Setari Cookie-uri

mi-a spus ca vrea sa luam pauza

De la: kudika110165, la data 2011-02-22 12:33:27Insa i-am recunoscut atunci cand a aflat ,dar el a vrut in continuare pauza de o luna si acum a decis ca nu mai poate continua,nu potae trece cu vederea .A fost totusi un lucru urat ca i-am ascuns,nu a fost vb de alt barbat,dar totusi chiar un asemenea tratament !!!!!!!!

mai femeie tu nu intelegi un lucru: o relatie ptr a exista, trebuie sa existe si incredere reciproca. Daca tu i-ai ascuns ceva, fie el si minorsi el te-a prins, nu e absolut firesc sa nu am poata avea incredere-n tine? Tu crezi ca-n mintea oricarui om normal de pe Terra care ar fi fost in locul lui nu s-ar fi nascut intrebarea: "Oare cate lucruri imi ascunde?". Maturizeaza-te si treci mai departe ca, se pare, degeaba ai varsta care zici c-o ai daca ramai agata de un om ce te-a respins!
puiut_77
Postat pe 23 Februarie 2011 12:59
Normal ca ma lupt cu mine ,dar intelegeti-ma ca nu pot asa peste noapte ca ma doare,chiar mi-as dorii sa-mi treaca repede ,dar imi dau seama ca in timp se-ntampla asta.
I-am ascuns ,dar si eu am aflat unele lucruri despre el ,m-am suparat si am trecut ce vederea dar na nu suntem de acelasi calapod.Nu caut ,nu ma agat ,insa mi-e extraordinar de greu .
kudika110165
Postat pe 23 Februarie 2011 16:19
De la: kudika110165, la data 2011-02-23 16:19:50...I-am ascuns ,dar si eu am aflat unele lucruri despre el ,m-am suparat si am trecut ce vederea dar na nu suntem de acelasi calapod.Nu caut ,nu ma agat ,insa mi-e extraordinar de greu .

nu e asa ca e frumoasa viata cand o traiesti in minciuna?
battleofwits
Postat pe 23 Februarie 2011 16:22
SCAPA DE BOSOROOOOG!
darksukkubus69
Postat pe 23 Februarie 2011 19:07
Nu te agita prea tare,am trecut timp de 4 ani prin fazele astea cu un tip pe care il iubeam orbeste si tot timpul suspecta ceva. Sfatul meu este sa nu ii dai apa la moara o sa vezi ca mai tarziu ,astea o sa le floseasca drept scuze cand vrea sa treaca peste ceva anume. Parerea mea fa-i o lista cu tot ce vrea sa stie si in final spune-i care sunt sentimentele tale pentru el dar ca acestinterogatoriu continuu trebuie sa ia capat AICI! Ce a fost a fost important este ce va fi
andourrr
Postat pe 23 Februarie 2011 22:22
De la: andourrr, la data 2011-02-23 22:22:13Nu te agita prea tare,am trecut timp de 4 ani prin fazele astea cu un tip pe care il iubeam orbeste si tot timpul suspecta ceva. Sfatul meu este sa nu ii dai apa la moara o sa vezi ca mai tarziu ,astea o sa le floseasca drept scuze cand vrea sa treaca peste ceva anume. Parerea mea fa-i o lista cu tot ce vrea sa stie si in final spune-i care sunt sentimentele tale pentru el dar ca acestinterogatoriu continuu trebuie sa ia capat AICI! Ce a fost a fost important este ce va fi

De ce tot timpul vin sa dea sfaturi femei (barbati, acolo unde e cazul) care se LAUDA ca au trecut prin acelasi chin ANI DE ZILE, invocand iubirea oarba? Ce fel de ajutor ii acorzi tu unei femei aflate pe marginea prapastiei (mai mult sau mai putin metoforic) daca ii spui: "nu-ti face griji, nu esti singura care-si distruge viata"?

"Nu ii da apa la moara, o sa vezi ca mai tarziu..." WHAT THE HELL IS THAT?? Asta e sfat? Mai tarziu...? Adica stai si inghite ca, timp ai berechet, se plictiseste el. Si sfatul asta vine de la o persoana care a trecut PATRU ani prin cosmarul asta.
Jesus Christ!
rashela
Postat pe 23 Februarie 2011 23:48
Apoi, NU fata! Daca nu ai fost capabila sa pui capat unei umilinte, unei batai de joc DE A DOUA ZI cand ai dscoperit-o, atunci taci si inghite. Nu invata si pe altii sa traiasca precum ai trait tu. Sunt destule napastuite, incapabile sa ridice capul din pamant pe lumea asta, tocmai din cauza unora ca tine: care se falesc si trambiteaza peste tot ce sunt ele capabile sa indure "din iubire oarba".
rashela
Postat pe 23 Februarie 2011 23:51
Vreau un remediu sa-l uit .Ma gandesc numai la asta,imi amintesc tot timpul.doi ani ne-am intalnit aprope zi de zi si acum dintr-o data ,,stop,, Cum sa fac sa nu ma mai gandesc?Am un gol imensa in suflet!Cat timp trebuie sa treaca sa-mi revin?
kudika110165
Postat pe 24 Februarie 2011 12:02
Chiar daca am varsta asta ,nu am mai trecut prin asta niciodata si tocmai de asta imi este f greu.
kudika110165
Postat pe 24 Februarie 2011 12:03
De la: kudika110165, la data 2011-02-24 12:02:05Vreau un remediu sa-l uit .Ma gandesc numai la asta,imi amintesc tot timpul.doi ani ne-am intalnit aprope zi de zi si acum dintr-o data ,,stop,, Cum sa fac sa nu ma mai gandesc?Am un gol imensa in suflet!Cat timp trebuie sa treaca sa-mi revin?

Nu exista un remediu care sa se potriveasca tuturor. Daca era o masea cariata, te trimiteam la dentist.
Cred ca, in primul rand, trebuie sa fie in mintea ta "VREAU sa-l uit". In al doilea rand, tine-ti mintea permanent ocupata cu altceva, lasa statul pe geam privind la luna si amintindu-ti ce si cum a fost.
In doi ani de zile v-ati vazut zilnic. Ce nu ai facut in doi ani de zile si ti-ar fi placut sa faci pentru tine? Fa acum. Citeste, vezi filme (comedii sau desene animate gen Ice Age), pleaca intr-o excursie, fa ceva CU si PENTRU tine.
Ia-ti un catelus si iesi cu el la plimbare. :P
Unii recomanda iesirea cu prietenii. Si eu as spune da, daca n-ar fi aiurea sa tot auzi de iubitii lor, sa tot auzi ce bine se inteleg ele cu ei. Dar daca ai o amica singura ca si tine, care nu jeleste dupa cineva, e si asta o solutie.
Cred ca cel mai important este sa-ti ocupi timpul care ii era destinat aluia cu altceva pentru sufletul tau.

N-ai mai trecut prin asta. Sper sa nu mai treci. Sper sa fi invatat o lectie de baza in viata: daca tie nu-ti pasa de tine, nimanui nu-i pasa.
rashela
Postat pe 24 Februarie 2011 13:05
De la: kudika110165, la data 2011-02-24 12:02:05Vreau un remediu sa-l uit .Ma gandesc numai la asta,imi amintesc tot timpul.doi ani ne-am intalnit aprope zi de zi si acum dintr-o data ,,stop,, Cum sa fac sa nu ma mai gandesc?Am un gol imensa in suflet!Cat timp trebuie sa treaca sa-mi revin?

Apropo de ,,remediu,,.....chiar exista(si vorbesc f.f. serios).Exista un remediu homeopat(bineinteles,pt. cei ce cred in homeopatie) numit IGNATIA.Acesta este recomandat persoanelor care au ,,pierdut,, pe cineva drag(despartirea de cineva,moartea cuiva) sau in depresii,stari emotionale proaste.,etc.Acesta se ia doar trei zile,in dilutii diferite:in prima zi-CH30 ;in a doua zi CH200 si in a treia zi dilutia M (din remediul respectiv).Precizez ca in fiecare din cele trei zile(respectiv,3 dilutii diferite) se administreaza doar cate 5 granule pe care le vei tine sub limba pana se topesc.Deci tratamentul dureaza doar 3 zile.Daca il vei urma,vei observa ca in primele zile vei avea stari psihice proaste,DAR apoi vei incepe sa te simti mult mai increzatoare,optimista si cu pofta de viata.La nevoie,dupa 3-4 saptamani schema se poate repeta(nu se repeta mai mult de 3 ori).
Draguta mea,chiar daca unora li se va parea o mare prostie,crede-ma ca FUNCTIONEAZA.
Privind alte aspecte ale vietii,prietenii(sper sa ai) te pot ajuta mult si,de asemenea,fa multe plimbari prin parc(aerul contine multi ioni negativi si te va ajuta psihic) si ,daca poti,mergi la o sala ,caci exercitiile fizice(s-a demonstrat) este cel mai bun antidepresiv natural.Scuze pt. mesajul f. lung,dar sper sa te ajute.Pupici
creata82
Postat pe 24 Februarie 2011 15:01

crezi ca exista cineva care detine remedii imediate si universal-aplicabile? Ei bine, nu exista asa ceva! Pe unii ii ajuta ingroparea-n munca, pe altii iesitul cu gasca, pe altii calatoriile, dar astea sunt chestii pe care tu ar trebui sa le stii despre tine insati, nu sa astepti sfaturi de la ceilalti. Daca ceri sfaturi acum inseamna, probabil, ca n-ai mai avut relatii inainte si ca erai disperata. Asa se explica si de ce te agati de ceva ce nu mai exista, de ce te-ai cuplat cu unul mult mai mare decta tine si de ce i-ai suportat toate grosolaniile (asta ca sa nu le numesc marlanii, ceea ce sunt de fapt)! Deci, revin: MATURIZEAZA-TE!!!! - asa reusita-n viata e garantata!
puiut_77
Postat pe 24 Februarie 2011 15:48
Am o mare intrebare la tine: pe tipul tau il cheama cumva Mihai C.? Ca daca da, am multe sa-ti povestesc. Daca nu, seamana foarte mult cu cineva foarte cunoscut si nu pot sa cred ca exista 2 specimene identice. Oricum, parerea mea este sa-i dai pauza definitiva.
kudika091710
Postat pe 24 Februarie 2011 16:05
rad de una singura prin camera ..bravo fetelor ,imi place cum ganditi
creatzagirl
Postat pe 24 Februarie 2011 22:57
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-18 16:19:44
De la: kudika110165, la data 2011-02-18 16:01:42Crede-ma l-am jignit de multe ori si nu mi-ar fi greu nici acum.
Imi puteti da niste exemple din care sa ma inspir.Ptr ca am multa ranchiuna acumulata.

Vezi cum ma sacrific eu pt tine??!!

Zii asa: "auzi bai, ghijogule, tu crezi ca ai fata de mine?? Eu tanara, frumoasa, crezi ca te astept pe tine?? Curge pielea pe tine si faci pe macho cu mine Hai, plimba ursu si lasa-ma ca sunt ocupata

esti cea mai tare =)))
creatzagirl
Postat pe 24 Februarie 2011 23:03

Raspunde-i la KudiKa091710 pentru ca ,daca este vorba de aceeasi persoana,poate te va ajuta in sensul ca ar putea sa-ti spuna (poate) lucruri urate si adevarate despre el si ,,sa ti se umple paharul,,.....sa vezi IN SFARSIT ca nu merita nici macar o lacrima acest ,,domn,,(ma gandeam sa pun de 2 ori ghilimele) caci numai domn nu este .
Deschide-ti ochii....chiar nu merita(si,poate,nici un barbat) sa plangi pentru el.
Peste o luna-doua as vrea sa deschizi un nou topic si sa ne spui cat de esti....
creata82
Postat pe 25 Februarie 2011 13:48
De la: andourrr, la data 2011-02-23 22:22:13Ce a fost a fost important este ce va fi

am sa pun citatul asta intr o rama. e prea deep...
rockk
Postat pe 25 Februarie 2011 13:54
De la: kudika091710, la data 2011-02-24 16:05:05Am o mare intrebare la tine: pe tipul tau il cheama cumva Mihai C.? Ca daca da, am multe sa-ti povestesc. Daca nu, seamana foarte mult cu cineva foarte cunoscut si nu pot sa cred ca exista 2 specimene identice. Oricum, parerea mea este sa-i dai pauza definitiva.

sa nu-mi zici ca vom asista la o serie a doua a filmului cu mosneagul macho! Te rog frumos! Sau chiar ti-as putea sugera un titlu de topic. Ar putea fi ceva de genul: "Batranelul macho - partea a doua: Prima iubita parasita"
puiut_77
Postat pe 25 Februarie 2011 16:12
Nu este Mihai C. este alt specimen.
kudika110165
Postat pe 25 Februarie 2011 19:21
Deci inseamna ca exista pe lume mai multe specimene de sexy tataie ... he he... Ma rog, concluzia e aceeasi: da pauza definitiva macho mosului !
darksukkubus69
Postat pe 25 Februarie 2011 19:26
Pai mi-a dat el pauza definitiva inaintea mea ,ce sa-i mai dau ,ca n-am apucat.
kudika110165
Postat pe 25 Februarie 2011 22:41
De la: kudika110165, la data 2011-02-25 22:41:40Pai mi-a dat el pauza definitiva inaintea mea ,ce sa-i mai dau ,ca n-am apucat.

asa..si?
s-au terminat barbatii?a inceput lumea cu el si se termina cu el?
ironia
Postat pe 25 Februarie 2011 22:44
buna, ar trebui sa te asculti doar pe tine, tu stii cel mai bine ce reletie ai , ce/cine ce merita, restul de opiniil pot sa fie doar frustrari personale
dominatorix
Postat pe 26 Februarie 2011 00:41
Deci ai scapat de mos! Uraaaaa!
darksukkubus69
Postat pe 26 Februarie 2011 18:56
NUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!

ai facut o prostie, fugi rpd inapoi la el, mi era f simpatic
rockk
Postat pe 26 Februarie 2011 18:58
De la: rockk, la data 2011-02-26 18:58:08NUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!

ai facut o prostie, fugi rpd inapoi la el, mi era f simpatic

Nu esti atent, dragule! El nu o mai vrea!
mimi_ca29
Postat pe 26 Februarie 2011 19:01
eu cred k ~ pauza~ reprezinta doar o scuza, si de fapt el are alte ideei. Dra aqm depinde cum s.a desfasurat relatia si daca chiar este nevoie de o puaza .......
kudika371658
Postat pe 26 Februarie 2011 21:21
De la: kudika371658, la data 2011-02-26 21:21:25eu cred k ~ pauza~ reprezinta doar o scuza, si de fapt el are alte ideei. Dra aqm depinde cum s.a desfasurat relatia si daca chiar este nevoie de o puaza .......

Ai citit si altceva decat primul post? Daca nu, fa-o. Nu vei mai avea intrebari fara raspuns.
rashela
Postat pe 26 Februarie 2011 21:34
buna...am citit absolut intamplator toata povestea...insa am si eu o intrebare..:)) la care Mihai C. te referi? Stiu un exemplu care se incadreaza perfect...mai mult de atat eu sper sa fie doar o coincidenta de nume...dar ma indoiesc sa fie vb ta 2 specimene care sa semene atat de mult..plus numele....
kudika372893
Postat pe 1 Martie 2011 20:13
De la: kudika372893, la data 2011-03-01 20:13:22buna...am citit absolut intamplator toata povestea...insa am si eu o intrebare..:)) la care Mihai C. te referi? Stiu un exemplu care se incadreaza perfect...mai mult de atat eu sper sa fie doar o coincidenta de nume...dar ma indoiesc sa fie vb ta 2 specimene care sa semene atat de mult..plus numele....

Ce tot ii codati numele, fetelor?! Apoi, eu stiu ca daca-i un om de care trebuie sa te feresti, spun in gura mare cum il cheama. Altfel e doar barfa pe la coltul blocului si nu ajutati pe nimeni.

Acum, spuneti cine-i asta si ce hram poarta. Cine stie cate victime are pe kudika.

So, Mihai si mai cum? Varsta, localitatea si locul pe unde obisnuietse sa racoleze victime.
rashela
Postat pe 1 Martie 2011 22:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Eu sagetatoare, el rac! 4 De la: kudika080271 18 Noiembrie 2009 19:04
ghicit in cafea 49 De la: ghicitcafea 8 Noiembrie 2017 13:23
mesaj 10 De la: scorpyoW 21 Ianuarie 2011 21:36
ea pesti el varsator(18feb) 7 De la: oanzy 14 Decembrie 2009 09:47
Eu- rac si el- leu 18 De la: yumalai 22 Mai 2009 15:19