Setari Cookie-uri

cand 1+1 este egal cu 3!

te-ai fi insurat prea de tanar sau ce e cu tine? nu ii poti oferi nimic la fata aia, gandeste-te ca ii spui ca o iubesti si ea renunta la mosh...OK...si? ce urmeaza? sta singura si tu continui sa o admiri din umbra? rau ptr ea....devine amanta ta? rau ptr ea.....gaseste pe altul care isi bate joc de ea? rau ptr ea......ce alte sanse are? daca tii la ea, gandeste-te si la alternativele ei si care ar fi mai buna ptr ea.....
DayC
Postat pe 29 Ianuarie 2011 02:18
ezar am o mare nelamurire , de fapt cred ca sunt doua , In data de 27 dupamasa ai scris aici ca ai sunato si i-ai propus sa va vedet seara , sa te destainui etc , in data de 28 si scris ca ai timp sa stai si sa discuti la ore tarzii ptr ca sotia ta e plecata cu colega ei din localitate . Deci daca sunt plecate impreuna , cum ai reusit sa te vezi cu ea in 27 seara ? Si na sa presupunem ca print-o minune ca tot te-ai vazut cu ea , i-ai explicat ce esti ingrijorat de ea si alea alea ?
Alex_Bodea
Postat pe 29 Ianuarie 2011 02:45
Cezar am vrut sa scriu dar nu am apasat destul pe tasta de asta a iesit "ezar"
Alex_Bodea
Postat pe 29 Ianuarie 2011 02:46
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-28 18:47:20
De la: delicacy, la data 2011-01-28 17:44:15
urat...nu vezi sensul unei legaturi intre ea si el? dar ce legatura vezi tu intre ea si tine? poti sa imi spui? nu ti-e rusine, cand spui ca ai o casnicie perfecta si totusi iti doresti o alta femeie? cine esti tu sa poftesti? buricul pamantului? ea sa lase orice alta oferta doar ca sa te satisfaca pe tine, nu? urat

deci ajung la concluzia ca nu am voie si ca trebuie sa-mi fie rusine ca simt ceva pentru o persoana, chiar si in situatia mea...

BINGO!!! Ai voie si trebuie sa simti ceva pentru sotie si copii, nu pentru alte femei.
kudika_pudika
Postat pe 29 Ianuarie 2011 02:55
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-29 02:45:44ezar am o mare nelamurire , de fapt cred ca sunt doua , In data de 27 dupamasa ai scris aici ca ai sunato si i-ai propus sa va vedet seara , sa te destainui etc , in data de 28 si scris ca ai timp sa stai si sa discuti la ore tarzii ptr ca sotia ta e plecata cu colega ei din localitate . Deci daca sunt plecate impreuna , cum ai reusit sa te vezi cu ea in 27 seara ? Si na sa presupunem ca print-o minune ca tot te-ai vazut cu ea , i-ai explicat ce esti ingrijorat de ea si alea alea ?

daca se petrece totul numai in mintea lui....
kudika_pudika
Postat pe 29 Ianuarie 2011 02:59
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-28 18:54:52
De la: Barbie30_, la data 2011-01-28 12:51:25
Ne gandeam asa...(recunosc,vitamina a fost cu ideea)ca matza ar fi mai buna pentru sezar pentru ca ea e deja obisnuita cu postura de amanta.Crezi ca..?

cred ca nu am fost suficient de clar: daca vroiam amanta nu avea rost sa-mi bat capul; probabil ca nu e greu sa gasesti asa ceva.

Dap,am uitat ca tipa de care tot vorbesti e doar o foarte buna prietena/colega pe care ai vrea sa o mangai parinteste pe frunte.Tu ai vrea multe da sa nu-ti asumi raspunderea pentru ele,cred ca si daca ar accepta tipa sa aiba o aventura cu tine tot "prietena" o s-o numesti si o sa spui ca o f... ca s-o ajuti.
Barbie30_
Postat pe 29 Ianuarie 2011 04:58
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-27 19:44:55
De la: nicossia, la data 2011-01-27 17:58:18
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-26 22:52:39
De la: nicossia, la data 2011-01-26 09:43:49Eu nu-nteleg ce vrei.Presupune ca esti la 50 de ani si spune-mi ce-i in jurul tau.Ce faci tu,copiii,sotia,colega.Si mosu,daca mai traieste!Poate ne lamurim asa.

e interesanta intrebarea ta.... ma gandesc si o sa-ti raspund... tu... ai putea sa-mi spui ce va fi cand vei avea 50 de ani?

La 50 de ani?Stau bine pe picioarele personale si-mi asist propriul copil,ajuns la maturitate.Am un camin linistit si-o ocupatie care-mi place (o am si-acum si nu cred c-o schimb).Nu stiu daca sunt singura,dar adevarul e ca n-am fost niciodata singura,si am pe cineva cu mine care ma iubeste cinstit.Sau poate ca nu.
Eu n-am atatea necunoscute...sper sa nu fie cazul.Dar nu despre mine vorbim,nu?

imi place ca esti foarte sigura pe tine si probabil ca reusesti(ma gandesc ca ai o reteta speciala) sa conservi aceasta stare; fiecare ne imaginam si ne gandim la aspiratii si la cum va fi peste ani si ani; si uite ca, din diverse cauze sau nu, apare un moment dintr-acesta sau de alta natura caruia iti este greu sau aproape imposibil sa-i faci fata. si atunci, pentru ca epoca ne perimite, cerem sfaturile celorlalti pe forumuri si cautam prin problemele altora, poate poate gasesim ceea ce ne intereseaza. si iata ca, cu cat ne adunam mai multi si cu cat gasim mai multe "reflectii" asupra celuilalt, apare de undeva intrebarea legata de viitor. in mod normal, totul trebuie sa fie bine dar in mod anormal, peste o secunda se poate prabusi totul, ca si cum nimic, nicicand nu ar fi existat. in concluzie, iti spun degeaba ce va fi cu mine la 50 de ani nu pentru ca nu as sti ce sa-ti raspund ci pentru ca... pur si simplu mai este foarte mult pana atunci. Iti admir insa optimismul si imi doresc din tot sufletul ca la 50 de ani sa poti rosti, cel putin fraza pe care ai postat-o mai sus!

Nu asta era ideea.Cereai o parere pe forum;n-am spus EU "fa asa,ca iese bine,ca stiu EU sigur" ,ci te-am rugat sa te uiti in jur,peste 15 ani,cand o sa traiesti consecintele actiunii/inactiunii de-acum.Si sa te hotaresti in functie de asta.Nu trebuie sa-mi si povestesti.Doar gandeste-te.
nicossia
Postat pe 29 Ianuarie 2011 08:15
gandestete o clipa la consecintele faptelor tale gandestete o clipa la catta durere o sa pricinuiasca aventura ta sau ma rog marea ta iubire, merita oare femeia care a crescut alturi de tine atata durere, femeiaa care de 10 ani te spala si iti pune in farfurie merita atata suferinta,femeia care te-a facut cel mai fricit barbat daruindutii 2 copii minunaatii meritata atata rusine ,atata batjocura din partea ta ,cantareste bine consecintele faptelor tale suferinta copilasilor tai caare au nevoi de tine langa ei cantareste si daca tot mai crezi ca se merita atunci treaba ta suporta consecinteele faptelor tale si transormate intrun rattat
danytapop
Postat pe 29 Ianuarie 2011 09:35
De la: Editzu, la data 2011-01-28 23:18:59pt asta de mai sus....

Voi daca ati gasit unul sa va duca la primarie,gata va credeti niste zeite demne de neinlocuit.Cand ....defapt....barbatul inseala femeia pe care o considera inlocuibila...

Sunteti chiar penibile unele,vi se citeste frustarea printre randuri(de mama focului)

Daca te-a luat un prost de nevasta nu inseamna ca ai primit instantaneu niste calitati pe care celelalte femei nu le au....sunt mil de motive pt.care doi oameni ajung la divort,dar sariti(in sus)doar cand apare alta femeie

Vb aia:Z****e,aceste creaturi terestre se regasesc in pat(ul unora) drept neveste oneste;)))))

Daca eu eram "asta" de mai sus.Nu cred ca dobandim nici un fel de calitati superioare altora odata cu casatoria, poate ca le aveam si unul si altul...dupa testarea pietii decidem ca produsul este satisfacator si ne casatorim.Consumam acel produs o vreme, este in continuare multumitor si decidem sa luam un bax intreg Se complica lucrurile atunci cand il lasam pe celalalt sa-l consume singur ... si uite asa apar femeile penibile si frustrate ca mine .Pe piata exista zeci de produse similare frumos ambalate , unii decid sa le testeze altii nu, testarea unui nou produs poate duce la senzatia de saturatie fata de cel anterior sau dezamgirea fata de cel nou .
In ceea ce priveste afirmatia barbatii insala femeile pe care le considera inlocuibile....dl. Cezar spunea ca el e multumit de viata lui , de sotia lui, ca nu e monotonie , ca sunt dinamici....de aiaici putem intelege ca sotia lui este o persoane ok cu aceleasi calitati pe care le avea atunci cand s-au casatorit si totusiii vrea sa o insele/inlocuiasca in cele din urma.
II propuneam lui cezar sa faca un studiu amanuntit, sa inteleaga cat de profitabila va fi afacerea pe care si-ar dori sa o inceapa, cat are de investit si cat are de pierdut, nivelul vietii se va imbunatatii considerabil sau dimpotriva.... e decizia lui, suntem oameni liberi.
evelyne15
Postat pe 29 Ianuarie 2011 10:12
De la: Editzu, la data 2011-01-28 23:18:59pt asta de mai sus....

Voi daca ati gasit unul sa va duca la primarie,gata va credeti niste zeite demne de neinlocuit.Cand ....defapt....barbatul inseala femeia pe care o considera inlocuibila...

Sunteti chiar penibile unele,vi se citeste frustarea printre randuri(de mama focului)

Daca te-a luat un prost de nevasta nu inseamna ca ai primit instantaneu niste calitati pe care celelalte femei nu le au....sunt mil de motive pt.care doi oameni ajung la divort,dar sariti(in sus)doar cand apare alta femeie

Vb aia:Z****e,aceste creaturi terestre se regasesc in pat(ul unora) drept neveste oneste;)))))

Mai vreau sa adaug ceva referitor la cei penibili si frustrati de aici....ascunsi in spatele unui id ne permitem luxul de a fi penibili si de a ne arata frustrarea...in viata reala, nu prea, incercam sa fim demni si zambitori sa spunem ca totul e ok.voi toti, martorii penibilitatii noastre, aveti dreptul sa ne intampinati cum doriti: cu incurajari, indiferenta, sau cu " hai ca ne plictisiti"
evelyne15
Postat pe 29 Ianuarie 2011 11:26
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-29 02:45:44ezar am o mare nelamurire , de fapt cred ca sunt doua , In data de 27 dupamasa ai scris aici ca ai sunato si i-ai propus sa va vedet seara , sa te destainui etc , in data de 28 si scris ca ai timp sa stai si sa discuti la ore tarzii ptr ca sotia ta e plecata cu colega ei din localitate . Deci daca sunt plecate impreuna , cum ai reusit sa te vezi cu ea in 27 seara ? Si na sa presupunem ca print-o minune ca tot te-ai vazut cu ea , i-ai explicat ce esti ingrijorat de ea si alea alea ?

iti dai seama ca daca reuseam sa ne vedem as fi "adus" noutati despre ce si cum; da, i-am propus o intalnire intre 4 ochi dar va fi pentru cand se intoarce; ce-i drept, am omis sa mai spun ca e plecata din localitate si ca nu ne-am fi putut intalni in seara respectiva...
cezar_blue_eyes
Postat pe 29 Ianuarie 2011 12:22
De la: DayC, la data 2011-01-29 02:18:38te-ai fi insurat prea de tanar sau ce e cu tine? nu ii poti oferi nimic la fata aia, gandeste-te ca ii spui ca o iubesti si ea renunta la mosh...OK...si? ce urmeaza? sta singura si tu continui sa o admiri din umbra? rau ptr ea....devine amanta ta? rau ptr ea.....gaseste pe altul care isi bate joc de ea? rau ptr ea......ce alte sanse are? daca tii la ea, gandeste-te si la alternativele ei si care ar fi mai buna ptr ea.....

da... cread ca asta ar fi cel mai bine la momentul de acum... sa ma exclud pe mine din ecuatie si sa rezolv "problema" doar din punctul ei... de vedere; numai ca si asa, probabil, voi fi acuzat, de catre unii, ca ce drept am sa ma bag in viata ei... multumesc mult! un sfat cu adevarat util!
cezar_blue_eyes
Postat pe 29 Ianuarie 2011 12:32
De la: danytapop, la data 2011-01-29 09:35:02gandestete o clipa la consecintele faptelor tale gandestete o clipa la catta durere o sa pricinuiasca aventura ta sau ma rog marea ta iubire, merita oare femeia care a crescut alturi de tine atata durere, femeiaa care de 10 ani te spala si iti pune in farfurie merita atata suferinta,femeia care te-a facut cel mai fricit barbat daruindutii 2 copii minunaatii meritata atata rusine ,atata batjocura din partea ta ,cantareste bine consecintele faptelor tale suferinta copilasilor tai caare au nevoi de tine langa ei cantareste si daca tot mai crezi ca se merita atunci treaba ta suporta consecinteele faptelor tale si transormate intrun rattat

nu, nu merita... si crede-ma, o repet pentru a nu stiu cata oara ca m-am tot gandit la ce spui...
cu ceva insa nu sunt de acord... nu am batjocorit si nu voi batjocori niciodata pe nimeni pentru simplu fapt ca nu ne nastem cu totii la fel si nimeni nu este vinovat ca s-a nascut, indiferent de viata pe care o are, de intelectul pe care il are, de statutul social pe care il are. iar rusinea de care amintesti, daca va fi cazul, va fi a mea si imi va apartine in totalitate, nu a sotiei mele... am cantarit toate cele de mai sus si de asta sunt aici. nu din alt motiv...
cezar_blue_eyes
Postat pe 29 Ianuarie 2011 12:44
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-25 23:10:13
De la: alegro6543, la data 2011-01-25 22:18:28Cumetre... ai 35 de ani, casatorit, doi copii ? Hmmm... se pare ca timpul a trecut prea repede pentru tine. Nimic, nimic... nu s-a prins ?
Cate vieti vrei sa distrugi ? Vaz' ca amu' gandesti si pentru colega, ca sigur n-o sa-i fie cu mosu'. Iar tu probabil ca-i vrei doar binele... Parerea mea e ca... sa pui mana sa te imbeti intr-o seara, da sa te faci manga, iar a doua zi cand te-oi trezi (nu numai din betie) sa-ti vezi de treaba.
Sau doamne fere'... ti-a trecut cumva prin cap ca ... o iubesti ?

pai s-a prins... chiar bine, acum... nu-mi sta-n fire de obicei sa fiu asa dar iata ca acum nu ma mai inteleg nici eu, asta ma macina... si nu stiu de ce vreau ceea ce vreau; pur si simplu nu stiu! e grav, nu? si betia de care vorbesti cred ca ar face mai mult rau decat bine ca s-ar putea sa-mi "faca" mai mult curaj

Atunci imbata-te!! Daca prinzi curaj, s-ar putea sa-ti iasa treaba, daca nu.. dai vina pe bautura.
BluOndA
Postat pe 29 Ianuarie 2011 12:50
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-26 09:18:48
De la: Barbie30_, la data 2011-01-26 02:42:07Sa-i dam CEZARULUI ce-i al cezarului
Acum serios vorbind,vrei sa o faci sa renunte la mosul cu care urmeaza sa se casatoreasca(nu conteaza din ce motive) ca sa-i oferi tu ce????Sa-i oferi statutul de amanta? Ma faci sa rad!Si in cazul in care renunta la mos tu ce ai de gand sa faci? Sa o folosesti pentru o tavaleala ,doua sau trei...sa renunti la familia ta pentru ea sau sa mergi in paralel cu amundoua?Cam ce-ai vrea tu Cezare?

da, buna intrebare! stii,
- daca ar fi fost vorba de tavaleala, nu m-ar fi interesat niciun alt aspect din viata ei;
- daca ar fi sa-i ofer statutul de amanta, nu sta in picioare fiindca nu am de gand sa... insel. si asa am senzatia ca deja am inceput sa fac asta;
- ciudat este faptul ca in mintea mea se "bat" 2 idei: una potrivit careia, copilul ei are nevoie de un tata si nu de un bunic iar ea are nevoie de un sot, nu de un alt tata... diferenta de varsta la... varsta asta este colosala si fata de ea si fata de copil. si daca mai apare si un alt copil, al lor, atunci probabil ca va ajunge sa trebuiasca sa stearga la fund un batran in cei mai frumosi ani ai adolescentei. nu am nimic cu nimeni dar pur si simplu, ceea ce simt pentru ea nu ma poate lasa indiferent fata de viata ei... a doua idee este cea potrivit careia ar trebui sa fiu egoist si sa zic ca imi ajunge ceea ce am si ca nu ar trebui sa complic asta si sa-mi pese de viata ei, sa nu-mi pese de ceea ce simt insa, in puii mei, a apartut ea si pur si simplu, cand imi amintesc de ea, se schimba totul cu 180 de grade...

Trezirea dom''le!! Tu te gandesti la copilul ei, la saracuta de ea (ti se rupe inima ca poate suferi ea, pe care o cunosti nu de mult).. dar la copii TAI, sotia ta, nimic reactii de genul, este?
BluOndA
Postat pe 29 Ianuarie 2011 12:55
De la: Barbie30_, la data 2011-01-29 04:58:41
Ne gandeam asa...(recunosc,vitamina a fost cu ideea)ca matza ar fi mai buna pentru sezar pentru ca ea e deja obisnuita cu postura de amanta.Crezi ca..?

cred ca nu am fost suficient de clar: daca vroiam amanta nu avea rost sa-mi bat capul; probabil ca nu e greu sa gasesti asa ceva.

Dap,am uitat ca tipa de care tot vorbesti e doar o foarte buna prietena/colega pe care ai vrea sa o mangai parinteste pe frunte.Tu ai vrea multe da sa nu-ti asumi raspunderea pentru ele,cred ca si daca ar accepta tipa sa aiba o aventura cu tine tot "prietena" o s-o numesti si o sa spui ca o f... ca s-o ajuti.

observ ca ai o parere grasita despre mine. e posibil sa nu m-am facut destul de bine inteles... am senzatia ca ma repet si ma enerveaza chestia asta dar, daca vroiam numai sa am o aventura pentru a face sex, asa cum spui, nu trebuia sa cer pareri pe forum; nu m-ar fi interesat viata ei cealalta, nu m-ar fi interesat absolut nimic din ceea ce o priveste pe ea...
si raspunderea pentru acel multe de care amintesti mai sus nu crezi ca este legata de starea mea, de faptul ca imi pasa de... ea?
cezar_blue_eyes
Postat pe 29 Ianuarie 2011 12:57
De la: BluOndA, la data 2011-01-29 12:55:31
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-26 09:18:48
De la: Barbie30_, la data 2011-01-26 02:42:07Sa-i dam CEZARULUI ce-i al cezarului
Acum serios vorbind,vrei sa o faci sa renunte la mosul cu care urmeaza sa se casatoreasca(nu conteaza din ce motive) ca sa-i oferi tu ce????Sa-i oferi statutul de amanta? Ma faci sa rad!Si in cazul in care renunta la mos tu ce ai de gand sa faci? Sa o folosesti pentru o tavaleala ,doua sau trei...sa renunti la familia ta pentru ea sau sa mergi in paralel cu amundoua?Cam ce-ai vrea tu Cezare?

da, buna intrebare! stii,
- daca ar fi fost vorba de tavaleala, nu m-ar fi interesat niciun alt aspect din viata ei;
- daca ar fi sa-i ofer statutul de amanta, nu sta in picioare fiindca nu am de gand sa... insel. si asa am senzatia ca deja am inceput sa fac asta;
- ciudat este faptul ca in mintea mea se "bat" 2 idei: una potrivit careia, copilul ei are nevoie de un tata si nu de un bunic iar ea are nevoie de un sot, nu de un alt tata... diferenta de varsta la... varsta asta este colosala si fata de ea si fata de copil. si daca mai apare si un alt copil, al lor, atunci probabil ca va ajunge sa trebuiasca sa stearga la fund un batran in cei mai frumosi ani ai adolescentei. nu am nimic cu nimeni dar pur si simplu, ceea ce simt pentru ea nu ma poate lasa indiferent fata de viata ei... a doua idee este cea potrivit careia ar trebui sa fiu egoist si sa zic ca imi ajunge ceea ce am si ca nu ar trebui sa complic asta si sa-mi pese de viata ei, sa nu-mi pese de ceea ce simt insa, in puii mei, a apartut ea si pur si simplu, cand imi amintesc de ea, se schimba totul cu 180 de grade...

Trezirea dom''le!! Tu te gandesti la copilul ei, la saracuta de ea (ti se rupe inima ca poate suferi ea, pe care o cunosti nu de mult).. dar la copii TAI, sotia ta, nimic reactii de genul, este?

nu, nu este, nu ai dreptate... sper sa nu te deranjeze ca spun asta; oricum, multam'!
cezar_blue_eyes
Postat pe 29 Ianuarie 2011 13:03
De la: kudika_pudika, la data 2011-01-29 02:59:43

daca se petrece totul numai in mintea lui....

ok, poti ramane cu parerea ta pe care o respect! i-am raspuns lui Aex si nu are rost sa dau copy/paste aici!
cezar_blue_eyes
Postat pe 29 Ianuarie 2011 13:05
De la: cezar_blue_eyes, la data 2011-01-29 12:57:01
De la: Barbie30_, la data 2011-01-29 04:58:41

observ ca ai o parere grasita despre mine. e posibil sa nu m-am facut destul de bine inteles... am senzatia ca ma repet si ma enerveaza chestia asta dar, daca vroiam numai sa am o aventura pentru a face sex, asa cum spui, nu trebuia sa cer pareri pe forum; nu m-ar fi interesat viata ei cealalta, nu m-ar fi interesat absolut nimic din ceea ce o priveste pe ea...
si raspunderea pentru acel multe de care amintesti mai sus nu crezi ca este legata de starea mea, de faptul ca imi pasa de... ea?

Si cu ai tai cum ramane? Deci sa recapitulam..iti pasa de ea, iti doresti sa aiba un sot alaturi care sa-i creasca copilul, dar de preferat TU , pentru ca esti ce mai capabil sa cresti copiii altuia...dar cu ai tai cum ramane? Iti doresti atat de mult sa-i porti de grija alteia, neluand in calcul ca asta implica, automat , sa nu mai ai grija de SOTIA ta si de COPIII tai... Sau poate te consideri vreun erou care poate sa-si faca un harem, in care cele doua prietene sa-ti devina sotii si sa traiti fericiti ca o familie mare si rusinoasa.
Spui ca de va fi sa fie, toata rusinea e a ta..pana si treaba asta ai aruncat-o superficial... consider ca rusinea nu e totul, ci sentimentele acelei femei care momentan iti este sotie, si a copiilor care , prea mari nu sunt,iar actiunile tale nu le vor intelege niciodata..
Pune si tu in balanta.. e mai importanta acea femeie, la care doar visezi, decat o familie care se construieste in ani de zile?
tinkerallecsandra
Postat pe 29 Ianuarie 2011 13:11
...propun ca Cezar si Praty(2005)...sa se ia de mana,sa zbenguie pe strazi cu soare si cuvinte neconcepute a lumii frumosilor nebuni.
(se poate si pe role, app prety ar putea sa-si faca 2 codite frumoase si sa-si puna o fustita in carouri...iar in fundal, ar da bine nenea acela haina de noapte si sapca tuguiata ,cu plasa de fluturi zbenguind de colo-colo)

...va tzuc drajii mei...iote ca-i ceata, da amu'i vara si iasa si soarile!!!

P.S....nenetu' ala cu plasa oi fi io ...pare'mi'se
kudika195501
Postat pe 29 Ianuarie 2011 13:16
De la: nicossia, la data 2011-01-29 08:15:18
Nu asta era ideea.Cereai o parere pe forum;n-am spus EU "fa asa,ca iese bine,ca stiu EU sigur" ,ci te-am rugat sa te uiti in jur,peste 15 ani,cand o sa traiesti consecintele actiunii/inactiunii de-acum.Si sa te hotaresti in functie de asta.Nu trebuie sa-mi si povestesti.Doar gandeste-te.

ok, hai sa "incercam" ceva: din punctul meu de vedere sa zic ca o sa trec peste asta, ca o sa fie ok, ca o sa raman cu familia(nu-mi spune ca de ce nu zic ca sigura asa va fi-tocmai "vorbiram "daunazi despre asta. Bun, acum sa luam cazul in care sotia mea va simti ceva pentru un tip X... sau pentru o tipa(ca nu e nimic exclus in ziua de azi). Si ii se vor "aprinde" calcaiele atat de puternic ca sa nu ma refer si la inima incat va dori sa divorteze. Acum normal, voi fi acuzat ca din cauza mea, ca din cauza a ceea ce simt acum ori a gandului meu, "deschid" aceasta poarta a infidelitatii sotiei; dar sa trecem peste asta; eu actionez/interactionez bine acum dar nu am cum sa prevad cum vor actiona/interactiona cei din jurul meu... da, poate sa fie doar ipotetic ceea ce am scris dar poate sa nu fie si atunci? eu am vrut sa fie roz dar altcineva a vrut sa fie negru si la sfarsit, la cei 50 de ani, care culoare predomina?
cezar_blue_eyes
Postat pe 29 Ianuarie 2011 13:16
De la: tinkerallecsandra, la data 2011-01-29 13:11:16
Si cu ai tai cum ramane? Deci sa recapitulam..iti pasa de ea, iti doresti sa aiba un sot alaturi care sa-i creasca copilul, dar de preferat TU , pentru ca esti ce mai capabil sa cresti copiii altuia...dar cu ai tai cum ramane? Iti doresti atat de mult sa-i porti de grija alteia, neluand in calcul ca asta implica, automat , sa nu mai ai grija de SOTIA ta si de COPIII tai... Sau poate te consideri vreun erou care poate sa-si faca un harem, in care cele doua prietene sa-ti devina sotii si sa traiti fericiti ca o familie mare si rusinoasa.
Spui ca de va fi sa fie, toata rusinea e a ta..pana si treaba asta ai aruncat-o superficial... consider ca rusinea nu e totul, ci sentimentele acelei femei care momentan iti este sotie, si a copiilor care , prea mari nu sunt,iar actiunile tale nu le vor intelege niciodata..
Pune si tu in balanta.. e mai importanta acea femeie, la care doar visezi, decat o familie care se construieste in ani de zile?

totul e important pentru mine acum si probabil ca va trebui, cat de curand, sa ma rup in doua(probabil ca si asta o vei considera superficialitate si ma gandesc ca vor fi si din cei care vor intreba care parte o sa ramana cu sotia si care cu... cealalta) ca la cat de confuz sunt acum... nu vad, momentan, alta rezolvare!
cezar_blue_eyes
Postat pe 29 Ianuarie 2011 13:27
De la: kudika195501, la data 2011-01-29 13:16:20...propun ca Cezar si Praty(2005)...sa se ia de mana,sa zbenguie pe strazi cu soare si cuvinte neconcepute a lumii frumosilor nebuni.
(se poate si pe role, app prety ar putea sa-si faca 2 codite frumoase si sa-si puna o fustita in carouri...iar in fundal, ar da bine nenea acela haina de noapte si sapca tuguiata ,cu plasa de fluturi zbenguind de colo-colo)

...va tzuc drajii mei...iote ca-i ceata, da amu'i vara si iasa si soarile!!!

P.S....nenetu' ala cu plasa oi fi io ...pare'mi'se

da-mi un link, ceva, sa stiu si eu cu cine ai de gand sa ma cuplezi!
cezar_blue_eyes
Postat pe 29 Ianuarie 2011 13:37
parerea mea este sa incerci sa fii macar o data cu ea. Ceea ce simti tu acum nu ti se intampla de prea multe ori in viata, este pacat sa o lasi sa treaca pe langa tine, vei regreta mereu daca nu o faci , vei ramane cu un gol in suflet toata viata. vorbeste cu ea intre 4 ochi, nu stiu intalnitiva undeva pt cu totul alta treaba , si sarut-o pe gura, vezi cum reactioneaza. in fct de reactia ei i-ti vei da seama ce sa faci mai departe. daca ea iti da de inteles ca nu vrea nimic, zii ca ai nimerit din greseala pe gura. dar indiferent cum ar fi , ceea ce se va intampla sa nu stii doar tu cu ea, pt ca altfel ii fei face pe prea multi sa sufere.
pt ceea ce simti acum, spunei si incearca sa faci ceva , poti fi cu un om si fara sa sufere celelalte persoane pe care le iubesti. pt fiecare om din viata noastra avem sentimente diferite intr-un fel anume, asta nu inseama ca pe unu il iubim mai mult si pe altu mai putin.. ne iubim mama intr-un fel, copii in altul, sotia in altul, -amanta,iubita- in alt fel. nu privi ceea ce simti cu negativizm, e pacat sa o lasi sa treaca, vei simti o bucurie imensa in suflet, senzatia de zbor,de plutire, de implinire, ca reinvii.sentimentele astea nu tin mult timp, dupa o anumita perioada intervin altele, obisnuinta, certurile...... si atunci veti ramane prieteni. poate fi totul frumos , fara sa sufere nimeni. dupa randurile scrise de tine, cred ca esti un om cu caracter responsabil in viata, nu un curvar si un fustangiu.
Bafta multa, si nu o lasa sa treaca ca si cand nu a existat, vei regreta mul de tot mai tarziu
fa sa infloreasca tot ceea ce simti acum
sa nu te gandesti ca prin asta nu iti iubesti sotia, o iubesti in alt fel, ca pe cineva din familie pt care ti-ai da viata, ea este omul care i-ti va fi alturi o viata intreaga.
Colega este sentimentul de indragostire, de tinerete, de frumos
FA CEVA , ALTFEL VEI REGRETA
kudika052133
Postat pe 29 Ianuarie 2011 14:01
De la: kudika052133, la data 2011-01-29 14:01:39

aparu' si dracusorul numit ISPITA
miss_darine
Postat pe 29 Ianuarie 2011 14:29
STAI LINISTIT NU POATE INTELE DECAT CINEVA CARE A TRECUT PRIN ASA CEVA,
CINEVA CAND A SIMTIT CA-I FIERBE SANGELE IN VENE NUMAI CAND O VEDE

NU AI CE SA LE EXPLICI,
ESTI TANAR, PROFITA DE ANII ASTIA, ITI VA PAREA RAU MAI TARZIU, DACA NU O TII MACAR O DATA IN BRATE
kudika052133
Postat pe 29 Ianuarie 2011 14:40
De la: kudika052133, la data 2011-01-29 14:40:39STAI LINISTIT NU POATE INTELE DECAT CINEVA CARE A TRECUT PRIN ASA CEVA,
CINEVA CAND A SIMTIT CA-I FIERBE SANGELE IN VENE NUMAI CAND O VEDE
kudika195501
Postat pe 29 Ianuarie 2011 14:44
De la: kudika052133, la data 2011-01-29 14:01:39parerea mea este sa incerci sa fii macar o data cu ea. Ceea ce simti tu acum nu ti se intampla de prea multe ori in viata, este pacat sa o lasi sa treaca pe langa tine, vei regreta mereu daca nu o faci , vei ramane cu un gol in suflet toata viata. vorbeste cu ea intre 4 ochi, nu stiu intalnitiva undeva pt cu totul alta treaba , si sarut-o pe gura, vezi cum reactioneaza. in fct de reactia ei i-ti vei da seama ce sa faci mai departe. daca ea iti da de inteles ca nu vrea nimic, zii ca ai nimerit din greseala pe gura. dar indiferent cum ar fi , ceea ce se va intampla sa nu stii doar tu cu ea, pt ca altfel ii fei face pe prea multi sa sufere.
pt ceea ce simti acum, spunei si incearca sa faci ceva , poti fi cu un om si fara sa sufere celelalte persoane pe care le iubesti. pt fiecare om din viata noastra avem sentimente diferite intr-un fel anume, asta nu inseama ca pe unu il iubim mai mult si pe altu mai putin.. ne iubim mama intr-un fel, copii in altul, sotia in altul, -amanta,iubita- in alt fel. nu privi ceea ce simti cu negativizm, e pacat sa o lasi sa treaca, vei simti o bucurie imensa in suflet, senzatia de zbor,de plutire, de implinire, ca reinvii.sentimentele astea nu tin mult timp, dupa o anumita perioada intervin altele, obisnuinta, certurile...... si atunci veti ramane prieteni. poate fi totul frumos , fara sa sufere nimeni. dupa randurile scrise de tine, cred ca esti un om cu caracter responsabil in viata, nu un curvar si un fustangiu.
Bafta multa, si nu o lasa sa treaca ca si cand nu a existat, vei regreta mul de tot mai tarziu
sa nu te gandesti ca prin asta nu iti iubesti sotia, o iubesti in alt fel, ca pe cineva din familie pt care ti-ai da viata, ea este omul care i-ti va fi alturi o viata intreaga.

acum, cand credeam ca mai am putin si aleg varianta cea buna(care o fi aceea?), ai aparut tu! cine esti, cumva colega sotiei? (glumesc!)
apoi iti atrag atentia ca in ambele cazuri, ai folosit incorect d.p.d.v gramatical acel "i-ti" si este deranjant nu neaparat pentru mine... "iti" este forma corecta!
esti prima care-mi da un astfel de sfat si acum, la cat sunt de confuz, mi se pare unul foarte adoloescentin ceea ce-mi propui dar poate gresesc... si imi cer scuze daca este asa. poate ai trait un astfel de moment si vorbesti din experienta sau poate ca nu... oricum, multumesc!
si apoi, nu sa fiu macar o data cu ea este ceea ce-mi doresc... asta ar insemna sa insel si nu e ok... pentru nimeni; da, ai dreptate, pana acum nu mi s-a intamplat ceva de genul asta si poate ca nici nu se va mai intampla, cine stie? dar exista si varianta sa nu iau decizia corecta...
cezar_blue_eyes
Postat pe 29 Ianuarie 2011 14:44
De la: kudika052133, la data 2011-01-29 14:01:39parerea mea este sa incerci sa fii macar o data cu ea. Ceea ce simti tu acum nu ti se intampla de prea multe ori in viata, este pacat sa o lasi sa treaca pe langa tine, vei regreta mereu daca nu o faci , vei ramane cu un gol in suflet toata viata. vorbeste cu ea intre 4 ochi, nu stiu intalnitiva undeva pt cu totul alta treaba , si sarut-o pe gura, vezi cum reactioneaza. in fct de reactia ei i-ti vei da seama ce sa faci mai departe. daca ea iti da de inteles ca nu vrea nimic, zii ca ai nimerit din greseala pe gura. dar indiferent cum ar fi , ceea ce se va intampla sa nu stii doar tu cu ea, pt ca altfel ii fei face pe prea multi sa sufere.

acum, cand credeam ca mai am putin si aleg varianta cea buna(care o fi aceea?), ai aparut tu! cine esti, cumva colega sotiei? (glumesc!)
apoi iti atrag atentia ca in ambele cazuri, ai folosit incorect d.p.d.v gramatical acel "i-ti" si este deranjant nu neaparat pentru mine... "iti" este forma corecta!
esti prima care-mi da un astfel de sfat si acum, la cat sunt de confuz, mi se pare unul foarte adoloescentin ceea ce-mi propui dar poate gresesc... si imi cer scuze daca este asa. poate ai trait un astfel de moment si vorbesti din experienta sau poate ca nu... oricum, multumesc!
si apoi, nu sa fiu macar o data cu ea este ceea ce-mi doresc... asta ar insemna sa insel si nu e ok... pentru nimeni; da, ai dreptate, pana acum nu mi s-a intamplat ceva de genul asta si poate ca nici nu se va mai intampla, cine stie? dar exista si varianta sa nu iau decizia corecta...
cezar_blue_eyes
Postat pe 29 Ianuarie 2011 14:59
De la: miss_darine, la data 2011-01-29 14:29:24
De la: kudika052133, la data 2011-01-29 14:01:39

aparu' si dracusorul numit ISPITA

si io'... cu cine "votez"?
cezar_blue_eyes
Postat pe 29 Ianuarie 2011 15:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o poveste destul de ciudata... 9 De la: OVI2010 19 Iulie 2010 17:04
credetzi in farmece sau vraji 8 De la: kudika_933562 23 Septembrie 2013 10:43
fetelor am nevoie de sfaturi cum sa ii atrag atentia 19 De la: yassSmin 20 August 2009 22:04
Hi ! 2 De la: ramo_88 27 Ianuarie 2009 17:09
CE FACEM DACA SUNTEM MARITATE,CUM SUNT EU SI IUBIM 2 BARBATI,CUM IUBESC EU???PE SOTUL MEU SI PE AMANTUL ..... 99 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:46