Mai multe
|
cred cu tarie ca un suflet pereche nu este cel care iti seamana cel mai bine (acel frate geaman cum zicea cineva mai sus).... ci este acel suflet care atunci cand este langa tine este jumataea care te completeaza... atunci cand sunt impreuna, "sufletele pereche" devin unul singur... Cu siguranta, fiecare are un suflet pereche care asteapta sa fie descoperit... Cautati-va sufletul pereche, iubiti-l mai mult decat orice altceva si veti fi fericiti!!! |
||
|
kudika039822 Postat pe 13 Februarie 2011 13:00 |
||
|---|---|---|
De la: kudika039822, la data 2011-02-13 13:00:48cred cu tarie ca un suflet pereche nu este cel care iti seamana cel mai bine (acel frate geaman cum zicea cineva mai sus).... ci este acel suflet care atunci cand este langa tine este jumataea care te completeaza... atunci cand sunt impreuna, "sufletele pereche" devin unul singur... asa am zis si eu!
|
||
|
pickard Postat pe 13 Februarie 2011 13:23 |
||
De la: kudika034292, la data 2011-02-13 11:20:38Pentru a ti gasi sufletul pereche, inseamna sa gasesti pe cineva cu aceleasi principii morale de viata si poate chiar.. obiective. Eu l am gasit...si din prima zi mi am dat seama ca el este "alesul". Ca 2 oameni sa ramana impreuna pana la "adanci batraneti" trebuie sa se iubeasca. Iubirea nu inseamna numai atractie fizica, inseamna in primul rand respect profund unul fata de celalalt, empatie, chiar uneori si mici compromisuri, dar mai presus de toate inseamna a iubi neconditionat in orice circumstanta data. e usor sa citesti din carti teorie! practica te omoara!
|
||
|
|
||
|
pickard Postat pe 13 Februarie 2011 13:26 |
||
| eu da , cred ca exista o persoana cu care te -ai putea intelege toata viata,c care sa te iubesti pna la sfarsit,cineva dpa cum imi place sa ma gandesc , de care te-ai indragostit in ceruri dinainte sa vi pe lume si dumnezeu v-a binecuvantat sa treceti peste testul lumii pamantene...sa va intalniti si daca pastrati iubirea pe pamant, primiti rasplata dreptul de a va iubi pe veci in rai. Eu cred ca exista acea persoana,nu trb sa fie exact ca tine opusul sau altfel,ci doar o persoana pe care din instinct stii ca o vei iubi mereu, indiferent de ce se intampla.Numai ca uneori cuplurile nu trec testul si se despart,cauta altcvea,se lasa influentati de prieteni sau isi tradeaza relatia.Asta nu inseamna ca nu a fost sufletul pereche,ci ca nu era destul de puternic pentru testul dragostei eterne. Si atunci, vezi la 0 de ani ca esti casatorit cu cineva cu care doar te consolezi si asta te doare,desi si ca persoana de langa tine are suflet bun,ea la fel nu e langa sufletul pereche si nici tu.Pana atucni insa, il putem doar astepta/cauta, dar sufletul-pereche si dragostea vine doar cand suntem pregatiti pentru ea.Daca nu suntem,singuri o destramam. Eu sunt singura c ade o despartire nu e vinovat doar un partener.Va pupik si ast raspunsurui | ||
|
kudika049852 Postat pe 13 Februarie 2011 13:43 |
||
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-13 08:38:59De la: battleofwits, la data 2011-02-13 08:26:08De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-13 08:20:59...pt a fii iubite trebuie sa invatm sa ne iubim intai pe noi insine |
||
|
kudika195526 Postat pe 13 Februarie 2011 13:46 |
||
De la: kudika049852, la data 2011-02-13 13:43:47eu da , cred ca exista o persoana cu care te -ai putea intelege toata viata,c care sa te iubesti pna la sfarsit,cineva dpa cum imi place sa ma gandesc , de care te-ai indragostit in ceruri dinainte sa vi pe lume si dumnezeu v-a binecuvantat sa treceti peste testul lumii pamantene...sa va intalniti si daca pastrati iubirea pe pamant, primiti rasplata dreptul de a va iubi pe veci in rai. Eu cred ca exista acea persoana,nu trb sa fie exact ca tine opusul sau altfel,ci doar o persoana pe care din instinct stii ca o vei iubi mereu, indiferent de ce se intampla.Numai ca uneori cuplurile nu trec testul si se despart,cauta altcvea,se lasa influentati de prieteni sau isi tradeaza relatia.Asta nu inseamna ca nu a fost sufletul pereche,ci ca nu era destul de puternic pentru testul dragostei eterne. Si atunci, vezi la 0 de ani ca esti casatorit cu cineva cu care doar te consolezi si asta te doare,desi si ca persoana de langa tine are suflet bun,ea la fel nu e langa sufletul pereche si nici tu.Pana atucni insa, il putem doar astepta/cauta, dar sufletul-pereche si dragostea vine doar cand suntem pregatiti pentru ea.Daca nu suntem,singuri o destramam. Eu sunt singura c ade o despartire nu e vinovat doar un partener.Va pupik si ast raspunsurui ceva mai superficial si pueril n-am citit pana acum aici nu se dau premii duduie pentru prostii cat mai mari! nici concurs de miss nu e! ce e bla bla bla-u asta!?
|
||
|
pickard Postat pe 13 Februarie 2011 13:49 |
||
eu da , cred ca exista o persoana cu care te -ai putea intelege toata viata,c care sa te iubesti pna la sfarsit,cineva dpa cum imi place sa ma gandesc , de care te-ai indragostit in ceruri dinainte sa vi pe lume si dumnezeu v-a binecuvantat sa treceti peste testul lumii pamantene...sa va intalniti si daca pastrati iubirea pe pamant, primiti rasplata dreptul de a va iubi pe veci in rai. Eu cred ca exista acea persoana,nu trb sa fie exact ca tine opusul sau altfel,ci doar o persoana pe care din instinct stii ca o vei iubi mereu, indiferent de ce se intampla.Numai ca uneori cuplurile nu trec testul si se despart,cauta altcvea,se lasa influentati de prieteni sau isi tradeaza relatia.Asta nu inseamna ca nu a fost sufletul pereche,ci ca nu era destul de puternic pentru testul dragostei eterne. Si atunci, vezi la 0 de ani ca esti casatorit cu cineva cu care doar te consolezi si asta te doare,desi si ca persoana de langa tine are suflet bun,ea la fel nu e langa sufletul pereche si nici tu.Pana atucni insa, il putem doar astepta/cauta, dar sufletul-pereche si dragostea vine doar cand suntem pregatiti pentru ea.Daca nu suntem,singuri o destramam. Eu sunt singura c ade o despartire nu e vinovat doar un partener.Va pupik si ast raspunsurui Si de asemenea nu cred ca daca intr-un cuplu nu exista cearta, ceva nu e in regula.Cred ca ei fie ignora conflictele ,fie stiu sa le rezove frumos, cu empatie ,discutand sincer si fara ocolisuri,sau poate cazul ideal, nu exista conflicte:)
|
||
|
kudika049852 Postat pe 13 Februarie 2011 14:02 |
||
| offff, iar discutam pe o tema, dar fara sa stim exact cu ceea ce ne confruntam... | ||
|
contesina Postat pe 13 Februarie 2011 14:03 |
||
| nu este un concurs si nu vreau sa fie,imi exprim doar modul in care vad iubirea.ceva gresit in asta? de obicei oamenii care isi bat joc de persoanle care au un mod sensibil de a privi viata, inca nu au trecut de barierele interioare si se rezuma la a privi viata intr-un mod pragmatic si rational...cei cae gandesc,nu simt. Daca ai o proprie modalitate de a-ti imagina dragostea as vrea sa o aflu,asa cum este e a cu adevarat..ca fiecare are o sensibilitate care asteapta sa iasa la iveala | ||
|
kudika049852 Postat pe 13 Februarie 2011 14:08 |
||
|
si eu am crezut in suflet pereche dar dupa 15 ani a plecat la alta dupa mine cred ca sa prefacut gandind ca mine in concluzie sunt niste mincinosi fara pereche |
||
|
kudika006275 Postat pe 13 Februarie 2011 14:17 |
||
De la: kudika006275, la data 2011-02-13 14:17:12si eu am crezut in suflet pereche a avut timp sa se razgandeasca...intre timp a gasit alt suflet pereche
|
||
|
miss_darine Postat pe 13 Februarie 2011 14:20 |
||
De la: kudika049852, la data 2011-02-13 14:08:15 nu este un concurs si nu vreau sa fie,imi exprim doar modul in care vad iubirea.ceva gresit in asta? de obicei oamenii care isi bat joc de persoanle care au un mod sensibil de a privi viata, inca nu au trecut de barierele interioare si se rezuma la a privi viata intr-un mod pragmatic si rational...cei cae gandesc,nu simt. Daca ai o proprie modalitate de a-ti imagina dragostea as vrea sa o aflu,asa cum este e a cu adevarat..ca fiecare are o sensibilitate care asteapta sa iasa la iveala cam greu iti exprimi modul sensibil si pragmatic daca din 2099 ai avut decat 2(doua) postari ------------ modalitatea mea de a-mi exprima dragostea este aceea de a comunica persoanei iubite absolut tot ce gandesc indiferent daca uneori cred ca ceea ce spun va putea fi folosit impotriva mea vreodata mai bine sa-mi spuna ea sa tac decat sa creada ca-i ascund ceva
|
||
|
pickard Postat pe 13 Februarie 2011 14:28 |
||
De la: kudika006275, la data 2011-02-13 14:17:12si eu am crezut in suflet pereche nici un barbat nu-si paote minti sufletul pereche pentru ca e imposibil!
|
||
|
pickard Postat pe 13 Februarie 2011 14:29 |
||
stiti ce sunt de fapt "sufletele pereche" ??? eu nu cred in suflete pereche (in sensul strict si corect al definitiei).... cred in omul potrivit, cred in compatibilitate, cred in completare, cred in iubire, etc, etc.... |
||
|
contesina Postat pe 13 Februarie 2011 14:47 |
||
| nu exista suflet pereche predestinat. exista cel mult persoane partial compatibile din mai multe puncte de vedere si pe parcur se pot modela unul pe celalalt acceptindu-si in acelasi timp defectele, pt ca toti oaqmenii au diverse defecte. nu exista perfectiune pe planeta pamint. | ||
|
Dumitru30 Postat pe 13 Februarie 2011 14:48 |
||
De la: contesina, la data 2011-02-13 14:47:45stiti ce sunt de fapt "sufletele pereche" ??? si pentru mine e cam fortata titulatura de suflet pereche dar totusi cred ca exista o legatura chimica ,chiar hormonala care face ca doi oameni de sex opus sa simpta sentimentul de iubire . conform antropologiei motrice oamenii se pot intelege mai bine sau mai rau si datorita bioritmurilor asemanatoare dar cu un calcul bioritmic simplu s-ar putea observa ca sunt parteneri care se iubesc si au impresia ca sunt suflete pereche cu un procent de sub 50% de aici si neancrederea mea fatza de copatibilitatile bioritmice sau zodiacale
|
||
|
pickard Postat pe 13 Februarie 2011 14:56 |
||
| care barbat rezista?cel care e sufletul tau pereche! | ||
|
arina1907 Postat pe 13 Februarie 2011 14:59 |
||
De la: kudika324419, la data 2011-02-13 14:48:17nu exista suflet pereche predestinat. exista cel mult persoane partial compatibile din mai multe puncte de vedere si pe parcur se pot modela unul pe celalalt acceptindu-si in acelasi timp defectele, pt ca toti oaqmenii au diverse defecte. nu exista perfectiune pe planeta pamint. normal ca nu exista acum ,pentru ca planeta terra este in curs de dezvoltare si va mai trece mult timp pana macar sufletele pereche sa poata comunica extrasenzorial,telepatic, etc. si acum sunt exemple care dovedesc ca unii iubiti pot simti anumite stari ale partenerilor de la mare distanta dar cred ca e subiectiva reactia.practic tot in momentul comunicarii verbale unul isi da seama instantaneu daca celalalt are ceva si isi inchipuie ca stie ma de inainte exact ca intr-un vis care tine cateva secunde dar cand te trezesti ai impresia ca atrecut o vesnicie
|
||
|
pickard Postat pe 13 Februarie 2011 15:03 |
||
|
"Se spune ca sufletele pereche au trait candva o iubire atat de puternica intr-una din vietile anterioare, incat se intalnesc si in actuala viata, iar iubirea lor este la fel de profunda si intensa si reprezinta o continuare a dragostei de atunci. Sufletele pereche sunt acele fiinte care de-a lungul mai multor vieti si-au creat o karma pozitiva si li se mai da o sansa de a se intilni in aceasta viata, pentru a se ajuta reciproc, pentru a lucra la un proiect comun. Se regasesc pentru ca au ceva sa-si transmita sau sa-si predea unul altuia pentru o evolutie pozitiva in aceasta viata. Rareori se intalnesc pentru a evolua alaturi intr-o viata comuna. Relatia care exista intre Sufletele pereche va accelera karma fiecaruia intr-un grad atat de mare, incat evolutia lor va fi grabita peste nivelul mediu de evolutie. Aceasta regasire este importanta, in special cand unul dintre ei sau ambii se apropie de finalul ciclului de incarnari proprii. Iubirea lor imensa ii ajuta sa obtina Eliberarea finala mai repede decat ar fi nivelul de timp mediu de obtinere al acesteia." Si in continuare se pune cucoana sa intoarca harti astrologice si sinastrii si aberatii de genul "daca sunt atatea grade intre planeta cutare si cutare", inseamna ca va scarpinati in.......nas, amandoi, gest, evident, care va plaseaza in sfera "sufletelor pereche"....si da-i si calculeaza si speculeaza pe 1 milion de pagini..... sa fim seriosi....
|
||
|
contesina Postat pe 13 Februarie 2011 15:04 |
||
De la: pickard, la data 2011-02-13 14:56:42De la: contesina, la data 2011-02-13 14:47:45stiti ce sunt de fapt "sufletele pereche" ??? ...iubirea e mai mult de atat... |
||
|
kudika195501 Postat pe 13 Februarie 2011 15:08 |
||
De la: kudika195501, la data 2011-02-13 15:08:20De la: pickard, la data 2011-02-13 14:56:42De la: contesina, la data 2011-02-13 14:47:45stiti ce sunt de fapt "sufletele pereche" ??? pey zi tu daca sti mai bine! poate ai o iubita si sti ce simti sau vrei mai multe ca sa faci comparatie!?
|
||
|
pickard Postat pe 13 Februarie 2011 15:12 |
||
[quote name='contesina' date='2011-02-13 15:04:24'... sa fim seriosi.... [/quote]buey... inca nu mi-ai raspuns la intrebarea daca mai esti fecioara sau ai devenit "pacatoasa"? astept...
|
||
|
battleofwits Postat pe 13 Februarie 2011 15:20 |
||
De la: pickard, la data 2011-02-13 15:03:40De la: kudika324419, la data 2011-02-13 14:48:17nu exista suflet pereche predestinat. exista cel mult persoane partial compatibile din mai multe puncte de vedere si pe parcur se pot modela unul pe celalalt acceptindu-si in acelasi timp defectele, pt ca toti oaqmenii au diverse defecte. nu exista perfectiune pe planeta pamint. exista, fara indoiala, oameni care au o mai mare sensibilitate, o mai mare putere de intuitie, mai inspirate in ceea ce priveste partenerul, mai ales cand vorbim de o legatura de iubire....unii parteneri sunt mai "inchisi", asta nu inseamna ca iubesc mai putin.... dar este absolut adevarat ca sunt si din cei care dezvolta o comunicare dincolo de cuvinte si chiar de schimbul de priviri, se "simt" indiferent de distante..... |
||
|
contesina Postat pe 13 Februarie 2011 15:21 |
||
De la: contesina, la data 2011-02-13 15:04:24 De la: battleofwits, la data 2011-02-13 15:20:14 upsss, gresala de tipar
|
||
|
battleofwits Postat pe 13 Februarie 2011 15:21 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-13 15:20:14[quote name='contesina' date='2011-02-13 15:04:24'... sa fim seriosi.... buey... inca nu mi-ai raspuns la intrebarea daca mai esti fecioara sau ai devenit "pacatoasa"? astept... [/quote]asteapta....
|
||
|
contesina Postat pe 13 Februarie 2011 15:22 |
||
De la: contesina, la data 2011-02-13 15:22:23 ti-e rusine sa vorbesti?
|
||
|
battleofwits Postat pe 13 Februarie 2011 15:24 |
||
pudicilor
|
||
|
ipahebirowtnod Postat pe 13 Februarie 2011 15:28 |
||
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-02-13 15:28:28pudicilor bisexualo... te "bat" am luat raceala de la tine...si azi a trebuit sa stau in casa
|
||
|
battleofwits Postat pe 13 Februarie 2011 15:30 |
||
De la: rockk, la data 2011-02-13 12:27:24De la: kudika185411, la data 2011-02-13 12:24:49Pai sunt si care exista... Mosu meu, are aproape 70 ani de casatorie cu matusamea, si cand pleaca de acasa o pupa, dimineata o pupa, si se poarta ca 2 indragostiti... Adica... scuzama.... sa ai 86 de ani, si sa te intelegi cu nevasta de minune ca in prima zi, si in astia 70 de ani sa nu te fi certat macar odata asa serios, e totusi ceva nu??? sunt perfect de acord.e prea monotoana relatia fara putina cearta
|
||
|
Adryyoyo Postat pe 13 Februarie 2011 15:32 |
||
De la: Adryyoyo, la data 2011-02-13 15:32:10 daca vrei o relatie in care sa va certati, sa va mai dati o palma cu iubire din cand in cand, sa aveti parte de palpitatii din cand in cand ... sunt perfect de acord cu tine, e si asta un mod de a trai (pentru fete si baieti care vor sa faca topicuri pe kudica) insa daca vrei sa stai cu cineva doar pentru ca-l iubesti, ce motiv ai avea sa te certi cu el? cum te poti certa cu cel iubit? ai iubit vreodata?
|
||
|
battleofwits Postat pe 13 Februarie 2011 15:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Am procedat gresit!Cum sa repar greseala facuta?! | 14 | De la: Eleenna 1 Octombrie 2012 20:05 |
| Voi ce-ati face in situatia asta ? | 77 | De la: Nico18 12 Februarie 2014 09:43 |
| O eleva ii face avansuri iubitului meu | 9 | De la: kudika_15060 28 August 2012 19:19 |
|
|
||
| ma ameninta dar nu sh ce are de gand | 22 | De la: dianagamar 3 August 2009 14:38 |
| ....hellp me | 6 | De la: catalina69 1 Noiembrie 2009 21:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.