Setari Cookie-uri

musulmani->niciodata. povestea mea

De la: rashela, la data 2011-02-28 22:51:12Ce ai mai putea spune unui cor de fete indragostite ca sa le faci sa priceapa unde-i baiul???
Nu vor sa priceapa si pace ca musulmanul de ti-e iubit e dulce si bun pana-ti devine barbat. Si daca te mai si convertesti si te duci la el in tara, vai de viata voastra.

O tineti una si buna, de parca ati fi spalate la creier si repetati vorbele cum ati fost programate "nu toti musulmanii sunt la fel". De parca v-ati culcat cu toti si ati fost maritate cu vreunul macar o zi din viata voastra. De parca ati fi trait macar o zi ca nevasta lui, in casa lui, in familia si tara lui. CA NEVASTA nu ca iubita. Pricepeti vreodata diferenta??

Daca mai vine vreuna si spune.. "si eu am un iubit musulman si ma respecta si ma iubeste", e clar. Numai blondele au iubiti musulmani. In cazul asta, chiar nu ai asteptari de la ele.

da tu de unde stii??
ai fost casatorita cu vre-unu??
algocalmin500mg
Postat pe 28 Februarie 2011 23:04
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 23:04:44
De la: rashela, la data 2011-02-28 22:51:12Ce ai mai putea spune unui cor de fete indragostite ca sa le faci sa priceapa unde-i baiul???
Nu vor sa priceapa si pace ca musulmanul de ti-e iubit e dulce si bun pana-ti devine barbat. Si daca te mai si convertesti si te duci la el in tara, vai de viata voastra.

O tineti una si buna, de parca ati fi spalate la creier si repetati vorbele cum ati fost programate "nu toti musulmanii sunt la fel". De parca v-ati culcat cu toti si ati fost maritate cu vreunul macar o zi din viata voastra. De parca ati fi trait macar o zi ca nevasta lui, in casa lui, in familia si tara lui. CA NEVASTA nu ca iubita. Pricepeti vreodata diferenta??

Daca mai vine vreuna si spune.. "si eu am un iubit musulman si ma respecta si ma iubeste", e clar. Numai blondele au iubiti musulmani. In cazul asta, chiar nu ai asteptari de la ele.

da tu de unde stii??

Vad ca m-ai citat, dar nu vad ce ai spus. Daca ai spus ceva.
rashela
Postat pe 28 Februarie 2011 23:16
De la: rashela, la data 2011-02-28 23:16:10

da tu de unde stii??

da tu de unde stii??
ai fost casatorita cu vre-unu?? sau vorbesti din auzite...[/quote]

e grav
inseamna ca ai probleme cu vedrea...mergi la un oftalmolog
algocalmin500mg
Postat pe 28 Februarie 2011 23:35
Acum voi veni si cu povestea mea, nu la fel de dramatica si tulburatoare, insa la fel de trista as spune
sabrina98ro
Postat pe 28 Februarie 2011 23:38
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 23:35:36
De la: rashela, la data 2011-02-28 23:16:10

da tu de unde stii??

da tu de unde stii??
ai fost casatorita cu vre-unu?? sau vorbesti din auzite...

e grav
inseamna ca ai probleme cu vedrea...mergi la un oftalmolog[/quote]

Asa cum banuiam, nu spui nimic, ca de obicei.
Se scrie vreun, vreunul, vreo, vreuna. Si nu s-a scris NICIODATA altfel.
Nu te mai obosi sa-mi raspunzi. Ti-am spus intr-un alt post ca esti vulgara, plictisitoare si neinteresanta.
Adica nu esti tipul de om cu care eu as purta VREUN dialog.
rashela
Postat pe 1 Martie 2011 00:09
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 23:03:23
De la: Spanish_Dancer, la data 2011-02-28 22:46:11
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 22:17:55
De la: ironia, la data 2011-02-28 21:00:52
De la: kudika165338, la data 2011-02-28 20:34:16problema nu e ca era musulman,eu am avut un roman asa,acum,actualul meu iubit e arab,musulman si nu e deloc asa,e mult mai iubitor si fidel si gentlman decat un roman,nu pooti baga toti oamenii in aceeasi oala,dar,bineinteles fiecare padure cu uscaturile ei....te inseli amarnic

daca te-ai intalnit tu numai cu derbedei si cu vacari...ajungi sa crezi ca orice strain este mai bun decat ce ai avut...oricum ai evoluat la straini...tinand cont ca in general musulmanii nu dau mai mult de o ceapa degerata pe o femeie si o folosesc doar sa le duca rasa mai departe...mai vb!

cunosc o femeie in toata firea de 50 de ani care a divortat la 42 de ani de sotul roman are 2 copii din acea casatorie ,lucra pe vremea aia la CFR ,a cunoscut un arab musulman la 45 de ani si dupa 2 ani s-a casatorit cu el
acum traieste la el in tzara alaturi de sot si prima lui nevasta revine regulat in tzara in vizita la copii ei si este foarte fericita ,omu ala nici o data nu a ridicat mana la ea si deshi s-au intalnit tarziu se iubesc si se respecta unul pe celalalt de fiecare data cand revine in tzara sta cam 2-3 luni si mereu cand merg la cumparaturi dimineata ii vad cum ies impreuna de mana sa se plimbe in parc...

Adica el are doua neveste? Tragic.

te rog frumos ...descuie-te ai impresia ca numai stilul tau de viata este corect si daca tu mananci 3 feluri de mancare diferite de 3 ori pe zi iti inchipui ca e obligatoriu si normal sa fie si restu la fel ei uite ca nu e obligatoriu....unii mananca de 2 ori pe zi eu mananc o data pe zi ...si fiecare isi face tabieturile cum pofteste...nu suntem obligati sa traim intr-un anumit fel

si asa e si la ei ...unii se multumesc cu 1 nevasta altii cu 2 si altora nu le ajung 3....fiecare dupa preferinta

fi mai deschisa te rog nu mai traim acum 1000 de ani ca sa te miri de ce floarea tzatza de la colt a ajuns la 9 seara acasa....

Deci daca toc bebelusi si-i mananc cu telina in fiecare seara ar trebui sa fiu lasata-n pace, sa fie oamenii mai deschisi la minte!

Se numeste regres, nu progres ce-i pe-acolo.

In rest Rashela are dreptate, margaritarele si porcii n-au ce cauta impreuna.
Spanish_Dancer
Postat pe 1 Martie 2011 00:28
pai asta se poate intampla si cu un barbat crestin sau evrie asta nu e de relegie asta e de barbat.barbatul care l-ai cunoscut era bolnav si nu are respect fata de el in primul rand si fata de tine in al2a rand.nu imi spui ca si barbatii romanii nu isi bate prietene siau neveste.ai dirivat subiectul si inca ceva ai mare vina ce cauti la 16 ani cu un barbat destul de matur.deci cand dadaea auru si te scotea era bun dar cand a aratat fata adevarata de un om bolnav .relegie musulmana nu cere barbatu s-o bate sotie sau prietena ..asta e....
sleiman
Postat pe 1 Martie 2011 09:26
team citi poveste si te inteleg perfect cred ca cunosc foarte bn rasa asta de musulmani nu ma refer numai la arabi ci si la turci de 2 ani de zile sunt inconjurata numai de musulmani tot ce pot zice despre ei ca sunt niste prefacatori si niste animale salbatice e adevarat ca stiu la inceput sa se comporte cu o femeie frumos sa o faca sa se simta ca o printesa sau cum zic ei ca un diamant dar asta dureaza forte putin ca pe urma incepe cosmaru incep bataile te fac sclava lor si amd nu am avut nici o relatie cu un musulman si nici nu vreau sa am dar am cateva prietene care au avut si care au o relatie inca cu asa gen de oameni ma bucur ca ai scapat de el dar am o intrebare ai copii cu el?? o viata linistita si fericita iti doresc
aly20
Postat pe 1 Martie 2011 09:44
De la: Spanish_Dancer, la data 2011-03-01 00:28:09
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 23:03:23
De la: Spanish_Dancer, la data 2011-02-28 22:46:11
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 22:17:55
De la: ironia, la data 2011-02-28 21:00:52
De la: kudika165338, la data 2011-02-28 20:34:16problema nu e ca era musulman,eu am avut un roman asa,acum,actualul meu iubit e arab,musulman si nu e deloc asa,e mult mai iubitor si fidel si gentlman decat un roman,nu pooti baga toti oamenii in aceeasi oala,dar,bineinteles fiecare padure cu uscaturile ei....te inseli amarnic

daca te-ai intalnit tu numai cu derbedei si cu vacari...ajungi sa crezi ca orice strain este mai bun decat ce ai avut...oricum ai evoluat la straini...tinand cont ca in general musulmanii nu dau mai mult de o ceapa degerata pe o femeie si o folosesc doar sa le duca rasa mai departe...mai vb!

cunosc o femeie in toata firea de 50 de ani care a divortat la 42 de ani de sotul roman are 2 copii din acea casatorie ,lucra pe vremea aia la CFR ,a cunoscut un arab musulman la 45 de ani si dupa 2 ani s-a casatorit cu el
acum traieste la el in tzara alaturi de sot si prima lui nevasta revine regulat in tzara in vizita la copii ei si este foarte fericita ,omu ala nici o data nu a ridicat mana la ea si deshi s-au intalnit tarziu se iubesc si se respecta unul pe celalalt de fiecare data cand revine in tzara sta cam 2-3 luni si mereu cand merg la cumparaturi dimineata ii vad cum ies impreuna de mana sa se plimbe in parc...

Adica el are doua neveste? Tragic.

te rog frumos ...descuie-te ai impresia ca numai stilul tau de viata este corect si daca tu mananci 3 feluri de mancare diferite de 3 ori pe zi iti inchipui ca e obligatoriu si normal sa fie si restu la fel ei uite ca nu e obligatoriu....unii mananca de 2 ori pe zi eu mananc o data pe zi ...si fiecare isi face tabieturile cum pofteste...nu suntem obligati sa traim intr-un anumit fel

si asa e si la ei ...unii se multumesc cu 1 nevasta altii cu 2 si altora nu le ajung 3....fiecare dupa preferinta

fi mai deschisa te rog nu mai traim acum 1000 de ani ca sa te miri de ce floarea tzatza de la colt a ajuns la 9 seara acasa....

Deci daca toc bebelusi si-i mananc cu telina in fiecare seara ar trebui sa fiu lasata-n pace, sa fie oamenii mai deschisi la minte!

Se numeste regres, nu progres ce-i pe-acolo.

In rest Rashela are dreptate, margaritarele si porcii n-au ce cauta impreuna.

tu nu poti purta o cobersatie decat atacand??

cat despre rashela ,are dreptate mnici eu nu vorbesc cu ,cainii*
algocalmin500mg
Postat pe 1 Martie 2011 12:39
De la: kudichaa, la data 2011-02-09 21:33:28aveam 16 ani,el 26. mergeam impreuna cu familia sa cautam niste bijuterii. el era patron acolo..a fost foarte galant..mi-a pus bratara pe mine..era un gentleman.fiind mica si cu capul in nori i-am dat nr de telefon si am inceput sa iesim.a fost..superb. ma suna sa vada ce fac,imi facea complimente,imi facea cadouri(perle,aur,argint,haine..tot felul).m-am indragostit la nebunie.m-a prezentat tuturor prietenilor lui, toti se purtau frumos cu mine.a inceput sa devina posesiv ceea ce imi placea.m-am izolat de lume pt ca nu ma mai lasa sa ies cu nimeni in afara de el, abia ma mai lasa cu sora mea..iar la un moment dat au inceput bataile. ma batea pe strada fara rusine, ma insela cu fel de fel de femei, eu stiam,ele radeau de mine pe la spate. a inceput sa ma bata de fatza cu toti prietenii lui, ma batea cu scaunul, ei se prafaceau ca nu se intampla nimic,vorbeau in continuare,arunca cu pietre in mine. o data m-a dezbracat,m-a bagat in cada si m-a batut cu furtunul de la dus pana simteam k nu mai am aer..eram toata vanata.pe fatza nu mai era vreun loc liber pentru vreo alta vanataie..iar o data a incercat sa-mi taie venele.dupa ce mi le-a taiat m-a dus la urgenta.nu am murit bineinteles dar..!! nu puteam sa scap de el pt k ma urmarea, dak ma prindea ma batea..am stat 3 ani jumatate impreuna.nu am crezut k o sa pot scapa de el dar am reusit..cam in 2 ani dupa ce am terminat relatia pot zice k am scapat definitiv de el.nu ma mai urmareste acum. oricum fetelor.nu fiti PROASTE. invatati din experienta altuia dak nu vrei sa o patiti.

e adevarat ai trait o experienta foate dureroasa si ma bucur foarte mult ca ai scapat de acel nemernic sa sti ca si eu sunt musulmana(turca) si am 15 ani si crede.ma ca urasc oameni asa sunt foarte diferita de toti acei oameni dar eu cred ca acel barbat era arab si te rog sa nu discriminezi religia de vina sunt oameni ei sunt de vina mai ales barbati ca se cred superior femeilor si eu am observat ca femeile de acolo chiar nu le intereseaza chestiea asta lor chiar le convine. ma bucur ca ai scapat dar te rog sa nu dai vina pe religie ci pe oameni
jiji2410
Postat pe 1 Martie 2011 16:52
Sincer foarte neplacuta experienta ta,imi pare rau;dar in primul rand as vrea sa spun ca este o greseala sa se vb asa despre musulmani,de parca am spune criminali; pt ca , de romani nu se spune crestini ,sau mai stiu ce,
si arabi ca si romani si alti sunt poate crestini, catolici sau mai stiu eu ce . nu trebui interpretat ca musulmani sunt niste animale, ba din contra un bun musulman este o persoana fff buna ,respecta familia [sotia], sunt oameni ff buni. iar daca te inseala oare cu cine te inseala cu fetele,femeile romance[crestine] asa ca nu judeaca gresit,nu confunda persoana cu religia pt ca cei ce nu stiu ce inseamna musulmanul[islamul] sa creada ca sunt niste animale.si inca ceva cati romani ai auzit[la stiri] ca si-au omorat sotiile ca le bat, si cati arabi[musulmani] cum spuneti voi si-a omorat sotiile ,ca fi sigura ca ar fi aparut imediat ,ei s unt orcum vazuti ca oile negre dar nu este asa deloc te contrazic si asta avand cunostinta de cauza.musulmani adevarati sunt oameni ff buni cu frica de Allah.Eu sunt casatorita cu arab de 11 ani am 4 copii si ne intelegem ca in prima zi si ne iubim,ne respectam si este totul ok ;si ff multe prietene care lafel de bine se inteleg ,asa ca nu sunt oameni rai respecta mult comparativ cu romani sotiile si familia dar sincer cred ca noi femeile romance credem ca putem face ce putem face cu un roman ceea ce nu este frumos si normal [sa inselam, sa mintim ],si de acea nu mai este respect si dupa vin toate
,atata timp cat este respect si sinceritate intr-o relatie [casnicie] totul este ok.si nu numai intr-o relatie sau casnicie cu arab[musulmani] cum se scrie cred ca ,cu orce persoana de orce nationalitate.si pt ca increderea sa fie si mai mare in el mi=a dovedit-o inca odata ;suntem acum aici in tara lui de aproape 1 an si ma gandeam ca poate se va mai skimba ceva dar acum este mai atent cu mine mai grijuliu kiar si familia lui si uneori celellate cumnate au impresia ca pe mine ma iubesc socrii mai mult .Asa ca ati pot spune kiar si celor care au relatii cu arabi ca nu sunt kiar asa cum se scrie pe aici ;daca as da timpul inapoi as face tot ce am facut si tot langa el mi-as petrece viata,uneori cred ca visez dar si eu al respect ff mult; .Sper sa nu ma criticati si va doresc tuturor fetelor sa fiti iubite ,respectate si intelese!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vicky_sarah2000
Postat pe 1 Martie 2011 18:32
daca nu i ortodox, e clar criminal.
rockk
Postat pe 1 Martie 2011 18:41
imi mape rau sa va citesc povestile astea triste, dar faptul ca ii puneti pe toti in aceeasi oala mi se pare o prostie; a fi musulman nu inseamna nimic din toate astea; eu provin dintr-o familie de musulmani si nu am avut parte de certuri majore si cu atat mai putin de violenta(verbala sau fizica); imi iubesc sotul, el ma iubeste iar respectul fata de celalalt nu ne lipseste; nu ma tine nici inchisa in casa nici nu port voal, am cariera mea si totul este ok( cel putin asa vad eu); sigur ca exista peste tot exemple negative, dar asta pentru ca suntem oameni nici decum pt ca unii sunt crestii si altii musulmani; de obicei avem tendinta( ignoranta) sa condamnam ceea ce nu intelegem
kudika090938
Postat pe 1 Martie 2011 21:33
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 14:51:11
femeile sunt importante pt ei si trebuie sa traiasca bine ca sa le faca copii sanatosi si puternici ,
barbatii se poarta urat numai cu sotiile care nu vor sa le faca copii sau care sunt sterpe
copii sunt crescuti cu mare atentie si ingrijiti nu numai de mama naturala dar si de celelalte sotii
ele se accepta intre ele nu se paruiesc ca noi...(eu una nu as putea accepta dar in fine)
de ce iti mai trebuie o cariera daca ai tot ce iti trebuie si nu duci grija zilei de maine??

cel mai urat si meschin mi se pare ca la plaja barbatii au dreptul la slipi si femeia tre sa stea cu carpa pe cap ...nici macar in costum de scafandru nu le lasa...e cam nasol asta

ei, si la ele e problema asta de gelozie intre neveste, nici lor nu le convine sa imparta barbatul, dar asta este mersul societatii lor si pot spune ca e o decizie inteleapta avand in vedere coordonatele in care traiesc.

unora le trebuie cariera, altora nu. de asta sunt impotriva programarii sociale de genul "toate femeile sa aiba cariera" chiar daca nu imi plac femeile care nu au una.

are o logica faptul ca femeia sta acoperita la ei. daca ai mers in zona sigur ai vazut ca acolo si tu trebuie sa stai ori sub protectia garzilor ori cu chestiile alea pe fata. aia fura femeile care li se par atragatoare. de multe ori se omoara intre ei pentru femei, asa ca femeia acolo nu trebuie sa fie marul discordiei. e la fel ca in era coloniala in care orice femeie daca era gasita pe corabie era aruncata peste bord: putea sa nasca discordie in interiorul echipajului.
leo_
Postat pe 2 Martie 2011 00:40
De la: rockk, la data 2011-03-01 18:41:46daca nu i ortodox, e clar criminal.

pai sigur, ai vazut ca una din calitatile pe care le evidentiaza unele femeie la prima intalnire e ca ele sunt crestine :)))
leo_
Postat pe 2 Martie 2011 00:41
Chiar ai dreptate...ar fi trebuit sa raspunda intr-un fel. Mie mi s-a dat vant in pat si cand m-am ridicat mi-am "parcat'' o mana in gatul respectivului si cu cealalta l-am palmuit...asta in timp ce l-am lovit de perete.Idee e ca niciodata n-ar fi trebuit sa se arate slaba in fata lui!
kudika341358
Postat pe 2 Martie 2011 02:24
is curios ce faceai daca era un barbat.
rockk
Postat pe 2 Martie 2011 06:30
De la: leo_, la data 2011-03-02 00:40:30
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 14:51:11
femeile sunt importante pt ei si trebuie sa traiasca bine ca sa le faca copii sanatosi si puternici ,
barbatii se poarta urat numai cu sotiile care nu vor sa le faca copii sau care sunt sterpe
copii sunt crescuti cu mare atentie si ingrijiti nu numai de mama naturala dar si de celelalte sotii
ele se accepta intre ele nu se paruiesc ca noi...(eu una nu as putea accepta dar in fine)
de ce iti mai trebuie o cariera daca ai tot ce iti trebuie si nu duci grija zilei de maine??

cel mai urat si meschin mi se pare ca la plaja barbatii au dreptul la slipi si femeia tre sa stea cu carpa pe cap ...nici macar in costum de scafandru nu le lasa...e cam nasol asta

ei, si la ele e problema asta de gelozie intre neveste, nici lor nu le convine sa imparta barbatul, dar asta este mersul societatii lor si pot spune ca e o decizie inteleapta avand in vedere coordonatele in care traiesc.

unora le trebuie cariera, altora nu. de asta sunt impotriva programarii sociale de genul "toate femeile sa aiba cariera" chiar daca nu imi plac femeile care nu au una.

are o logica faptul ca femeia sta acoperita la ei. daca ai mers in zona sigur ai vazut ca acolo si tu trebuie sa stai ori sub protectia garzilor ori cu chestiile alea pe fata. aia fura femeile care li se par atragatoare. de multe ori se omoara intre ei pentru femei, asa ca femeia acolo nu trebuie sa fie marul discordiei. e la fel ca in era coloniala in care orice femeie daca era gasita pe corabie era aruncata peste bord: putea sa nasca discordie in interiorul echipajului.

de aceea oile si caprele sunt foarte iubite
pickard
Postat pe 2 Martie 2011 06:35
EU SUNT CASATORITA CU UN MUSULMAN DE 14 ANI,NU STIU CE INSEAMNA JIGNIRE,BATAIE SAU INJOSIRE;NU AVEA NICI MACAR O SITUATIE MATERIALA CAND NE-AM CUNOSCUT ,ARE INCREDERE IN DUMNEZEU (DACA NU AR FI AVUT CRED CA ERA GROAZNIC - AM VAZUT MUSULMANI FARA CREDINTA ...SUNT IN STARE DE ORICE) SI CREDETI-MA CA NU AM VAZUT NICI IN FAMILIA LUI CEVA ASEMANATOR CU CEEA CE CITESC AICI-DIN CONTRA FEMEILE ACOLO CHIAR DACA SUNT ASA CUM SPUN UNELE FETE "IMBROBODITE" SUNT FOARTE DESCHISE LA MINTE SI CIVILIZATE ;AM FOST SURPRINSA SA VAD CA BARBATII STIU DE FRICA FEMEILOR ;NU GENERALIZATI OAMENII ,CAZURI ASEMANATOARE SUNT PESTE TOT IN LUME DEPINDE INSA DE EDUCATIA PRIMITA SI DE EXPERIENTELE TRECUTE ALE VIETII; CAT DESPRE CE SPUNE RELIGIA ISLAMICA VA SUGEREZ SA VA DOCUMENTATI INAINTE DE A SPUNE CEVA ,EXISTA QOURAN CARTEA SFANTA A MUSULMANILOR PE CARE AM CITIT-O DIN PURA CURIOZITATE SI POT SPUNE CA MI-AM IMBOGATIT STIINTA ,SUNT LUCRURI STIINTIFICE SCRISE PE INTELESUL OMULUI DE RAND ITI EXPLICA PANA SI DE CE MUSULMANII TREBUIE SA SE SPELE DE FIECARE DATA CAND MERG LA TOALETA SAU DE LE DA VOIE SA ISI IA MAI MULTE NEVESTE ;AM GASIT CHIAR SI CE FACE O FEMEIE DACA BARBATUL A INSELAT DE 3 ORI EA PRIN LEGE ARE DREPTUL SA SE CULCE CU ALT BARBAT ,SUNT ATAT DE MULTE LUCRURI CA CEEA CE AM TOT CITIT MA INGROZESTE,ACESTE FETE CARE AU TRAIT ASEMENEA EXPERIENTE POATE AU AVUT GHINION SAU SINGURE AU ACCEPTAT SA SE VANDA IEFTIN PE AUR SI BUNURI,LA EI O FEMEIE PRIMESTE ASA CEVA SAPTAMANAL CU CAT ARE MAI MULT AUR SI DIAMANTE CU ATAT INSEAMNA CA SOTUL O APRECIAZA DAR NU ESTE O REGULA.UN LUCRU ESTE CERT LA EI:NU AI VOIE SA TE DUCI CU ALT BARBAT CEEA CE ESTE ABSOLUT NORMAL DACA ASTA VROIAI DE CE TE-AI CASATORIT?NICI ROMANII NU AR ACCEPTA ASTA.
emilias
Postat pe 2 Martie 2011 09:37
O poveste dureroasa. Bine ca ai scapat. Nu te incarca prea tare cu ce se scrie pe aici. Oamenii privesc lucrurile prin propria prisma . Ideea e ca ai spus o poveste din care toti trebuie sa tragem niste concluzii. Cat despre riposta....e greu daca nu esti facut sa ripostezi nu prea ai cum sa inveti asta. Eu personal il otraveam .
lisaU
Postat pe 2 Martie 2011 10:25
De la: lisaU, la data 2011-03-02 10:25:08... Eu personal il otraveam .

ce fericit trebuie sa fie barbatul de langa tine (cand nu greseste)
battleofwits
Postat pe 2 Martie 2011 12:08
ca sunt gelosi este foarte adevarat....ca sunt posesivi la fel...ca fac mai pe cocosii adevarat si asta dar cu bataia este haram...adica mare pacat...cand de fapt coranul cere ca femeiasa fie respectata.
In rest a fost vorba de un mare ghinion si pe desupra ei stiu cum sa te prinda cu vorbe stiu cum sa ofere o flaore un cadou, stiu sa ofere de toate...ideea este ca atunci cand face un pas gresit tre sa sari cu gura. TACEREA NU ESTE DE AUR.....cand ridica mana...trebuie sa fii deja departe si sa te faci ca n ici nu mai stii cine ce si cum.....de fapt...asta trebuie sa fie valabil pt orice barbat de orice nationbalitate sau religie.
in fata unui musulman cum spun unii ca sa te impui trebuie sa stii sa fii foarte dipl;omata sa stii cum si ce sa ii spui si cand face un pas gresit sa i-l razi cu duritate ca apopi cand isi da sema de gresela ori se intoarce si mai accepta o moral ori fugi mancand pamantul.
Dar si printre ei sunt exceptii batausi si nenorociti si tot asa cum gasim si in cuyltura noastra europeana sau crestina.

In romania sunt multe cupluri care sunt casatoriti de multi ani sunt bine merci...asa cum sunt si altii care traiesc si in afara ta
ce va pot spune este ca pe musulman trebuie sa i-l cunosti citind coranul si cand deschide gura SAU VREA SA FACA CEVA....ATUNCI SA II SPUI CE SCRIE ACOLO SI MAI POT FI OPRITI DACA SUNT NORMALI ...eu stiu foarte bine ce este bun si ce nu.

cand devin atat de viloneti insemna ca li s-a dat o prea mare libertate de decizie si9 au ajuns sa subjuge....de aceeaa sfatuiesc pe oricine care vrea sa se marite cu musulman ...si apoi sa plece sa nu renuinte la cetatenie sa nu dea pasaportul din mana ci mai bine sa i-l manance sa i-l aiba in stomac....si daca simte ca ceva nu -i bine sa nu faca nici un pas in plus.
lege universal valabila.
iar copii sa fie nascuti in tara crestina....plecarea in tara lui doar cu spatele asigurat....ma rog nu este rau sa sufli in iaurt chiar inai8nte sa te fi fript cu supa.....asta s-ar numi intelepciune...

pana la urma....sunt si ei oameni si vor exact ce vor si altii iubire respect dragoste...dar toate cu mare srttictete stabilite dinainte...cum aI CALACAT PE BEC TE-AM ARS....
kudika2728
Postat pe 2 Martie 2011 19:00
ca sunt gelosi este foarte adevarat....ca sunt posesivi la fel...ca fac mai pe cocosii adevarat si asta dar cu bataia este haram...adica mare pacat...cand de fapt coranul cere ca femeiasa fie respectata.
In rest a fost vorba de un mare ghinion si pe desupra ei stiu cum sa te prinda cu vorbe stiu cum sa ofere o flaore un cadou, stiu sa ofere de toate...ideea este ca atunci cand face un pas gresit tre sa sari cu gura. TACEREA NU ESTE DE AUR.....cand ridica mana...trebuie sa fii deja departe si sa te faci ca n ici nu mai stii cine ce si cum.....de fapt...asta trebuie sa fie valabil pt orice barbat de orice nationbalitate sau religie.
in fata unui musulman cum spun unii ca sa te impui trebuie sa stii sa fii foarte dipl;omata sa stii cum si ce sa ii spui si cand face un pas gresit sa i-l razi cu duritate ca apopi cand isi da sema de gresela ori se intoarce si mai accepta o moral ori fugi mancand pamantul.
Dar si printre ei sunt exceptii batausi si nenorociti si tot asa cum gasim si in cuyltura noastra europeana sau crestina.

In romania sunt multe cupluri care sunt casatoriti de multi ani sunt bine merci...asa cum sunt si altii care traiesc si in afara ta
ce va pot spune este ca pe musulman trebuie sa i-l cunosti citind coranul si cand deschide gura SAU VREA SA FACA CEVA....ATUNCI SA II SPUI CE SCRIE ACOLO SI MAI POT FI OPRITI DACA SUNT NORMALI ...eu stiu foarte bine ce este bun si ce nu.

cand devin atat de viloneti insemna ca li s-a dat o prea mare libertate de decizie si9 au ajuns sa subjuge....de aceeaa sfatuiesc pe oricine care vrea sa se marite cu musulman ...si apoi sa plece sa nu renuinte la cetatenie sa nu dea pasaportul din mana ci mai bine sa i-l manance sa i-l aiba in stomac....si daca simte ca ceva nu -i bine sa nu faca nici un pas in plus.
lege universal valabila.
iar copii sa fie nascuti in tara crestina....plecarea in tara lui doar cu spatele asigurat....ma rog nu este rau sa sufli in iaurt chiar inai8nte sa te fi fript cu supa.....asta s-ar numi intelepciune...

pana la urma....sunt si ei oameni si vor exact ce vor si altii iubire respect dragoste...dar toate cu mare srttictete stabilite dinainte...cum aI CALACAT PE BEC TE-AM ARS....
kudika2728
Postat pe 2 Martie 2011 19:00
SI CA SA VA MAI SPUN CEVA DESPRE EI..MUSULMANII....duc o viata extrem de normala ca au una sau doua sotii depinde cum interpretati......si la noi si in toata lumera sunt tot atatioa barbati cate si gfemei care au mai mult de o relatie...mai ales barbatii sunt mai deschisi sa aiba una doau si chiar mai multe relatii in paralele cu casnicia...si sa se dea popey marinarul o navasta in fioecare port.

cu cat esti mai educata, cu cat esti mai respectuoasa, harnica si curata, cu cat stii mai bine ca si cum ai de facut in viata si stii sa spui adevarul atyunci cand sigur ca este momentul potrivit...cu atat mai mult te ioubeste ...sa zicem un arab musulman.
ei nu prea accepta ca femei sa ii tiona pe salariul ei....sau sa faca totul pt casa si copii si el sa stea ca un milog in umbra ei...EL este cel care trebuie sa fie producatorul de bunastare al femeii lui si al copiilor lor...si El trebuie sa munceasca sa aduca totul acasa iar ea sa le stie folosi si intretine.
Judecati drept cati barbati sunt pe la noi care traiesc pe sp[atele nevestelor si le cer bani de cheltuiala.....multi.
daca femeia castiga un salariu el nu are drfeptul sa i-l ia este doar pt ea el tot pe aceeasi pozitie ramane de producator de bunastare pt toata familia.
ER fi o mare rusine ca familia lui si alti barbati sa stie ca el traieste pe spinare a nevestei....sau in alta ordine de idei daca ea pune bani in casa cu atat mai mult este respectata.....
cat dspre acoperitul de care se bate toba...poti sa te acoperi sau ba...depinde de cum decizi tu si daca te obliga..nu prea este placut....in fond daca traiesti intr-o tara musulmana...cazul meu...va spun sincer ca v-ati acopri doar ca sa nu va fie recusnoscuta persoana....sau din respect pt el sau pt societatea in care iti este bine...spunet-mi cu ce se laeg femeile cu picioare superbe si fuste scurte?....
si cand esti acoperita nimeni nu are voie sa ti se adreseze..ca este isnfacat de altii pt lipsa de respect si bagat la puscarie daca incidentul este cat mai in public.. la noi imi amintesc ca se asista la viol sau la alte hartuieli grave ..ca la specatcol de circ ziua in amiaza mare si nimeni femei sau barbati nu faceau nimic....se uitau....
asa ca eu nu zic nici de bine nici de rfau...doar ganditi-va....
pana la urma sa stiti cva sunt oameni saritori si te ajuta in orice...si ca oriunde daca au castigat ceva usor usuratic gandesc ca este totul....

si nu va speriati nu este dracul asa de negru precum se descrie.....
kudika2728
Postat pe 2 Martie 2011 19:30
Nu cred ca are importanta ce natie este(era)prietenul tau problema nu era la el era la tine,daca tu nu te respecti nici cei din jur nu te pot respecta.Imi place de tine ca ai rezistat 3 ani asa in batai esti o luptatoare pot spune.Dar dupa prima palma sau vb urata adresata tie trebuia sa iei masuri oricat de mare era buchetul de flori:P
fiammetta
Postat pe 2 Martie 2011 21:50
De ce nu ai incercat sa te debarasezi de la inceput de el, de cand ai vazut ca nu-tzi dadea salariul, mancare, sau de cand a inceput sa-tzi vorbeasca urat???
descarada
Postat pe 2 Martie 2011 23:33
salut fetelor.
uite sa va spun eu din experienta mea.sint casatorita cu un musulman am 2 copii si sint foarte multumita de viata pe care o duc.daca ai impresia ca dupa casatorie orice barbat indiferent de religie ramane la fel de tandru si atent va inselati.asta nu inseamna sa acceptati bataile.(sub nici o forma)te-a batut lasa-l.nu exista(mama am gresit nu mai fac ca nu e copil).casatoria este un examen al vietii la care nu toti (tontii).obtin diploma.
daca ai fi studiat religia musulmana atunci te puteai folosi de ea si intorceai totul in favoarea ta.nu trebuie acuzata religia de ce fac unii oameni.inainte de anumite comentarii puse pe seama religiei islamice ar fi mai bine sa va informati.pentru cine nu stie un musulman pentru a se casatori de mai multe ori trebuie sa indeplineasaca anumite conditii.eu nu va spun decit una si cea mai importanta.barbatul trebuie sa i-a acceptul primei sotiii.daca ea nu este de acord el nu are voie sa se casatoreasca a doua oara.sa spunem ca a luat acceptul primei sotii si sa casatorit a doua oara.pentru a treia casatorie va trebuie sa i-a acceptul de la amindoua.etc.
DAAAAR.chiar daca i-a acceptul mai sint multe conditii de indeplinit sa poata face a doua casatorie.ex: deoarece sotia nu va fi casatorita cu acte trebuie sa cumpere casa pe numele ei,sa aiba un motiv intemeiat(prima nevasta nu poate face copii,bolnava etc.)daca este bolnava (la pat)nu are voie sa divorteze de ea se va casatorii si va avea grija si de ea.sa aiba posibilitati financiare sa le intretina fara a face diferenta intre ele si lista este lunga.
ACUM sa-mi spuneti si mie cine e vinovat ca ele isi dau acceptul.iar daca esti musulman si nu iti cunosti religia e si mai rau.
povestea ta o pun pe seama tineretii fara experienta.eu cred ca tu nu ai stiut ce vrei de la viata.ai avut de ales intre dragoste cu nabadai si scoala.se pare ca tu ai ales o experienta dura care te va face sa stii ce vrei de acum incolo
livza
Postat pe 3 Martie 2011 09:29
Dar tu mai poti sa te casatoresti cu 3 daca doresti?
Spanish_Dancer
Postat pe 3 Martie 2011 10:04
Sunt in turcia de 1 an de zile. sunt o multime de lucruri care ma nemultumesc desigur. dar ... dupa cum a mai zis cineva, daca stii sa tii un barbat langa tine si sa il faci sa te respecte o vei face. barbatii de aici sunt nesimtiti, si tot ceea ce mai poti spune unui barbat. dar nu sunt toti la fel, ce e drept se casatoresc si isi bat sotiile. dar de ce? pentru ca majoritatea sunt casatoriti de parinti fara voia lor, si pentru ca femeia nu stie sa se faca apreciata. daca credeti ca barbatii sunt rai? inca nu le-ati vazut pe turcoaice de ce sunt in stare. cunosc o multime de cazuri de barbati musulmani casatoriti cu femei de diferite natonalitati. acei barbati sunt fericiti iar femeile lor tratate ca niste printese. de ce? pentru ca difera cultura. si eu am un iubit, musulman, ne impacam foarte foarte bine, e foarte protectiv, foarte atent, nu mi-a gresit cu nimic. nu am, chiar nu am de ce sa ma plang.

sunt oameni rai, dar, daca ne gandim utin nici noi nu suntem prea buni. nu cred ca existe motiv de religie sau de cultura, mai degraba de modul de viata pe care ila vem fiecare ...
Ngerusha
Postat pe 3 Martie 2011 11:34
De la: rashela, la data 2011-02-10 00:58:24Alex, am spus-o si o repet: pentru a avea reactie imediata cand esti lovita, mintita, inselata, umilita si ce mai vreti voi, trebuie sa te nasti asa. Asta nu se invata niciodata. Sunt femei care nu accepta nimic umilitor de la un barbat si sunt femei care accepta orice. Si nimic nu le va schimba.

Nu tin partea nimanui si nici nu comentez situatia cuiva mai mult decat e cazul. Probabil ca fata de a deschis topicul, datorita varstei si lipsei de experienta a crezut in schimbarea indiotului. Nu cred ca acum ar mai accepta vreodata asa ceva.

Asa e... Sunt convinsa ca inainte de batai au existat si "semne" de avertisment... Atitudine, discutii, etc. Totusi, cea mai mare parte a femeilor au ideea (tampita, daca ma intrebati pe mine) ca ele ii pot schimba. BS (care e prescurtarea de la bullsheet, dar cu "i", ca sa nu existe confuzii )

Si da, ca sa nu accepti... BS, trebuie sa te nasti. Sa te nasti capabila sa intelegi ca nu e necesar sa-ti iei unu' care are nevoie de reparatii, nu are nevoie sa-l repari tu, ci sa fie... premiant de la bun inceput.

In primul rand, cei sapte ani de-acas' nu se pot inlocui cu absolut nimic. Educatia, scoala si clasa nu se mai "fac" la varsta relatiilor.

Pe de alta parte, nu pot sa nu ma gandesc la toate cascatele care au deschis topicuri de cum vor ele sa mearga pan' la Cuca Macaii dupa ei, barbatii "galanti"... Stau si ma gandesc... exista macar una singura din toata gramada care realmente a ascultat macar jumatate din ceea ce i s-a spus?..

Si ca sa extrapolez... ma intreb asa, retoric... Daca acelasi lucru i-am fi spus celei care a deschis topicul nu acum, ci cand a inceput relatia cu "generosul" al carui carte "sfanta", al carui Dumnezeu spune ca femeia trebuie ucisa cu pietre si e legal si INDICAT sa i se taie nasul si urechile (vezi fatuca aia din Afganistan, care a fost mutilata la cererea expresa a a aluia... "popa" satului) daca nu se supune... S-ar fi oprit ea o singura secunda sa se intrebe daca avem dreptate?

La pariu ca nu!
Dor_a
Postat pe 3 Martie 2011 12:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Indiferenta fata de parinti 5 De la: kudika_939450 27 Octombrie 2013 00:19
Mi-am inselat iubitul 13 De la: Florentyna_Abravanel_1 26 August 2012 18:28
iubirea... 2 De la: Valy90 23 Mai 2011 02:07
Ce sa fac? 5 De la: kudika_24793 21 Martie 2014 15:16
allah zeul lunii 2 De la: kudika_982635 22 Iunie 2015 20:51