Setari Cookie-uri

musulmani->niciodata. povestea mea

kudika372775
Postat pe 7 Aprilie 2011 15:49
Sunt curioasa dupa ce va citi mesajul doamna in cauza tot atat de mandra va fi?
Cat despre tine felicitari ca ai putut creste un astfel de copil reusit .
kukla
Postat pe 8 Aprilie 2011 00:51
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 00:50:33
De la: marco918, la data 2011-02-28 00:42:45
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 00:39:19
De la: kudika027178, la data 2011-02-28 00:26:53bai, algocalmin, nu mai privi in ograda altuia ca s-ar putea sa o iei pe cocoasa aia drogata. Unii preoti din Romania o iau la sanatoasa si fac si ei precum fac unii senatori ai Romaniei. Astea sunt cazuri izolate, ca daca ar fi dupa vechii nostri legiutori stii care ar fi pedeapsa? Stii cum se pedepseau homo in timpul lui Ceausescu? Si era pe drept, corect si FIRESC . Voi ati venit cu apucaturi anormale. Turcii fac sex anal cu nevestele lor la menstra. Nu mai face pe neghiobul beat.Du-te si te culca.

as vrea sa pricep unde bati dar mi-e teama ca esti cam turmentat/a...poti sa te exprimi mai concret ??

... stii ce ma intreb ... cind o sa faci TU operatia de extirpare a labiilor sa ne spui concret cit e de bine ... oricum esti convinsa de ceea ce spui ... asteptam sa ne confirmi ... nu crezi ca e cel mai bine ? ... ... dar am impresia ca esti doar tare de gura ... oricum ti-am pasat profilul mai departe ...

nu am sustinut ca am sa imi fac acea operatie tocmai ca operatiile de genul ala nu sunt de nasul oricui
ori sincer sa iti sic decat sa dau 3000eur la un medic sa ma lucreze cu lama as prefera sa ma tai din greseala si banii aia sa ii dau pe o vacanta la cernobal...

da daca mi-as permite as face maine acea operatie si op spun cu toata sinceritatea atata timp cat sunt atatea staruri care recurg la asa ceva si nu se plang inseamna ca nu e ceva de speriat

si totusi de curiozitate la ce te referi cand zici "oricum ti-am pasat profilul mai departe"
asa ca sa pricrep si eu

Iti jur ca iti dau eu banii daca faci o operatie de extirpare a labiilior si a clitorisului si de coasere a intrarii in vagin, musulman syle!
Spanish_Dancer
Postat pe 8 Aprilie 2011 15:48
Mai documenteazate inainte de a spune sau scrii ceva; nu turci domule si nici arabi musulmani nu fac sex anal in special cu sotiile ; este cel mai mare pacat ; din momentul cand a facut sex anal cu sotia in fata lui ALLAH[dumnezeu] este despartit de sotie adica [este ca si cum sta cu femeie ;nu sotia lor] si un mare pacat religios vb asa ca fugi si mai documenteaza inainte de a csrii prostii ; in skimb romani [poate asa faci tu] dar nu generaliza
vicky_sarah2000
Postat pe 10 Aprilie 2011 14:32
BUNA EU SANT SIMONA, SANT DIN BUCURESTI SI SANT MARITATA CU UN MUSULMAN DE 17 ANI, AM TREI COPII DAR NU A FOST NICIODATA VIOLENT SAU IMPULSIV . IMI PARE RAU PENTRU CE AI PATIT DAR NU TOATA LUMEA E LA FEL. SA NU LASAM URA SA NE DESPARTA DE VIATA MUSULMANA CARE ESTE MAI REALA DECAT A NOASTRA VA PUP
ali_
Postat pe 27 Mai 2011 20:01
buna sunt maria ..am un prieten turc de religie islam,am un an de zile de cand stau cu el si pot sa zic ca este cel mai bun..si se comporta extraordinar,nu are obiceiul sa tipe sau sa dea in mine,asa ca nu este adevarat depinde,poate ca tu ai gresit ca l-ai lasat sa te faca in asa fel incat sa nu iti mai pese de tine,si normal ca daca tie nu iti mai pasa nici el nu are la cine sa se mai uite,nu inseamna ca daca stai cu cineva trebuie sa fii izolat,fetelor niciodata sa nu faceti asa cva....
kudika110737
Postat pe 11 Iunie 2011 16:20
i-mi paree rau de ce ti sa intimplat eu aveam 36 si m-am indragostit am facut si un copil iar culmea este ca am trait f mult timp printre ei dar nu toti sint la fel.oricum la noi e alta poveste a plecat si nici nu il mai intereseaza de copil.dar intr-un fel este mai bine.si apoi si romini si in toate tarile existra astfel de personaje si nu numai barbati sint de vina mai sint si femeile cite o data adica au partea lor de vina
kudika183001
Postat pe 12 Iunie 2011 18:42
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 00:04:41
De la: marco918, la data 2011-02-27 23:56:16
De la: kudika027178, la data 2011-02-27 23:52:11algocalmin, ti-am mai spuns nene, las-o balta . ca medicii nu o fac decat pentru bani!!!!!!
Spune adevarul si dute la culcare.
Sunt studii facute de medici care va catalogheaza drept niste criminali. Ce gasesti corect in mutilarea facuta de om asupra creatiei DIVINE. Ingust la minte ce esti. Esti barbat nu femeie, se simte ce esti, las-o balta.

... nu m-ar mira sa fie un individ in cautare de ... PROZELITISM ... poate nu stie ca este fapta penala ...

am testosteron semnificativ pentru o femei nu??? ei afla ca sunt femeie si una cu aspect chiar feminin ...poate prea feminin.....ca sunt dura in cuvinte ....nu inseamna nimic doar ca eu am o altfel de viata decat restul lor....sunt poate comunista sau poate am vazut prea multe si am inceput sa accept o parte din ele...pt ca ...asta e lumea in care traim nu o putem shimba tre sa o aceptam asa cum este ea...

am si profil de facebook daca te intereseaza...
vicky_sarah2000
Postat pe 14 Iunie 2011 14:45
Multumim pentru postare si pentru experienta ta de viata. deci, niciodata cu un musulman. OK. Let it be this way. Thanks.
Eva32
Postat pe 3 Iulie 2011 02:00
De la: kudichaa, la data 2011-02-10 00:25:10nu vreau sa fiu rea..dar citesc cu greata posturile voastre..in care scrieti k aveti o relatie cu un musulman..k sunteti fericite..si ca stiti ca va fi bine...cand stiu ca nu poate fi asa..am trait in mijlocul lor.am cunoscut pe toata lumea.i-am stat sub papuc.sunt din fire o fata cuminte..si tot am fost tratata ca un animal. isi daduse afara vanzatoarea si ma pusese pe mine acolo,nu mi dadea salar ,doar un hamburger pe zi..va dati seama k muream de foame..eram cat pe ce sa raman repetenta ca nu am mai fost la scoala o perioada..el nu statea la magazin cu mine,se ducea cu altele . nu a avut cine sa ma apere..dumnezeu nu m-a binecuvantat cu niste parinti iubitori si impunatori din fire..ei s-au dat la o parte. doar in cele din urma l-am rugat pe tata sa vorbeasca cu el..si a acceptat.

nu te supara dar la 16 ani o'' fata cuminte'' cum te descriai mai sus are alte ocupatii ...nu mutatul cu musulmani ........unele inca se uita la desene la varsta aia, copilareste...........nu sta pe la altii.......ti-ai meritat-o!!!
myeyes
Postat pe 10 August 2011 00:37
Ma bucur mult ca nu am avut ocazia si ca voi sti sa refuz o rel sau casatorie cu un tip musulman. Sunt prea... open-minded ca sa fiu cuminte, ascultatoare, cer spatiu, vreau sa respir si nu imi place sa mi se impuna limite sau reguli prea riguroase. Mi le impun eu prea bine, pt a imi fi impuse. Deci, niciodata cu un musulman.
BabeLove4U
Postat pe 10 August 2011 00:43
De la: BabeLove4U, la data 2011-08-10 00:43:24Ma bucur mult ca nu am avut ocazia si ca voi sti sa refuz o rel sau casatorie cu un tip musulman. Sunt prea... open-minded ca sa fiu cuminte, ascultatoare, cer spatiu, vreau sa respir si nu imi place sa mi se impuna limite sau reguli prea riguroase. Mi le impun eu prea bine, pt a imi fi impuse. Deci, niciodata cu un musulman.

Asa urca-te pe masa!Si nu uita daca nu ajungi acasa beata moarta nu esti cool!!
myeyes
Postat pe 10 August 2011 00:50
De la: myeyes, la data 2011-08-10 00:50:22
De la: BabeLove4U, la data 2011-08-10 00:43:24Ma bucur mult ca nu am avut ocazia si ca voi sti sa refuz o rel sau casatorie cu un tip musulman. Sunt prea... open-minded ca sa fiu cuminte, ascultatoare, cer spatiu, vreau sa respir si nu imi place sa mi se impuna limite sau reguli prea riguroase. Mi le impun eu prea bine, pt a imi fi impuse. Deci, niciodata cu un musulman.

Daca nu poate cearcefurile alea, si nu are langa ea musulman, inseamna ca e fata de ,,urcat pe masa"?
Ce ma enervati astea, care, in tineretea voastra erati niste lepre, si acum ca v-ati pus carpa pe cap va credeti sfinte.
Uitam de unde plecam.
doi_ochi_caprui
Postat pe 10 August 2011 00:55
poarta*
doi_ochi_caprui
Postat pe 10 August 2011 00:56

Mda, ai interpretat cum ai dorit. Nu sunt nici genul de tipa care sa NU cunoasca limite, dupa cum am spus, dar nici nu sunt genul care sa stea sub papucul barbatului.
Ma cunosc foarte bine si imi stiu limitele, si imi place sa ma exprim, sa am si eu un cuvant de spus, nu sa fiu calcata in picioare, cum am auzit de la altele si cum s-a scris pe aici.

In ceea ce te priveste, pot spune ca ai o problema mintala sau ceva.
De unde reiese ca trb sa ma imbat sau sa dansez pe mese? Scuze ca spun, dar esti foarte deplasata.
Din moment ce deschizi un topic, fii pregatita si pt ALTE opinii, nu doar pt cele care coincid cu a ta. Sau ai uitat de libera exprimare? Jesus femeie
BabeLove4U
Postat pe 10 August 2011 01:00
De la: BabeLove4U, la data 2011-08-10 01:00:35

Mda, ai interpretat cum ai dorit. Nu sunt nici genul de tipa care sa NU cunoasca limite, dupa cum am spus, dar nici nu sunt genul care sa stea sub papucul barbatului.
Ma cunosc foarte bine si imi stiu limitele, si imi place sa ma exprim, sa am si eu un cuvant de spus, nu sa fiu calcata in picioare, cum am auzit de la altele si cum s-a scris pe aici.

De unde reiese ca trb sa ma imbat sau sa dansez pe mese? Scuze ca spun, dar esti foarte deplasata.
Din moment ce deschizi un topic, fii pregatita si pt ALTE opinii, nu doar pt cele care coincid cu a ta. Sau ai uitat de libera exprimare? Jesus femeie

Esti in crestere!!Multivitamine!!
myeyes
Postat pe 10 August 2011 01:04
Hahaha , si acum ai dat dovada de o prea mare "istetime". Nu stii sa comentezi altfel, decat luandu-ma peste picior?
Atunci imi cer scuze mie insami, pentru ca imi pierd timpul cu tine, in loc sa imi citesc cartea.
Maturizeaza-te si invata, macar, sa dai niste replici inteligente sau cu un continut potrivit. Ti-au spalat astia creierul
BabeLove4U
Postat pe 10 August 2011 01:07
De la: myeyes, la data 2011-08-10 01:04:34

Si tu in descrestere, daca mai citesti mult coranul.
doi_ochi_caprui
Postat pe 10 August 2011 01:08
De la: BabeLove4U, la data 2011-08-10 01:07:58Hahaha , si acum ai dat dovada de o prea mare "istetime". Nu stii sa comentezi altfel, decat luandu-ma peste picior?
Atunci imi cer scuze mie insami, pentru ca imi pierd timpul cu tine, in loc sa imi citesc cartea.
Maturizeaza-te si invata, macar, sa dai niste replici inteligente sau cu un continut potrivit. Ti-au spalat astia creierul

poate tu ai creierul spalat ca nu esti in stare sa accepti ideea de diversitate.....si ce ma intereseaza pe mine ca''iti citesti tu cartea''?? nu are cine sa te aprecieze??chiar simteai nevoia sa mi-o spui?
myeyes
Postat pe 10 August 2011 01:12
De la: doi_ochi_caprui, la data 2011-08-10 01:08:33

Da ce informata e don'soara!!inca o pasionata de islam!!
myeyes
Postat pe 10 August 2011 01:13
Eu mi-am exprimat opinia, doar pt asta ti-ai deschis topicul. Nici macar de asta nu esti constienta.
Din nou ai dat dovada de prostie curata. Nu iti criticam opinia. Si nu am nevoie sa fiu apreciata de cineva de aici. Doar subliniam faptul ca omul gaseste alte lucruri mai importante, atunci cand intalneste persoane revoltate ca altii nu ii impartasesc opinia.
Du-te si ia o lamaie sau un kg, pentru ca esti acra si poate dispare si aroganta aia de femeie prost crescuta.
Du-te si fa-ti rugaciunile si nu sta pe net ca sa imi impui mie modul tau de gandire.
BabeLove4U
Postat pe 10 August 2011 01:18
Apropo, tu te urcai pe mese de au hotarat astia ca e cazul sa te cumintesti maritandu-te cu un musulman?
Sa stii ca nici extremele nu ajuta. Dauneaza creierului.
AAAA, scuze, deja observãm asta.
BabeLove4U
Postat pe 10 August 2011 01:20
De la: BabeLove4U, la data 2011-08-10 01:18:09Eu mi-am exprimat opinia, doar pt asta ti-ai deschis topicul. Nici macar de asta nu esti constienta.
Din nou ai dat dovada de prostie curata. Nu iti criticam opinia. Si nu am nevoie sa fiu apreciata de cineva de aici. Doar subliniam faptul ca omul gaseste alte lucruri mai importante, atunci cand intalneste persoane revoltate ca altii nu ii impartasesc opinia.
Du-te si ia o lamaie sau un kg, pentru ca esti acra si poate dispare si aroganta aia de femeie prost crescuta.
Du-te si fa-ti rugaciunile si nu sta pe net ca sa imi impui mie modul tau de gandire.

In primul rand de la atat citit ti-a stagnat creierasul ...asa ca o varianta ajutatoare pentru tine... eu nu am deschis acest topic
In al doilea rand lamaia se recomda in stare de greata tocmai din motiv ca e acra....oops mai fa o pauza de la citit ca e de belea .....
Si in ultimul rand vreau sa subliniez un lucru si anume ca va etalati desteptaciunea si va credeti superioare femeilor casatorite cu arabi pentru??? multe dintre voi sunt niste ratate care fac la fr Spiru Haret....asa un exemplu...nu zic de toate....unele nu au terminat nici liceul dar asa ne place sa ii criticam pe altii si sa radem .....si cum spuneam Sus pe bar , sus pe bar!!!!
myeyes
Postat pe 10 August 2011 01:29
De la: myeyes, la data 2011-08-10 01:13:52
De la: doi_ochi_caprui, la data 2011-08-10 01:08:33

Da ce informata e don'soara!!inca o pasionata de islam!!

De aici se vede, cat de limitata esti in gandire.
Tu dupa ce te-ai casatorit cu un musulman ai aflat de coran si restul?
Domnita, plina se isofe si alte-alea, nu trebuie sa fiu maritata, sau mai stiu eu ce cu un borat d'asta ca sa stiu de religia si cultura lor.
doi_ochi_caprui
Postat pe 10 August 2011 01:30
De la: myeyes, la data 2011-08-10 01:29:19
De la: BabeLove4U, la data 2011-08-10 01:18:09Eu mi-am exprimat opinia, doar pt asta ti-ai deschis topicul. Nici macar de asta nu esti constienta.

In primul rand de la atat citit ti-a stagnat creierasul ...asa ca o varianta ajutatoare pentru tine... eu nu am deschis acest topic
In al doilea rand lamaia se recomda in stare de greata tocmai din motiv ca e acra....oops mai fa o pauza de la citit ca e de belea .....
Si in ultimul rand vreau sa subliniez un lucru si anume ca va etalati desteptaciunea si va credeti superioare femeilor casatorite cu arabi pentru??? multe dintre voi sunt niste ratate care fac la fr Spiru Haret....asa un exemplu...nu zic de toate....unele nu au terminat nici liceul dar asa ne place sa ii criticam pe altii si sa radem .....si cum spuneam Sus pe bar , sus pe bar!!!!

Haulas, baulas, fiecare isi da cu parerea.Asadar, nu inteleg de ce te aprinzi atata.
Uni suntem pro si contra musulmani ai vreo problema?
doi_ochi_caprui
Postat pe 10 August 2011 01:32
De la: doi_ochi_caprui, la data 2011-08-10 00:55:34

Daca nu poate cearcefurile alea, si nu are langa ea musulman, inseamna ca e fata de ,,urcat pe masa"?
Ce ma enervati astea, care, in tineretea voastra erati niste lepre, si acum ca v-ati pus carpa pe cap va credeti sfinte.
Uitam de unde plecam.

Asa gandeste si tzatza Floarea..............lipsa de cultura, lipsa de informatie, orizonturi limitate,minte ingusta, etc , etc offf deja ma doare in varful degetului.....
myeyes
Postat pe 10 August 2011 01:35
De la: doi_ochi_caprui, la data 2011-08-10 01:32:37
De la: myeyes, la data 2011-08-10 01:29:19

Haulas, baulas, fiecare isi da cu parerea.Asadar, nu inteleg de ce te aprinzi atata.
Uni suntem pro si contra musulmani ai vreo problema?

ce limbaj ai ......bad pitzi ce esti.........asa arata cat esti de dura!! Nu stiu care din noi s-a aprins mai tare!!
myeyes
Postat pe 10 August 2011 01:38
Tu chiar nu meriti efortul de a se vorbi cu tine atunci cand omul are alte conceptii,nu minte ingusta.
Noapte buna, in caz ca te lasa nervii aia incinsi la maxim. Ia un calmant ceva.

BabeLove4U
Postat pe 10 August 2011 01:42
De la: myeyes, la data 2011-08-10 01:35:02
De la: doi_ochi_caprui, la data 2011-08-10 00:55:34

Uitam de unde plecam.

Asa gandeste si tzatza Floarea..............lipsa de cultura, lipsa de informatie, orizonturi limitate,minte ingusta, etc , etc offf deja ma doare in varful degetului.....

Si nu e adevarat ce gandeste tata Floarea? Stai cu toalele alea pe voi de nici ochii nu vi se vad.
Si nu vorbesc de tine, ,,romano-musulmana" ci de cele care sunt cu adevarat.Tu n-ai sa le ajungi nici la degetul mic, oricat te-ai stofoca.
doi_ochi_caprui
Postat pe 10 August 2011 01:42
stati*
doi_ochi_caprui
Postat pe 10 August 2011 01:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Femei versus Barbati. Cat de diferiti suntem de fapt ? 302 De la: Radu_Cristian_1 21 Februarie 2014 17:27
ati fii in stare sa donati 1 euro pt un caz umanitar??? 1 De la: omenie 22 Iunie 2010 21:12
Sentiment sau Ratiune...??????? 10 De la: liza24_84 7 Februarie 2009 19:35
Prieteniile intre fete 10 De la: danutza_demolatoarea_07_yahoo_com 28 Aprilie 2010 08:19
e bine? 12 De la: kudika098645 1 Mai 2010 15:59