt a te sinucide

stii, alaturi de ceea ce a scris mai sus colega de forum("Tu nu vrei de altfel decat sa iti potolesti focul dintre picioare!"), sfatul tau "pica" precum o manusa... nu vreau sa te superi si este o gluma ceea ce spun;
acum vorbind serios, stiu si constientizez ce urmari mai mult sau mai putin dezastruase poate avea o astfel de idee, de gand, de, sa-i spunem, sentiment pe care il/o/le experimentez acum. observ, cu fiecare postare, ca majoritatea celor de aici ma sfatuiesc ca nu este bine si nici indicat sa-mi las familia... mai observ ca sunt condamnat pentru ca simt ceva.. mai observ ca in societatea asta romaneasca, asa lipsita de valori cum o considera unii(nu sariti sa acuzati, va rog!), familia isi are rolul ei bine definit si sunt foarte multi sustinatori ai acesteia. eu am propus mai sus sa discutam, in masura posibilitatilor si a timpului si a experientei de care dam dovada fiecare dintre noi despre problemele aparute intr-o relatie de cuplu, probleme care probabil ca trec neobservate dar care, din pacate, pentru unii pot genera conflicte majore. Probabil ca e greu sa pui eticheta "am o casnicie perfecta" si cred ca cei care afirma asta sunt pur idealisti dar probabil ca nu mai avem timp sa observam in amanunt ceea ce este in jurul nostru si, de aici probabil ca, provin toate greselile pe care le facem cu voia, cu gandul ori cu... cuvantul. Stii, Dumneze-ul de care-mi vorbesti imi poate da, asa cum ai spus tu, intelepciune dar, cei de aici m-au ajutat si probabil ca ma vor ajuta in continuare, asa cum poate fiecare, asa cum stie, asa cum a trait si cum a reusit sa inteleaga viata... multumesc si pentru sfatul tau!

Intelegem cu totii ca esti indragostit, cu siguranta toti cei de aici au fost indragostiti, stim ce inseamna, e o stare sublima, e minunat,etc...il idealizam pe cel de care suntem indragostiti...tocmai asta e problema, il idealizam....iar cand se destrama aceasta iluzie, ii vedem asa cum sunt ei defapt, si asta se intampla destul de repede...trezirea la realitate este dura....ai sa compari sa rascompari pana nu o sa mai poti...plusurile fata de sotia ta o sa le iei ca atare dar minusurile o sa cantareasca si dezamgeasca mai mult.....iar in final peste 10 ani cu ea, o sa ne povestesti din nou despre problemele care apar intr-un cuplu, intr-o casnicie....Nici o casnicie nu e perfecta...exista divergente sau neprotriviri, gen fumator/nefumator, defecte ale partenerului actual, dar care sunt exagerate si devin vitale doar odata cu aparitia unei a 3 a persoane.
evelyne15
Postat pe 30 Ianuarie 2011 22:37
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-30 21:34:58
De la: cristinarudi, la data 2011-01-30 21:04:48SFATUL MEU HOMBRE>>> SA NU DAI NAIBII FAMILIA, PTR NISTE BAZDICI!

E a doua oara cand te "intalnesc" idioata ce esti! "la rahat cu ea"...auzi ce exprimare.. Rezolva-ti problemele, fetitooooo! Nu veni sa jignesti persoanele fara sa ai habar cu ce se mananca "viata"asta! Eclipsa era cand te-a facut ma-ta, proasta dracului!
...mimi cred ca ai inteles gresit ....cred ca zicea...sa elimine rutina...nu sotia
kudika195501
Postat pe 30 Ianuarie 2011 22:38
De la: kudika195501, la data 2011-01-30 22:38:54
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-30 21:34:58

...mimi cred ca ai inteles gresit ....cred ca zicea...sa elimine rutina...nu sotia

mimi a inteles bine...si dunt de acord cu ea...tu esti mai sus cu o fraza....
MyMatza
Postat pe 30 Ianuarie 2011 23:27
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-30 17:46:44
De la: MyMatza, la data 2011-01-30 17:00:51
-1 la mana.....nu cred ca e cineva in masura sa isi dea cu parerea de ce se despart doi oameni la un moment dat....adica ea era asa...sau pe dincolo....nimeni nu stie mai bine ce s-a intamplat acolo decat cei implicati si atat
-2 la mana....nu cred ca e suficient sa te multumesti intotdeauna cu ce ai....adica o sotie care te iubeste si 2 copii nu cred ca reprezinta maxim-ul ce ti-l doresti in viata....trebuie sa ai si o legatura speciala cu persoana de langa tine (sa fii pe aceeasi lungime de unda in toate aspectele unei vieti de cuplu....parerea mea)

Cred ca de fapt Cezar nici nu stie clar ce vrea...o vrea pe ea, dar fara sa isi insele nevasta....daca ajungi sa iti pese de viata colegei sotiei ( ) mai mult decat ca o simpla prietena....atunci acolo e deja loc de altceva....dar in ecuatia asta e si nevasta + 2 copii care merita respectul lui Cezar.....

Cezar , cred ca inainte sa iti pese de viata colegei...trebuie sa ai o sedinta tu cu tine si atat....sa te lamuresti tu care sunt motivele (sigur exista)care te-au adus in starea asta de confuzie

e doar parerea mea si trateaz-o ca atare!!!

da, multumesc si tie! spunea cineva de aici ca ar fi bine sa deschidem o discutie, daca nu chiar un topic(daca probabil el nu va fi fost inca deschis) despre problemele aparute in cuplu... ar fi interesant de postat si discutat cu si despre cei implicati intr-o viata de cuplu, cu bune si cu rele! Vom avea ocazia, cred, sa aflam multe aspecte la care probabil ca nu ne-am gandit si pe care le avem langa noi, in viata de zi cu zi... de exemplu, daca celalat fumeaza si nu se poate lasa de fumat, iar tu nu accepti fumul de tigara... nu neaparat ca pe un moft, poate fi o problema de cuplu? e pueril ceea ce am scris, dar pentru unii poate fi ceva important, nu crezi?

pai , avand in vedere ca tocmai te confrunti cu o problema ....poti sa deschizi chiar tu un topic .....poate vei descoperi si motivele pentru care ai ajuns in situatia data.....
MyMatza
Postat pe 30 Ianuarie 2011 23:33
Mare tzii gradina Doamneeeee. Prietene iti dau un sfat sau o idee: Stai cu sotia ta pana ce copii tai implinesc macar varsta de 21 ani, apoi du te cu cealalta...
Mno ista da barbat manelar.
km1luci
Postat pe 31 Ianuarie 2011 03:52
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-29 12:57:01
De la: Barbie30_, la data 2011-01-29 04:58:41
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-28 18:54:52
De la: Barbie30_, la data 2011-01-28 12:51:25
Ne gandeam asa...(recunosc,vitamina a fost cu ideea)ca matza ar fi mai buna pentru sezar pentru ca ea e deja obisnuita cu postura de amanta.Crezi ca..?

cred ca nu am fost suficient de clar: daca vroiam amanta nu avea rost sa-mi bat capul; probabil ca nu e greu sa gasesti asa ceva.

Dap,am uitat ca tipa de care tot vorbesti e doar o foarte buna prietena/colega pe care ai vrea sa o mangai parinteste pe frunte.Tu ai vrea multe da sa nu-ti asumi raspunderea pentru ele,cred ca si daca ar accepta tipa sa aiba o aventura cu tine tot "prietena" o s-o numesti si o sa spui ca o f... ca s-o ajuti.

observ ca ai o parere grasita despre mine. e posibil sa nu m-am facut destul de bine inteles... am senzatia ca ma repet si ma enerveaza chestia asta dar, daca vroiam numai sa am o aventura pentru a face sex, asa cum spui, nu trebuia sa cer pareri pe forum; nu m-ar fi interesat viata ei cealalta, nu m-ar fi interesat absolut nimic din ceea ce o priveste pe ea...
si raspunderea pentru acel multe de care amintesti mai sus nu crezi ca este legata de starea mea, de faptul ca imi pasa de... ea?

repetitia ta incepe sa devina obsesiva!
vitamina_c
Postat pe 31 Ianuarie 2011 08:49

Cezare,in capul tau e o varza cu carne....
Barbie30_
Postat pe 31 Ianuarie 2011 09:45
De la: Barbie30_, la data 2011-01-31 09:45:34

Mi-ai facut pofta
_Cryssa_
Postat pe 31 Ianuarie 2011 10:27
De la: dziulyk, la data 2011-01-29 16:03:19
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-29 15:56:09
De la: miss_darine, la data 2011-01-29 14:29:24
De la: kudika052133, la data 2011-01-29 14:01:39
Colega este sentimentul de indragostire, de tinerete, de frumos
FA CEVA , ALTFEL VEI REGRETA

aparu' si dracusorul numit ISPITA

si io'... cu cine "votez"?

cezare, "Viata omeneasca e prea lunga pentru dragoste, pur si simplu prea lunga. Dragostea e minunata dar pentru unul din cei doi e totdeauna prea lunga; celalalt ramane singur si priveste in gol ca si cum si-ar fi pierdut mintiile!" Erike Maria Remaque

deci sa inteleg ca acum iti dai sfaturi singur, sau cum??
kudika_pudika
Postat pe 31 Ianuarie 2011 12:59
cred si eu ca te macina.....stii cum se zice timpul le rezolva pe toate si poate o sa treaca..nu ai de unde stii....ai vorbit cu ea stii daca simte aceleasi lucruri pt tine??daca nu le simte te framanti tu degeaba si sa ii spui ce simti nu te va ajuta cu nimic....
anu
Postat pe 31 Ianuarie 2011 16:58
De la: kudika_pudika, la data 2011-01-31 12:59:04
De la: dziulyk, la data 2011-01-29 16:03:19
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-29 15:56:09
De la: miss_darine, la data 2011-01-29 14:29:24
De la: kudika052133, la data 2011-01-29 14:01:39
Colega este sentimentul de indragostire, de tinerete, de frumos
FA CEVA , ALTFEL VEI REGRETA

aparu' si dracusorul numit ISPITA

si io'... cu cine "votez"?

cezare, "Viata omeneasca e prea lunga pentru dragoste, pur si simplu prea lunga. Dragostea e minunata dar pentru unul din cei doi e totdeauna prea lunga; celalalt ramane singur si priveste in gol ca si cum si-ar fi pierdut mintiile!" Erike Maria Remaque

deci sa inteleg ca acum iti dai sfaturi singur, sau cum??
e un fel de-a spune... daca privesc ultimele cuvinte din citatul de mai sus
cezar_blue_eyes
Postat pe 31 Ianuarie 2011 17:39
De la: danytapop, la data 2011-01-30 21:24:27da aveam doar 17 anisori cand am facut marele pas si acum fac27 si credema sunt destul de matura si de trecuuta prin viiata din pacate ...cand altele nu si-au inceput viata eu sunt scarbita de ea deja dar am 2 copii minunati si cu ajutorul Domnului viata merge inainte pot saa te inteleg pe tine si ceea ce ti se intampla dar pot din pacate sa vad mai departe sa vad urmarile unei fapte asa si credema ee vorba de multa suferinta de suferinta unor copii nevinovati , pt ei nu exista alte variante decatt mamy si tatai impreuna nu acepta alcea au nevoie de asta da stabilitatea asta m-a durut foarte tare cand fica mea a venit de la gradi cu o felicitare care zicea mamy, tati va rog sa va impacatii...cu cine sa maa impac ?trist foarte trist infidelitatea doare enorm si chiar daca legi la loc firele raamane nodul si mereu se ajunge in acelas punct sper sa iei decizia potrivita

da, sfatul tau, ca si al unora de aici, este bine argumentat si se pare ca aceste argumente provin din experienta pe care ai avut-o... m-a emotionat faza cu felicitarea si iti spun ca datorita tie(sper sa nu se supere ceilalti) am luat decizia care sper sa fie si cea buna, si sa las totul asa cum este pentru moment... simt insa ca ceva a ramas nespus si ca asta ma va macina ceva vreme, habar nu am cat. din degete nu pot pusca dar voi incerca de fiecare data sa ma gandesc la ceea ce mi-ai povestit... multumesc din suflet!
cezar_blue_eyes
Postat pe 31 Ianuarie 2011 17:53
De la: _Cryssa_, la data 2011-01-31 10:27:43

Mi-ai facut pofta

Hahaha,taie carnea de pe lista,mai Barbie...
Seara buna gagici
AdrianaR
Postat pe 31 Ianuarie 2011 17:56
imi doresc sa nu trec prin asa ceva...si daca as trece mi-ar fi mai rau decat iti este tie pt ca eu ma consum si ma stresez de la nimic....si eu as vrea sa mai vorbim peste 10 ani si sa iti spun cum imi este....eu nu am glob de sticla ca sa vad cum o sa imi fie de acum inainte....si eu sper sa raman asa ca acum
anu
Postat pe 31 Ianuarie 2011 17:56
De la: vitamina_c, la data 2011-01-31 08:49:15
repetitia ta incepe sa devina obsesiva!
pai uite ca, mai usor decat ai crezut, ai scapat de mine, cel putin pentru moment... multumesc si tie pentru sfaturi!
cezar_blue_eyes
Postat pe 31 Ianuarie 2011 17:59
De la: AdrianaR, la data 2011-01-31 17:56:26
De la: _Cryssa_, la data 2011-01-31 10:27:43

Mi-ai facut pofta

Hahaha,taie carnea de pe lista,mai Barbie...
Seara buna gagici

tocmai acum cand m-am decis si vreau sa fac un praznic mare cu aceasta ocazie, tu dai povete sa (se) taie carnea... de pe lista?
posturile tale m-au ajutat in decizia mea si chiar daca am fost cam "tare de cap", adica "varza" , iti multumesc mult pentru timpul si sfaturile ce le-ai expus aici!
cezar_blue_eyes
Postat pe 31 Ianuarie 2011 18:07
De la: kudika183105, la data 2011-01-31 17:56:55imi doresc sa nu trec prin asa ceva...si daca as trece mi-ar fi mai rau decat iti este tie pt ca eu ma consum si ma stresez de la nimic....si eu as vrea sa mai vorbim peste 10 ani si sa iti spun cum imi este....eu nu am glob de sticla ca sa vad cum o sa imi fie de acum inainte....si eu sper sa raman asa ca acum

si eu sper sa ramai asa cum esti si sper sa ne "revedem" sanatosi aici, nu expunand problemele noastre ci vorbind despre noi, despre cat am realizat ori ba, urmand sau nu un vis, un gand, un sentiment... multumesc si tie!
cezar_blue_eyes
Postat pe 31 Ianuarie 2011 18:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna sa-ti fie inima. 2 De la: anastasia_m 24 Aprilie 2010 12:58
am nevoie de un sfat 8 De la: kudika133347 6 Mai 2010 08:50
Back or forward? 2 De la: misteryos25 22 Septembrie 2009 11:45
Barbatul Pesti sau Barbatul Gemeni? 7 De la: Yellowrose 10 Octombrie 2012 13:54
Relatie cu ... seful.... 25 De la: just_laura 2 Iunie 2009 12:02