Setari Cookie-uri

musulmani->niciodata. povestea mea

De la: marco918, la data 2011-02-28 02:50:48
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 02:41:08
De la: marco918, la data 2011-02-28 02:31:28
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 01:36:44
sincer primele lucruri pe care le-as face daca as avea posibilitati economice bune ar fi:

1. epilare definitiva (din comoditate ,si siguranta ...anu asta m-am taiat de 3 ori la incheietura labei piciorului si deja imi este teama cand trec prin zona aia stiu ca sunt oarece vene importante pe acolo....si epilare definitiva in zone private acolo e nasol daca te tai cu lama ca nici macar nu vezi ce faci ...esti exact ca un orb care trece strada aici la intersextia din piata alba iulia)
2. mi-as face operatie de micsorare a nasului (datorita complexarii e destul de traumatizant sa imi amintesc porecle din generala doar pt ca nu aveam nasul carn)
un implant mamar cu gasime propie...e mai natural si apoi e cam nasol sa trebuiasca sa porti mereu sutien cu burete dublu doar ca sa nu arati ca o macaroana cu fund
3. poate la sfarsit mi-as opera labiile ca sincer nu isi au rostul si sunt si incomode in momentele alea cele mai delicate in care crezi ca ai ajuns in rai....
poate mi-as face un botox la buza superioara ca e cam trasa dar asta nu e o regula...

... ...

da e vina mea am sarit o parte
"sincer primele lucruri pe care le-as face daca as avea posibilitati economice bune ar fi"

la mine posibilitatile economice apar dupa necesitatile economice daca as fi scris corect ar fi sunat asa:

"sincer primele lucruri pe care le-as face daca as avea posibilitati economice bune dupa ce as avea o casa si posibil bebe ar fi"

e normal ca tu sa nu intelegi ce vreau sa spun pt ca eu aam un anumit tipar dupa care imi traiesc viata intelegi
pt mine prima data sunt necesitatile economice respectiv casa adica bani +casa =bebe
posibilitatile apar dupa ce am realizat necesitatile pana nu realizez acea casa nu am dreptul la posibilitati economice pt ca sunt constransa de alte lipsuri

e ca si cum tu trebuie sa mergi la baie (necesitate) dar vrei sa manaci o inghetata pentru ca ai in congelator una (posibilitate)
prima data faci necesitatea si apoi posibilitatea altfel sar putea ca in timp ce mananci inghetata sa te trezesti cu surpriza in pantaloni si nu e placut....asa ca faci prima data ceea ce e important si necesar iar apoi te relaxezi cum vrei

... te pliezi destul de abil ... dar ce ti-a scapat ... ti-a scapat ... de obicei oamenii spun ceea ce gindesc ... din prima ... apoi incearca sa dreaga busuiocul ... ai spus destule despre cum gindesti ... ce prioritati ai ... indiferent ca esti barbat sau femeie ... a fost destul de suficient ...

... si ti-am aratat doar citeva exemple ... mai sint ...

am niste probleme cu hiperactivitatea psihica de cele mai multe ori gandurile imi trec prin minte mult mai rapid decat reusesc sa le procesez uneori apar un fel de blocaje pt ca nu reusesc sa imi amintesc anumite cuvinte gandite din tot amalgamul de texte....nu e ceva deosebit sunt destuli oameni cu probleme similare multi prefera tratamente medicamentoase eu in schimb vad asta ca pe o joaca de-a prinsul cuvintelor al informatiilor si ideilor ,ma adaptez la situatie...
algocalmin500mg
Postat pe 28 Februarie 2011 03:23
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 03:15:41
De la: marco918, la data 2011-02-28 02:51:59
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 02:47:10
De la: marco918, la data 2011-02-28 02:37:00
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 02:29:09nu ma contrazic deloc dar tu intelegi numai ce vrei tu....esti cumva fiul din flori a lu soacramea ???(a avut ceva antecedente saraca nu isi iubea sotul pt ca acesta din urma era somnambul)
ca ii semeni foarte bine in ceea ce priveste rastalmacirea cuvintelor si cititul printre randuri incercand sa intelegi ceea ce vrei tu

cand un om scrie ceva ,ia textul ca atare nu incerca sa il faci pe detectivul daca nu esti pt ca mai tare te incurci sincer si uite asta se intampla....nu mai intelegi nimic...

... cred ca fiul din flori a lui soacra-ta a observat acelasi lucru ... ca derapezi cu o naturaletza care pune intrebari ... gindesti in dodii ... nu pare a avea o legatura intre tot ce spui ... pari a minti dupa cum iti vine ...

din intamplare nu mint...imi pare rau sa vad ca te insheli amarnic...

... stiu ... asa zice multa lume ... in ciuda evidentzelor ... si eu ma fac ca te cred ...

adica tu devii mincinos pt ca iti este greu sa admiti niste banalitati firesti

... ce treaba are sula cu prefectura ????? ... ce treaba are minciuna cu admiterea unor ''banalitati'' ... firesti ??? ... e rau daca vezi totul atit de ... banal ... ma intreb ce ai sa spui cind minti ... nefiresc ...

marco918
Postat pe 28 Februarie 2011 03:38
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 03:23:29
De la: marco918, la data 2011-02-28 02:50:48
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 02:41:08
De la: marco918, la data 2011-02-28 02:31:28
sincer primele lucruri pe care le-as face daca as avea posibilitati economice bune ar fi:

1. epilare definitiva (din comoditate ,si siguranta ...anu asta m-am taiat de 3 ori la incheietura labei piciorului si deja imi este teama cand trec prin zona aia stiu ca sunt oarece vene importante pe acolo....si epilare definitiva in zone private acolo e nasol daca te tai cu lama ca nici macar nu vezi ce faci ...esti exact ca un orb care trece strada aici la intersextia din piata alba iulia)
2. mi-as face operatie de micsorare a nasului (datorita complexarii e destul de traumatizant sa imi amintesc porecle din generala doar pt ca nu aveam nasul carn)
un implant mamar cu gasime propie...e mai natural si apoi e cam nasol sa trebuiasca sa porti mereu sutien cu burete dublu doar ca sa nu arati ca o macaroana cu fund
3. poate la sfarsit mi-as opera labiile ca sincer nu isi au rostul si sunt si incomode in momentele alea cele mai delicate in care crezi ca ai ajuns in rai....
poate mi-as face un botox la buza superioara ca e cam trasa dar asta nu e o regula...

... ...

da e vina mea am sarit o parte
"sincer primele lucruri pe care le-as face daca as avea posibilitati economice bune ar fi"

la mine posibilitatile economice apar dupa necesitatile economice daca as fi scris corect ar fi sunat asa:

"sincer primele lucruri pe care le-as face daca as avea posibilitati economice bune dupa ce as avea o casa si posibil bebe ar fi"

e normal ca tu sa nu intelegi ce vreau sa spun pt ca eu aam un anumit tipar dupa care imi traiesc viata intelegi
pt mine prima data sunt necesitatile economice respectiv casa adica bani +casa =bebe
posibilitatile apar dupa ce am realizat necesitatile pana nu realizez acea casa nu am dreptul la posibilitati economice pt ca sunt constransa de alte lipsuri

e ca si cum tu trebuie sa mergi la baie (necesitate) dar vrei sa manaci o inghetata pentru ca ai in congelator una (posibilitate)
prima data faci necesitatea si apoi posibilitatea altfel sar putea ca in timp ce mananci inghetata sa te trezesti cu surpriza in pantaloni si nu e placut....asa ca faci prima data ceea ce e important si necesar iar apoi te relaxezi cum vrei

... te pliezi destul de abil ... dar ce ti-a scapat ... ti-a scapat ... de obicei oamenii spun ceea ce gindesc ... din prima ... apoi incearca sa dreaga busuiocul ... ai spus destule despre cum gindesti ... ce prioritati ai ... indiferent ca esti barbat sau femeie ... a fost destul de suficient ...

... si ti-am aratat doar citeva exemple ... mai sint ...

am niste probleme cu hiperactivitatea psihica de cele mai multe ori gandurile imi trec prin minte mult mai rapid decat reusesc sa le procesez uneori apar un fel de blocaje pt ca nu reusesc sa imi amintesc anumite cuvinte gandite din tot amalgamul de texte....nu e ceva deosebit sunt destuli oameni cu probleme similare multi prefera tratamente medicamentoase eu in schimb vad asta ca pe o joaca de-a prinsul cuvintelor al informatiilor si ideilor ,ma adaptez la situatie...

... cam penibila explicatia ... in relatiile sociale nu poti spune ca gindesti aiurea pentru ca ai probleme la cutiutza ... si pentru asta sa ti se accepte totul ... te inseli ... nu e vorba de hiperactivitate ... ci de faptul ca nu ai invatat sa taci ... sa asculti si sa gindesti ... acum vorbesti fara sa gindesti ... ceea ce nu este nici normal, nici scuzabil, nici ...

marco918
Postat pe 28 Februarie 2011 03:42
nu am citit nimic, dar algocalmin are dreptate.
rockk
Postat pe 28 Februarie 2011 05:03
cum s-a produs schimbarea de la cadouri la bataie? parintii tai nu te-au vazut vanata? ce au zis? ce explicatii le dadeai? politie nu era? ciudat toate astea
otilia26
Postat pe 28 Februarie 2011 09:53
rockk are dreptate
_oktober_
Postat pe 28 Februarie 2011 10:01
Da, algocalmin are dreptate?

Femeile isi doresc extirparea labiilor? Mai sa fie, ce lucruri aflu eu luni dimineata!
Spanish_Dancer
Postat pe 28 Februarie 2011 10:20
vb desprea ea..nu generaliza
_oktober_
Postat pe 28 Februarie 2011 10:22
ce ti-a facut el nu tine de religie, ci de bunul simt. nu iau apararea musulmanilor, mai ales ca eu chiar nu suport stilul lor de a vadea viata. dar tu de ce nu l-ai reclamat la politie??
kudika056747
Postat pe 28 Februarie 2011 10:45
De la: Spanish_Dancer, la data 2011-02-28 10:20:12Da, algocalmin are dreptate?

Femeile isi doresc extirparea labiilor? Mai sa fie, ce lucruri aflu eu luni dimineata!

cauta cheia si descuie-te ca ai nevoie
algocalmin500mg
Postat pe 28 Februarie 2011 10:50
Inteleg ca asta ar trebui sa fie o replica taioasa.

Esti un monstru, sper sca nu o sa ai niciodata copii.
Spanish_Dancer
Postat pe 28 Februarie 2011 11:21
De la: Spanish_Dancer, la data 2011-02-28 10:20:12Da, algocalmin are dreptate?

sincer nu inteleg ce nu intelegi. daca ti a zis fata ca am dreptate, si eu am zis ca algocalmin are dreptate, ce i atat de complicat?

inchideti topicul, concluzia e ca totul va fi bine, si iubirea trece peste orice obstacole.
rockk
Postat pe 28 Februarie 2011 11:26
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 10:50:57
De la: Spanish_Dancer, la data 2011-02-28 10:20:12?

Femeile isi doresc extirparea labiilor?

what the ... F ... si credeam ca eu am probleme...
rockk
Postat pe 28 Februarie 2011 11:27
Buna fetelor...cunosc si eu un musulman (arab), de 2 ani..nu stam impreuna pt ca el e in tara lui, eu in tara mea...ne vedem de 4 ori pe an, cam cate 2 saptamani stam impreuna..nu pot sa spun ca se comporta chiar atat de urat, dar nu mai e cum era la inceput (nemaivorbind ca si diferenta dintre noi e de 20 ani)...la inceput era indragostit, acum a devenit posesiv si gelos...imi place asta, dar daca am sta impreuna cred ca ar fi in plus...vorbim in fiecare zi si ne vedem 18/24 ore pe net...adica practic stam non stop unul cu altul, doar ca timpul pe care il petrecem la serviciu ne desparte, dar si atunci vorbim la mess...si oricum e gelos si ii e frica ca il las..nu stiu ce sa fac mai departe..pt ca devine din ce in ce mai serios...toate povestile astea cu fetele care au stat cu arabi ma inspaimanta..cu toate a el vrea sa vina in tara mea sa stea..
eva_sv
Postat pe 28 Februarie 2011 11:35
De la: eva_sv, la data 2011-02-28 11:35:45Buna fetelor...cunosc si eu un musulman (arab), de 2 ani..nu stam impreuna pt ca el e in tara lui, eu in tara mea...ne vedem de 4 ori pe an, cam cate 2 saptamani stam impreuna..nu pot sa spun ca se comporta chiar atat de urat, dar nu mai e cum era la inceput (nemaivorbind ca si diferenta dintre noi e de 20 ani)...la inceput era indragostit, acum a devenit posesiv si gelos...imi place asta, dar daca am sta impreuna cred ca ar fi in plus...vorbim in fiecare zi si ne vedem 18/24 ore pe net...adica practic stam non stop unul cu altul, doar ca timpul pe care il petrecem la serviciu ne desparte, dar si atunci vorbim la mess...si oricum e gelos si ii e frica ca il las..nu stiu ce sa fac mai departe..pt ca devine din ce in ce mai serios...toate povestile astea cu fetele care au stat cu arabi ma inspaimanta..cu toate a el vrea sa vina in tara mea sa stea..

Runnnnnnnnnnnnnnnnn!
mimi_ca29
Postat pe 28 Februarie 2011 11:37
De la: Spanish_Dancer, la data 2011-02-28 11:21:07Inteleg ca asta ar trebui sa fie o replica taioasa.

defapt monstrul de aici esti tu tocmai pt ca ai astfel de ganduri se vede ce suflet negru ai eu macar nu aduc jigniri nimanui prin faptul ca nsunt de acord cu unele lucruri si cu altele nu

te0-ai cam atacat la faza cu ,cheia...ei m-am gandit mai bine tu nu esti incuiata....tu esti total sigilata intr-un seif si pe langa asta seiful in care esti tu este in spatele unei usi incuiate cu lacatu...deci in traducere esti intr-o situatie mai grava decat toti incuiatii
algocalmin500mg
Postat pe 28 Februarie 2011 13:05
De la: Spanish_Dancer, la data 2011-02-28 11:21:07Inteleg ca asta ar trebui sa fie o replica taioasa.

defapt monstrul de aici esti tu tocmai pt ca ai astfel de ganduri se vede ce suflet negru ai eu macar nu aduc jigniri nimanui prin faptul ca nsunt de acord cu unele lucruri si cu altele nu

te0-ai cam atacat la faza cu ,cheia...ei m-am gandit mai bine tu nu esti incuiata....tu esti total sigilata intr-un seif si pe langa asta seiful in care esti tu este in spatele unei usi incuiate cu lacatu...deci in traducere esti intr-o situatie mai grava decat toti incuiatii
algocalmin500mg

algocalmin500mg
nu a fost spam intentionat mi-a apasat copkilu pe taste
algocalmin500mg
Postat pe 28 Februarie 2011 13:08
si eu sunt casatorita de 20 de ani cu un musulman.Dar ce povestesti tu am vazut doar la pro tv la stirile macabre de la ora 5 sau am vazut ca se intampla la dracu-n preznic in sate uitate de lume intre costel alcoolicul satului si marioare femeia supusa de la tara care face plozi .
nu inteleg unde ai stat cu el ?in tara lui sau in romania?Mai exista si politie si alte institutii care pot sati apere drepturile.Familie nu ai?.Si oricum la 16 ani ??/?/?//// te-ai maritat?
eu nu ma pot plange de situatiea mea.are studii superioare,este de 20 de ani in romania si vorba lui: e pe jumatate mamaliga si sarmale.sunt avocat si nu am nici un fel de pb cu el.Sincer mi se par foarte familisti.Familia e totul pentru el.
Ce pot sa-ti spun :cum i-ti asterni asa dormi.si-mi pare rau pt tine.
mans
Postat pe 28 Februarie 2011 13:33
si tot cu trimitere la tema aceasta :

lotus feet

http://vi.sualize.us/supergross/lotus%20feet/

dintre toate asta imi pare cea mai dura...

este vorba de mutilarea labei piciorului practicata la japonezi pentru a micsora si "infrumuseta" picioarele femeilor inca de la nastere ...acest lucru era privit ca o garantie a maritisului japonezelor cu oameni influenti si bogati in consecinta picioarele nu se dezvoltau normal durerile din timpul vietii erau groaznice si mersul in sine era un chin grotesc pentru toate purtatoarele de lotus feet
algocalmin500mg
Postat pe 28 Februarie 2011 13:54
pai DA.... tot pt musulmani femeia nu exista. pentru ca ei se iau dupa Coran si invataturile alea stupide. nu mai spun ca in unele emirate se mai practica si crima de onoare, cand femeile sunt turnate cu benzina si arse de vii. poate animalului aluia ii place sa se bata cu noua iubita. ii place sa-si ia si el pumni la pupatoare. dar si in Romania exista niste doctrine idioate si absolut dobitocesti inventate de popi: "prin femeie intra pacatul", "femeia trebuia sa-si acopere capul altfel ispiteste barbatul"(saracul, ca el nu ridica din coditza si sta cu .... ridicata), "daca femeia nu se roaga cu un batic pe cap rugaciunile nu-s primite" samdp. orice-i misogin e o porcarie. eu una as zice ca cine se marita cu un musulman sa faca antrenamente serioase de karate, sa-si ia un foartfece de gradina la ele. si musulmanilor le-as spune dp acum sa ia sa mangaie si sa sartute un barbat, poate au toti alta orientare sexuala!!
lavinutza_lavinia
Postat pe 28 Februarie 2011 14:07
De la: rashela, la data 2011-02-10 10:34:39
De la: kudika311000, la data 2011-02-10 10:29:20
De la: kudika311000, la data 2011-02-10 10:25:36imi pare rau ce ti sa intamplat,dar totusi si eu sustin ca nu toti sunt la fel...
Tu creazi ca in Romania nu exista astfel de oameni?¿?
Am cunoscut si eu multe pers. musulmane dar nu mi sa parut sa aiba un asa comportament
Dar cum e vorba aceia dupa o veata de trait cu o persoana tot nu vei ajunge sa o cunosti in deplin.

Atunci eu pot sa spun ca am cunoscut multi romani si niciunul nu a avut un asemenea comportament. Stiu ca exista romani care-si bat femeile, stiu ca exista musulmani care-si omoara femeile, stiu ca exista americani, chinezi, africani care-si bat femeile.

Ideea este ca nu trebuie sa accepti de la bun inceput, indiferent ce culoare are banul.

INSA tot mai cred ca musulmanii's mai multi decat romanii, pentru ca femeia nu valoreaza nimic pentru ei.

ti se pare. am vorbit cu multe femei musulmane si sa stii ca in general femeia acolo e tratata chiar mai bine decat la noi. una chiar imi spunea ca la fel ca si toate celealte neveste ale respectivului avea camera ei, bijuteriile ei, parfumuri, servitor.
leo_
Postat pe 28 Februarie 2011 14:44
De la: leo_, la data 2011-02-28 14:44:27
De la: rashela, la data 2011-02-10 10:34:39
De la: kudika311000, la data 2011-02-10 10:29:20
De la: kudika311000, la data 2011-02-10 10:25:36imi pare rau ce ti sa intamplat,dar totusi si eu sustin ca nu toti sunt la fel...
Tu creazi ca in Romania nu exista astfel de oameni?¿?
Am cunoscut si eu multe pers. musulmane dar nu mi sa parut sa aiba un asa comportament
Dar cum e vorba aceia dupa o veata de trait cu o persoana tot nu vei ajunge sa o cunosti in deplin.

Atunci eu pot sa spun ca am cunoscut multi romani si niciunul nu a avut un asemenea comportament. Stiu ca exista romani care-si bat femeile, stiu ca exista musulmani care-si omoara femeile, stiu ca exista americani, chinezi, africani care-si bat femeile.

Ideea este ca nu trebuie sa accepti de la bun inceput, indiferent ce culoare are banul.

INSA tot mai cred ca musulmanii's mai multi decat romanii, pentru ca femeia nu valoreaza nimic pentru ei.

ti se pare. am vorbit cu multe femei musulmane si sa stii ca in general femeia acolo e tratata chiar mai bine decat la noi. una chiar imi spunea ca la fel ca si toate celealte neveste ale respectivului avea camera ei, bijuteriile ei, parfumuri, servitor.

femeile sunt importante pt ei si trebuie sa traiasca bine ca sa le faca copii sanatosi si puternici ,
barbatii se poarta urat numai cu sotiile care nu vor sa le faca copii sau care sunt sterpe
copii sunt crescuti cu mare atentie si ingrijiti nu numai de mama naturala dar si de celelalte sotii
ele se accepta intre ele nu se paruiesc ca noi...(eu una nu as putea accepta dar in fine)
de ce iti mai trebuie o cariera daca ai tot ce iti trebuie si nu duci grija zilei de maine??

cel mai urat si meschin mi se pare ca la plaja barbatii au dreptul la slipi si femeia tre sa stea cu carpa pe cap ...nici macar in costum de scafandru nu le lasa...e cam nasol asta
algocalmin500mg
Postat pe 28 Februarie 2011 14:51
De la: rockk, la data 2011-02-28 11:27:16

Asta sustina donsoara algocalmin, ca-i normal ca fetitelor sa li se amputeze labiile, ba ca si dansa ar face operatia daca-ar avea bani. Sau iti dai cu parerea fara a-i fi citit elucubratiile?
Spanish_Dancer
Postat pe 28 Februarie 2011 15:05
<

Am inteles, labiile sunt incomode in timpul sexului si ar fi mai usor sa nu existe. Corect?
Spanish_Dancer
Postat pe 28 Februarie 2011 15:07
De la: Spanish_Dancer, la data 2011-02-28 15:05:55

Asta sustina donsoara algocalmin, ca-i normal ca fetitelor sa li se amputeze labiile, ba ca si dansa ar face operatia daca-ar avea bani. Sau iti dai cu parerea fara a-i fi citit elucubratiile?

baiii

musulmanii nu taie labiile ... sau poate le-or taia si pe alea

insa pentru a-si fideliza sotie ii taie ... clitorisul (adica puþa)

din cate stiam sunt vreo 40 de milioane de femei cu clitorisul taiat ...
battleofwits
Postat pe 28 Februarie 2011 15:10
Le taie si clitorisul si labiile si le coase sexul. Si nu femeilor, ci fetitelor. Bine, ei se insoara cu fetite, deci logic vorbind tu ai dreptate.
Spanish_Dancer
Postat pe 28 Februarie 2011 15:28
ce topic idiot............
ad__83
Postat pe 28 Februarie 2011 15:29
De la: Spanish_Dancer, la data 2011-02-28 15:05:55

daca tot nu te duce capul mai bine taci!!!

cand am zis asta nu m-am referit sub nici o forma la copii m-am referit la oameni mari ....percepi??
sau cumva e necesar sa fac benzi desenate ca sa intelegi tu???
algocalmin500mg
Postat pe 28 Februarie 2011 15:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
despre swing... 12 De la: oana84onutza 19 Februarie 2010 20:20
putin ajutor va rog................ 141 De la: cristinxxx 4 Iulie 2011 22:29
vreau s m impac q el 60 De la: tikky11 13 Octombrie 2009 14:01
Ajutati.ma daca puteti. Si nu.mi spuneti ca sunt copil:| 18 De la: scorpio67 21 August 2009 08:58
:X 7 De la: pamela_1 16 Iunie 2009 16:16