Setari Cookie-uri

credeti in suflete pereche?

De la: battleofwits, la data 2011-02-13 15:30:37
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-13 15:28:28pudicilor

bisexualo... te "bat"
am luat raceala de la tine...si azi a trebuit sa stau in casa

asta era deci explicatia....ai stat prea mult in casa !!!!
am crezut pentru o clipa ca esti unul cu idei putine si fixe....offfff, ce eroare era sa fac !!!

contesina
Postat pe 13 Februarie 2011 15:39
De la: battleofwits, la data 2011-02-13 15:37:15
De la: Adryyoyo, la data 2011-02-13 15:32:10
sunt perfect de acord.e prea monotoana relatia fara putina cearta

daca vrei o relatie in care sa va certati, sa va mai dati o palma cu iubire din cand in cand, sa aveti parte de palpitatii din cand in cand ... sunt perfect de acord cu tine, e si asta un mod de a trai (pentru fete si baieti care vor sa faca topicuri pe kudica)

insa daca vrei sa stai cu cineva doar pentru ca-l iubesti, ce motiv ai avea sa te certi cu el? cum te poti certa cu cel iubit? ai iubit vreodata?

spune tu primul
Ame_ly
Postat pe 13 Februarie 2011 15:39
De la: Ame_ly, la data 2011-02-13 15:39:28....spune tu primul

nu mai dau nimic din casa

pana nu-mi spune contesia daca e fecioara sau pacatoasa
battleofwits
Postat pe 13 Februarie 2011 15:42
De la: battleofwits, la data 2011-02-13 15:42:41
De la: Ame_ly, la data 2011-02-13 15:39:28....spune tu primul

nu mai dau nimic din casa

pana nu-mi spune contesia daca e fecioara sau pacatoasa

daca nu esti fecioara ,esti pacatoasa io nu stiam
Ame_ly
Postat pe 13 Februarie 2011 15:52
De la: Micael, la data 2011-02-03 11:46:57Probabil ca a mai fost dezbatuta tema asta de nenumarate ori dar totusi, as vrea sa stiu ce credeti... Sa spunem ca gasiti un om care vi se aseamana izbitor de mult, care a avut aceleasi experiente de viata ca si voi, care simte la fel si gandeste la fel... Aveti senzatia ca-l cunoasteti de multa vreme si ca exista chiar un soi de telepatie intre voi... Va implicati, sunteti fericiti ca l-ati gasit in sfarsit si dupa o perioada va treziti ca totul a fost o iluzie. Barbatul respectiv isi gaseste pe altcineva si voi ramaneti uimiti si chinuiti de intrebarea: a fost sau nu a fost. Ce s-a intamplat de fapt? Era el sufletul pereche, cel mult visat? Daca era sufletul pereche, n-ar fi trebuit sa fiti impreuna "pana la adanci batraneti"? N-ar fi trebuit sa va iubeasca la randu-i? Ce credeti? Cum puteti explica coincidentele?

Placeri comune pt. o perioada de timp, calatorie cu acelasi tren pt. o perioada de timp, casatoritzi pana la adinci batranetze, este tot o perioada de timp...
Intzelesuri eronate, calatorii scurte, franturi de adevar furate prin minciuna... si dupa cum stim, minciuna are picioarele scurte

"Eu sint Calea, Adevarul si Viatza" ...spunea cineva cindva si o repeta si azi prin gura mea sau a ta... Adevarul este o Caale infinita... iubirea , admiratzia, multzumirea, ele merg pe aceeasi Calea... sint entitatzi pereche ...

Suflete pereche, animale pereche, ciorapi sau pantofi pereche , sint pereche atata timp cat vor avea aceleasi interese , acelasi tzel, aceeasi directzie, aceeasi Cale...

Sint pereche cata vreme vor merge impreuna... si dusmani cand au interese-n opozitzie
denis_3d25
Postat pe 13 Februarie 2011 15:52
http://ladys.ro/a/PACnVlOc
kudika098487
Postat pe 13 Februarie 2011 15:53
De la: denis_3d25, la data 2011-02-13 15:52:48
De la: Micael, la data 2011-02-03 11:46:57Probabil ca a mai fost dezbatuta tema asta de nenumarate ori dar totusi, as vrea sa stiu ce credeti... Sa spunem ca gasiti un om care vi se aseamana izbitor de mult, care a avut aceleasi experiente de viata ca si voi, care simte la fel si gandeste la fel... Aveti senzatia ca-l cunoasteti de multa vreme si ca exista chiar un soi de telepatie intre voi... Va implicati, sunteti fericiti ca l-ati gasit in sfarsit si dupa o perioada va treziti ca totul a fost o iluzie. Barbatul respectiv isi gaseste pe altcineva si voi ramaneti uimiti si chinuiti de intrebarea: a fost sau nu a fost. Ce s-a intamplat de fapt? Era el sufletul pereche, cel mult visat? Daca era sufletul pereche, n-ar fi trebuit sa fiti impreuna "pana la adanci batraneti"? N-ar fi trebuit sa va iubeasca la randu-i? Ce credeti? Cum puteti explica coincidentele?

Placeri comune pt. o perioada de timp, calatorie cu acelasi tren pt. o perioada de timp, casatoritzi pana la adinci batranetze, este tot o perioada de timp...
Intzelesuri eronate, calatorii scurte, franturi de adevar furate prin minciuna... si dupa cum stim, minciuna are picioarele scurte

"Eu sint Calea, Adevarul si Viatza" ...spunea cineva cindva si o repeta si azi prin gura mea sau a ta... Adevarul este o Caale infinita... iubirea , admiratzia, multzumirea, ele merg pe aceeasi Calea... sint entitatzi pereche ...

Suflete pereche, animale pereche, ciorapi sau pantofi pereche , sint pereche atata timp cat vor avea aceleasi interese , acelasi tzel, aceeasi directzie, aceeasi Cale...

Sint pereche cata vreme vor merge impreuna... si dusmani cand au interese-n opozitzie

domnule, toata stima...
contesina
Postat pe 13 Februarie 2011 15:57
De la: contesina, la data 2011-02-13 15:57:50
domnule, toata stima...

te-ai scos...ti-ai gasit sufletul pereche

sari pe el

battleofwits
Postat pe 13 Februarie 2011 16:08
De la: battleofwits, la data 2011-02-13 16:08:14
De la: contesina, la data 2011-02-13 15:57:50
domnule, toata stima...

te-ai scos...ti-ai gasit sufletul pereche

sari pe el

ce ai dragalasule, ti-e rau ????
contesina
Postat pe 13 Februarie 2011 16:13
Eu cred in suflete pereche, si sunt convinsaca exista. E vorba de compatibilitati.

Nu consider ca anumite similitudini dintre 2 parteneri ii transforma in suflete pereche - aceasta nu este o conditie. Pot sa fie foarte diferiti si sa exista o compatibilitate enorma intre cei doi. Atunci cand vei intalni acea pesoana vei sti, sau poate vei afla prea tarziu.
Exista si varianta ca 2 persoane sa se iubeasca, sa se potriveasca sa isi doreasca sa fie impreuna, insa sa nu fie timpul lor niciodata.Sau cel putin nu in viata asta... si fiecare sa o ia pe un alt drum.

Un suflet pereche inseamna existenta unei legaturi atat de puternica intre 2 oameni, o dragoste reciproca atat de mare, incat nici macar timpul sau moartea nu reusesc sa o distruga. Si a-ti gasi sufletul pereche nu inseamna neaparat un drum comun, rareori se intampla acest lucru.

Liana07
Postat pe 13 Februarie 2011 16:33
De la: kudika195501, la data 2011-02-13 12:26:47
De la: eli_geo, la data 2011-02-13 12:16:32........................
In umila mea parere sufeletul pereche e acea persoana care neconditionat e langa tine fara sa isi caute propiul castig e acea persoana care dupa o certa groaznica te suna inapoi desi tu ai inchis si poate e vina ta,care daca il suni in miez de noapte vine si te ajuta.
Care il vei sti mereu langa tine.....

...uite o frumoasa definitie a iubirii....

Asta de te suna mereu "dupa o cearta groaznica" si dupa ce l-ai dat afara, se cheama suflet pereche? Unii zic ca s-ar numi "fraierica".
rashela
Postat pe 13 Februarie 2011 16:43
incorect rashela asta de face asa inseamna ca te iubeste adevarat !! ce conteaza ce parere au altii ,,atunci cand vor iubii si ei,isi vor da seama cum este,...si tu iti vei da seama...
Al3xutzaa
Postat pe 13 Februarie 2011 16:47
De la: Al3xutzaa, la data 2011-02-13 16:47:58incorect rashela asta de face asa inseamna ca te iubeste adevarat !! ce conteaza ce parere au altii ,,atunci cand vor iubii si ei,isi vor da seama cum este,...si tu iti vei da seama...

Pai... eu ma gandeam ca suflet pereche, prin definitie, ar insemna doi, adica o pereche. Ori daca eu il dau afara, nu mi-e suflet pereche. Si nici eu lui. E doar "fraierica" indragostit de cine nu trebuie.

Pai, nu?
rashela
Postat pe 13 Februarie 2011 16:54
nu iti spun eu ca nu este asa...la nervi nu te controlezi ,,fiecare cu starile lui si cu reactiile lui...tu nu ai facut cva mai deplasat fata de o persoana pe care o iubesti (nu neaparat iubitul tau) si apoi ti-a parut rau ?...spun asta din propie experienta din pacate:( si eu am avut candva o criza urata si l am injurat l am dat afara dar dupa o jum de ora am realizat ce am facut si am simtit ca mor,de atunci nu am mai facut asa..pt ca il iubesc enorm..asa ca te iubeste nu este un 'fraierica' cum ar zice unii....dragoastea te face sa ti pierzi mintile
Al3xutzaa
Postat pe 13 Februarie 2011 17:01
aper sa va placa...ar putea fi o definitie...

Cuplu
Unii te vad numai pe tine,
Altii ma vad numai pe mine,
Ne suprapunem atat de perfect
Incat nimeni nu ne poate zari deodata
Si nimeni nu indrazneste sa locuiasca pe muchia
De unde putem fi vazuti amandoi.
Tu vezi numai luna,
Eu vad numai soarele,
Tu duci dorul soarelui,
Eu duc dorul lunii,
Stam spate in spate,
Oasele noastre s-au unit de mult,
Sangele duce zvonuri
De la o inima la alta.
Cum esti?
Daca ridic bratul
Si-l intind mult inapoi,
Iti descopar clavicula dulce
Si, urcand, degetele iti ating
Sfintele buze,
Apoi brusc se-ntorc si-mi strivesc
Pana la sange gura.
Cum suntem?
Avem patru brate sa ne aparam,
Dar eu pot sa lovesc numai dusmanul din fata mea
Si tu numai dusmanul din fata ta,
Avem patru picioare sa alergam,
Dar tu poti fugi numai in partea ta
Si eu numai in cealalta parte.
Orice pas este o lupta pe viata si pe moarte.

Suntem egali?
Vom muri deodata sau unul va purta,
Inca o vreme,
Cadavrul celuilalt lipit de el
Si molipsindu-l lent, prea lent, cu moarte?
Sau poate nici nu va muri intreg
Si va purta-n eternitate
Povara dulce-a celuilalt,
Atrofiata de vecie,
Cat o cocoasa,
Cat un neg...
Oh, numai noi cunoastem dorul
De-a ne putea privi in ochi
Si-a intelege astfel totul,
Dar stam spate in spate,
Crescuti ca doua crengi
Si daca unul dintre noi s-ar smulge,
Jertfindu-se pentru o singura privire,
Ar vedea numai spatele din care s-a smuls
Insangerat, infrigurat,
Al celuilalt.
contesina
Postat pe 13 Februarie 2011 17:02
De la: Al3xutzaa, la data 2011-02-13 17:01:25nu iti spun eu ca nu este asa...la nervi nu te controlezi ,,fiecare cu starile lui si cu reactiile lui...tu nu ai facut cva mai deplasat fata de o persoana pe care o iubesti (nu neaparat iubitul tau) si apoi ti-a parut rau ?...spun asta din propie experienta din pacate:( si eu am avut candva o criza urata si l am injurat l am dat afara dar dupa o jum de ora am realizat ce am facut si am simtit ca mor,de atunci nu am mai facut asa..pt ca il iubesc enorm..asa ca te iubeste nu este un 'fraierica' cum ar zice unii....dragoastea te face sa ti pierzi mintile

Ba da, am facut, tocmai cu ala de credeam ca mi-e suflet pereche. Mai cred si acum, dar nah, cerebral. Ma uit la el si-mi spun: oare ar fi mers ca la 20 de ani si la 40?

Nu, din fericire (eu cred ca e o fericire) nu cred in suflet pereche. O sa revin insa cand voi avea vreo 80 de ani si o sa spun daca-mi mentin parerea. :)
rashela
Postat pe 13 Februarie 2011 17:08
De la: contesina, la data 2011-02-13 16:13:13

e doar o gluma

nu de alta, dar parca sunteti din aceeasi "lume"
battleofwits
Postat pe 13 Februarie 2011 17:17
De la: battleofwits, la data 2011-02-13 15:30:37
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-13 15:28:28pudicilor

bisexualo... te "bat"
am luat raceala de la tine...si azi a trebuit sa stau in casa

eu am zis sa nu te pupacesc
ipahebirowtnod
Postat pe 13 Februarie 2011 17:19
cand o sa dai de acel suflet pereche nu o sa mai sustii aceasta idee...oricum nimeni nu e sigur de nimeni ..nici eu nu pot stii ce mi rezerva viitorul ,daca el va ramane sufletul meu pereche ...desii eu asa il vad ,ne vedem ne completam unul pe altul,ne iertam ,suntem alturi la bine si la greu....dar... viata e dura uneori si ne loveste de unde nu te astepti ...dar sunt optimista ! Fiti cu totii optimisti !
Al3xutzaa
Postat pe 13 Februarie 2011 17:22
De la: battleofwits, la data 2011-02-13 17:17:13

e doar o gluma

oare tu din ce lume esti ? a extraterestrilor lui Pickard ?

si mi-a placut cum a scris timisoreanul, na ! da-ma in judecata !

contesina
Postat pe 13 Februarie 2011 17:23
De la: battleofwits, la data 2011-02-13 15:37:15
De la: Adryyoyo, la data 2011-02-13 15:32:10
sunt perfect de acord.e prea monotoana relatia fara putina cearta

daca vrei o relatie in care sa va certati, sa va mai dati o palma cu iubire din cand in cand, sa aveti parte de palpitatii din cand in cand ... sunt perfect de acord cu tine, e si asta un mod de a trai (pentru fete si baieti care vor sa faca topicuri pe kudica)

insa daca vrei sa stai cu cineva doar pentru ca-l iubesti, ce motiv ai avea sa te certi cu el? cum te poti certa cu cel iubit? ai iubit vreodata?

hmm...nu stiu ce iubire e aia cu batai :)) dar o fi si ala un mod de ati arata iubirea(cred) cearta....nu cred ca nu te-ai certat niciodata cu persoana iubita..daca ai avut asa ceva..pentru ca nu puteti sa va intelegeti sau sa va acceptati chiar orice..pur si simplu depinde de caracterul fiecarei persoane asta...de cele mai multe ori intr-o relatie se ajunge la cearta pentru ca sunt probabil pareri care se bat cap in cap..te certi cu el..fara sa vrei..nu cred ca iti propui "vreau sa ma cert cu el" pur si simplu se mai intampla..nu cred ca exista cuplu care sa nu se fi certat vreodata..si da..am iubit si eu ..toti iubim,dar poate nu recunoastem
Adryyoyo
Postat pe 13 Februarie 2011 17:24
De la: contesina, la data 2011-02-13 17:23:44
De la: battleofwits, la data 2011-02-13 17:17:13

e doar o gluma

oare tu din ce lume esti ? a extraterestrilor lui Pickard ?

stie battle ce stie de el
ipahebirowtnod
Postat pe 13 Februarie 2011 17:26
oare tu din ce lume esti ?

pana nu-mi raspunzi la intrebarea anterioara, nu-ti raspund

stiam ca ti-a placut ...
battleofwits
Postat pe 13 Februarie 2011 17:28
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-13 17:26:20... stie battle ce stie...

battleofwits
Postat pe 13 Februarie 2011 17:29
credeti in suflete pereche?

Nu , nu cred ca exista astfel de lagaturi intre doi oameni.

Postat pe 13 Februarie 2011 17:31
Intalnirea cu sufletul pereche e un eveniment unic in viata. Unii nici nu au acest noroc! Uneori regasirea sufletului pereche e dureroasa: poti simti dureri fizice daca nu esti cu el, dorul poate fi imens, a nu fi cu el poate fi o povara greu de suportat, depui un efort supraomenesc stiindu-l departe. De regula, intalnirea cu sufletul pereche are un rol decisiv, major, capital in destin: ne schimba viata, viziunea asupra vietii, parerea despre noi insine, modul de a intelege destinul, sau rolul lui este unul cat se poate de concret: ne ajuta sa depasim o mare proba, a venit sa ne arate o cale, sa ne dea un sfat, sa ne atraga atentia asupra unui pericol, sa ne ocroteasca intr-un moment-cheie, sa ne deschida calea spre fericire sau implinire...
Dupa cum s-a mai spus nu e obligatoriu ca sufletul pereche, o data intalnit, sa si ramana pentru toata viata alaturi de noi... Intalnirile karmice cu sufletul-pereche pot dura de la cateva ore pana la cativa ani, dar, din pacate, extrem de rar toata viata. Important este ca ni se ofera marea sansa de a invata o lectie de destin extrem de importanta datorita sau prin intermediul lui. Sufletele pereche se regasesc pentru ca au, in fiecare noua reincarnare, ceva sa-si transmita sau sa-si predea unul altuia pentru o evolutie pozitiva in aceasta viata. Dar rareori se intalnesc pentru a evolua alaturi intr-o viata comuna!
Ai impresia ca il stii dintotdeauna, ca stii ce gandeste si simte, telepatia este bine reprezentata, prietenia sau iubirea se leaga de la sine, comunicarea e usoara, placerea de a fi impreuna este maxima. Oare ce sa fie? Exista un sentiment aparte care iti poate indica faptul ca fata de acest om ai o altfel de atractie decat pentru alte persoane. Nu e doar atractie fizica, sexuala, emotionala, ci relatia de acest tip trece dincolo de senzatiile trupesti sau psihice. Par sa fie simptomele intalnirii sufletului tau pereche!
Nu trebuie sa ne asteptam ca, daca acum iubesti nebuneste pe cineva, el sa fie si sufletul pereche! Nu trebuie sa ne facem iluzii ca, daca te-ai casatorit, ai alaturi sufletul pereche. Poate aparea oricand, in imprejurari neasteptate, in roluri dintre cele mai neobisnuite - mama-fiu, profesor-elev, medic-pacient, prieteni, colaboratori - dar, cu siguranta, amprenta pe care si-o lasa asupra ta - dar si tu asupra lui, pentru ca aici e vorba de o relatie reciproca! - va fi una profunda, intensa, speciala. Intalnirea cu sufletul pereche este un eveniment care iti poate marca viata! Pentru o vreme...

Adna_Cris
Postat pe 13 Februarie 2011 17:31
De la: contesina, la data 2011-02-13 17:02:29aper sa va placa...ar putea fi o definitie...

Cuplu
Unii te vad numai pe tine,
Altii ma vad numai pe mine,
Ne suprapunem atat de perfect
Incat nimeni nu ne poate zari deodata
Si nimeni nu indrazneste sa locuiasca pe muchia
De unde putem fi vazuti amandoi.
Tu vezi numai luna,
Eu vad numai soarele,
Tu duci dorul soarelui,
Eu duc dorul lunii,
Stam spate in spate,
Oasele noastre s-au unit de mult,
Sangele duce zvonuri
De la o inima la alta.
Cum esti?
Daca ridic bratul
Si-l intind mult inapoi,
Iti descopar clavicula dulce
Si, urcand, degetele iti ating
Sfintele buze,
Apoi brusc se-ntorc si-mi strivesc
Pana la sange gura.
Cum suntem?
Avem patru brate sa ne aparam,
Dar eu pot sa lovesc numai dusmanul din fata mea
Si tu numai dusmanul din fata ta,
Avem patru picioare sa alergam,
Dar tu poti fugi numai in partea ta
Si eu numai in cealalta parte.
Orice pas este o lupta pe viata si pe moarte.

Suntem egali?
Vom muri deodata sau unul va purta,
Inca o vreme,
Cadavrul celuilalt lipit de el
Si molipsindu-l lent, prea lent, cu moarte?
Sau poate nici nu va muri intreg
Si va purta-n eternitate
Povara dulce-a celuilalt,
Atrofiata de vecie,
Cat o cocoasa,
Cat un neg...
Oh, numai noi cunoastem dorul
De-a ne putea privi in ochi
Si-a intelege astfel totul,
Dar stam spate in spate,
Crescuti ca doua crengi
Si daca unul dintre noi s-ar smulge,
Jertfindu-se pentru o singura privire,
Ar vedea numai spatele din care s-a smuls
Insangerat, infrigurat,
Al celuilalt.

Ei, da Ana Blandiana.Superba poezie.

Postat pe 13 Februarie 2011 17:32
De la: battleofwits, la data 2011-02-13 17:29:19
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-13 17:26:20... stie battle ce stie...

am eu un feeling ca am dreptate
ipahebirowtnod
Postat pe 13 Februarie 2011 17:36
De la: pickard, la data 2011-02-13 13:26:04
De la: kudika034292, la data 2011-02-13 11:20:38Pentru a ti gasi sufletul pereche, inseamna sa gasesti pe cineva cu aceleasi principii morale de viata si poate chiar.. obiective. Eu l am gasit...si din prima zi mi am dat seama ca el este "alesul". Ca 2 oameni sa ramana impreuna pana la "adanci batraneti" trebuie sa se iubeasca. Iubirea nu inseamna numai atractie fizica, inseamna in primul rand respect profund unul fata de celalalt, empatie, chiar uneori si mici compromisuri, dar mai presus de toate inseamna a iubi neconditionat in orice circumstanta data.

e usor sa citesti din carti teorie! practica te omoara!

nu e teorie...traiesc aceasta iubire! si am spus cum vad eu lucrurile. daca v am deranjat, scuze!
kudika034292
Postat pe 13 Februarie 2011 17:39
Suflete pereche? Pai primu' suflet pereche nu mi-a fost prea pereche...al 2-lea suflet pereche mai avea inc-o pereche,si uite-asa imperechere fara suflet...
nicossia
Postat pe 13 Februarie 2011 17:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu stiu ce sa fac.... 35 De la: kudika086580 27 Decembrie 2009 21:54
CU CE AM GRESIT? 17 De la: dana_mv 12 Aprilie 2009 14:02
Hepl 8 De la: kudikale 13 Mai 2012 11:42
cadou ascuns ptr un iubit pe ascuns 6 De la: rox_rbz 6 Ianuarie 2009 23:01
Probleme cu iubitul 15 De la: clau19 6 August 2010 17:37