Setari Cookie-uri

musulmani->niciodata. povestea mea

De la: Spanish_Dancer, la data 2011-02-28 15:28:31Le taie si clitorisul si labiile si le coase sexul. Si nu femeilor, ci fetitelor. Bine, ei se insoara cu fetite, deci logic vorbind tu ai dreptate.

si daca le coase sexu alea cum se mai procreaza,marog?!?! prin anus???
sau tu preferi anal??

macar fi explicita sau nu te exprima deloc
algocalmin500mg
Postat pe 28 Februarie 2011 15:38
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 15:38:28
De la: Spanish_Dancer, la data 2011-02-28 15:28:31Le taie si clitorisul si labiile si le coase sexul. Si nu femeilor, ci fetitelor. Bine, ei se insoara cu fetite, deci logic vorbind tu ai dreptate.

sau tu preferi anal??

Le coase vaginul! Iar cand vine vremea sexului, le dizvirgineaza fara mila s.a.m.d....
mimi_ca29
Postat pe 28 Februarie 2011 15:42
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-28 15:42:55

sau tu preferi anal??

Le coase vaginul! Iar cand vine vremea sexului, le dizvirgineaza fara mila s.a.m.d....

ma ...ca sa cosi un vagin iti ntrebuie precizie chirurgicala cauta pe yutube...un vagin nu se coase asa oricum...
si crede-ma ca am vazut procedura...e una foarte complicata sub nici o forma nu ai cum sa cosi un vagin dupa cum te taie capul mai ales ca vaginul deja apartine de interiorul organelor sexuale....iar ceea ce le face pe fete virgine este himenul (o bucatica de membrana aflata la intrarea in vagin )nici de cum in vagin sau pe vagin...
algocalmin500mg
Postat pe 28 Februarie 2011 15:47
Moamaaaaa,ce-i aici
Valy90
Postat pe 28 Februarie 2011 15:52
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 15:47:25
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-28 15:42:55

sau tu preferi anal??

ma ...ca sa cosi un vagin iti ntrebuie precizie chirurgicala cauta pe yutube...un vagin nu se coase asa oricum...
si crede-ma ca am vazut procedura...e una foarte complicata sub nici o forma nu ai cum sa cosi un vagin dupa cum te taie capul mai ales ca vaginul deja apartine de interiorul organelor sexuale....iar ceea ce le face pe fete virgine este himenul (o bucatica de membrana aflata la intrarea in vagin )nici de cum in vagin sau pe vagin...

Cauta pe net despre Female genital mutilation....eu am citit mai demult si chiar nu vreau sa-mi amintesc
mimi_ca29
Postat pe 28 Februarie 2011 16:01
@ algocalmin,

Ti-am pus si poze si sunt mii de articole despre mutilarea genitala feminina pe net.

Daca vrei sa cauti bine, daca nu, ignoranta nu doare.
Spanish_Dancer
Postat pe 28 Februarie 2011 16:22
este adv k musulmanii sunt mai dati dracu dar nu toti uite eu am prieteni musulmani si pot spune k mana pe inima k nu sunt asa cum povesteti u...poate k sunt unii mai buni uni mai rai atunci erai si u mika si nu stiai cum sa reactionez dar si parintii tai au parte de vina pt k nu trebuia sa te lase sa te duci k el de la 16 ani trebuia sa aiba grija de tn de acum inkolo ai mai multa grija k cn umbli..
kudika003290
Postat pe 28 Februarie 2011 16:46
nu stiu ce sa zic.si eu am fost maritata cu musulman,am si eu o fetita cu el,dar.......... la noi a fost totul roz pana el a ales sa plece din tara.acum avem o relatie normala in ceea ce priveste fata. cred ca ai gresit ca ai acceptat de la bun inceput sa dea sau sa se rasteasca la tine. deschide-ti ochii si nu permite-ti barbatilor astora sa va maltrateze.taiati raul de la radacina si din timp...
Yoyo3000
Postat pe 28 Februarie 2011 16:49
AsA este, nu toti sunt la fel, eu am cunoscut unul sunt si acum cu el si pot sa spun ca este cel mai bun baiat din viata mea, are un suflet imens, este foarte credincios si extrem de bine educat, este adevarat ca oamenii se mai si schimba dar mai depinde si de noi cum ii schimbam si cum ne comportam!Ei chiar cred in D-zeu, NU CA NOI SA NE RUGAM doar cand avem nevoie, un lucru bun zic eu!

Diana_D_
Postat pe 28 Februarie 2011 18:03
spanish dancer are drepate.
rockk
Postat pe 28 Februarie 2011 18:06
Fiecare cu opiniile lui, am prieteni arabi, am fost 3 ani cu unul din ei, chiar pot afirma cã a fost totul aproape roz(exceptând mofturile mele exagerate pe care le-a suportat cu multã rãbdare). Acum locuiesc într-o altã țarã, dar mai ținem legãtura vine cu prietenii lui în vizitã și prietenul meu actual e în relații foarte bune cu dînsul. El a rãmas sã locuiascã în R. Moldova și merge destul de des acasã la mine (menționez cã doar mama l-a acceptat restul familiei nu au fost niciodatã cu relația noastrã)
Sincer pot sã spun cã e cea mai bunã și rãbdãtoare persoanã pe care am cunoscut-o dar în 3 ani am reușit sã-i cunosc destul de bine prietenii cu care mã înțeleg și acum. Sunt la fe ca și printre noi și oameni buni și oameni rãi...cel mai viu exemplu este fostul meu prieten pe care vi l-am descris mai devreme ca fiid o persoanã foarte bunã și devotatã și verișorul lui care a avut nenumãrate relații unele concomitent și își permite chiar sã dea în femei (știu cã unii v-or rãmîne șocți dar chiar a încercat sã mã batã, doar cã eu fac lupte libere și l-am cam aranjat)
Nu putem judeca dupã un caz...fiecare are soarta lui, dar în general e mai bine sã fii precaut, prietena mea din liceu a avut un soț român și nu a dus-o ușor de loc...nu mai ieșea din bãtãi, nu conteazã ce e musulman, catolic, ortodox, baptist....om sã fie
kudika349490
Postat pe 28 Februarie 2011 18:13
IMI pare tare rau pt tine ,dar nu poti sa consideri ca toti musulmani sunt asa doar pt ca tu ai cazut peste unul care nu are respect pt nimic si pt nimeni .Si eu sunt romanca ca si tine si sunt casatorita de 6 ani cu un marocan musulman cu 10 ani mai mare decat mine .Ne iubim si ne respectam de la inceput si pot sa spun ca nu sa schimbat deloc ..........e adevarat ca e o religie diferita de a noastra ......nu pot sa spun ca nu ne certam niciodata ,ne certam ca orice cuplu dar niciodata nu se ajunge mai departe de o simpla cearta pt ca ne iubim si avem mult respect unul fata de celalalt .......sunt sigura ca intr o zi o sa gasesti baebatul potrivit care o sa te faca sa uiti toate greutatile prin care ai trecut .........
kudika344320
Postat pe 28 Februarie 2011 18:19
IMI pare tare rau pt tine ,dar nu poti sa consideri ca toti musulmani sunt asa doar pt ca tu ai cazut peste unul care nu are respect pt nimic si pt nimeni .Si eu sunt romanca ca si tine si sunt casatorita de 6 ani cu un marocan musulman cu 10 ani mai mare decat mine .Ne iubim si ne respectam de la inceput si pot sa spun ca nu sa schimbat deloc ..........e adevarat ca e o religie diferita de a noastra ......nu pot sa spun ca nu ne certam niciodata ,ne certam ca orice cuplu dar niciodata nu se ajunge mai departe de o simpla cearta pt ca ne iubim si avem mult respect unul fata de celalalt .......sunt sigura ca intr o zi o sa gasesti baebatul potrivit care o sa te faca sa uiti toate greutatile prin care ai trecut .........
kudika344320
Postat pe 28 Februarie 2011 18:19
l-a vazut cineva pe dumnezeu si nu s-a anuntat oficial? dar credeti si in mos craciun inca?
iftimie
Postat pe 28 Februarie 2011 18:28
O femeie a apelat la un chirurg plastic sa-i reduca dimensiunile buzelor vaginale deoarece sunt prea mari si falfaitoare.
De rusine, a insistat ca operatia sa fie tinuta secreta, medicul fiind de acord.
Dupa operatie, trezindu-se din anestezie, a gasit 3 trandafiri asezati cu grija pe noptiera.
Indignata, si-a sunat imediat medicul:
- Parca v-am rugat sa nu spuneti nimanui despre operatia mea!
Medicul i-a spus ca a indeplinit intocmai dorinta ei de confidentialitate si ca primul trandafir e de la el:
- M-a intristat gandul ca treceti prin asta de una singura...
- Si al doilea trandafir?
- Al doilea trandafir e de la asistenta mea. Din simpatie, pentru ca si ea a suferit aceasta procedura cu ceva timp in urma.
- Dar al treilea trandafir?
Al treilea e de la un domn de la sectia de arsi de deasupra. A vrut sa va multumeasca pentru noile lui urechi.

miss_darine
Postat pe 28 Februarie 2011 18:44
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 22:15:40
De la: thadoogback, la data 2011-02-27 22:04:51
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 19:37:02
De la: thadoogback, la data 2011-02-27 19:21:54
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 16:52:53
De la: thadoogback, la data 2011-02-27 16:38:18
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 16:29:32
De la: kadija, la data 2011-02-27 12:41:52...imi pare rau pt tine..de fapt pt orice femeie care a trecut sau trece prin aceleasi momente prin care ai trecut tu. ...dar....nu asocia rautatea unui om cu religia lui. oricare religie existenta pe pamant indeamna la pace si intelegere. daca adeptii unei religii sunt atipici speciei umane...asta nu inseamna ca religia lor o cere..o impune. "orice padure are si uscaturi" ...e o vorba pe care o intalnesti in orice coltz de lume te-ai afla....deci...fa abstractie de religie pt ca nu asta l-a facut pe iubitul tau sa fie atat de violent. oare dupa experienta asta...ai gandit ca ..un roman sau italian..sau de orice alta nationalitate...poate fi mai putin violent ..sau deloc?? te inseli amarnic. ..dar ..ce zici de femeile care-si omoara sotii,copiii..??? aici iti spun cu siguranta ca in islam nu ai sa auzi de ..asemenea cazuri...in alte religii ai auzit cumva??? deci...intr-o viitoare relatie fii mult mai prudenta, fa uz de experienta pe care ai trait-o si ai sa
vezi..ca o sa te ajute enorm. iti doresc o primavara frumoasa,tie si tuturor fetelor..femeilor!

in primul rand daca citesti coranul vezi clar ca la ei moartea nu este moarte ci prin moarte e un fel de spovedire se curatare a pacatelor apoi orice pedeapsa se lasa cu mutilare sau chiar cu moarte pt ca la ei crima inseamna dreptate asa cum e puscaria la noi,,,multe musulmane sunt mutilate pentru a se face dreptate..

eu una sunt 100% convinsa inca de cand am realizat asta la 14 ani cel mai bine pt romance e sa se casatoreasca cu romani atent alesi pt ca orice alta natie fie ei arabi englezi ,francezi,americani,italieni etc ... se vor purta urat cu sotiile lor indiferent de nivel ma refer nu numai la batai dar si la faptu ca de exemplu un strain trateaza o romanca de sus cu aroganta ,cu nasu pe sus pt ca oricat de nopbila ar fi femeia e romanca si sa nu uitam ca romania are o reputatie foarte proasta un strain cand se gandeste la romance zice da... prostituate bune pe bani putini ...asta e treaba nu modul in care suntem ne strica viata si cine suntem si de unde venim..datorita reputatiei tarii noi cei care suntem romani platim oriunde am merge...un barbat roman nici o o data nu m-a facut sa ma simt inferioara pe cand am vazut un cuplu romanca si italian el se purta foarte ciudat cu ea si eu ma intrebam cum de ea il lasa sa isi dea atatea aere si fitze si pe ea sa o bage undeva in umbra
aaa si la tn moartea e moarte,,,tu nu sti in ce consta religia ta si citesti despre altele

nu ma amesteca pe mine cu religiile eu sunt atee nu cred in nimic alceva decat in stiinta pura
ca am o oarecare pasiune pentru diverse civilizatii si stiluri de viata cum ar fi in arabia sau de ce nu in africa si am realizat o paralela extrema in africa femeile nu poarta decat chiloti in schimb la arabi femeile poarta toata plapuma + cearceafu din pat pe ele ....asta le e felu nu condamn daca in arabia ti-se scoate ochiu pt ca te uiti la femeia altuia in africa te dezmosteneste de toagte avutiile si te expulzeaza din sat simplu fiecare cu dreptatea lor cat despre cei care o comit nu ii pune nimeni sa faca acea greseala....o fac de buna voie si ne siliti de nimeni

inca o data habar nu ai ce zice religia ta si vb despre altele,,ateismul inseamna pur si simpu ignoranta,,,tu nu esti atau ca nu sti ce inseamna,,tu esti o ignoranta,,nu stii ce inseamna aya stiinta,,daca ai sti nu ai mai fi ignoranta

daca nu ma insel deja deviezi de la topic

ateu = om fara zeu (om care nu crede in zeitati in mistic ...etc ) basme cu zmei
daca nu ma insel prima ai deviat tu,,,religia nu inseamna basm,,ateul inseamna basm

auzi cum suna faza ca nu stiu ce sfant a despicat nu stiu ce rau in 2???
vrei un raspuns de la mine....absurda...demna de povestea aia..."cenusereasa"
cum ti se pare treaba cu ploaia de lacuste sau nilul transformat in sange???

am acelasi raspuns...si stii ce nu sunt venite de la zei ci sunt fenomene ale naturii apa se inroseste datorita algelor care atunci cand raman cu prea putin oxigen in apa intr-o anumita perioada a anului ...ele adica algele se inrosesc...

lacustele invadeaza si in ziua de azi hectare intregi de pamant arat pe care a crescut graul deoarece isi urmeaza un ciclu natural de viata

mai era una...
mureau toti mezinii familiei....de ce???

ei bine granele erau depozitate necorespunzator si in timp o parte din ele faceau mucegai

pe vremea aia mezinii aveau dreptul sa manance primii in familii deoarece se considera ca ei trebuie sa fie puternici ca sa duca avutiile familiei mai departe ei fiind mici erau si mai sensibili la acel spor,de aceea mureau

nu incape vorba de dumnezei si alte balarii de genul asta

dar nu are rost sa iti explic tie ,e clar ca esti limitat de IQ-ul slab
pacat ca nu este si ras din ala sa ma tavalesc pe jos,,,fi ti ar iq ul de ras ,,tre sa reyau povestea de la capat de cateva milioane de ori ca sunt multii ,,destepti dintrastia ca dumneavoastra algo calmeaza te,,cum poti tu oare crede ca esti inteligenta daca sti asta,,nu asta conteaza ,,,nu asta este important ,,tu nu vz esenta ca esti oarba,,si astia inca cateva milioane care gandesc ca tn,,sunt normale ca asa a lasat dumnezeu lucrurile pe pamant,,insa ca si cu zodiile si cu multe altele voi vedeti cum este ce l mai usor ,,adica de la jumata te,,ca si cu cartea The Secret,,si alte de genul,,luati lucrurile de la jumate,,,,casca bn ochi alcocalmino,,ca pe lumea cealalta nu o sa ti mai de a nimeni algocalmin
thadoogback
Postat pe 28 Februarie 2011 19:35
De la: Spanish_Dancer, la data 2011-02-28 16:22:09@ algocalmin,

Ti-am pus si poze si sunt mii de articole despre mutilarea genitala feminina pe net.

Daca vrei sa cauti bine, daca nu, ignoranta nu doare.

impactul e dur ...la urma urmei si cand ai o carie te doare ,dar nu e asa dureros incat sa lesine si pe langa asta fetele chiar se ofera sa faca operatia...

chiar am vazut un reportaj in care o fata dupa mutilare este anuntata de mama ei ca i-au venit prietenele in vizita ...prietenele isi frac aparitia si o felicita pe noua circumcisa ,noua circumcisa este foarte bucuroasa ca acum si ea poate fi ca prietenele ei....
pentru ca rana sa se vindece fetele stau caateva saptamani legate la picioare in pat

dupa ce rana sa cicatrizat bine intradevar nu mai simte nimic in exterior dar vaginul are in continuare nervuri si deci orgasm va avea chiar daca nu va fi unul complet

nu va avea dureri in timpul contactului sexual dar va avea dureri la nastere
algocalmin500mg
Postat pe 28 Februarie 2011 19:48
ideea este ca fata a ramas traumatizata si nu-i mai trebuie in viata ei mulsuman pt ca de la el a patit-o, iar voi ati sarit ca niste gaitze"vai dar cum poti sa zici asa cv despre mulsumani, ca mulsumanii sunt cei mai buni". Nu cred k dk unul din voi ar fi fost in locul ei dupa toate cele intamplate ar fi venit si ar fi spus vaaai mulsumanii the best ! si romanii sunt cum sunt dar daca fata a patito de la un musulman este normal sa vina sa zica feriti-va de mulsumani... crek nu o batea musulmanul si venea sa zica feriti-va de englezi..
yogeolove
Postat pe 28 Februarie 2011 19:50
De la: kudichaa, la data 2011-02-10 00:25:10nu vreau sa fiu rea..dar citesc cu greata posturile voastre..in care scrieti k aveti o relatie cu un musulman..k sunteti fericite..si ca stiti ca va fi bine...cand stiu ca nu poate fi asa..am trait in mijlocul lor.am cunoscut pe toata lumea.i-am stat sub papuc.sunt din fire o fata cuminte..si tot am fost tratata ca un animal. isi daduse afara vanzatoarea si ma pusese pe mine acolo,nu mi dadea salar ,doar un hamburger pe zi..va dati seama k muream de foame..eram cat pe ce sa raman repetenta ca nu am mai fost la scoala o perioada..el nu statea la magazin cu mine,se ducea cu altele . nu a avut cine sa ma apere..dumnezeu nu m-a binecuvantat cu niste parinti iubitori si impunatori din fire..ei s-au dat la o parte. doar in cele din urma l-am rugat pe tata sa vorbeasca cu el..si a acceptat.

Neamurile proaste, n au religie. Nu trebuie sa fii musulman ca sa fii grosolan si abuziv. Barbatii needucati, de orice relegie, se poarta criminal cu femei pe care nu le respecta si nu le respecta pt ca ele nu se respecta, de obicei se vand la diferite pretzuri sub cuvant ca sunt indragostite. Varsta nu conteaza. precocitatea sexuala in "lumea moderna", implica pervesitate "inocenta" si mercantilitate de aceeasi masura. Cel putzin, invatzati din experientze sa fitzi obiective si sa nu murdaritzi toti musulmanii, care sunt aproape un sfert din populatzia lumii pt cativa care se aseaza in Romania tocmai pt a vana usor si ieftin.
fatima_florentina
Postat pe 28 Februarie 2011 19:55
De la: fatima_florentina, la data 2011-02-28 19:55:42
De la: kudichaa, la data 2011-02-10 00:25:10nu vreau sa fiu rea..dar citesc cu greata posturile voastre..in care scrieti k aveti o relatie cu un musulman..k sunteti fericite..si ca stiti ca va fi bine...cand stiu ca nu poate fi asa..am trait in mijlocul lor.am cunoscut pe toata lumea.i-am stat sub papuc.sunt din fire o fata cuminte..si tot am fost tratata ca un animal. isi daduse afara vanzatoarea si ma pusese pe mine acolo,nu mi dadea salar ,doar un hamburger pe zi..va dati seama k muream de foame..eram cat pe ce sa raman repetenta ca nu am mai fost la scoala o perioada..el nu statea la magazin cu mine,se ducea cu altele . nu a avut cine sa ma apere..dumnezeu nu m-a binecuvantat cu niste parinti iubitori si impunatori din fire..ei s-au dat la o parte. doar in cele din urma l-am rugat pe tata sa vorbeasca cu el..si a acceptat.

Neamurile proaste, n au religie. Nu trebuie sa fii musulman ca sa fii grosolan si abuziv. Barbatii needucati, de orice relegie, se poarta criminal cu femei pe care nu le respecta si nu le respecta pt ca ele nu se respecta, de obicei se vand la diferite pretzuri sub cuvant ca sunt indragostite. Varsta nu conteaza. precocitatea sexuala in "lumea moderna", implica pervesitate "inocenta" si mercantilitate de aceeasi masura. Cel putzin, invatzati din experientze sa fitzi obiective si sa nu murdaritzi toti musulmanii, care sunt aproape un sfert din populatzia lumii pt cativa care se aseaza in Romania tocmai pt a vana usor si ieftin.

ai mare dreptate mi bine de atata nici nu se putea spune

vin in romania pt ca romancele noastre sunt moarte de foame si de abea asteapta un sponsor iar sponsorul profita de ele iar apoi le face presh la usa...

stii ce e culmea am vorbit cu multi oameni despre asta....turci,greci,itlieni,francezi,nemtzi arabi....toti zic
"aaa imi plac romancele sunt frumoase da nu faci casa cu ele ca nu merita...sunt obraznice si vulgare le place sexu si atata..."

si te intrebi de ce fuge cu alta sau de ce te bate pt ca ei au o impresie proasta despre noi...

eraam pe un site si m-a abordat un arab (tin sa mentionez ca nu sunt deloc vulgara in ceea ce priveste vestimentatia ba chiar evit sa fiu vulgara mai ales in poze pe siteuri)
mesajul lui a sunat cam asa...

"ce frumoasa esti!!!...cred ca esti si scumpa ,cam cat vrei ca sa te vad??? ca vin in romania la tine imediat"

deci ...ce concluzie pot eu sa trag mai ales ca eu in poze apar mereu alaturi de sotul meu...

e clar ca majoritatea strainilor si-au format deja o parere
algocalmin500mg
Postat pe 28 Februarie 2011 20:13
problema nu e ca era musulman,eu am avut un roman asa,acum,actualul meu iubit e arab,musulman si nu e deloc asa,e mult mai iubitor si fidel si gentlman decat un roman,nu pooti baga toti oamenii in aceeasi oala,dar,bineinteles fiecare padure cu uscaturile ei....te inseli amarnic
kudika165338
Postat pe 28 Februarie 2011 20:34
De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-10 01:14:49In ultima perioada am starea asta de irascibilitate , poate ptr ca se aproprie ziua indragostitilor ... si ... , poate trebuie sa ma las de femei , parca era un gay pe aici parca acum cateva zeci de minute a postat ... Dar sti , la c ema gandesc , s-a purtat cu ea urat muzulmanul ... normal afectata , cu increderea distrusa in orice barbat , cu frica inzecita la orice mica atentie sau gest frumos din partea altui barbat si sunt sigur ca pe undeva s-a decarcat pe ei ptr suferinta prin care a trecut , refuzandui sau poate chiar ranindui ea la randul ei , in timp ce vinovatul , cel de la care a ineput totul e bine mersi si nu e pedepsit ptr ce a facut . Faptul ca acum e cu alta si si il loveste inapoi nu e o pedeapsa . Are altele cu care a scapat basama curata dar nu inainte sa isi lase "amprenta"

Maaiii draga alex bodea...ai 30 de ani? nu pare deloc ...cred ca esti ft imatur daca ajungi sa postezi mesaje de genu'...get a life
uonutza_susu
Postat pe 28 Februarie 2011 20:52
De la: kudika165338, la data 2011-02-28 20:34:16problema nu e ca era musulman,eu am avut un roman asa,acum,actualul meu iubit e arab,musulman si nu e deloc asa,e mult mai iubitor si fidel si gentlman decat un roman,nu pooti baga toti oamenii in aceeasi oala,dar,bineinteles fiecare padure cu uscaturile ei....te inseli amarnic

Bine zis "actualul meu IUBIT"...vezi tu mai tarziu ce ti-o iei
mimi_ca29
Postat pe 28 Februarie 2011 20:55
De la: kudika165338, la data 2011-02-28 20:34:16problema nu e ca era musulman,eu am avut un roman asa,acum,actualul meu iubit e arab,musulman si nu e deloc asa,e mult mai iubitor si fidel si gentlman decat un roman,nu pooti baga toti oamenii in aceeasi oala,dar,bineinteles fiecare padure cu uscaturile ei....te inseli amarnic

daca te-ai intalnit tu numai cu derbedei si cu vacari...ajungi sa crezi ca orice strain este mai bun decat ce ai avut...oricum ai evoluat la straini...tinand cont ca in general musulmanii nu dau mai mult de o ceapa degerata pe o femeie si o folosesc doar sa le duca rasa mai departe...mai vb!
ironia
Postat pe 28 Februarie 2011 21:00
De la: ironia, la data 2011-02-28 21:00:52

daca te-ai intalnit tu numai cu derbedei si cu vacari...ajungi sa crezi ca orice strain este mai bun decat ce ai avut...oricum ai evoluat la straini...tinand cont ca in general musulmanii nu dau mai mult de o ceapa degerata pe o femeie si o folosesc doar sa le duca rasa mai departe...mai vb!

cunosc o femeie in toata firea de 50 de ani care a divortat la 42 de ani de sotul roman are 2 copii din acea casatorie ,lucra pe vremea aia la CFR ,a cunoscut un arab musulman la 45 de ani si dupa 2 ani s-a casatorit cu el
acum traieste la el in tzara alaturi de sot si prima lui nevasta revine regulat in tzara in vizita la copii ei si este foarte fericita ,omu ala nici o data nu a ridicat mana la ea si deshi s-au intalnit tarziu se iubesc si se respecta unul pe celalalt de fiecare data cand revine in tzara sta cam 2-3 luni si mereu cand merg la cumparaturi dimineata ii vad cum ies impreuna de mana sa se plimbe in parc...
algocalmin500mg
Postat pe 28 Februarie 2011 22:17
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 22:17:55

cunosc o femeie in toata firea de 50 de ani care a divortat la 42 de ani de sotul roman are 2 copii din acea casatorie ,lucra pe vremea aia la CFR ,a cunoscut un arab musulman la 45 de ani si dupa 2 ani s-a casatorit cu el
acum traieste la el in tzara alaturi de sot si prima lui nevasta revine regulat in tzara in vizita la copii ei si este foarte fericita ,omu ala nici o data nu a ridicat mana la ea si deshi s-au intalnit tarziu se iubesc si se respecta unul pe celalalt de fiecare data cand revine in tzara sta cam 2-3 luni si mereu cand merg la cumparaturi dimineata ii vad cum ies impreuna de mana sa se plimbe in parc...

asta-i f bine..ma bucur pt ei...dar...nu toate au norocul asta...cine stie..
ironia
Postat pe 28 Februarie 2011 22:28
in primul rand nu toti oamenii sunt la fel iar in al doilea rand ... si tu ai acceptat si ai indurat pt acele mici "atentii" pentru ca nu-mi zice ca nu puteai sa scapi de el.... pretexte
sussita
Postat pe 28 Februarie 2011 22:31

Adica el are doua neveste? Tragic.
Spanish_Dancer
Postat pe 28 Februarie 2011 22:46
Ce ai mai putea spune unui cor de fete indragostite ca sa le faci sa priceapa unde-i baiul???
Nu vor sa priceapa si pace ca musulmanul de ti-e iubit e dulce si bun pana-ti devine barbat. Si daca te mai si convertesti si te duci la el in tara, vai de viata voastra.

O tineti una si buna, de parca ati fi spalate la creier si repetati vorbele cum ati fost programate "nu toti musulmanii sunt la fel". De parca v-ati culcat cu toti si ati fost maritate cu vreunul macar o zi din viata voastra. De parca ati fi trait macar o zi ca nevasta lui, in casa lui, in familia si tara lui. CA NEVASTA nu ca iubita. Pricepeti vreodata diferenta??

Daca mai vine vreuna si spune.. "si eu am un iubit musulman si ma respecta si ma iubeste", e clar. Numai blondele au iubiti musulmani. In cazul asta, chiar nu ai asteptari de la ele.
rashela
Postat pe 28 Februarie 2011 22:51
De la: Spanish_Dancer, la data 2011-02-28 22:46:11

Adica el are doua neveste? Tragic.

te rog frumos ...descuie-te ai impresia ca numai stilul tau de viata este corect si daca tu mananci 3 feluri de mancare diferite de 3 ori pe zi iti inchipui ca e obligatoriu si normal sa fie si restu la fel ei uite ca nu e obligatoriu....unii mananca de 2 ori pe zi eu mananc o data pe zi ...si fiecare isi face tabieturile cum pofteste...nu suntem obligati sa traim intr-un anumit fel

si asa e si la ei ...unii se multumesc cu 1 nevasta altii cu 2 si altora nu le ajung 3....fiecare dupa preferinta

fi mai deschisa te rog nu mai traim acum 1000 de ani ca sa te miri de ce floarea tzatza de la colt a ajuns la 9 seara acasa....
algocalmin500mg
Postat pe 28 Februarie 2011 23:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Inaltimea intr-o relatie 27 De la: mitura 1 Noiembrie 2009 22:42
e mai mare decat mine cu 7 ani.. 20 De la: ANTIBA 5 Aprilie 2009 11:48
ofer meditatii!!! 51 De la: scorpyoW 22 Iunie 2009 22:44
medicina 6 De la: kudika421339 28 Septembrie 2011 07:04
Cateva sfaturi de bun simt pe care o femeie ar trebui sa le urmeze ca sa-si pastreze onoarea nepatata 112 De la: mika76 2 Septembrie 2011 11:32