Mai multe
|
vai mai draga cum spunea al nostru iliescu cu ani 20 in urma....sa stitit ca sub broboada aia se ascund multe si marunte si vai si amara daca ai putea despica uneori caplu unei acoperite mai avangardiste v-ati da seama ca va taie din multe puncte de vedere de la mare diostanta....au talente pe care noi nu le-am exersat ca femei de generatii multe incoace.... imi pare rau ca nui pot povesti diverse si ce am vazut cu ochii mei si ce stiu de la prietenii mei arabii....ei stiu ce stiu despore fetele lor...si stiu de ce le impun ce le impun si cum le impun...si cum spuneam mai demult....nu discutam de tarile asiatice musulmane...ci doar de tarile care sunt puternic influentate de frantza si marea britanie sau stale americane. exact cum spunea o tipa mai devreme pe forum sunt foarte multe europence care sunt maritate cu arabi si sunt tratate foarte bine eu cunosc destule stand aici...si cerdeti-ma nu spun prostii sau aiureli...depinde unde unele s-au dus dupa barbat..daca stau in locuri unde sunt familiile barbatilor mai la sat sau oras mic...logic ca sunt mai multe prejudecati ca nu vor iesi cu maieu cand toate sunt imbracate pana la gat.... cred ca va este clar ca trebuie sa vezi cum sunt ei si sa te dai oarecum pe brazda....asa este si pe la noi...inca prin unele parti....apoi.. iti place stai nu iti place pleci dar femei care accepta usor orice pot ori sa o se dea brazad si sa traisca ca toti ceilalti si nu ii va fi prea rau.....sau faci opinie separata...si nu ioti va fi bine. de aceea spun ..aveti grija cu cine ati vresa sa va maritati ...de unde vine din ce familie...ce fel de educatie au toti fratii si surorile....ce isi doreste el sa faca in viata....cum vede viata cum au fost parintii lui ce au facut mam tata...fitzi shmechere si vorbiti pana sa va aruncati in pat ganditzi cu sange rece la fiecare vorba si cereti sfatul on line pe forumuri . Nici nu va dati sema ce sansa este acest forum sa ai curajul sa iti ascunzi identitatea si sa afli ce iti doresti sau spui lucruri care te apasa....si le poti arunca in neantul internetului.... profitati....si dupa toate astea....aruncati-va si inpat ....sunt amanti buni...si cautati sa ii faceti sa va iubeasca FEMEI VA STI ORICAND CAND ESTE SAU NU IUBITA DE BARBAT....IN PAT BARBATUL NU SE POATE CONTROLA ASA CUM POATE FEMEIA.... nu este un capat de lume sa te mariti cu un arab depinde cum folosesti manualul de intructiunio al barbatului arab.....pt ei patul este un punct forte...si ca in fata oricarui barbat ...nu va vindetzi toti dintii din gura lui...pastrati cativa sa fie sid oar ai vostri.... bafta |
||
|
kudika2728 Postat pe 5 Martie 2011 21:30 |
||
|---|---|---|
| urata situatie...chiar imi pare rau pentru tine, dar vreau sa-ti spun ca nu sunt toti la fel. Eu de exemplu sunt casatorita cu un musulman si se poarta foarte bine si e foarte atent cu mine. Pana sa-l intalnesc pe el niciodata nu am mai fost cu un barbat asa atent si sincer ma consider norocoasa ca il am alaturi. Nu zic ca nu sunt printre ei si agresivi, cum de altfel si romani sau orice alte nationalitati sunt. Parerea mea e ca nu sunt toti la fel si in orice natie exista persoane rele si bune. | ||
|
gabrielutza Postat pe 6 Martie 2011 11:46 |
||
| Buna ziua. Sunt casatorita cu un musulman si este un em deosebit, avem o viata minunata si o famili e unita, trainica si fericita! inteleg prin ce ati trecut, trebuie sa fi fost teribil, dar intamplari de genul sunt la fel de multe si in familiile de alte religii, cu totii stim asta. Cate femei romance casatorite cu romani nu trec prin aceleasi chinuri? Sau alte nationalitati de religii diferite de cea musulmana....Intr-adevar sunt cativa extremisti care oricum sunt condamnati si de restul musulmanilor si marginalizati, exclusi din randul celor d e bunacuviinta, dar se pare ca asta nu mai stie nimenhi, din pacate. Nici un musulman cu frica de Dumnezeu nu va accepta ca sotia lui sa fi e tratata violent sau sa sufere. Ei pun femeia pe un piedestal si au grija de sotiile si mamele lor mai mult decat ceilalti. Nu ai sa vezi niciodata azil de batrani intr-o tara musulmana. Da, ca sunt cazuri ca in orice alta tara/religie unde barbatii cred ca asa isi arata superioritatea....no comment...asa este peste tot! | ||
|
|
||
|
carmen_amalia Postat pe 6 Martie 2011 12:37 |
||
| Sunteti invidioase cele care ati scriss. daca voi spuneti ca arabii musulmani sunt rai, mai stiu eu cum, cred ca primele care ar fi scris ar fi fost cele in cauza,desi nu au scris decat cele care habar nu au au nici de religia islamica nici de cum este sa fi sotie respectata a unui musulman, ca pana la urma vad ca nu criticati arabii in sine ci religia lor. Pt KIKITA parca s avea un raspuns ; cum tu spui parerea ta si eu pe a mea; eu am trecut la islam singura asa am simtit si simt ca este adevarat religie; ai citit CORNUL sa poti spune ca;in coran spune cunva si eu nu am vazut sati lovesti aproapele??/pot spune ca eu am avut acea kemare spre islam ; ati mai pot spune ca port cu drag basmalele asa cum le spuneti voi si nu sunt incuiata la cap si proasta [am simtit acest lucru] kiar sotul a fost impotriva la inceput musulman fiind.asa ca nu mai vorbiti si dc ai citi CORANUL draga mea i vede ca spune acolo [ca ,daca toata lumea A respecta cea ce spune CORANUL nu ar fi nevoie in lume nici de legi nici de politie de nimic]EU mam nascut am crescut in religia crestin ordodoxa si parinti sora sunt crestini si respect pe fiecare cei care asi respecta religia lui asa cum trebui nu am nimic cu nimeni cum faceti voi ,dar am simtit ca religia mea este islamul,am avut raspunsuri pt toate intrebarile mele .in skimb cu religia crestin ortodoxa mam nascut si nu am avut ce skimba [ pana nu am avut oacazia] dar nici nu aveam frica de nimic si nu eram credincioasa [intotdeauna cand venea preotul acasa cum se vine cand sunt anumite sarbatori eu ma ascundeam] dece?? acum ma simt linistita implinita , si cu mare frica de ALLAH adica DUMNEZEUL tuturor pana la urma. si nu sunt vreo baba sa nu credeti ,am doar 30 de ani si am imbratisat Islamul cu mare drag cand aveam doar 22 de ani.Sigur cele care ati scris aveti ceva cu arabi sau ati fost amante ale unor arabi si nu ati reusit sa le stricati familia si o faceti din rautate.Si sa mai scris despre o vorba a romanilor sa moara capra vecinului ,apropo de asta nu o sa vezi niciodata un arab un musulman sa intre in casa unui roman sau indiferent ce sa se uite sau sa faca avansuri sotiei iubitei aceluia din respect pt el insusi , insa romani daca intra kiar si in casa unui bun prieten sau ruda al imbata sau beau impreuna si se culca cu sotia lui kiar la el in casa,Nu am nimic cu romani ca sunt romanca dar pot vb de romani pt ca ai stiu ce nu stiu nu vb.IAR PT CEA CARE ARE SOT CATOLIC MARE RESPECT PT TOATE RELIGIILE , DAR DC SUNT NISTE BESTII arabii DC TRAIESTI IN TARA LOR DE 10 ANI???> DC NU STAI LANGA CEI CATOLICI DC SUNT FFF BUNI. CUNOSC UN CATOLIC CARE SIA LASAT FAMILIA SI COPIII MARII CU STUDII [MEDIC RENUMIT UNUL AVOCAT,O FATA PROFESOR UNIVE.] SI SA CASATORIT CU O ROMANCA LUATA DIN CABARET , ACUM NU MAI AU NICI CE SA MANANCE SI IA FACUT LA 60 DE ANI AI LUI SI 2 COPII DE TOT RASU . Asa ca nu mai vb de rabi si musulmani dc nu aveti un loc langa ei sigur nu-i meritati. Eu repet sunt romanca si acum stau in LIBAN langa sotul si copii mei si am intanlit romance deosebite respectabile dar si romance langa care am evitat sa vb cu sotul meu lb romana pt a nusi da seama ele sa vb cu mine ca ma simteam jenata. sunt fff multe romance care fac multe lucruri urate in tarile arbe si neua facut de ras ca in multe alte tari. SINcer sa nu mai vb de alti pt ca toti fug , cand aud de romani , toate tarile aproape au inceput sa dea romani afar a ,nu stiu decta sa fure ,violuri si nu mai stiu ce, poate si din cauza stirilor si ce se spune despre tarile arbe ca se intampla aveti parerea asta[dar vati pus intrebarea dc o familie obisnuita se trezeste intr-o zi ca le mor poate 3 sau 4 copii nevinovati ca sunt in stare de orce si nu mai au pt ce trai. IN romania nu se intampla pt ca unel e mame asi omaara singure copii si ai arunca la gunoi.Interesativa sa vedeti ca in tarile arabe si musulmani nu fac asa ceva.Si apropo de femeia masinarie de facut copii??? atunci dc oare nu asi aleg orce femeie pt a fi mama copiilor lor masinaria aia de care tu spui ; asa ca nu mai vb pentru ca romani crestini la facut rele ia intrecut pe arabi musulmani si mai multe bestii gasim printre romani. MAI DOCUMENTEAZATE SI DUPA SA MAI VB DE ISLAM , POTI VB CAT VREI DE ARABI DAR NU BAGA ISLAMUL SI CORANUL IN ACEIASI OALA | ||
|
vicky_sarah2000 Postat pe 6 Martie 2011 17:25 |
||
| Sunteti invidioase cele care ati scriss. daca voi spuneti ca arabii musulmani sunt rai, mai stiu eu cum, cred ca primele care ar fi scris ar fi fost cele in cauza,desi nu au scris decat cele care habar nu au au nici de religia islamica nici de cum este sa fi sotie respectata a unui musulman, ca pana la urma vad ca nu criticati arabii in sine ci religia lor. Pt KIKITA parca s avea un raspuns ; cum tu spui parerea ta si eu pe a mea; eu am trecut la islam singura asa am simtit si simt ca este adevarat religie; ai citit CORNUL sa poti spune ca;in coran spune cunva si eu nu am vazut sati lovesti aproapele??/pot spune ca eu am avut acea kemare spre islam ; ati mai pot spune ca port cu drag basmalele asa cum le spuneti voi si nu sunt incuiata la cap si proasta [am simtit acest lucru] kiar sotul a fost impotriva la inceput musulman fiind.asa ca nu mai vorbiti si dc ai citi CORANUL draga mea i vede ca spune acolo [ca ,daca toata lumea A respecta cea ce spune CORANUL nu ar fi nevoie in lume nici de legi nici de politie de nimic]EU mam nascut am crescut in religia crestin ordodoxa si parinti sora sunt crestini si respect pe fiecare cei care asi respecta religia lui asa cum trebui nu am nimic cu nimeni cum faceti voi ,dar am simtit ca religia mea este islamul,am avut raspunsuri pt toate intrebarile mele .in skimb cu religia crestin ortodoxa mam nascut si nu am avut ce skimba [ pana nu am avut oacazia] dar nici nu aveam frica de nimic si nu eram credincioasa [intotdeauna cand venea preotul acasa cum se vine cand sunt anumite sarbatori eu ma ascundeam] dece?? acum ma simt linistita implinita , si cu mare frica de ALLAH adica DUMNEZEUL tuturor pana la urma. si nu sunt vreo baba sa nu credeti ,am doar 30 de ani si am imbratisat Islamul cu mare drag cand aveam doar 22 de ani.Sigur cele care ati scris aveti ceva cu arabi sau ati fost amante ale unor arabi si nu ati reusit sa le stricati familia si o faceti din rautate.Si sa mai scris despre o vorba a romanilor sa moara capra vecinului ,apropo de asta nu o sa vezi niciodata un arab un musulman sa intre in casa unui roman sau indiferent ce sa se uite sau sa faca avansuri sotiei iubitei aceluia din respect pt el insusi , insa romani daca intra kiar si in casa unui bun prieten sau ruda al imbata sau beau impreuna si se culca cu sotia lui kiar la el in casa,Nu am nimic cu romani ca sunt romanca dar pot vb de romani pt ca ai stiu ce nu stiu nu vb.IAR PT CEA CARE ARE SOT CATOLIC MARE RESPECT PT TOATE RELIGIILE , DAR DC SUNT NISTE BESTII arabii DC TRAIESTI IN TARA LOR DE 10 ANI???> DC NU STAI LANGA CEI CATOLICI DC SUNT FFF BUNI. CUNOSC UN CATOLIC CARE SIA LASAT FAMILIA SI COPIII MARII CU STUDII [MEDIC RENUMIT UNUL AVOCAT,O FATA PROFESOR UNIVE.] SI SA CASATORIT CU O ROMANCA LUATA DIN CABARET , ACUM NU MAI AU NICI CE SA MANANCE SI IA FACUT LA 60 DE ANI AI LUI SI 2 COPII DE TOT RASU . Asa ca nu mai vb de rabi si musulmani dc nu aveti un loc langa ei sigur nu-i meritati. Eu repet sunt romanca si acum stau in LIBAN langa sotul si copii mei si am intanlit romance deosebite respectabile dar si romance langa care am evitat sa vb cu sotul meu lb romana pt a nusi da seama ele sa vb cu mine ca ma simteam jenata. sunt fff multe romance care fac multe lucruri urate in tarile arbe si neua facut de ras ca in multe alte tari. SINcer sa nu mai vb de alti pt ca toti fug , cand aud de romani , toate tarile aproape au inceput sa dea romani afar a ,nu stiu decta sa fure ,violuri si nu mai stiu ce, poate si din cauza stirilor si ce se spune despre tarile arbe ca se intampla aveti parerea asta[dar vati pus intrebarea dc o familie obisnuita se trezeste intr-o zi ca le mor poate 3 sau 4 copii nevinovati ca sunt in stare de orce si nu mai au pt ce trai. IN romania nu se intampla pt ca unel e mame asi omaara singure copii si ai arunca la gunoi.Interesativa sa vedeti ca in tarile arabe si musulmani nu fac asa ceva.Si apropo de femeia masinarie de facut copii??? atunci dc oare nu asi aleg orce femeie pt a fi mama copiilor lor masinaria aia de care tu spui ; asa ca nu mai vb pentru ca romani crestini la facut rele ia intrecut pe arabi musulmani si mai multe bestii gasim printre romani. MAI DOCUMENTEAZATE SI DUPA SA MAI VB DE ISLAM , POTI VB CAT VREI DE ARABI DAR NU BAGA ISLAMUL SI CORANUL IN ACEIASI OALA | ||
|
vicky_sarah2000 Postat pe 6 Martie 2011 17:25 |
||
|
Buna! Imi pare tare rau pentru tine. Pacat de tineretea ta, de inocenta si iubirea care era in sufletul tau... Dar nu pot decat sa-ti dau dreptate. Am vazut si am auzit de atatea cazuri, incat am "invatat lectia" chiar si fara sa o experimentez pe pielea mea. Am un foarte foarte bun prieten de 3 ani, care este musulman. Vorbim prin mesaje, despre orice, prin mess, si ne stim unul pe celalalt foarte, foarte bine, ne intlegem de minune, fara prea multe cuvinte. Dar, cu toate astea, ies cu el decat de 2-3 ori pe an, am stat atenta ca relatia noastra sa nu depaseasca anumite limite, pentru ca stiu ce comporta religia lor. Stau atenta sa mentin o anumita distanta, oricat de bine ne-am intelege si oricat de mult ne-am vrea binele. Sper ca asta sa-ti fie si tie o lectie de viata. Good luck
|
||
|
Dvampire Postat pe 6 Martie 2011 18:57 |
||
| sincer ma bucur ca mai sunt unele femei cu aceleasi opinii ca si ale mele si ca nu toate critica islamul, care intradevar este o religie demna de apreciat. consider ca, cele care critica ar trebui sa se mai documenteze si sa incerce sa afle mai multe despre musulmani si abia apoi sa-i critice:) | ||
|
gabrielutza Postat pe 7 Martie 2011 15:30 |
||
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 7 Martie 2011 16:09 |
||
De la: marco918, la data 2011-02-28 02:16:37Am cunoscut-o nu demult pe Liliana, femeia care a fost tinuta prizoniera la Istanbul timp de 16 ani. Acum, Carmen ne aduce o poveste in oglinda: a trait o drama asemanatoare, iar acum nu stie ce sa faca sa-si recupereze copilasul ramas in Turcia. A fost arestat pentru talharie?!! Pai ce pretentii poti avea de la un astfel de om si ce legatura are religia cu asta! La 19 ani altele ar trebui sa fie prioritatile unei femei nu fuga la turci cu gandul la maritis. Hai sa fim seriosi. Cine se aseamana se aduna. |
||
|
bianchi Postat pe 7 Martie 2011 16:37 |
||
De la: bianchi, la data 2011-03-07 16:37:44De la: marco918, la data 2011-02-28 02:16:37Am cunoscut-o nu demult pe Liliana, femeia care a fost tinuta prizoniera la Istanbul timp de 16 ani. Acum, Carmen ne aduce o poveste in oglinda: a trait o drama asemanatoare, iar acum nu stie ce sa faca sa-si recupereze copilasul ramas in Turcia. |
||
|
kukla Postat pe 7 Martie 2011 21:08 |
||
De la: bianchi, la data 2011-03-07 16:37:44De la: marco918, la data 2011-02-28 02:16:37Am cunoscut-o nu demult pe Liliana, femeia care a fost tinuta prizoniera la Istanbul timp de 16 ani. Acum, Carmen ne aduce o poveste in oglinda: a trait o drama asemanatoare, iar acum nu stie ce sa faca sa-si recupereze copilasul ramas in Turcia. Nimic mai adevarat. Aviz amatoarelor care au senzatia sau cred cu tarie ca musulmanii sunt o binecuvantare. Cu siguranta ca exista si musulmani de treaba, dar sunt foarte putini. Majoritatea (cea urata !) predomina. |
||
|
kukla Postat pe 7 Martie 2011 21:11 |
||
|
un musulman venit intr-o tzara ca ro , odata scapat de rigorile lumii lui , va rupe lantzul. adica gaseste el o fraiera pe care sa o imbrobodeasca , chiar se insoara cu ea , dupa care incepe distractia ! adica inselat , tras la masea , cheltuit banii cu amantele , parasit familia si insurat iar...la el la harabia nu facea asa pt ca ar fi trebuit sa plateasca bani grei femeii parasite si copiilor conceputi cu aceasta. multe cazuri vazute... second , ca nu pot sa ma abtin...PT ALGOCALMIN , poate trebuia sa te numesti RUDOTEL , probabil un pervers batran care viseaza tinere mutilate in timp ce si-o fre..aca...de unde stii tu ca pe femei le incomodeaza labiile si ca mutilarea practicata de unii musulmani le friceste ? daca e asa , mama ta trebuia sa te nasca prin alt orificiu , ca sa ii fie mai comod. vin cu propunerea sa iti fie amputat madularul , ca sa nu te mai doara mana. you get my point...
|
||
|
ema_35 Postat pe 8 Martie 2011 02:09 |
||
| topicul dovedeste doar ca o femeie poate fi convinsa de orice. | ||
|
rockk Postat pe 8 Martie 2011 04:38 |
||
|
Imi pare rau ce ti s-a inamplat. Fiinca acum 2 ani am fost si eu intr-o situatie similara, iti pot spune ca iti dau dreptate. Eu totusi m-am mutat in alt oras, si m-am si razbunat. Nu a ajuns sa ma bata, pentru ca, cred ca bagam cutitul in el :). Iti pot spune doar sa stai departe de ei, unul a fost de ajuns, cauta alt ceva. Cauta unul dupa religia ta, cultura ta, etc. Lasa-i pe musulmani, ca pana la urma, cand este vorba de casatorit tot pe musulmancele lor le iau. Cunosc multe fete romance care spun ca nu este adevrata, de fapt ele sunt casatorite si sunt fericite. E, adevarul este ca fetele astea nu au nici un act, si in ochi lor sunt un nimic. Este mult mai usor sa termini viata la o fata din alta religie, sa o folosesti, si sa pastrezi pe fetele din religia ta. Din experienta am observat ca majoritatea fetelor care sunt ranite de musulmani, tot musulmani cauta. Nu fa asta. Nu se merita sa faci aceasi greseala de 2 ori. Gandestete la tine acum....meriti ceva mai bun! |
||
|
vanesa_young Postat pe 8 Martie 2011 09:51 |
||
De la: vanesa_young, la data 2011-03-08 09:51:38Imi pare rau ce ti s-a inamplat. Fiinca acum 2 ani am fost si eu intr-o situatie similara, iti pot spune ca iti dau dreptate. Eu totusi m-am mutat in alt oras, si m-am si razbunat. Nu a ajuns sa ma bata, pentru ca, cred ca bagam cutitul in el :). |
||
|
elenushtiger Postat pe 8 Martie 2011 22:26 |
||
"Ador" cand romanii critica arabii, iar italienii critica romanii cred ca suntem toti o apa si un pamant. Spunem multe fara sa stim doar barfe sau lucruri care le spunem cand am fost ranite niciodata nu incercam sa trecem peste, sa cunoastem oamenii in general fara sa acuzam, sa batjocorim, sa vorbim foarte urat, sa injuram. Dragut doamnelor eu zic putin respect fata de oameni in general, de orice nationalitate, religie, culoarea pielii si mai putin rasism. Sper ca va place cand italienii spun ca femeile romance sunt .... iar barbatii hoti, criminali si la sfarsit incheie prin a spune ca suntem toti tigani. Era o vorba nu face ce tie nu-ti place, probabil ca voua va place sa fim batjocoriti de alt popor de aia ati ajuns sa faceti la fel.
|
||
|
elenushtiger Postat pe 8 Martie 2011 22:33 |
||
De la: elenushtiger, la data 2011-03-08 22:33:03"Ador" cand romanii critica arabii, iar italienii critica romanii cred ca suntem toti o apa si un pamant. Spunem multe fara sa stim doar barfe sau lucruri care le spunem cand am fost ranite niciodata nu incercam sa trecem peste, sa cunoastem oamenii in general fara sa acuzam, sa batjocorim, sa vorbim foarte urat, sa injuram. Dragut doamnelor eu zic putin respect fata de oameni in general, de orice nationalitate, religie, culoarea pielii si mai putin rasism. Sper ca va place cand italienii spun ca femeile romance sunt .... iar barbatii hoti, criminali si la sfarsit incheie prin a spune ca suntem toti tigani. Era o vorba nu face ce tie nu-ti place, probabil ca voua va place sa fim batjocoriti de alt popor de aia ati ajuns sa faceti la fel. nu tre sa fiu roman sa critic arabii. is o persoana cu putina minte, critic tot ce am chef cum am chef cand am chef. toata chestia asta cu "fac parte din echipa locului in care m am nascut" denota doar lipsa unei personalitati proprii. |
||
|
rockk Postat pe 9 Martie 2011 06:33 |
||
| rock esti tare si dragut pai sincer la faza asta chiar le-ai trantit la multe doamne si domnisoare cum practic ele sunt. Merci | ||
|
elenushtiger Postat pe 9 Martie 2011 17:59 |
||
| turcii sunt altfel decat ceilalti musulmani. ei, in primul rand, nu sunt arabi! am fost in Turcia si i-am vazut ce mentalitati au. acolo vezide la femei in maieu, su fusta pana la fund, cu 2 copii dupa ea, pana la de alea cu batic. dar, foarte important, nu vezi nici una cu fata acoperita! | ||
|
kudika056747 Postat pe 9 Martie 2011 19:26 |
||
|
Foarte multi dintre ei exact asa sunt. Le permite in primul rand religia lor, de unde iau doar ce e avantajos pt ei. Apoi legile. Ar mai fi educatia, mentalitatile perpetuate si inradacinate de sute de ani etc, ce reusesc, printre altele, sa ameninte pe "barbatii din ei" - strecurandu-le in suflet ideea ca unei femei de nu ii aplici un asemenea tratament, "o vei scapi din mana" no matter what. Lista e lunga... Toate acestea sustin faptul ca un barbat musulman are drept de viata si de moarte asupra "femeii" (mai degraba un animal de povara in conceptia lor), mai ales daca asupra acesteia ar plana doar banuiala ca l-ar insela. Acum cateva zile un grup al femeilor din Egipt au protestat contra acestor practici la care sunt supuse de generatii intregi...iar barbatii le-au luat la pietre argumentand ca locul lor e acasa la treaba si la facut copii. Si la dispozitia lui, a "barbatului". E cunoscut si cazul romancei care s-a maritat cu un turc si apoi a plecat la el in tara lui. Dupa o vreme satula de binecunoscutul tratament, a incercat sa fuga. A fost ajunsa din urma de "sotul" ei si injunghiata de zeci de ori, in strada, in plin centrul orasului chiar, in fata unei banci unde totul a fost si filmat de camerele de supraveghere ale bancii. Bineinteles ca tipul, aparat de legile lor scrise si nescrise, a scapat basma curata... Iar exemplele de acest gen pot continua la nesfarsit, cu zeci si zeci de mii de cazuri. Respectul pt un musulman, fata de o femeie, fata de un nemusulman, fata de oricine, e o strada cu sens unic, sa stiti asta cat veti trai. Restul e doar o perdea de fum frumos colorat...pt a ademeni noi si noi victime ale abuzurilor si frustrarilor lor... Femeile care sustin altceva, ori au problema...ori au fost aduse in situatia de a le placea asa ceva. Am sa inchei cu un banc ce face o aluzie cat se poate de directa la asa ceva, iar asta spune totul. Va las cu bine pe toti! "Un arab statea la bar si bea o bere. La un moment dat intra un tip si striga: - Ahmed, nevasta ta te insala! Arabul se face rosu la fata, scoate cutitul si fuge spre casa. Pe drum este lovit de o masina. In ambulanta incepe sa reflecteze: - ,, Ar trebui sa ma calmez un pic... In primul rand sunt burlac... Iar in al doilea rand nici nu ma cheama Ahmed!" |
||
|
cri1 Postat pe 11 Martie 2011 11:36 |
||
| bun banc ...asa sunt arabiin se aprind usor ..dar nu sunt rai la suflert cu cine este de treaba cu ei..au un fel de constiinta si daca stii unde sa ii atingi ii ai pe viata de prieteni si te ajuta in orice situatie..eu testez si am testat ..si traiesc printre ei..cand un arab te ...iubeste ...pai este in stare sa iti apere onoarea si daca moare...si c redeti-ma stiu ce spoun..si nu-s nevast nici unia dar...prietenii mei sunt cu adevarat prieteni... | ||
|
kudika2728 Postat pe 12 Martie 2011 22:35 |
||
|
scuze eu vorbesc diar de arabi..si poate cine stie eu sunt la un alt nivel ...poate...dar ...sa stiti ca nici femeile nu insesala asa cum se spune..si oricand...la arabi cred ca suna mai bine tratamentul pt femei decat la turci..parca turcii sunt ....turci....adica mai de neinteles....si...desi stiu ceva turci nu am acunsotiinte presa aprofundate..dar despre arabi..va pot spune ca ce vad eu ...este de bine......si traiesc cu ei...sii le stiu nevestele si famil;iiele si poate si parinti...si nu arat chiar asa ..cum sunt descirisi de cate unii pe forum... traiesc cu ei oamnei buni...asta nu inseamna ca va conving sa va maritati ...repede.......sunt ca toti altii dar apreciez grija barabatilor pt femeia lor si pt familie si faptul ca nu dorm daca stiu ca nu arae familia ce ,le trebuie.....si femei daca vrea munceste ...si daca nu vrea nu p face.... tatal meu ...a fost cam tot asa si a fost ardelean neaios...si amam mea muncit si afac ut bani dar ea stat acasa...iar el a muncit mereu sa aduca tot ce atrebuit si a avut cam tot apucaturi de "araba".....adica a fost respeonsabil ptp toate...iar mama mea ca sa va spun.... ofemeie pe cinste ...ca focul de iute destepAT CULTIVATA DI MARE EDUCATIE.... au cam iesit scantei intre ei dar s-au iubit si acum ca el a murit...ii duce lipsa si este normal...a reprezentat mult pt ea cum si mama a fost cineva pt dansul... oricum nu uitati cum va asterneti asa dormiti...si casatoria este ca la loterie nu stii sigur cum va fis ieie premiul cel mare sau ba...asa ca va urez mul;t noroc... |
||
|
kudika2728 Postat pe 12 Martie 2011 22:46 |
||
De la: marco918, la data 2011-02-28 00:05:42De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 00:04:41De la: marco918, la data 2011-02-27 23:56:16De la: kudika027178, la data 2011-02-27 23:52:11algocalmin, ti-am mai spuns nene, las-o balta . ca medicii nu o fac decat pentru bani!!!!!! AI DREPTATE, OAMENII SE FOLOSESC DE RELIGIE PENTRU A - SI JUSTIFICA FAPTELE MURDARE. |
||
|
123violeta Postat pe 13 Martie 2011 16:32 |
||
| Nu te poti naste razboinica.Femeile care accepta bataia, au o problema pe care o poarta din copilarie. Dependenta este considerata dragoste .Persoane provenite din culturi diferite se acomodeaza mai greu impreuna, insa nu este imposibil .Indiferent de cultura si credinta nu mi se pare firesc sa folosesti bataia . | ||
|
kudika168542 Postat pe 15 Martie 2011 22:39 |
||
De la: kudichaa, la data 2011-02-10 00:25:10nu vreau sa fiu rea..dar citesc cu greata posturile voastre..in care scrieti k aveti o relatie cu un musulman..k sunteti fericite..si ca stiti ca va fi bine...cand stiu ca nu poate fi asa..am trait in mijlocul lor.am cunoscut pe toata lumea.i-am stat sub papuc.sunt din fire o fata cuminte..si tot am fost tratata ca un animal. isi daduse afara vanzatoarea si ma pusese pe mine acolo,nu mi dadea salar ,doar un hamburger pe zi..va dati seama k muream de foame..eram cat pe ce sa raman repetenta ca nu am mai fost la scoala o perioada..el nu statea la magazin cu mine,se ducea cu altele . nu a avut cine sa ma apere..dumnezeu nu m-a binecuvantat cu niste parinti iubitori si impunatori din fire..ei s-au dat la o parte. doar in cele din urma l-am rugat pe tata sa vorbeasca cu el..si a acceptat. |
||
|
irem Postat pe 19 Martie 2011 11:05 |
||
|
DE CE ARUNCI CU PIETRE?....AI DREPTATE IN FELUL TAU DAR NU TREBUI SA GENERALIZEZI.....EU INCERC SA TE INTELEG SI SA MA PUN IN PIELELA TA...DAR ERAI ATAT DE TANARAINCAT A FACUT C E AVRUT EL CU TINE...SI AI DAT DE UN ANIMAL NU UN BARBAT...SI DIN PACATE POT SPUNE SI EU CA SI ALETLE CA NU TOTI MUSULMANII SUNT LA FEL...EU TRAIESC CU EI...SI SUNT OK....CAND MA CRET MA CRET SI MA ACCEPTA CA NU AU CE FACE CA AM DREPTATE....ALA A FOST UN NENOROCIT CARE TE-A UTILIZAT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE...UN MIZERABIL....NU TE GANDI CA A FOST UN BARBAT MUSULMAN?!///A FOST DOAR UN NEMERNIC...SI TE-A AFECAT MULT DAR UITE CA ESTI ACUM BINE SI AI INVATAT CUM ESTE VIATA...DUR CE ESTE DREPT DAR ..NU CRED CA A DOUA OARA AR MAI AVEA CINEVA SANSA SA TE PACALEASCA CA SI INDIVICUL ACELA... ESTE DREPT CA ASEMENE A SUFERINTE TE MARCHEAZA SI FARA SA VREI AJUNGI SA GENERALIZEZI...DAR TOT LOGIC ITI SPUN AC NU ESTE BINE...SI RICATE ASEMANARI AR FI INBTRE FIINTYELE UMANE...TOT ATATEA DESOSEBIRI POTI SI GASI IN ACELEASI FIINTE ASA CA...RAMANE DOAR SA AVEM SANSA SA PUTEM DISCERN CINE CE SI CUM LA MOMENTUL POTRIVIT.., SI CUM SE SPUNER ..CA DUPA CE TE-AI ARS SUFLI SI IN IAURT...SA STII CA ASA ESTE ..IN URMATOARE ARELATIE FACI UNEORI GRESELI DOAR PT. CA INCERCAM SA FIM EXTREM DE PRECAUTI SI UNEORI ACUZAM PE NEDREPT...ADICA PURTA IN NOI SI CU NOI INCA O CICATRICE CARE NE FACE SA NE INDOIM DE REALITATEA DE FATA,,, ITI DORESC MULTA SANATATE SI NOROC... |
||
|
kudika2728 Postat pe 20 Martie 2011 00:01 |
||
|
e trist ceea ce se intampla in zilele noastre...:( eu am avut un prieten jumatate indian, jumatate roman. nu era musulman ce-i drept...ei sunt budhisti, dar...un respect ce avea in el omu ala...sa tot dea Domnu de astia. :X fiind romanca, va dati seama ca am avut si prieten roman, care dupa ce m-am despartit de el, m-a batut, m-a umilit...in schimb, cel indian, Raj pe numele lui, a fost un baiat de exceptie in viatza mea pana acuma.:D spun asta pentru ca, nu e adevarat ca toti strainii sunt la fel. daca mai era si turc- asta se stie ca au reputatie de asa natura. .. in general, in lumea araba femeile nu prea sunt respectate si mai sunt si private de drepturi.
|
||
|
msandra_93 Postat pe 29 Martie 2011 16:27 |
||
De la: msandra_93, la data 2011-03-29 16:27:33e trist ceea ce se intampla in zilele noastre...:( draga mea , indienii sunt hindusi nu buddhisti ,,,si pana la urma nu-i putem judeca pe toti musulmanii dupa niste jigodii care se afla si printre romani,,
|
||
|
elisema Postat pe 5 Aprilie 2011 16:31 |
||
Ca sa vezi ce mica e lumea! actualul tau "barbat" este fostul meu "barbat". Ma bucur enorm sa aud ca el castiga 12.000 euro pe luna si nu are bani sa-si sune cei 2 copii (rezultati din relatia anterioara tie). Aaaaa ba da...suna... de 2 ori pe an...de ziua lor....si atat, ca in rest se vaita ca nu are bani! Nu are bani sa plateasca de 7 ani pensia lor alimentara, care este in valoare de 90 (ron) pe luna. Nu ma bucura in schimb ca parinii lui au facut credit pentru voi sa plecati si acum sunt cu sechestru pe bunuri pentru ca fiul risipitor nu are bani sa le trimita....daca nu stiati uite link http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:WdCap-NpIicJ:www.jurisprudenta-spete.ro/13-dosar-proces-19822972010-botosani-434003/+iftimie+ciprian+teodor&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&source=www.google.roApropo te rog tranzmite-i barbatului tau ca cu toate astea fiica lui Medeea este olimpica la pian si baiatul Cristian olimpic la matematica! In fine legea se va aplica si in Belgia, doar ca dureaza mai mult formalitatile pe la noi, dar nu iti face griji...din 12000 eur o sa aveti bani sa le achitati! Salutari! |
||
|
kudika_2000 Postat pe 7 Aprilie 2011 15:30 |
||
De la: iftimie, la data 2011-02-27 20:26:05ai dreptate,dar sa nu generalizam totusi...eu nu sunt in situatia asta slava domnului,eu lociesc in belgia si barbatul meu e roman dar noi nu avem divergente din astea,dimpotriva,,,el dupa munca vine calm si binedispus desi munceste 10 ore pe zi dar se bucura ca vine la familia lui care il asteapta cu drag adica eu si fetita de 6 ani,plus ca eu nu muncesc pt ca el castiga cam 12mii euro pe luna fiind independent si mai are un om la munca,dar el isi doreste doar zambete cand vine nu o femeie venita si ea de la munca obosita si acrita care trebuie sa faca si mancare si curatenie dupa o zi de munca si va zic eu ca e destula munca intr-o casa cu copii Ca sa vezi ce mica e lumea! actualul tau "barbat" este fostul meu "barbat". Ma bucur enorm sa aud ca el castiga 12.000 euro pe luna si nu are bani sa-si sune cei 2 copii (rezultati din relatia anterioara tie). Aaaaa ba da...suna... de 2 ori pe an...de ziua lor....si atat, ca in rest se vaita ca nu are bani! Nu are bani sa plateasca de 7 ani pensia lor alimentara, care este in valoare de 90 (ron) pe luna. Nu ma bucura in schimb ca parinii lui au facut credit pentru voi sa plecati si acum sunt cu sechestru pe bunuri pentru ca fiul risipitor nu are bani sa le trimita....daca nu stiati uite link http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:WdCap-NpIicJ:www.jurisprudenta-spete.ro/13-dosar-proces-19822972010-botosan i-434003/+iftimie+ciprian+teodor&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&source=www.google.ro Apropo te rog tranzmite-i barbatului tau ca cu toate astea fiica lui Medeea este olimpica la pian si baiatul Cristian olimpic la matematica! In fine legea se va aplica si in Belgia, doar ca dureaza mai mult formalitatile pe la noi, dar nu iti face griji...din 12000 eur o sa aveti bani sa le achitati! Salutari! |
||
|
kudika_2000 Postat pe 7 Aprilie 2011 15:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cine e mai important? | 33 | De la: gamyco 28 Aprilie 2013 00:08 |
| Dilema | 10 | De la: ice_flower 13 Aprilie 2010 20:17 |
| Am pe cineva,imi place altcineva! | 14 | De la: Valy90 1 Iunie 2011 11:07 |
|
|
||
| "Pupat in fund"...da sau nu... | 10 | De la: scump 21 Iunie 2015 12:10 |
| M-am indragostit de un baiat bolnav.Va rog frumos sa ma ajutati cu idei/sfaturi.Sunt ft ingrijorata..:(( ce sa fac?:-s | 47 | De la: doi_ochi_caprui 3 Octombrie 2011 15:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.