Mai multe
| draga,eu zic sa nu bagi pe toata lumea in aceeasi oala!Nu faptul ca era musulman la facut sa se poarte asha cu tine,e vorba de educatie,de firea omului shi in afara de asta,barbatul cum il inveti asha il ai!Eu sunt maritata cu un musulman si nu mi-a dat makar o palma.Nu ma pune sa imi pun sacul in cap,din contra,este trait de mic in europa shi are o alta educatie...cum iti spuneam asta conteaza.este african nu din tarile arabe,am fost shi la el acasa cu fetita mea shi mama lui nu ar fi acceptat nici makar sa ridice vocea la mine,cert e ca nici nu o face...deci draga mea,nu religia conteaza.Eu cred ca nu te-a iubit,ca e genul de barbat prost care nu shtie sa aprecieze femeile si le trateaza ca pe un gunoi,pt ca nu este barbat suficient ca sa dea intr-un barbat,si atunci bate femeile.probabil ca are si un sentiment de inferioritate shi cauta sa se simta mai superior prin violenta.Sunt multi din ashtia,shi sunt si multi romani...nu religia si nici natia nu conteaza,ci multe alte aspecte legate de personalitate.Numai bine! | ||
|
adelina2 Postat pe 3 Martie 2011 13:10 |
||
|---|---|---|
| ai dreptatet depinde de noroc si de cum te faci respectata...printrei sunt detui barbati foarte buni si foarte grijulii de cand te stiu si pana la capat...si asta mai tine si de religia lor...musulmanii nu trebuie sa isi bata nevestele sau sa le taie nasul...deviatii de acest gen se gasesc destule si la noi trebuie sa asculti stirile de la ora 5 pe toate posturile tv..si vezi ...de toate ..si sunt autohtone...asa ca si printre ei sunt si buni si mai putini buni... | ||
|
kudika2728 Postat pe 3 Martie 2011 13:20 |
||
|
Da, si asta e adevarat - nimeni nu seamana cu nimeni. Totusi, la nivel personal, nu agreez o religie care pune femeile (sau orice altceva, nu doar femeile) pe o treapta inferioara. Dealtfel, exact asa cum spui tu, se intampla ca sotul tau sa fi trait in Europa si sa fi fost unul dintre cei inteligenti, cu capacitate de a selecta ce e mai bun de pe unde trec... Ce te faceai insa, daca statul in Europa l-ar fi facut si mai habotnic? Pentru ca - slava Domnului! - din astia sunt multi. Unii din cei mai buni amici ai nostri - ea e catolica, el e musulman (neptracticant, evident) si fiica lor - nici una nici alta. Va avea posibilitatea sa aleaga cand o sa aiba chef. Pana una-alta, sarbatoreste de toate. Paste, Craciun, Ramadan, etc. Misto de ea, o tine tot intr-o sarbatoare
|
||
|
|
||
|
Dor_a Postat pe 3 Martie 2011 13:25 |
||
|
Eu am o prietena care s-a indragostit in facultate de un musulman. Tipul era venit din Tunisia (jumate Tunisian, jumate francez - mama lui este frantuzoaica) la studii in Timisoara. Dupa vreo 3 ani de relatie s-au casatorit. Tipul nu numai ca se comporta excelent cu ea dar a si renuntat la religia musulmana pentru ea. (parintii ei n-ar fi fost niciodata de acord sa treaca ea la musulmani). Eu cred ca cel mai important este omul si felul lui de a trata oamenii din jurul lui. Eu cred ca exista musulmani care-si trateaza femeia excelent asa cum stiu ca sunt crestini care se comporta cu nevestele lor de toata jena. |
||
|
_Cryssa_ Postat pe 3 Martie 2011 13:55 |
||
|
de aceea de cand este lumea si pamantul barbatul a ascultat de gura femeii si ....i-a fost frica tot gura ei....in concluzie....orite respecta ori nu stai cu el.....dar gura femeii....ma cha allah!....nu stiti voi ce efcte tamaduitoare are cand in loc de o sapsita atitudine doar la cel mai mic semn de " neliniste barbateasca"...gura se deschide si urla....atunci apare frica de gura femeii .... cel mai bun medicament pt barbati....lol...eu glumesc dar din experienta va spun....arabii nu sunt chiar asa de ai naibii dupa cum par...iar cu mamele soacre si ca nu treci la religia lor....este o poveste..dar depinde cum reactionezi de prima data cand ai o problema ..eu am ajuns la concluzia ca " dragoste cu sila nu se face...." dar respect cu forta pana la urma obtii daca ai si calitati necontestabile de femeie pe toate planurile...chit ca ajungi sa te bati cu ei. |
||
|
kudika2728 Postat pe 3 Martie 2011 13:56 |
||
De la: kudika2728, la data 2011-03-03 13:56:52de aceea de cand este lumea si pamantul barbatul a ascultat de gura femeii si ....i-a fost frica tot gura ei....in concluzie....orite respecta ori nu stai cu el.....dar gura femeii....ma cha allah!....nu stiti voi ce efcte tamaduitoare are cand in loc de o sapsita atitudine doar la cel mai mic semn de " neliniste barbateasca"...gura se deschide si urla....atunci apare frica de gura femeii .... eu n-am inteles nimic din ce-ai scris
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 3 Martie 2011 13:59 |
||
| mai cine iubeste iubeste si nu isi bate joc...siare si viata buna...si aici ai dreptate...religia conteaza dar nu este o piatra de moara de nemiscat din loc....eu am o amica maritata cu musulman...el este topit dupa ea...au o tetitza si cand au venit in tara au botezat-o familia lui nu stie iar aici unde suntem impreuna si traim =tara musulmana....copila va primi educatie musulmana religioasa si basta atat cat va fi nevoi ...dar deciziile de acest gen se iau impreuna si nu se impun ...ca numai asa functioneaza | ||
|
kudika2728 Postat pe 3 Martie 2011 14:00 |
||
S-a clarificat Cryssa ?
|
||
|
luchianramona Postat pe 3 Martie 2011 14:03 |
||
|
adica? |
||
|
kudika2728 Postat pe 3 Martie 2011 14:03 |
||
| ne mai auzim si oricum daca cineva mai vrea sa stie cum sunt musulmanii in tara lor mai ales arabii sa ma intrebe..raspund cu drag ..mai scriu ceva in limba romana....pup la toate fetele si fruntea sus...nu este dracul asa de negru si nici viata la fel pt toata lumea...si daca vreti va scriu si oarece in araba....sa ii socati pe baieti daca cumva va ies in cale...si fac prea multe complimente.... | ||
|
kudika2728 Postat pe 3 Martie 2011 14:09 |
||
De la: luchianramona, la data 2011-03-03 14:03:34S-a clarificat Cryssa ? M-a bagat si mai ater in ceatza Pup Ramo
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 3 Martie 2011 14:11 |
||
| zi-mi 2728 si spune cum am reusit sa incetzoshez horizonturiel talke......ori sunt prea mistica...in esplicatii....asa ca la oprice ezista o espliocatie...intreaba-ma...sa dau ceata la o parte.... | ||
|
Cornelia_Crainic_1 Postat pe 3 Martie 2011 15:01 |
||
| zi-mi 2728 si spune cum am reusit sa incetzoshez horizonturiel talke......ori sunt prea mistica...in esplicatii....asa ca la oprice ezista o espliocatie...intreaba-ma...sa dau ceata la o parte.... | ||
|
Cornelia_Crainic_1 Postat pe 3 Martie 2011 15:01 |
||
De la: kudika2728, la data 2011-03-03 14:00:35mai cine iubeste iubeste si nu isi bate joc...siare si viata buna...si aici ai dreptate...religia conteaza dar nu este o piatra de moara de nemiscat din loc....eu am o amica maritata cu musulman...el este topit dupa ea...au o tetitza si cand au venit in tara au botezat-o familia lui nu stie iar aici unde suntem impreuna si traim =tara musulmana....copila va primi educatie musulmana religioasa si basta atat cat va fi nevoi ...dar deciziile de acest gen se iau impreuna si nu se impun ...ca numai asa functioneaza
|
||
|
Valy90 Postat pe 3 Martie 2011 15:18 |
||
De la: kudika2728, la data 2011-03-03 14:09:58ne mai auzim si oricum daca cineva mai vrea sa stie cum sunt musulmanii in tara lor mai ales arabii sa ma intrebe..raspund cu drag ..mai scriu ceva in limba romana....pup la toate fetele si fruntea sus...nu este dracul asa de negru si nici viata la fel pt toata lumea...si daca vreti va scriu si oarece in araba....sa ii socati pe baieti daca cumva va ies in cale...si fac prea multe complimente.... Si ce-ai fi dispusa sa ne scrii in araba???
|
||
|
Valy90 Postat pe 3 Martie 2011 15:19 |
||
| of ma omoara tastatura asta ...scuze acum sigur este ceat mare si aici la mine | ||
|
Cornelia_Crainic_1 Postat pe 3 Martie 2011 15:25 |
||
|
draga mea...sa stii si u ca in lumea asta toti oamenii sunt diferiti..daca u ai avut ghinionul sa dai peste un musulman rau, nu inseamna ca toti sunt asa...de fapt omul acesta nu este cu adevarat musulman..e ca la noi..crestin dar de fapt nu ai nici un d-zeu...adica esti crestin doar asa..ma refer la oameni in general..nu spun de u. si la noi sunt foarte multe familii in care barbatii isi fac de cap..beau..isi maltrateaza sotia si copii cu scandalurile ..cu bataile..peste tot in lume sunt cazuri asemanatoare.. asta e ..nu toata lumea s-a nascut sa fie buna.. Uite..eu sunt cu un baiat musulman de aproape 2 ani..si sincer e cel mai bun baiat din cate am cunoscut..e corect..mai corect ca mine..si niciodata nu imi promite ceva daca nu se poate tine de cuvant.. NICIODATA NU A DAT IN MINE.. mi-a aratat ca viata nu inseamna doar distractii..cluburi..iesiri in oras.. noi oamenii am uitat de ce D-zeu ne-a lasat pe pamant. daca vrei sa afli adevarul..despre adevaratii musulmani, citeste coranul..sa-ti faci tu singurica o parere..nu trebuie sa apleci urechea la ce zice lumea. Eu il citesc acum si sincer nu am crezut niciodata ca religia in care cred nu e cea corecta...cel putin asa cred acum.. Cam atat am avut de spus..sper ca nu am suparat pe nimeni cu comentariul meu.. |
||
|
symonyka87 Postat pe 4 Martie 2011 00:36 |
||
De la: symonyka87, la data 2011-03-04 00:36:00draga mea...sa stii si u ca in lumea asta toti oamenii sunt diferiti..daca u ai avut ghinionul sa dai peste un musulman rau, nu inseamna ca toti sunt asa...de fapt omul acesta nu este cu adevarat musulman..e ca la noi..crestin dar de fapt nu ai nici un d-zeu...adica esti crestin doar asa..ma refer la oameni in general..nu spun de u. si la noi sunt foarte multe familii in care barbatii isi fac de cap..beau..isi maltrateaza sotia si copii cu scandalurile ..cu bataile..peste tot in lume sunt cazuri asemanatoare.. asta e ..nu toata lumea s-a nascut sa fie buna.. |
||
|
symonyka87 Postat pe 4 Martie 2011 00:42 |
||
De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-10 00:57:29De la: kudichaa, la data 2011-02-10 00:43:34acum cred ca sunt o persoana relativ cu capul pe umeri.am 30 de ani..si pot sa privesc in trecut altfel si sa povestesc,poate va ajuta cumva povestea mea. tu alex nu stiu de ce ai intrat pe acest site.probabil esti un tip cu bani dar fara altceva interesant de oferit si ti se intampla sa dai de femei materialiste mereu.dar eu la 16 ani, nestiind nimic despre barbati,despre viata nu cred ca m-am uitat dupa banii lui.de fapt stiu sigur..dar dak vrei tu sa ma contrazici e ok. am reactionat la prima palma dar el a venit in genunchi cu flori si mii de scuze,promisiuni. iubindu-l am trecut peste.credeam k a fost o palma data la nervi si nu se va mai repeta. Eu ii dau dreptate lui Alex fara dar si poate.Nu toti sunt la fel.Asa suntem si noi romanii catalogati in alte tari,desi noi stim ca nu suntem toti la fel.Si Alex are dreptate,cel putin dupa a 2-a a 3-a tentativa puteai face ceva,mai ales daca erai in Romania si nu in tara lor. |
||
|
Corall17 Postat pe 4 Martie 2011 11:29 |
||
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 21:41:15Gata?!?! daca tu crezi ca romanii sunt asa innebuniti dupa rabei si tarile arabe.stai sa vezi italienii si stirile italiene |
||
|
Corall17 Postat pe 4 Martie 2011 11:35 |
||
|
astfel de oameni nu merita nici un fel de compromis, nici-o o scuza |
||
|
analisse Postat pe 4 Martie 2011 13:42 |
||
buna ! nu stiu de unde aveti asemenea idei ... si chiar daca sa va cred, de unde ati gasit asemenea specimene !?! din 1983 sunt casatorita cu un arab, musulman si de 21 de ani locuiesc intro tara de musulmani si niciodata nu am primit o singura lovitura ... suntem peste 3 000 de romance aici (unele le-au luat de la club de aici - un fel de bordel - si traiesc ca printesele ) si nici una nu mi s-a plans ca e batuta ... cea mai saraca face curat in casa si isi creste copiii , dar majoritatea au servitoare din Sri Lanka sau Filipine ... eu m-am plictisit acasa, si am lucrat 15 ani ... altele nu fac nimic numai shoping si intretinere de mii de $ ... voi generalizati ... mai uitati-va la ProTv la stirile de la ora 5 , poate ca veti intelege ca peste tot in lume sunt nenorociri si la noi in tara mai mult decat va imaginati ... de ex. aici nimeni nu iti da in cap pt. poseta si nici nu te violeaza in lift ... arabul in general e gelos si asta e normal pt. ca numai porcul lasa orice alt porc sa faca sex cu femela lui ... asa era si la noi in romania pe vremea lui ceausescu cand romancele se casatoreau si erau fidele sotilori lor ... e incomparabila viata aici cu viata din romania pt. o femeie ... AICI femeile sunt respectate , si va zic asta dupa aproape 30 de ani langa un musulman si suntem mii de romance aici care nu mergem acasa numai in vizita deoarece aici traim aici mult mai bine decat acasa din toate punctele de vedere ... cred ca va influentat telenovela ''iubire si onoare'' ... am fost in arabia saudita, iordania, siria, liban ... am prietene din tunis, maroc, alger, bahren, emirate, dar nici una nu mi s-a plans ca e batuta ... dimpotriva ... femeile din tunis, alger si maroc sunt cunoscute ca isi bat barbatii ... am cunoscut personal un marocan care a iesit din camera de dormit plin de sange pe maini fiind zgariat si batut de sotia lui ... proverbul zice ca nu este tara fara uscaturi asa ca nu generalizati
|
||
|
nellyliban Postat pe 4 Martie 2011 14:07 |
||
bre, da' mare disperare dupa arabitoii astia! Indiferent ce s-ar zice, eu cred ca tot dupa aurul/bijuteriile/averea lor le lucesc ochii femeilor/romancelor!
|
||
|
puiut_77 Postat pe 4 Martie 2011 15:51 |
||
|
ei sa stii ca ma bucur ca ai scris asta pt ca eu sunt maritata cu roman,,,de 20 de ani si de 4 si jumatate traiesc in emiratele arabe si ai mare dreptate...dar din pacate fetele di femeile de la noi nu au cum sa stie ce si cum poate fi viata cu un arab musulman ,,,ca ei respecta nevasta care stie sa fac de mancare sa sis cresca bine copii si sa ii fie sfatuitor in toate...se dau ei grande la altii dar multi dintre ei cand iua nevste de pe la noi...le pupa si in fuind..de ce?...pt ca ale noastre sunt gospodine sunt curate stiu ssa educe copii si barbatul si nu ii dau afara din casa daca ei sunt la ananghie ca ale lor.. nu zic ca nu-s si tari unde femeile arabe sau afgane sau..nu mai stiu de unde nu au parte de necaz...doamne fereste....dar ...sunt in tari sarace si sunt chiar ale lor care din nefericire in afar cam de copii si de facut o zi intreaga de mancare nuu prea fac...asta este...sau viata si politica statului i--a inebunit pe toti vezi afganistan. si la noi nenorociiti isi omoara nestele ca nu lea-ui banii de painea copiilor sa isi ia un pahar de tzuica sau sa merag la bodega.... eu stiu de la un priutene american ca a patra nevats a unui emiorat din orasul meu...este romanca...si ca el cand a fost invitat la acest arab acasa ea a fost singura care a fost agreat si respectata la conversatie ca baiatul facut de ea era foarte educat si politicos...ca avea maniera...si ca celelate neveste o respectau fara cracnire..si o cheam Cristina...na sa vezi....si cica era foarte bine si sotul o iubea si sa stiti ca arabul ...ori te iubeste ori te lasa...eu am auzit de romance acare au fost mariate aici in tara asta si au divortat dupa ce au facut si copii dar nu au vorbit de ei barbatii ci doar de unele apucaturi ...si asta si la noi este cat se poate de posibil sa vede5ti...eu ma lovesc de apucaturile sotuluji meu de 8 ani...si...de cateva ori am vrut sa divortze eram asa la muchie si el nu avrut... maine daca vreua ma marit cu aun arab...de ce .? pt ca daca iau unul cu copii ca si mine ...si ..ii port si lui si alor lui de grija...daca imi vad de servici de cariera si el are cu ce se mandri ...este ca un cocos printre altii...atata doar ca ei nu accepta ca nevasta sa fie c8u decoltee sau fusta scurta...adar scuze ....este mai biensa mergi cocosata la piata orice cariera ai si te arunci cu plasele inj tramvai si sa te injuri cu un betiv care pute?....dupa experineta mea de viata as alaege arabul si linistea daca mi s-ar oferi...va pup fetelor...si nu va uitatai prea mult la televizor fiti intelepte sio istete cum sunt toate romancele...si invatati cum sa va adaptati la bun si nou....la ce iti foloseste o fusta mini cand sunt derbedei pe drum...pt cate trebuie sa fiti frumoase?...este nevoie doar de unul ala se te iubeasca si sa suite la tine ca la soare...in rest altii ce mai conteaza...! |
||
|
kudika2728 Postat pe 4 Martie 2011 23:02 |
||
|
ei sa stii ca ma bucur ca ai scris asta pt ca eu sunt maritata cu roman,,,de 20 de ani si de 4 si jumatate traiesc in emiratele arabe si ai mare dreptate...dar din pacate fetele di femeile de la noi nu au cum sa stie ce si cum poate fi viata cu un arab musulman ,,,ca ei respecta nevasta care stie sa fac de mancare sa sis cresca bine copii si sa ii fie sfatuitor in toate...se dau ei grande la altii dar multi dintre ei cand iua nevste de pe la noi...le pupa si in fuind..de ce?...pt ca ale noastre sunt gospodine sunt curate stiu ssa educe copii si barbatul si nu ii dau afara din casa daca ei sunt la ananghie ca ale lor.. nu zic ca nu-s si tari unde femeile arabe sau afgane sau..nu mai stiu de unde nu au parte de necaz...doamne fereste....dar ...sunt in tari sarace si sunt chiar ale lor care din nefericire in afar cam de copii si de facut o zi intreaga de mancare nuu prea fac...asta este...sau viata si politica statului i--a inebunit pe toti vezi afganistan. si la noi nenorociiti isi omoara nestele ca nu lea-ui banii de painea copiilor sa isi ia un pahar de tzuica sau sa merag la bodega.... eu stiu de la un priutene american ca a patra nevats a unui emiorat din orasul meu...este romanca...si ca el cand a fost invitat la acest arab acasa ea a fost singura care a fost agreat si respectata la conversatie ca baiatul facut de ea era foarte educat si politicos...ca avea maniera...si ca celelate neveste o respectau fara cracnire..si o cheam Cristina...na sa vezi....si cica era foarte bine si sotul o iubea si sa stiti ca arabul ...ori te iubeste ori te lasa...eu am auzit de romance acare au fost mariate aici in tara asta si au divortat dupa ce au facut si copii dar nu au vorbit de ei barbatii ci doar de unele apucaturi ...si asta si la noi este cat se poate de posibil sa vede5ti...eu ma lovesc de apucaturile sotuluji meu de 8 ani...si...de cateva ori am vrut sa divortze eram asa la muchie si el nu avrut... maine daca vreua ma marit cu aun arab...de ce .? pt ca daca iau unul cu copii ca si mine ...si ..ii port si lui si alor lui de grija...daca imi vad de servici de cariera si el are cu ce se mandri ...este ca un cocos printre altii...atata doar ca ei nu accepta ca nevasta sa fie c8u decoltee sau fusta scurta...adar scuze ....este mai biensa mergi cocosata la piata orice cariera ai si te arunci cu plasele inj tramvai si sa te injuri cu un betiv care pute?....dupa experineta mea de viata as alaege arabul si linistea daca mi s-ar oferi...va pup fetelor...si nu va uitatai prea mult la televizor fiti intelepte sio istete cum sunt toate romancele...si invatati cum sa va adaptati la bun si nou....la ce iti foloseste o fusta mini cand sunt derbedei pe drum...pt cate trebuie sa fiti frumoase?...este nevoie doar de unul ala se te iubeasca si sa suite la tine ca la soare...in rest altii ce mai conteaza...! |
||
|
kudika2728 Postat pe 4 Martie 2011 23:02 |
||
|
sa va spun una tare...si eu am lovit zdravan un araboi si mama ce palma i-ma dat ca i-am rasucit capul si l-am shocat cred pe viata.....de ce pt ca am asa un dar femeiesc si prind cu minciuna si urasc sa fiu mintita aiurea....asa ca dupa ce am dedcoprit multe amanunte si am ajuns in faza in care eram fata in fata si el incerca sa aiba ultimul cuvant...am avzut o chesti pe perete...care m-a infuriat teribil si dovedea exact tot ce spusesem eu .El...crezand ca ma duc spre el sa fac alt gest s-a inclinat si eu as in oarcare nerv dar si in gluma i-am ars una de parca eram in filme cu carate. cand am realizat ce am facut mi-am zis ca este posibil sa imi ia gatul...dar surpize nu mi-a luat nimic...de ce? ...aveam drepate rectia lui mi-a aratat-o ca a fost shicat ca din "neant" sa ii spun totul de la cap la coada si sa o ia si la mare arta....s-a stapanit....si desi el imifacuse cadou aur si alte perfumuri si ersa ce sa zic ok...eu nu am acceptat sa vad ca ma prosteste desi stiam ca era inaintea tuturora..si ca nimeni nu m-ar putea in acel moment inlocui.... ce credeti ca facut mai apoi? tot el a venit inapoi scuze nu sia-m cerut dar a contin uat dar nu vehement sa imi spuan ca am inteles gresit...degeaba....eu am fost oarecum diplomata...dar dumnezu i-a tras-o dupa mine ..s-a intors de unde venisept ca trebuie sa stii sa supravituiesti cu grija in alat atara si daca ai noroc de oamneni care te ajuta nu este bine sa inseli....si stiti cu ce l-am lovit cu religia lui care ca si a anostra spune sa minti sa nu furi sa nu inseli...si ei cand aud asta...este ca si cum i-ai trazni.... as vrea sa stiu daca persona care a postata mai devreme imi da sau nu dreptate..cea mariata de 30 a de ani.... va pup pe toate si fruntea sus ....nimeni nu-i perfect |
||
|
kudika2728 Postat pe 4 Martie 2011 23:18 |
||
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 23:35:36De la: rashela, la data 2011-02-28 23:16:10De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-28 23:04:44De la: rashela, la data 2011-02-28 22:51:12Ce ai mai putea spune unui cor de fete indragostite ca sa le faci sa priceapa unde-i baiul??? e grav inseamna ca ai probleme cu vedrea...mergi la un oftalmolog[/quote] |
||
|
kudika063801 Postat pe 5 Martie 2011 13:18 |
||
De la: symonyka87, la data 2011-03-04 00:36:00draga mea...sa stii si u ca in lumea asta toti oamenii sunt diferiti..daca u ai avut ghinionul sa dai peste un musulman rau, nu inseamna ca toti sunt asa...de fapt omul acesta nu este cu adevarat musulman..e ca la noi..crestin dar de fapt nu ai nici un d-zeu...adica esti crestin doar asa..ma refer la oameni in general..nu spun de u. si la noi sunt foarte multe familii in care barbatii isi fac de cap..beau..isi maltrateaza sotia si copii cu scandalurile ..cu bataile..peste tot in lume sunt cazuri asemanatoare.. asta e ..nu toata lumea s-a nascut sa fie buna.. De ce toate spuneti " cititi coranul" ? Am si eu o intrebare : Voi ati inteles ceva din coran? Cumva ati vazut ca este biblia noastra dar in " oglinda"? Daca biblia te invata sa nu faci rau,.....sa nu-ti lovesti aproapele, etc...oare coranul te invata acelasi lucru? Nu prea cred. Si as mai avea si eu o curiozitate.... Toate fetele care au trecut la islam au avut acea "chemare" ? Cum poti deveni o buna musulmana daca te-ai lepadat atat de usor de religia si credinta in care te-ai nascut si ai crescut? Dar asta este doar parerea mea, nu judec pe nimeni. Insa, din pacate eu raman la ideea mea, arabii nu sunt chiar atat de buni. Daca noi romanii avem acea vorba "....... sa moara si capra vecinului "...., arabii au o alta vorba ...." sa moara vecinul sa-i iau eu capra".............., foarte elocvent as zice eu, dar repet, nu judec pe nimeni si este doar parerea mea. |
||
|
kukla Postat pe 5 Martie 2011 17:41 |
||
| Cam asa fac majoritatea musulmanilor,stati departe de ei,sunt niste bestii din toate punctele de vedere,eu traiesc de 10 ani printre ei,in tara lor,norocul meu ca am sot catolic,dar stiu si am vazut multe povesti cu ei,nu au nici un fel de scrupule cand devii sclava lor,cu cat te tii mai departe de ei cu atat mai bine.Bijuteriile si banii nu pot cumpara fericirea alaturi de ei,nu au o cultura in care sunt educati sa respecte femeia,ea reprezinta doar o masina de facut mostenitori ...si atat. | ||
|
kikita Postat pe 5 Martie 2011 19:19 |
||
| Poate in Liban e diferit ptr ca tara in sine are cultura europeana,si sunt emancipati,dar restul unde stau cu broboada pe cap sunt exact cum v-am spus. | ||
|
kikita Postat pe 5 Martie 2011 19:23 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum poti uita un barbat care a insemnat totul pentru tine(fata) si care s-a luat dupa toata lumea mai putin dupa cea care-l iubea si cu care isi petrecea fiecare zi, de 1 an si 4 luni? | 12 | De la: yumalai 18 Februarie 2010 18:12 |
| agentie sau organizati voi? | 6 | De la: Shhh 29 Ianuarie 2010 19:06 |
| Discut sau dispar? | 38 | De la: feminine_infinity 13 Ianuarie 2014 15:46 |
|
|
||
| profesorul de matematica e prietenul mamei mele | 38 | De la: heaven2007 18 Noiembrie 2009 09:19 |
| cum il fac gelos?? | 39 | De la: iacinta 5 Martie 2010 16:13 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.