Mai multe
| Buna.am citit si eu povestea ta si din pacate sunt in aceeasi situatie sau mai bine spus am fost pana acum cateva zile.dupa un an si jumatate prietenul meu mi-a cerut pauza ca se sufoca si nu se mai simte in largu lui cu mine si e f plictisit (stateam impreuna de 6 luni).eu nu pot sa inteleg ideea de pauza.daca iubesti poti sa treci si peste plictiseala si sa faci ceva in directia asta daca mai vrei sa fii cu persoana respectiva.el vroia sa continuam relatia dar separat si sa luam si o pauza.mi-am luat lucrurile si a doua zi am disparut fara sa-i spun nimic.asta merita.eu cred ca sunt doar motive pt ca nu au curajul sa ne spuna in fata.sunt mai lasi de atat.nu pot sa spun ca acum nu sufar dar ma consolez cu ideea ca a fost cea mai buna decizie pt ca peste putin timp am fi ajuns tot aici.din mom ce vrea pauza lucrurile nu mai sunt la fel.si ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust.asa ca nu are sens sa stai si sa-l astepti pana sa gandeste el ci trebuie sa fii hotarata chiar daca doare. | ||
|
al3jandra007 Postat pe 2 Martie 2011 13:18 |
||
|---|---|---|
De la: al3jandra007, la data 2011-03-02 13:18:26Buna.am citit si eu povestea ta si din pacate sunt in aceeasi situatie sau mai bine spus am fost pana acum cateva zile.dupa un an si jumatate prietenul meu mi-a cerut pauza ca se sufoca si nu se mai simte in largu lui cu mine si e f plictisit (stateam impreuna de 6 luni).eu nu pot sa inteleg ideea de pauza.daca iubesti poti sa treci si peste plictiseala si sa faci ceva in directia asta daca mai vrei sa fii cu persoana respectiva.el vroia sa continuam relatia dar separat si sa luam si o pauza. Parerea mea e ca, atunci cand partenerul vine cu astfel de idei, e clar ca vrea libertate ca sa incerce si alte variante...
|
||
|
Cocktail Postat pe 2 Martie 2011 14:03 |
||
| Asa cred si eu ,culmea ca acum mai sta si online pe un site de socializare cand vine de la job,un site unde si eu am un profil,dar fara nici macar un salut ,este clar ca dorea ceva nou sau gasise ceva nou. | ||
|
|
||
|
kudika110165 Postat pe 2 Martie 2011 20:03 |
||
|
Hey nu toti varsatorii sunt asha..look not me LOL... cat despre Dr. Freud de mai sus care te sfatuieste sa te iubesti pe TINE ca doar TU contezi, nu ca as fii pisholog, dar nu cumva practici EGOISMUL afisat ca forma de auto-aparare contra potentalelor rateuri pe plan sentimental. Not a method man! Eu nush ce sfat sa-i dau tipei: atat zic: MNO iubirea inseamna sa-i "dai in cap ratiunii si orgoliului". Inseamna riscul umilintei si asumarea prostiei ( iubire pana la un anumit punct e auto-sugestie) tu alegi dar pt numele bunului dumenzeu macar alege pe cineva care sa maerite nu un idiot! Cheers! |
||
|
evangeline87 Postat pe 2 Martie 2011 21:20 |
||
De la: kudika110165, la data 2011-02-07 23:29:07I-am mai dat un mesaj doar,in care i-am cerut sa-mi spuna daca aceasta pauza inseamna pentru el alta femeie,ca in cazul asta sa terminam tot si sa-mi fac alte planuri,la care el mi-a raspuns ceea ce nu ma asteptam, ca:se pare ca esti grabita sa-ti refaci viata ,in cazul asta m-ai ajutat sa iau o decizie mai repede si anume ca totul s-a terminat ,nu mai are rost sa astept pana pe 20 februarie ca mi-ai dat de-nteles ca te grabesti.Apoi mai pe seara mi-a scris intr-un mesaj ca totusi a promis ca se mai gandeste pana pe 20. Aoleu....ce se mai joaca asta cu tine....si tu ii permiti ca fraiera....fii serioasa...ai 32 de ani....
|
||
|
iosefina5 Postat pe 3 Martie 2011 19:58 |
||
femeile o iau razna la 23 cum zicea sefu meu. pe vremuri. acuma inteleg pe deplin ce vroia sa zica. +100
|
||
|
rockk Postat pe 3 Martie 2011 19:59 |
||
De la: rockk, la data 2011-03-03 19:59:23femeile o iau razna la 23 cum zicea sefu meu. pe vremuri. acuma inteleg pe deplin ce vroia sa zica. +100 Tipa in cauza are 32...mica diferenta... |
||
|
bea79 Postat pe 3 Martie 2011 23:53 |
||
De la: bea79, la data 2011-03-03 23:53:59De la: rockk, la data 2011-03-03 19:59:23femeile o iau razna la 23 cum zicea sefu meu. pe vremuri. acuma inteleg pe deplin ce vroia sa zica. +100 Acum da, are 32. Atunci era o copila. |
||
|
rashela Postat pe 3 Martie 2011 23:56 |
||
Sa fie dat cu flit odata bosorogul asta figurant, macho tataia asta care este!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 4 Martie 2011 01:58 |
||
De la: bea79, la data 2011-03-03 23:53:59De la: rockk, la data 2011-03-03 19:59:23femeile o iau razna la 23 cum zicea sefu meu. pe vremuri. acuma inteleg pe deplin ce vroia sa zica. +100 o iau razna la 23, de unde reiese ca si mai revin? sigur din ce am scris sau din topicul asta nu...dif mare... |
||
|
rockk Postat pe 4 Martie 2011 05:50 |
||
De la: kudika372893, la data 2011-03-01 20:13:22buna...am citit absolut intamplator toata povestea...insa am si eu o intrebare..:)) la care Mihai C. te referi? Stiu un exemplu care se incadreaza perfect...mai mult de atat eu sper sa fie doar o coincidenta de nume...dar ma indoiesc sa fie vb ta 2 specimene care sa semene atat de mult..plus numele.... mai da' vad ca mosu' asta a facut ceva victime!
|
||
|
puiut_77 Postat pe 4 Martie 2011 14:59 |
||
|
ba e foarte usor ! Am avut o relatie - la naiba, nu poate fi numita chiar asa - de vreo 15 ani cu un dobitoc, eu, bineinteles si mai dobitoaca daca am stat ata cu el...in fine, imprejurarile, motivele sau de ce mama naibii ne pierdem timpul cu ei sint diferite de la caz la caz. Asa, si dupa atatia ani a fost nevoie doar sa-mi fac un bilant. La capitolul realizari nu prea am avut ce trece dar la regrete si frustrari cred ca as fi scris cel putin o nuvela ! Si m-am infuriat pe mine si i-am dat papucii, asa, fara preaviz ! I-am spus ca nu asa e viata pe care mi-o doresc, ca merit muuuuult mai mult si chiar am capatat mai mult ! Acum traiesc si lucrez in alta tara, mi-e bine, am observat ca nu mi-am pierdut din farmec, iar balta are peste ! Nu sint in nici o relatie deocamdata pentru ca imi este bine asa, cel putin acum. Am sa las lucrurile sa curga de la sine si daca se va intampla sa gases pe cineva alaturi de care sa imbatranesc - fie, daca nu, nu ! O sa traiesc ce imi este dat si o sa fiu recunoscatoare lui Dumnezeu pentru tot ! Da-i papucii si repede !!!! |
||
|
LidiaT Postat pe 20 Aprilie 2011 19:53 |
||
| in iubire nu exista pauze... pauze dadeam (si primeam si eu) la 15 ani.... parerea mea este ca se joaca doar cu tine.... iti poti gasi pe cineva de varsta apropiata... | ||
|
geanigi Postat pe 20 Aprilie 2011 20:04 |
||
De la: rockk, la data 2011-03-04 05:50:01De la: bea79, la data 2011-03-03 23:53:59De la: rockk, la data 2011-03-03 19:59:23femeile o iau razna la 23 cum zicea sefu meu. pe vremuri. acuma inteleg pe deplin ce vroia sa zica. +100 Ei hai sa nu generalizam. Lasam misoginismul la o parte!! |
||
|
bea79 Postat pe 21 Aprilie 2011 22:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cupluri | 14 | De la: Army96 7 August 2009 17:51 |
| Eu Berbec, el Leu | 15 | De la: kudika095783 26 Iulie 2010 10:43 |
| eu capricorn, el sagetator | 3 | De la: Barbie30 9 Iulie 2010 11:18 |
|
|
||
| karissa | 3 | De la: kudika181837 14 Decembrie 2010 22:46 |
| CEL MAI TARE ZODIAC-BALANTA | 22 | De la: rox81 6 Iulie 2010 16:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.