Mai multe
|
...suflete pereche....??? NU EXISTA DECAT IN POVESTI DE ADORMIT COPIII....CA SI DRAGOSTEA DE ALTFEL... Si eu am crezut ....sau mai corect mi-ar fi placut sa fie asa, INDRAGOSTITA FIIND....sa fie EL....SUFLETUL MEU PERECHE....sa -mi impartaseasca DRAGOSTEA....sa ma faca sa simt, sa inteleg ca as fi CEA MAI IMPORTANTA FEMEIE DIN VIATA LUI.....insa....m-am trezit....ERA PREA FRUMOS SA FIE ADEVARAT.....!!! BARBATII NU SE IUBESC DECAT PE EI....ATATA TIMP CAT NU INDRAZNESTI SA FII SI TU FERICITA.....gasindu-ti repros pana si faptul ca -i daruiesti ceva...SI FUG....IN BRATELE ALTEIA...CREZAND PROBABIL CA MAI GASESTE ALTA PROASTA...!!! EU...ASA AM PATIT ....CU CEL CARE CREDEAM, IN PROSTIA MEA ....CA E SUFLETUL MEU PERECHE.... IN MOMENTUL IN CARE MI-AM DORIT MAI MULT....(SI AICI NU MA GANDESC LA BLESTEMATA AIA DE HARTIE SA NE LEGE...) ...a fugit mancand pamantul...... SFATUL MEU ESTE....IUBITI-VA VOI...SI....NU MAI VISATI FRUMOS..... SUFLETELE PERECHE....CA SI DRAGOSTEA ...NU EXISTA..... |
||
|
ccarmenk Postat pe 13 Februarie 2011 08:14 |
||
|---|---|---|
De la: ccarmenk, la data 2011-02-13 08:14:01...suflete pereche....??? NU EXISTA DECAT IN POVESTI DE ADORMIT COPIII....CA SI DRAGOSTEA DE ALTFEL... dragostea exista numai daca stii cum sa o privesti, barbatii nu fug, pur si simplu iubesc pe cine nu trebuie, in viata asa este atat femeile cat si barbati se indragostesc aiurea si haotic, sufletul nu e rational, el este alambicat, ne indragostim suferim si apoi ne este din ce in ce mai greu sa fim fericiti si incepem sa spunem ca iubirea nu exista, sunt doar greseli pe care daca stim cum sa le indreptam putem fii fericiti, insa evident pt a fii iubite trebuie sa invatm sa ne iubim intai pe noi insine
|
||
|
ipahebirowtnod Postat pe 13 Februarie 2011 08:20 |
||
De la: ccarmenk, la data 2011-02-13 08:14:01...suflete pereche....??? NU EXISTA DECAT IN POVESTI DE ADORMIT COPIII....CA SI DRAGOSTEA DE ALTFEL... o sa-ti treaca
|
||
|
|
||
|
anastasia_m Postat pe 13 Februarie 2011 08:21 |
||
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-13 08:20:59...pt a fii iubite trebuie sa invatm sa ne iubim intai pe noi insine ce le stie asta mica
|
||
|
battleofwits Postat pe 13 Februarie 2011 08:26 |
||
De la: Micael, la data 2011-02-03 11:46:57Probabil ca a mai fost dezbatuta tema asta de nenumarate ori dar totusi, as vrea sa stiu ce credeti... Sa spunem ca gasiti un om care vi se aseamana izbitor de mult, care a avut aceleasi experiente de viata ca si voi, care simte la fel si gandeste la fel... Aveti senzatia ca-l cunoasteti de multa vreme si ca exista chiar un soi de telepatie intre voi... Va implicati, sunteti fericiti ca l-ati gasit in sfarsit si dupa o perioada va treziti ca totul a fost o iluzie. Barbatul respectiv isi gaseste pe altcineva si voi ramaneti uimiti si chinuiti de intrebarea: a fost sau nu a fost. Ce s-a intamplat de fapt? Era el sufletul pereche, cel mult visat? Daca era sufletul pereche, n-ar fi trebuit sa fiti impreuna "pana la adanci batraneti"? N-ar fi trebuit sa va iubeasca la randu-i? Ce credeti? Cum puteti explica coincidentele? poate cautam prea mult cu mintea sa descoperim, poate ca nu trebuie sa scormonim obsesiv cautand coincidente...poate exista suflete pereche, poate nu....pana la urma, chiar conteaza ? nu putem pur si simplu sa ne incalzim sufletul, sa traim clipe frumoase fara sa le intinam cu indoieli si fara sa le etichetam ?... "Fiori prin mine umbla si nu am trebuinta Te rog pe tine umbra sa redevii fiinta. ............ O umbra se-nchide in mine O umbra prin mine trecu E atata de rau ca e bine E atata de mult daca e nu. Bacovia-si iese din sine Si rade in "a" si in "u" O umbra in viata ma tine Si umbra aceea esti tu." oare muza poetului a fost "un suflet pereche", ce-l poate face pe un barbat sa scrie despre o femeie asa versuri ???....conteaza???...e frumos, ma bucur simplu, fara inflorituri, fara artificii...pur si simplu.... |
||
|
contesina Postat pe 13 Februarie 2011 08:34 |
||
Eu cred in suflete pereche pentru ca mi se intampla chiar mie,un lucru pe care il traiesc ,daca as putea s-a descriu tot ati intelege perfect dar nu pot s-a o fac din motive pe care probabil le intelegeti.Nu pos s-a va spun mai multe imi pare rau
|
||
|
nepotu1geo Postat pe 13 Februarie 2011 08:38 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-13 08:26:08De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-13 08:20:59...pt a fii iubite trebuie sa invatm sa ne iubim intai pe noi insine
|
||
|
ipahebirowtnod Postat pe 13 Februarie 2011 08:38 |
||
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-13 08:38:59De la: battleofwits, la data 2011-02-13 08:26:08De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-13 08:20:59...pt a fii iubite trebuie sa invatm sa ne iubim intai pe noi insine serios vorbind... am intalnit multe dudui care la intrebarea "te iubesti pe tine insuti?" au raspuns NU, pentru ca nu vor sa fie egoiste
|
||
|
battleofwits Postat pe 13 Februarie 2011 08:51 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-13 08:51:52De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-13 08:38:59De la: battleofwits, la data 2011-02-13 08:26:08De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-13 08:20:59...pt a fii iubite trebuie sa invatm sa ne iubim intai pe noi insine si dupa aceea s-au sinucis .......
|
||
|
contesina Postat pe 13 Februarie 2011 08:53 |
||
| Da categoric spun ca exista suflete pereche.. la fel eram eu cu actualul iubit cu care sunt de aproape 3 ani.. in viitorul apropiat ne v-om si casatori.. la fel eram cu el nu erau nevoie de cuvinte gandim la fel ne complectam reciproc si nu gasim motive de suparare unul cu celalalt.. sincer din alte experiente din trecut nu am crezut k se poate sa fi si fericit si sa fie si acel cineva pt tine acel pe care l-ai visat dintotdeauna.... parerile sunt impartite vb aia sunt 5 degete la o mana si nici unul nu se aseamana.. dar da exista si suflete pereche la mine s-a demonstrat si probabil v-om fi impreuna pana la adanci batraneti:-p rabdare si incredere si totul v-a fi bine | ||
|
patry_deea Postat pe 13 Februarie 2011 09:07 |
||
|
DA, sufletele pereche sunt posibile, dar aceasta denumire o primesc abia dupa proba timpului ! Nu poti, atunci cand intalnesti pe cineva ,sa determini daca este sau nu sufletul tau pereche. Am 71 de ani, copii mei , si am cunoscut-o pe sotia mea in 1963, adica cu 48 de ani in urma si pot sa spun ca ea este sufletul meu pereche. Am fost si suntem fericiti, am crescut 2 baieti care sunt azi la casele lor si care au si ei, la randul lor, copii. De aceea se spune ca " a te casatori inseamna a participa la o loterie" dar la care numerele castigatoare se afiseaza mult mai tarziu, dupa un timp indelungat. Abia atunci poti sa fii sigur ca ai castigat sau poti sa constati ca nu ai ales bine numerele. Sfatul meu este sa nu va amagiti spunand si crezand ca o persoana cunoscuta de scurt timp este sufletul tau pereche. Proba timpului, spune tot ! |
||
|
Andrei_Popescu10 Postat pe 13 Februarie 2011 09:08 |
||
| Sufletul pereche nu inseamna neaparat un partener de sex opus, poate fi o sora, un amic, unul dintre parinti, si el poate sta alaturi de tine pana cand fiecare dintre voi va invatati lectia, dupa care drumurile se despart. | ||
|
manu97 Postat pe 13 Februarie 2011 09:13 |
||
suflet pereche doar in oglinda...noi suntem unici...avem doar unele asemanari dar si diferente pe care le armonizam sau nu.
|
||
|
BEL_AMY1 Postat pe 13 Februarie 2011 09:15 |
||
cum putini stiu in ziua de astazi ce inseamna asta c-am greu , eu nu cred nici macar in relatii fie ea de scurta durata sau lunga
|
||
|
kudika91 Postat pe 13 Februarie 2011 09:19 |
||
De la: Andrei_Popescu10, la data 2011-02-13 09:08:08DA, sufletele pereche sunt posibile, dar aceasta denumire o primesc abia dupa proba timpului ! Nu poti, atunci cand intalnesti pe cineva ,sa determini daca este sau nu sufletul tau pereche. |
||
|
pickard Postat pe 13 Februarie 2011 09:20 |
||
|
ideea cu sufletul pereche este gresit inteleasa cel putin eu asacred. De obicei cand se pune aceasta problema ne gandim ca am gasit sufletul mult visat, omul care va ocupa lozul gol din inima noastra. Sufletul perecehe indiferent cum vine sau cine este vine sa dea o lectie de viata, nu intotdeauna lectia pe care ne-o da este cea dorita de noi, dar trebuie sa fim multumiti ca trecut prin viata a lasat in loc ceva si apoi a plecat. Sufletul pereche poate sa fie si un frate un prieten o persoana cu care ai mai interactionat cumva, candva. Daca a trecut si lasat valuri sau zambete amare , trebuie sa fim multumiti ca a trecut. Din punctul meu de vedere este o lectie de viata care trebuie invatata si cum depinde fiecare! Poate ca e mai bine sa lasam iluziile sa nu lasam iluziile sa isi faca locul cand apare o persoana de genul asta si sentimentul de deja-vu persisita. Fiecare om care tece prin viata noastra are un rost si rol. Sufletele pereche au trait candva o iubire foarte puternica intr-una vietile trecute, iar acum se intalnesc din nou pentru a continua aceea iubire. Foarte multi indragostiti folosesc acest termen “este sufletul meu percehe”, dar nu toata lumea stie despre ce este vorba. Sufletele pereche sunt acele fiinte care de-a lungul mai multor vieti au creat o karma pozitiva si acum in aceasta viata se intalnesc pentru a se ajuta reciproc, pentru a duce la sfarsit un proiect. (Stiu, ca nu toata lumea este familiarizata cu termenul de karma si multi nu sunt de acord cu asta, dar cum liberatatea de exprimare este garantata in constituitie ….. In aceasta viata sufletele pereche se intalnesc intr-un moment critic al existentei lor unde sau blocat si numai pot evolua, iar iubirea sau intalnirea lor, are drept scop sa-i ajute sa se deblocheze. Intalnirea cu un suflet pereche are rolul de a ne schimba viata , viziunea asupra vietii, modul de a ne intelege destinul, ne ajuta sa depasim o mare proba, a venit sa ne arate ceva, nu este o lege a firii care sa ne spuna ca vom ramane impreuna. Fericirea poare dura o secunda sau o viata de noi depinde cat dureaza. Este foarte usor sa il regasim pentru ca simtim pentru el o atractie cum n-am simtit pentru nimeni. NU e vorba doar de atractia fizica, sexuala sau emotionala.Daca simti ca sufletul tau se intreaba “de ce ai venit! ” nu lasati ca intrebarea sa doar un gand intrebati-l ……. Atractia poate fi placuta sau dureroasa: atunci cand nu esti cu el simti dureri fizice, dorul este intens, lipsa lui te duce la apatie, iar sentimentul ca nu sunteti impreuna poate fi greu de suportat. Exista in diferite carti de astrologie termenul de suflete surori, dar nici o carte nu explica o metoda clara de determinare a regasirii lor. Cand ne intalnim cu el e bine sa il ascultam si petrecem langa el momentele care ne sunt date fara insa a ne intreba de a venit si cat va sta si de ce pleaca. E bine sa savuram momentele fericite si sa acceptem ce se intampla in functie de situatie fara a mai despica firul in 4 si sa lasam lucurile sa curga pur si simplu. Cu putina practica devii filozof! :)
|
||
|
NicoletaCristea Postat pe 13 Februarie 2011 09:44 |
||
| Exista sufletele pereche, este unic si inconfundabil sentimentul de "ne stim de cand e lumea". Dar nu e indicat a fi impreuna, caci potivirea supraomeneasca este idealul pentru viata eterna, nu aceasta pamanteasca. Suntem in viata temporara pentru a corecta ceva, a invata, de aceea adesea ni se potriveste altcineva cu acelaesi necesitati de invatare. Sufletul pereche, isi va trai experienta de invatatura si corectura si va reveni in eternitate alaturi de tine. Locul vostru este impreuna.Traieste-ti viata bucurandu-te de fiecare zi, caci nu a fost iluzie, sti dinainte ce urmeaza: o viata de iubire perfecta si fericire deplina, impreuna cu sufletul tau pereche si desigur multi alti oameni la fel de fericiti. | ||
|
GeorgetaMay Postat pe 13 Februarie 2011 09:46 |
||
Suflete pereche!..aceasta notiune nu ramane doar la stadiul de definitie. Sunt oameni care pot intari aceasta teorie, dand exemple concrete din viata de zi cu zi a unor perechi...de suflete. Inainte de a vorbi si a exemplifica aceasta,trebuie sa fac o precizare: Suflete pereche nu se refera doar la iubirea dintre un barbat si o femeie, nu se refera doar la cuplul format din persoanele care se indragostesc reciproc, care isi descopera anumite compatibilitati...si nu in ultimul rand, sintagma " suflete pereche" NU se refera la iluzia creata pentru scurt timp de faptul ca intre cele doua persoane au "existat"candva doar anumite coincidente!!! Cand spunem suflete pereche ne gandim la orice pereche..fie ca e formata din iubiti sau prieteni. Acesta din urma, il consider sinomim cu suflet pereche. Orice prieten adevarat poate fi etichetat in felul acesta. Astfel, in cursul a nenumarate decenii, au existat prietenii adevarate intre o femeie si un barbat,fara ca intre cei doi sa existe contact sexual. De asemenea suflete pereche pot fi considerate si doua femei sau doi barbati, adevatati prieteni...EU, ma consider una din pertsoanele care au avut bucuria de a cunoaste si avea un suflet pereche.
|
||
|
tania_hemel Postat pe 13 Februarie 2011 09:54 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-13 08:51:52De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-13 08:38:59De la: battleofwits, la data 2011-02-13 08:26:08De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-13 08:20:59...pt a fii iubite trebuie sa invatm sa ne iubim intai pe noi insine dar stii noi nu suntem "dudui" ca mi-ai adus aminte de 282 ce dor mi-e de ea
|
||
|
ipahebirowtnod Postat pe 13 Februarie 2011 09:58 |
||
| Life sucks, get a fucking helmet! | ||
|
rockk Postat pe 13 Februarie 2011 10:01 |
||
|
Sufletul pereche nu e neaparat cel care a trecut prin aceleasi greutati ca si tine. Sufletul pereche e cel care iti poate continua frazele cu usurinta, cel care te intelege mereu, cel care se gandeste mai mult la tine si mai putin la el, cel care te iubeste neconditionat. Si da , poate fi sufletul tau pereche chiar daca la un moment dat relatia voastra s`a terminat. asta in cazul in care el nu te uita, si tu nu il uiti. o spun din proprie experienta. Dar ceea ce descrii tu acolo nu seamana cu povestea a doua suflete-pereche. Seamana mai mult cu o simpla relatie intre doua persoane care au avut parte de aceleasi lucruri in viata. Deci da, cred in suflete pereche, dar nu cred ca el e sufletul TAU pereche. |
||
|
Ionushkya Postat pe 13 Februarie 2011 10:25 |
||
|
da...cred ca exista 'suflete pereche'...chiar daca nu raman impreuna. nu e obligatoriu sa ne legam intre noi...chiar daca suntem cum spui tu "suflete pereche".traim intr- o lume in care suntem prea multi..stii?poate suntem mai multe suflete pereche.:) un fel de threesome.
|
||
|
baby_jacks3187 Postat pe 13 Februarie 2011 10:26 |
||
| Da, eu una cred in suflet pereche, dar nimeni si nimic nu ne poate garanta ca-l vom intalni vreodata. | ||
|
gabrielita26 Postat pe 13 Februarie 2011 10:29 |
||
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-13 09:58:08...dar stii noi nu suntem "dudui" ... DUDÚIE ~i f. (folosit și ca termen de adresare) Persoanã de sex feminin pânã la cãsãtorie; fatã; domnișoarã. [Art. duduia; G.-D. duduie; Sil. -du-ie] /cf. turc. dudu scuze doamna
|
||
|
battleofwits Postat pe 13 Februarie 2011 10:36 |
||
De la: contesina, la data 2011-02-13 08:34:10De la: Micael, la data 2011-02-03 11:46:57Probabil ca a mai fost dezbatuta tema asta de nenumarate ori dar totusi, as vrea sa stiu ce credeti... Sa spunem ca gasiti un om care vi se aseamana izbitor de mult, care a avut aceleasi experiente de viata ca si voi, care simte la fel si gandeste la fel... Aveti senzatia ca-l cunoasteti de multa vreme si ca exista chiar un soi de telepatie intre voi... Va implicati, sunteti fericiti ca l-ati gasit in sfarsit si dupa o perioada va treziti ca totul a fost o iluzie. Barbatul respectiv isi gaseste pe altcineva si voi ramaneti uimiti si chinuiti de intrebarea: a fost sau nu a fost. Ce s-a intamplat de fapt? Era el sufletul pereche, cel mult visat? Daca era sufletul pereche, n-ar fi trebuit sa fiti impreuna "pana la adanci batraneti"? N-ar fi trebuit sa va iubeasca la randu-i? Ce credeti? Cum puteti explica coincidentele? E FOARTE FRUMOASA POEZIA. |
||
|
daiana_m8 Postat pe 13 Februarie 2011 10:39 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-13 10:36:41De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-13 09:58:08...dar stii noi nu suntem "dudui" ... a stiu definitia ma refeream asa facand o referire la duduia 282 daca nu o fii deja coana mare
|
||
|
ipahebirowtnod Postat pe 13 Februarie 2011 10:41 |
||
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-13 10:41:06 din cate am inteles eu ar fi coana mare si al propriu si la figurat
|
||
|
battleofwits Postat pe 13 Februarie 2011 10:43 |
||
| poate unii ati auzit despre mitul androginului.e un mit din Grecia Antica si suna in felul urmator:"se spune ca pe pamant erau inainte doar androgini.androginul reprezenta o persoana alcatuita dintr-un barbat si o femeie pusi spate in spate, lipiti.normal, mai erau si cate doua femei, sau cate doi barbati lipiti.fiecare femeie si fiecare barbat avea o inima proprie, un creier, doua maini, doua picioare.erau perfect normali, dar erau lipiti deoarece erau suflete pereche si nu puteau trai unul fara celalalt.la un moment dat, androginii au fost pedepsiti, si asa ei au fost separati si pusi in capete diferite ale lumii.datoria lor era sa se gaseasca unul pe celalalt, pentru ca doar atunci puteau sa fie fericiti."aceasta e legenda sufletelor pereche.nu stiu daca e adevarata, dar e frumos sa credem.nu stiu daca ati vazut filmul "what dreams may come" cu robin williams.este vorba despre faptul ca doi indragostiti, care sunt suflete pereche,nu pot sa traiasca unul fara celalalt.e foarte frumos filmul, merita vazut. | ||
|
kudika104970 Postat pe 13 Februarie 2011 10:43 |
||
NU CRED IN ASA CEVA,,SUFLETE PERECHE NU EXISTA,,,NU GASESTI BARBATI DEVOTATI,,
|
||
|
ely1981 Postat pe 13 Februarie 2011 10:47 |
||
|
Asa este. Se pare ca totul se termina cu o deceptie,in marea majoritate a cazurilor.Eu cred insa ca pot exista si suflete pereche,dar probabil ca se gasesc greu. De cele mai multe ori, acesti oameni care nu-si aflã perechea,ramân pe viata marcati: sunt nerealizati , frustrati, singuri. Sunt convinsã însã cã poþi gãsi un om cu care sã ...cazi la pace:sã faceþi împreunã compromisuri, sã lase fiecare din orgolii, sã încerce o convieþuire civilizatã. Cred cã multe cupluri, merg pe ideia asta. |
||
|
kudika362240 Postat pe 13 Februarie 2011 10:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| incerc sa il uit de 2 ani | 12 | De la: alexa923 18 Noiembrie 2009 13:58 |
| aa | 15 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:37 |
| Cum sa ii fac sa inteleaga??? | 15 | De la: kudika06 2 Noiembrie 2010 19:58 |
|
|
||
| o speranta numita iubire | 9 | De la: nico_dana2006 22 Martie 2009 19:38 |
| colanti leopard | 9 | De la: Al3xutzaa 16 Martie 2011 13:07 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.