Setari Cookie-uri

credeti in suflete pereche?

Este asa:
Eva a fost scoasa din Adam.
Biserica a fost scoasa din Hristos.
Cine se lipeste de o femeie este un singur trup cu ea.
Cine se lipeste de Domnul ,este un singur duh cu El.
O casatorie corecta e posibila numai intre doi credinciosi biblici.
kudika366509
Postat pe 13 Februarie 2011 17:52
nu crd ca conteaza cate postari am avut, alea m-au interesat poate. Si e f frumos ce zici si la fel fac si eu in rel mea , ii spun iubitului tot chiar daca l-ar rani, decat sa nu stie despre ceva ce dauneaza relatiei si sa las asa,dar incerc sa o fac in asa fel incat sa nu fie jignit.Pana la urma,daca nici cu iubitul nu putem vorbi despre noi fara rusine,cu cine atunci? ca de mame mai toti ne ferim oricum;))
kudika049852
Postat pe 13 Februarie 2011 18:28
De la: kudika080088, la data 2011-02-13 17:31:47Intalnirea cu sufletul pereche e un eveniment unic in viata. Unii nici nu au acest noroc! Uneori regasirea sufletului pereche e dureroasa: poti simti dureri fizice daca nu esti cu el, dorul poate fi imens, a nu fi cu el poate fi o povara greu de suportat, depui un efort supraomenesc stiindu-l departe. De regula, intalnirea cu sufletul pereche are un rol decisiv, major, capital in destin: ne schimba viata, viziunea asupra vietii, parerea despre noi insine, modul de a intelege destinul, sau rolul lui este unul cat se poate de concret: ne ajuta sa depasim o mare proba, a venit sa ne arate o cale, sa ne dea un sfat, sa ne atraga atentia asupra unui pericol, sa ne ocroteasca intr-un moment-cheie, sa ne deschida calea spre fericire sau implinire...
Dupa cum s-a mai spus nu e obligatoriu ca sufletul pereche, o data intalnit, sa si ramana pentru toata viata alaturi de noi... Intalnirile karmice cu sufletul-pereche pot dura de la cateva ore pana la cativa ani, dar, din pacate, extrem de rar toata viata. Important este ca ni se ofera marea sansa de a invata o lectie de destin extrem de importanta datorita sau prin intermediul lui. Sufletele pereche se regasesc pentru ca au, in fiecare noua reincarnare, ceva sa-si transmita sau sa-si predea unul altuia pentru o evolutie pozitiva in aceasta viata. Dar rareori se intalnesc pentru a evolua alaturi intr-o viata comuna!
Ai impresia ca il stii dintotdeauna, ca stii ce gandeste si simte, telepatia este bine reprezentata, prietenia sau iubirea se leaga de la sine, comunicarea e usoara, placerea de a fi impreuna este maxima. Oare ce sa fie? Exista un sentiment aparte care iti poate indica faptul ca fata de acest om ai o altfel de atractie decat pentru alte persoane. Nu e doar atractie fizica, sexuala, emotionala, ci relatia de acest tip trece dincolo de senzatiile trupesti sau psihice. Par sa fie simptomele intalnirii sufletului tau pereche!
Nu trebuie sa ne asteptam ca, daca acum iubesti nebuneste pe cineva, el sa fie si sufletul pereche! Nu trebuie sa ne facem iluzii ca, daca te-ai casatorit, ai alaturi sufletul pereche. Poate aparea oricand, in imprejurari neasteptate, in roluri dintre cele mai neobisnuite - mama-fiu, profesor-elev, medic-pacient, prieteni, colaboratori - dar, cu siguranta, amprenta pe care si-o lasa asupra ta - dar si tu asupra lui, pentru ca aici e vorba de o relatie reciproca! - va fi una profunda, intensa, speciala. Intalnirea cu sufletul pereche este un eveniment care iti poate marca viata! Pentru o vreme...

ce bei /fumezi?

ca vreau si eu
rockk
Postat pe 13 Februarie 2011 18:30
sufletul pereche nu trebue sa-ti semene ci dmpotriva,trebuie sa va completati unul pe celalalt.trebuie sa gasesti in partenerul tau ceea ce tie iti lipseste.asta e important.eu cu sotul meu ne cunoastem de 6 ani si nu prea ne asemanam ca si caracter dar de fecare data cand apare o dvergenta de opinie fiecare ne regasimin argumentele celuilalt tocmai de asta,ca nu trebuie sa te asemeni si sa va plictisiti unulpe celalalt...cel putin asa e in cazul nostru
iftimie
Postat pe 13 Februarie 2011 18:40
hm...suflet pereche oo si e f putin probabil sa te intalnesti cu cnv care a avut aceeasi experienta de viata ca si tine...si nu inteleg de ce va bateti capu'! lasati totul pe seama destinului, uneori lucrurile se intamnpla cu un scop...si mai poate fi vb si d magie:p
black_eyes
Postat pe 13 Februarie 2011 18:48
Abia l-ati cunoscut, sunteti impreuna de 6 luni, de 2 ani, cinci ani, 10 ani s.a.m.d. Vorbiti fratilor, de suflete pereche cand veti fi in baston si, eventual, veti sarbatori nunta de diamant. Sau lasati pe altii sa povesteasca cum ca, cei doi mosi din coltul Aleii 14, au fost "suflete pereche".

rashela
Postat pe 13 Februarie 2011 18:52
De la: black_eyes, la data 2011-02-13 18:48:32hm...suflet pereche oo si e f putin probabil sa te intalnesti cu cnv care a avut aceeasi experienta de viata ca si tine...si nu inteleg de ce va bateti capu'! lasati totul pe seama destinului, uneori lucrurile se intamnpla cu un scop...si mai poate fi vb si d magie:p

da da! ce sa ne mai batem capul!
pickard
Postat pe 13 Februarie 2011 18:54
Hmmmmm.... depinde de la fiecare la fiecare. Parerea mea personala, cu riscul de a repeta ceea ce s-a mai spus, probabil, exista suflete pereche. Insa ceea ce uita majoritatea este ca oamenii se dezvolta si se schimba pe tot parcursul vietii. Asa ca degeaba este ea/ el "suflet pereche" la inceput daca pe parcurs fiecare se dezvolta in directia lui fara a tine cont de cel de langa el, poate nu cu intentie... Dar asa se intampla.
Si daca cineva sare in sus cu inselatul etc. De regula vina este a amandurora, de cele mai multe ori cel care inseala este cel nesatisfacut. La general vorbind, bineinteles mai sunt si exceptii.
Dar ca sa nu ne indepartam de la topic, parerea mea este ca exista suflete pereche, insa a se tine seama nu doar de inceput, ci si cum evolueaza impreuna aceste "suflete pereche"
devyl_is_crying
Postat pe 13 Februarie 2011 19:11
De la: devyl_is_crying, la data 2011-02-13 19:11:46Hmmmmm.... depinde de la fiecare la fiecare. Parerea mea personala, cu riscul de a repeta ceea ce s-a mai spus, probabil, exista suflete pereche. Insa ceea ce uita majoritatea este ca oamenii se dezvolta si se schimba pe tot parcursul vietii. Asa ca degeaba este ea/ el "suflet pereche" la inceput daca pe parcurs fiecare se dezvolta in directia lui fara a tine cont de cel de langa el, poate nu cu intentie... Dar asa se intampla.
Si daca cineva sare in sus cu inselatul etc. De regula vina este a amandurora, de cele mai multe ori cel care inseala este cel nesatisfacut. La general vorbind, bineinteles mai sunt si exceptii.
Dar ca sa nu ne indepartam de la topic, parerea mea este ca exista suflete pereche, insa a se tine seama nu doar de inceput, ci si cum evolueaza impreuna aceste "suflete pereche"

e o divagatie inutila! si denumirea de suflet pereche este fortata de poeti .noi nu ne cunoastem sufletul nostru prea bine ,dar sa stim ca un suflet din univers sa ne fie pereche
pickard
Postat pe 13 Februarie 2011 19:17
De la: pickard, la data 2011-02-13 19:17:37
De la: devyl_is_crying, la data 2011-02-13 19:11:46Hmmmmm.... depinde de la fiecare la fiecare. Parerea mea personala, cu riscul de a repeta ceea ce s-a mai spus, probabil, exista suflete pereche. Insa ceea ce uita majoritatea este ca oamenii se dezvolta si se schimba pe tot parcursul vietii. Asa ca degeaba este ea/ el "suflet pereche" la inceput daca pe parcurs fiecare se dezvolta in directia lui fara a tine cont de cel de langa el, poate nu cu intentie... Dar asa se intampla.

e o divagatie inutila! si denumirea de suflet pereche este fortata de poeti .noi nu ne cunoastem sufletul nostru prea bine ,dar sa stim ca un suflet din univers sa ne fie pereche

Postat pe 13 Februarie 2011 20:00
eu una,sunt convinsa ca fiecare dintre noi are un suflet pereche pe lumea asta,numai ca pana ajungem sa-l recunoastem pe cel adevarat,trebuie sa trecem fiecare prin multe experiente,tocmai ca sa invatam sa recunoastem unele semne,atunci cand ele apar si tot ceea ce trebuie sa facem este sa ne ascultam inima,instinctul si sa ne deschidem sufletul si restul vine de la sine....dar e f important sa nu ignoram anumite semne....
kudika101170
Postat pe 13 Februarie 2011 20:17
Sincer....nu mai cred in asa ceva de f mult timp....
kudika362624
Postat pe 13 Februarie 2011 20:28
1. Nu iti cauti sufletul pereche doar cu mintea sau cu trupul ! 2. Daca ASTEPTI ,,sa ti se trezeasca sufletul '' s-ar putea sa constati ca intre timp ti-a murit trupul . 3. Calea spre suflet este obstructionata de chestia aia care se numeste ,, egou '', acea componenta urata a eului fiintei umane , care face rau nu doar celor din jur ci chiar mai mult rau ii face proprietarului acestui egou, si nu vorbim doar de raul evident exterior, manifest, cat de cel interior, subtil, care il face pe om sa adune egoism, rautate si ura in el, din pacate de cele mai multe ori inconstient, deformandu-i esenta profunda, daca nu-ti vei constientiza acest egou, daca nu ti-l vei modela, daca nu-ti vei transforma substantial caracterul , caracter care este de fapt aspectul evident, exterior al egoului, nu vei reusii sa-ti revelezi acel suflet profund , care este mult mai mai mult decat simpla afectiune controlata de minte. Se spune suflet pereche, pereche la ce la ?! , doar la o minte sau la un trup, la un egou de fapt. Cum poti gasi o pereche la ceva ce nu cunosti de fapt , pentru ca inca nu ai gasit in primul rand propriul tau suflet. Atunci cand ti-ai decoperit si transformat radical caracterul, poti sa te duci mult mai usor catre sufletul tau profund, perechea lui fiind astfel ceva mai usor de gasit si de captivat, DUMNEZEU iubeste totusi ,, meritul ,'' si abia atunci apare si minunea pe care o chemi si doar cu propria-ti structura transformata, fara sa faci neaparat eforturi disperate ! Daca nu vorbim de fintele umane cu un grad foarte mare de indumnezeire, care strucural sunt iubire, pentru celelale fiinte umane iubirea este un schimb de ,, ceva '' , nepremeditat neaparat si oarecum inconstient, dar baza acestui schimb este necesitatea, nevoia, de darui si a primi, care ar trebui sa fie neconditionata. Meritam totusi ceea ce avem, si primim ceea ce daruim, atragem catre noi ceea ce deja suntem, si gasim ceea ce chiar si inconstient cautam !
kudika093264
Postat pe 13 Februarie 2011 21:47
De la: kudika101170, la data 2011-02-13 20:17:14eu una,sunt convinsa ca fiecare dintre noi are un suflet pereche pe lumea asta,numai ca pana ajungem sa-l recunoastem pe cel adevarat,trebuie sa trecem fiecare prin multe experiente,tocmai ca sa invatam sa recunoastem unele semne,atunci cand ele apar si tot ceea ce trebuie sa facem este sa ne ascultam inima,instinctul si sa ne deschidem sufletul si restul vine de la sine....dar e f important sa nu ignoram anumite semne....
kudika093264
Postat pe 13 Februarie 2011 22:00
DULCE NAIVITATE, SUFERINTA TE IUBESTE DIN PACATE !
kudika093264
Postat pe 13 Februarie 2011 22:02
te rog mult intra pe site'ul asta: http://concurs.eza.ro/concurent-kara47.html apoi apasa butonul "voteaza" .. raman datoare. ms mult de tot.
baby_r
Postat pe 13 Februarie 2011 22:03
De la: scorpio67, la data 2011-02-13 20:00:15
De la: pickard, la data 2011-02-13 19:17:37

pai da! eu ma trezesc cateodata ca ma mir de ce-mi trece prin cap si ma minunez
dar cum sa sti ce gandeste altcineva? decat printr-o comunicare sincera si sustinuta poate sa afli ca cineva poate e cam la fel cu tine dar nu suta la suta! nici fratii gemeni nu sunt de acord mereu unul cu altul si chiar am dubii ca si sufletele lor sunt gemene
dar suna frumos sa-ti spuna o femeie: iubitule! esti sufletul meu geaman!
pickard
Postat pe 13 Februarie 2011 22:10
Conform teoriilor lui Budha, sufletele pereche nu trebuie sa fie de sex opus si sa se atraga intre ele ca atare, formand un cuplu. Suflet pereche (de aceea se numeste suflet, nu mentioneaza fizicul, sexul, asemanarile etc) poate fi si cea mai buna prietena sau unul dintre parinti, copii, rude sau chiar vecinul cu care nu ai avut ocazia sa interactionezi ca sa realizezi ca simti o conexiune, ceva... Unii oameni traiesc o viata fara sa intalneasca sau sa constientizeze ca exista in preajma lor acest suflet pereche, iar altii il descopera. Atat! E simpu, nu e complicat! Si la urma urmei, sufletul pereche este cel pe care ni-l alegem de fapt, nu cel pe care il asteptam! :)
simisimo
Postat pe 13 Februarie 2011 22:48
De la: simisimo, la data 2011-02-13 22:48:52Conform teoriilor lui Budha, sufletele pereche nu trebuie sa fie de sex opus si sa se atraga intre ele ca atare, formand un cuplu. Suflet pereche (de aceea se numeste suflet, nu mentioneaza fizicul, sexul, asemanarile etc) poate fi si cea mai buna prietena sau unul dintre parinti, copii, rude sau chiar vecinul cu care nu ai avut ocazia sa interactionezi ca sa realizezi ca simti o conexiune, ceva... Unii oameni traiesc o viata fara sa intalneasca sau sa constientizeze ca exista in preajma lor acest suflet pereche, iar altii il descopera. Atat! E simpu, nu e complicat! Si la urma urmei, sufletul pereche este cel pe care ni-l alegem de fapt, nu cel pe care il asteptam! :)

...si ce rost mai au atunci?...sa fie pereche?
kudika195501
Postat pe 13 Februarie 2011 22:55
am crezut in suflet pereche dar nu mai cred am crezut ca ea este dar sa terminat am avut 2 de relatie ne am despartit acum cateva luni si acum are alta relatie am auzit ca se si marita eu am avut 2 ani si ea cu altu ca are 3 luni si deja se marita si credeam ca e suflet pereche de atunci de 5 luni nu mai vad pe nimeni ca sa se asemene cu mn .... nu cred in destin nu cred in miracole nu mai cred in nimik
alexxx8610
Postat pe 13 Februarie 2011 22:57
da ceva foarte greul si in acelasi timp si fericire MARE
exista suflete pereche dar nu toti au acest noroc in viata ,cred cu tarie acest lucru si mai cred si in relatiile
karmice ............
nu se poate sa nu fie ceva undeva care ne vede care ne coordoneaza
DUMNEZEU SI PUNCT
LOPY_71
Postat pe 13 Februarie 2011 23:12
Chiar exista suflete pereche. Trebuie sa ai deschiderea interioara pentru a vedea. Atit!
kudika324959
Postat pe 13 Februarie 2011 23:17
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-13 12:25:15
De la: eli_geo, la data 2011-02-13 12:16:32In umila mea parere sufeletul pereche e acea persoana care neconditionat e langa tine fara sa isi caute propiul castig e acea persoana care dupa o certa groaznica te suna inapoi desi tu ai inchis si poate e vina ta,care daca il suni in miez de noapte vine si te ajuta.
Care il vei sti mereu langa tine.....

Vise, maica, vise..

Exista un asemenea barbat, dar....l-am luat eu!

eu i-am luat fratele geaman
adyna2905
Postat pe 13 Februarie 2011 23:27
De la: Micael, la data 2011-02-03 11:46:57Probabil ca a mai fost dezbatuta tema asta de nenumarate ori dar totusi, as vrea sa stiu ce credeti... Sa spunem ca gasiti un om care vi se aseamana izbitor de mult, care a avut aceleasi experiente de viata ca si voi, care simte la fel si gandeste la fel... Aveti senzatia ca-l cunoasteti de multa vreme si ca exista chiar un soi de telepatie intre voi... Va implicati, sunteti fericiti ca l-ati gasit in sfarsit si dupa o perioada va treziti ca totul a fost o iluzie. Barbatul respectiv isi gaseste pe altcineva si voi ramaneti uimiti si chinuiti de intrebarea: a fost sau nu a fost. Ce s-a intamplat de fapt? Era el sufletul pereche, cel mult visat? Daca era sufletul pereche, n-ar fi trebuit sa fiti impreuna "pana la adanci batraneti"? N-ar fi trebuit sa va iubeasca la randu-i? Ce credeti? Cum puteti explica coincidentele?

stiu ca exista suflete pereche dar nu asa cum le definesti tu. am intalnit de doua ori persoanele astea. altii am auzit ca de mai multe ori. cert este ca dupa ce ai pierdut un suflet pereche iti va fi mai greu sa il gasesti pe al doilea si apoi din ce in ce mai greu pe urmatoarele. sufletele pereche sunt oameni foarte compatibili cu tine nu obiecte care iti apartin, asa ca logic, pot sa gaseasca pe altcineva si sa ramai fara ele.
leo_
Postat pe 14 Februarie 2011 00:24
Suflet pereche,.......nu cred........sa te completezi unul pe celalalt da, dar foarte rar......
arminela
Postat pe 14 Februarie 2011 08:24
DA!
aprunariu
Postat pe 14 Februarie 2011 08:36
sufletul pereche ( daca chiar crezi ca a fost ) ,esti o norocoasa , pentruca rar se intalnesc sufletele pereche .
numai ca nu stim decat ce vrem despre acest subiect si ce este comercial . dar sufletul pereche nu inseamna marea dragoste , el poate fi oricine oriunde si ori cum , poate avea acelas sex cu al nostru , el vine numai cand avem nevoie de el si pentru o perioada scurta de timp . nu este intalnirea pt eternitate . din cate stiu eu sufletul pereche vine pt a ne ajuta sa trecem mai departe , sa sarim un hop . el poate f bine sa fie mama , tata , un prieten , o prietena , un iubit/a sau o persoana necunoscuta care te poate ajuta cu ceva " crucial" .asta din cate stiu si am reusit sa ma documentez eu personal despre suflete pereche . mai cauta pe net . vei fi surprinsa de ceea ce vei gasi .
kudika021360
Postat pe 14 Februarie 2011 09:37
daca exista sau nu poti concluziona, ma degraba, la finalul aventurii numita VIATA, pana atunci nu ai certitudinea asta.
puiut_77
Postat pe 14 Februarie 2011 12:32
Tot ce pot sa-ti spun e sa citesti cartea lui Paulo Coelho: Brida acolo vei gasi raspuns la intrebari.
poisongirl87
Postat pe 14 Februarie 2011 12:52
De la: poisongirl87, la data 2011-02-14 12:52:23Tot ce pot sa-ti spun e sa citesti cartea lui Paulo Coelho: Brida acolo vei gasi raspuns la intrebari.

Da, buna carte, la fel ca si ”Un veac de singuratate” de Gabriel Garcia Marquez.
puiut_77
Postat pe 14 Februarie 2011 13:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
si totusi se poate 3 De la: adryyy 17 Septembrie 2012 00:44
Poate sta o femeie la varsta de 35-40 de ani cu un Baiat la 25 de ani ...? 313 De la: Marius_Dragutzzu_1 2 Mai 2014 15:10
...In postura de amanta..e bine sau nu sa duci la capat o astfel de relatie?!ufff..:(( 165 De la: Christinne 5 Iunie 2012 21:13
Mai astept sfaturi de la voi,cum sa cuceresti un barbat ? 14 De la: one_size 22 Ianuarie 2010 11:26
Heeelppppp!!! 62 De la: Anada_Mati 18 Decembrie 2011 12:25