Setari Cookie-uri

voi, cei ce iubiti! help me!

fetito imi pare rau sa iti spun dar chiar ai probleme .... eu nu vad nici o dilema aici. tu pur si simplu nu iubesti pe nici unu din barbatii astia ... daca cand esti cu unu te gandesti la celalat indiferent ca e x sau care o mai fii...eu ti-as recomanda sa ii lasi pe amandoi si sa gasesti o prospatura :)) ca sa zic asa... ca tu de plictiseala te duci cand la unu cand la altu pentru nici unu nu iti ofera ce iti doresti tu cu adevarat ... asta e parerea mea...
am fost si eu in situatia ta, dar eu mi-am dat singura seama ca de plictiseala mi se intampla si nu a fost nevoie de un topic pe net ca sa ma lamureasca cineva ...
anca_georgiana2008
Postat pe 18 Aprilie 2011 14:29
buna!

e foarte dificil sa iei o decizie, insa as vrea sa iti recomand sa alegi rational, fara sa tii prea mult seama de sentimente.
cu X, daca nu merge......ce sens are sa te complaci in aceasta relatie?!
cu cel casatorit.....oare chiar merita sa-l desparti de famile (in special de copii)? desi daca nu mai vrei tu, va gasi pe alta de vreme ce acasa "nu-i este bine "....
agelica_leca
Postat pe 18 Aprilie 2011 14:35
Draga mea ,nu pre aesti normala ,lasa omul insurat sa-si vada de familia lui ,vai de el ce necazuri ii face nevestei lui din cauza ta ,deci lasa-l in pace ,lasa,l si pe X in durerea lui tu mergi si-ti marturiseste pacatele si o sa apara si pt. tine un om care sa te merite si sa-l meriti ai rabdare ,nu te mai uita la oameni insurati .
RICA1947
Postat pe 18 Aprilie 2011 19:52
Toti rad,isi dau cu parerea in gluma ,dar problema este destul de serioasa : practic din doi barbati ,adica din x si cel casatorit,tu faci unul,iei de la amandoi ceea ce iti trebuie ,dragoste,tandrete,distractie....etc.Daca tu nu iti poti pune in ordine viata ta,nu esti destul de tare sa gasesti un singur barbat cu acele calitati pe care le culegi de la 2,atunci......trebuie sa te consulti cu un psiholog,neaparat
kudika275575
Postat pe 18 Aprilie 2011 23:25
De fapt nici tu nu stii ce vrei.Esti cumva in zodia gemeni?Astia nu stiu niciodata ce vor sa faca cu viata lor si-o incurca si pe a altora.Esti complicata rau de tot. Pasul 1 , lasa omul insurat la familia lui si nu lasa copii pe drumuri.Daca ai constiinta? Pasul doi incearca sa citesti ce este si ce simti cand iubesti(Tu nu stii ce e iubirea) Pasul 3, ar trebui sa cauti pe cineva , nu mai esti nici prea tanara,si cred ca nu oferi prea multe de se plictiseste X si dispare. Ai cerut sfat eu ti-am dat.
LumiTaf
Postat pe 19 Aprilie 2011 01:55
De la: miss_darine, la data 2011-03-22 12:28:04
De la: andyana, la data 2011-03-22 11:35:19 dar... nu pot; dar eu nu cred ca pot...
vreau sa renunt la X si nu pot, si nu pot...

ce sa fac? va rog, ajutati-ma cu un sfat!

sa iei niste pastile de putut?...prea multi de "nu pot" in viata ta

NU exista nu pot! exista NU VREAU! si totusi...gandeste-te bine...daca nu e "X" este un om insurat...care are copii.Cum te-ai simtii daca ai fii in locul sotiei lui? Parerea mea: lasa-i pe amandoi.Cu cel insurat,mereu vei avea probleme cu el,cu sotia si copii lui..iar cu "X" nu vei fi fericita...cu niciunul nu vei fi fericita.Mergi mai departe pe drumul tau,fara x,y,z si atata timp cat vei fi cu adevarat fara nicio obligatie fata de vre-un prost,va aparea iubirea adevarata si pt tine.Trebuie doar sa o vezi..Te-ai gandit vre-o secunda ca cel insurat,asa cum i-a facut sotiei lui cu tine,iti poate face si tie,fara niciun motiv,la un moment dat?!?!?! Gandeste si tu putin,logic...niciunul nu este potrivit pt tine.Mult succes!
Chocolatzyk
Postat pe 19 Aprilie 2011 09:07
Buna,

Fa-ti ordine in ganduri, iar pe trimite-l la plimbare, barbatiilo le place sa se joace cu sufletele noastre. Iar cel insurat ... e si mai dificil, i-ati un timp pentru tine si pleaca undeva sa iti aduni gandurile. Uneori barbati insurati ... fac ce fac si tot la nevasta ajung...

Nicoleta
NicoletaCristea
Postat pe 19 Aprilie 2011 09:22
Buna,

Fa-ti ordine in ganduri, iar pe X trimite-l la plimbare. Barbatiilor le place sa se joace cu sufletele noastre. Iar cel insurat ... e si mai dificil. I-ati un timp pentru tine si pleaca undeva sa iti aduni gandurile.
Uneori barbati insurati ... fac ce fac si tot la nevasta ajung... si pana la urma ce rost are sa fii singura de sarbatori cand el sta acasica cu nevasta !
Femeia este ca o minge de biliard... sau cam se joaca aceste personaje de sex opus cu tine.
Renunta la amandoi! E greu dar, e bine.
NicoletaCristea
Postat pe 19 Aprilie 2011 09:30
Salut cea mai buna solutie este sa i lasi pe amandoi cu discretie si sa gasesti pe alt cineva , pe x il iubesti ca nu poti sa l ai asa cum ai vrea ,dar sa sti ca odata cu trecerea timpului toti barbati sunt la fel, asa ca sa sti totul depinde de tine ca lucrurile sa mearga in directia care vrei tu.
kudika323910
Postat pe 19 Aprilie 2011 15:59
Buna,

m-am hotarat sa iti dau un sfat din proprie experienta desi stiu dinainte ca nu il vei urma;viata mea seamana uimitor cu a ta; si eu am avut un "x", pe care l-am iubit sau am crezut ca il iubesc cu care mi-am irosit toata tineretea; in acelasi timp am avut o gramada de baieti care m-au cerut de nevasta;in final am consimtit sa ma logodesc cu unul din ei,un baiat care ma diviniza si care in afara de asta era si de familie buna si inteligent si cu educatie si multe altele; dar eu nu il iubeam ,eu continuam sa ma gandesc la "x";cand a aflat "x" ca m-am logodit,m-a cautat si mi-a spus ca el se sinucide daca eu il parasesc,desi noi nici nu eram tot timpul impreuna iar eu l-am crezut; ca atare i-am inapoiat prin sora mea verigheta acelui baiat pentru care se bateau alte fete,nici macar nu am avut taria sa i-o dau personal.am trimis-o pe sora mea caci stiam ca comit o faradelege si m-am intors la "x",care imediat ce s-a vazut din nou stapan pe situatie a inecput sa se poarte la fel;nu pot sa spun ca se purta urat,dimpotriva avem amintiri foarte frumoase impreuna,decat ca nu vroia sa isi ia nici un angajament,nici macar sa locuim impreuna caci aveam unde atat eu cat si el; ca atare anii au trecut si in final nu am mai putut sa fiu atat de idioata si ne-am despartit; nu s-a mai opus ,nu a mai zis ca se omoara,nimic; anii trecusera si probabil si sentimentele atat cat fusesera; eu nu m-am mai casatorit niciodata; nu regret caci in general am avut o viata frumoasa,cu calatorii si alte lucruri pe care mi le-am permis pe banii mei cum se spune,pentru ca inainte nu te cuplai pentru bani sau faima; la revolutie eram inca destul de tanara dar nu am mai avut chef niciodata sa ma apropii de cineva; imi pierise si mie cheful de vreun angajament; daca nu te trezesti vei pati la fel,desi eu nu iti doresc; eu cred ca am fost facuta sa fiu singura si pot sa spun ca m-am descurcat foarte bine dar nu toata lumea poate face asta si nici nu o recomand; iti doresc sa ai discernamant si mult noroc!
kudika105867
Postat pe 19 Aprilie 2011 16:52
Din experienta iti spun ca timpul le va rezolva pe toate. Va veni si timpul in care iti vei da seama ca X nu merita dragostea ta. Sa rupi acum aceste relatii este foarte dureros pentru tine si nu cred ca esti inca pregatita. Te vei intreba mereu daca unul din cei doi era pentru tine si tu ai ratat momentul. Desi este o vorba din batrani care spune: "Ce este al tau nici apa nu-l va lua" .
Bucura-te de fiecare clipa petrecuta cu ei! Trebuie sa ai doar rabdare, se vor rezolva toate de la sine.
healthy003636
Postat pe 19 Aprilie 2011 19:08
nu stii daca iubesti, nu stii ce vrei.............te vei trezi int-o zi singura obosita si batrana iti vei da seama ca ti-ai trait viata intre doua paranteze. Si atentie: timpul trece atat de repede........... iar tu stai sa vina X sa se plictiseasca W de nevasta si intre timp Dl W isi creste copii are o familie frumoasa iar tu esti pe undeva pe afara si la un moment dat iti vei da seama ca pentru acesti barbati ai fost "pelerina de ploaie". Trezeste-te fetito termina cu ei, scutura-te de viata pe care ai dus-o pana acum, i-ati liber aseaza-ti toate cartile in biblioteca , incerca sa nu sa nu mai fii o minge de ping pong
Georgica_healthy
Postat pe 19 Aprilie 2011 20:19
parera mea:
Fataaaaa! Wake up! Ai 30 de ani si locuiesti cu parintii. In plus, te comporti de parca ai avea 16 ani. Mai bine i-ati un apartament, lasa-l pe tipul casatorit sa-si vada de casnicia lui( gandeste-te ce vor crede copiii lui daca se casatoreste cu tine), i-ati o slujba si tu prin alte tari si incepe o viata noua. Doare, stiu ca doare, dar daca acest X continua sa-si bata joc de tine si de viata ta, da-l naibii. Gaseste-ti pe cineva pe care sa-l iubesti si sa te iubeasca si incepe-ti o casnicie. Vrei sa stai pana la 60 de ani singura umbland dupa X sau vrei sa traiesti asa cum a dat Dumnezeu ??

si inca ceva: nu inteleg cum ai putut, cum ai indraznit sa-ti petreci acele concedii cu tipul casatorit. Femeie, E CASATORIT!!!!!!!!
black_eyes
Postat pe 20 Aprilie 2011 15:09
oooff oooff multe ai pe cap!!!Viata e numai una si nu trebuie irosita nici o clipa! Plicitiseala ce face din om...6 ani de ? de ce?
roz5blue6lila7
Postat pe 20 Aprilie 2011 17:22
La 30 de ani ar trebui sa fii matura si responsabila de lucrurile pe care le faci, insa inimii nu ai cum sa ii comanzi asta. In situatia de fata, parerea mea este ca ai doua variante:
1. Incerci sa intelegi ca nici unul dintre cei 2 barbati nu iti este potrivit. X nu iti ofera nicio siguranta si daca pana acum s-a comportat asa cum spui tu mai sus, ce te face sa crezi ca s-ar schimba? In plus, trebuie sa-ti iasa din cap cu orice pret barbatul insurat cu 3 copii acasa. De ce? Nu o sa-si lase niciodata nevasta pentru cine stie ce femeie si nu cred ca esti dispusa sa iti sacrifici toata viata pentru 2-3 vacante imreuna cu el pe an. Am dreptate? Si gandeste-te ca sotul tau te-ar insela. Cum ar fi? Nu incerca sa strici o familie pentru ca raul ti se va intoarce. Are balta peste. Asadar, concluzia este sa termini cu "relatiile" astea. E greu, dar nu vor avea nicio finalitate, sau poate doar suferinta ta.
2. Daca nu poti sa te desparti de ei , incearca sa te impaci cu situatia si nu astepta mai mult de la niciunul dintre ei. Asta inseamna sa fii detasata si sa privesti calm situatia. Nu te astepta la un viitor impreuna. Asta e greu din cate ai spus.

Iti urez bafta si sarbatori fericite!
MonikStefn
Postat pe 20 Aprilie 2011 22:36
De la: andyana, la data 2011-03-22 11:35:19la cei aproape 30 de ani ai mei, de 6 ani, de cand l-am cunoscut pe X, viata mi-a devenit un calvar. aveam o relatie de aproape 8 ani cu un tip care m-a cerut de sotie dar pe care l-am refuzat din cauza ca doar ce l-am cunoscut pe X.
relatia cu X este una fara niciun fel de finalitate, inodora, incolora, insipida(asa as putea sa denumesc acum, clipele petrecute alaturi de el) dar cu toate astea il iubesc irational si nu ma pot desprinde de gandul asta, de sentimenul asta.
eu locuiesc cu parintii intr-un orasel micut, lucrez in acelasi loc dar, niciodata in cei 6 ani nu am locuit impreuna cu X fiindca el nu vrea sa-si asume o astfel de responsabilitate.
acum 2 ani, certata fiind cu X, am cunoscut un tip casatorit, cu doi copii, cu 3 ani mai in varsta decat mine, alaturi de care am petrecut 2 concedii minunate si multe alte clipe asemenea. insa distanta dintre noi este de ordinul sutelor de km. si din cauza asta ne vedem foarte rar. El e super indragostit de mine, m-a cerut chiar de sotie dar eu nu pot accepta fiindca simt ca X inca este in gandul si-n inima mea. Cu tipul casatorit ma simt super bine, arata bine, este un om minunat din multe puncte de vedere, ma intelege, ma ajuta cat poate sa trec peste perioadele dificile(ca nu cred ca sunt sanatoasa cu capul) si mi-ar placea sa-mi petrec viata alaturi de el, sa avem o familie a noastra dar... nu pot; traiesc cu sentimentul ca-i stric casnicia, ca el va veni la mine si ca peste ceva vreme, iubirea irationala va pune iar stapanire pe mine... am discutat si cu el toate aceste aspecte si este de acord sa ma ajute sa ma "vindec" dar eu nu cred ca pot...
vreau sa renunt la X si nu pot(el de fiecare data cand depasim 2-3 luni si suntem certati "apare" cu cate o linguseala doua si dupa ceva vreme il iert si renunt la oricine pentru el pentru ca dupa alte 3-4 luni sa raman iar singura! - nu spun ca ma paraseste pentru alta ci pur si simplu, sa zic, parca se plictiseste de mine. iar daca incerc sa am o discutie cu el se "retrage" si ramanem asa!!!). vreau sa-mi reiau viata, si nu pot...
cand sunt cu X, ma gandesc cat de bine imi este langa tipul casatorit, cate imi ofera acel om inlocul lui; cand sunt certata cu X si am o relatie cu tipul casatorit pe care l-am "alungat" sa zic asa, de cateva ori din cauza lui X, imi vine in minte X si mi se face dor si stiu ca el nu imi ofera nimic si totusi nu mi-l pot alunga din minte si suflet.
ce sa fac? va rog, ajutati-ma cu un sfat!
nadine20011
Postat pe 20 Aprilie 2011 23:59
Eu zic ca este simnplu: RAMAI CU CEL PE ARE IL IUBESTI SI TWRMINI BALCIUL, indiferent cine ste EL.
nadine20011
Postat pe 21 Aprilie 2011 00:00
ANYDANA, eu zic sa ramai cu cel pe care il iubesti cu adevarat, sau mai bine, iti gasesti ALTUL, tara asta este plina de barbati.

Stii ce palpitant este sa incepi o alta relatie cu un om absolut nou, care sa te surprinda de fiecare data????
Si ce daca nu dureaza nici noua relatie????
Macar ai incercat altceva, ti-ai incarcat bateriile cu ceva fresh, si care nu este nici o stafie din trecutul tau, decat sa stai cu astia 2 , amandoi 2 "poame" , ca sa zic, asa.
Iubirea este boala grea, dar orice boala are un leac in final.
Stii ca dragostea se vindeca prin dragoste, asa ca solutia sa te uiti la orizont, mai sunt si alti barbati disponibili, nu or fi astia 2 ultimii mohicani.
Iar daca dragostea nu se vindeca, atunci exista un tratament de "intretinere", iesi cu altcineva, fa dragoste cu cel nou, si sa vezi ca nu o sa ii mai vezi pe astia 2 "cei mai cei".
Este graoznic sa iubestia asa suferind, dar trebuie sa faci ceva si ptr tine.
Le-ai dat o sansa, nu a mers, asa ca orienteaza-te spre altcineva, macar cu fapta, ce este in sufletul trebuie sa stii numai tu, chiar daca sufleteste nu te vindeci, si suferi dupa x, y, ii iubetsi in continuare pe ":fostii" macar nu iti mai pierzi timpul aiurea in prezent si iti petreci catev aclipe frumoase cu cineva care te apreciaza.
nadine20011
Postat pe 21 Aprilie 2011 00:12
De la: alinabubi, la data 2011-04-21 00:12:48ANYDANA, eu zic sa ramai cu cel pe care il iubesti cu adevarat, sau mai bine, iti gasesti ALTUL, tara asta este plina de barbati.

Stii ce palpitant este sa incepi o alta relatie cu un om absolut nou, care sa te surprinda de fiecare data????
Si ce daca nu dureaza nici noua relatie????
Macar ai incercat altceva, ti-ai incarcat bateriile cu ceva fresh, si care nu este nici o stafie din trecutul tau, decat sa stai cu astia 2 , amandoi 2 "poame" , ca sa zic, asa.
Iubirea este boala grea, dar orice boala are un leac in final.
Stii ca dragostea se vindeca prin dragoste, asa ca solutia sa te uiti la orizont, mai sunt si alti barbati disponibili, nu or fi astia 2 ultimii mohicani.
Iar daca dragostea nu se vindeca, atunci exista un tratament de "intretinere", iesi cu altcineva, fa dragoste cu cel nou, si sa vezi ca nu o sa ii mai vezi pe astia 2 "cei mai cei".
Este graoznic sa iubestia asa suferind, dar trebuie sa faci ceva si ptr tine.
Le-ai dat o sansa, nu a mers, asa ca orienteaza-te spre altcineva, macar cu fapta, ce este in sufletul trebuie sa stii numai tu, chiar daca sufleteste nu te vindeci, si suferi dupa x, y, ii iubetsi in continuare pe ":fostii" macar nu iti mai pierzi timpul aiurea in prezent si iti petreci catev aclipe frumoase cu cineva care te apreciaza.

... mai bubi ... sloganurile astea sint valabile la persoane care stiu ce vor de la ele si de la cei din jur ... dar duduia e ingramadita rau de tot ... si dupa ce o sa isi manince tineretze cautind ''oameni noi'' o sa isi manince batrinetzea varsindu-si fierea pe altii care ii vor ''sorbi'' din experientza acra ... mai fetelor, vreti nu vreti, timpul trece si va treziti niste prune uscate supte de toata energia de tot felul de omuletzi care doar vor profita de lipsa voastra de principii ... nu stiti ce cautati ... nu stiti ce ce vreti de la viitor ... va multumiti sa cu fimituri si simple experientze sexuale ...

marco918
Postat pe 21 Aprilie 2011 00:20
Mai Macro, femeia iubeste si asta este iubirea, nu iti alegi cand iuebsti una grasa si cu picioare scurte, sau un aproasta gramada, asa se intampla.
Timpul le va rezolva pe toate.
Cat priveste experienta de viata, pai fatuca asta trebuie sa aibe experienta de viata ca sa stie ce alege.
Sta cu parintii intr-un oras de provincie, si si-a pierdut timpul cu 2 poame.
Ca sa stie ce alege, trebuie sa vada, sa experimenteze.

Si voi, barbatii faceti la fel, experimentati, si "alegeti" pana culegeti.

Stiu n-" barbati care si-au distrus viata cautandu-si una si frumoasa si desteapta, barbati care au stat cu nasul pe sus visand femei frumoase, bogate, inteligente, si s-au trezit cu o nevasta acra, grasa, neiingrijita si nesuferita.

Asa ca de asta fata asta trebuie sa aibe o idee despre viata asta.
Ce va alege, este treaba ei, dar intai sa nu se mai gandeasca la fantomele astea.
nadine20011
Postat pe 21 Aprilie 2011 00:30
Mai Macro, femeia iubeste si asta este iubirea, nu iti alegi cand iuebsti una grasa si cu picioare scurte, sau un aproasta gramada, asa se intampla.
Cat priveste experienta de viata, pai fatuca asta trebuie sa aibe experienta de viata ca sa stie ce alege.

Stiu n-" barbati care si-au distrus viata cautandu-si una si frumoasa si desteapta, barbati care au stat cu nasul pe sus visand femei frumoase, bogate, inteligente, si s-au trezit cu o nevasta acra, grasa, neiingrijita si nesuferita.

Ce va alege, este treaba ei, dar intai sa nu se mai gandeasca la fantomele astea.
nadine20011
Postat pe 21 Aprilie 2011 00:30
De la: alinabubi, la data 2011-04-21 00:30:42Mai Macro, femeia iubeste si asta este iubirea, nu iti alegi cand iuebsti una grasa si cu picioare scurte, sau un aproasta gramada, asa se intampla.

... bai bubi ... esti intr-o ureche daca asta ti se pare ''iubire'' ... asta e curvarasie simpla ... foarte simpla ... si multa lipsa de caracter ... nu poti ''iubi'' in halul asta atitia ani ... ori esti prost/a de puti ori ... ... fatuca aia traieste degeaba ... isi maninca tineretzea singura ... ''placerile'' si ''iubirea'' de acum nu o sa ii ofere nici o satisfactie niciodata ... ... si pina la urma ... ar putea sa ''iubeasca'' un magar ... ar ptimi acelasi ... respect ... ... nu ma mira ca femeile din romania sint prezentate doar ca simple obiecte sexuale ... peste tot ... si voua fi se pare ... trendy ...
marco918
Postat pe 21 Aprilie 2011 00:52
De la: alinabubi, la data 2011-04-21 00:30:42Mai Macro, femeia iubeste si asta este iubirea, nu iti alegi cand iuebsti una grasa si cu picioare scurte, sau un aproasta gramada, asa se intampla.

... inca ceva bubi ... multor romani (ca si tie) le-a intrat in cap ca trebuie sa caute ... si sa tot caute ... lumina de la capatul tunelului ... daca nu esti in stare sa te adaptezi cu cineva de prima data ... nu o sa o faci nici dupa a nu stiu cita oara ... ''experientza'' la care faci referire nu a ajutat niciodata pe nimeni ... dupa ce ai luat tzeapa (sau ai renuntat) nu te transformi in cineva mai bun ci doar in cineva mai precaut ... dar asta nu inseamna incredere si respect si nici garantia ca cel din fatza nu a ''invatat'' si el sa se ascunda si mai bine ... sa nu imi spui ca nu ai exemple de felul asta in jurul tau ... si toti se bat cu pumnul in piept cu ''experientza'' lor ... bazata pe suferintza altora ... asa vreti voi sa traiti mai bine ? ... mai frumos ? ... mintindu-va ca o sa gasiti pe altul ? ... cica ... nou ...
marco918
Postat pe 21 Aprilie 2011 01:00
Mai Macro, dar ce te certi cu mine??
Este povestea fatucii asteia, nu este povestea mea.

Si mai lasa-ma cu ipocrizia asta, si femeile si barbatii trebuie sa faca alegerea potrivita in viata, chiar daca asta inseamna "cautare" uneori.
Si voi faceti la fel, va cautati pertenera, pana alegeti.
Caci unii aleg, altii se pricopsesc cu ceva, si dupa aiai se vaita.
Ca doar nu o sa asteptati sa dea accelaratul peste voi sa "pice para malaiata in gura lui natafleata" ......................

Femeia asta ANYDANA a facut o alegere proasta, dar acum tu arunci cu pietre, de parca sunteti fara de pacate ....
Mai bine fiecare sa se uite in oglinda si in ograda proprie, decat sa clevetasca pe la colturi.
Iara ANYDANA sau cum o cheama trebuie sa isi ia viata in propriile in maini si sa ii paraseasca pe astia 2, ca amandoi sunt o alegere proasta, sa isi gaseasca pe altcineva, ca nu or fi astia ultimii 2 mohicani.
nadine20011
Postat pe 21 Aprilie 2011 02:06
http://www.youtube.com/watch?v=ygNuRpwZqRU&feature=player_embedded

eu sunt ultimul mohican si sunt numai unu, nu doi
pickard
Postat pe 21 Aprilie 2011 06:51
Mersi pickard m-ai salvat din discutia asta penibila.
Just in time.
Si cu ultimul mohican, este misto.....filumletul pe youtube.
nadine20011
Postat pe 21 Aprilie 2011 10:24
ok pai hai sa incepem cu inceputul.intradevar povestea ta este una foarte complicata.din pacate am simtit si eu fata de o persoana ceea ce simti tu pentru x,doar ca eu am realizat ca imi face rau si ca poate ma foloseste sau mai probabil isi bate joc de mine.ceea ce nu inteleg eu este faptul ca tu realizezi cum este defapt x si totusi il ierti mereu.treuie sa te opresti sa faci asta!in felul acesta o sa treaca mult timp si nu o sa realizezi nimic doar o sa te gandesti ce ar fi fost daca......lasa-l sa se duca unde vrea el daca se plictiseste de tine este clar ca nu te mai iubeste si vine la tine cu linguseli pentru ca ii este frica de singuratate nu pentru ca te iubeste.cat despre tipul casatorit.....hm....daca intradevar ai vorbit serios cu el si a fost convingator in legatura cu faptul ca intre el si sotia lui nu mai merg lucrurile....atunci nu trebuie sa te simti vinovata pentru ruperea relatiei lor.pana la urma in dragoste si in razboi totul este posibil glumeam nu e asa dar daca il iubesti pe tipul casatorit si daca si el te iueste lasa-l in plata domnului pe x traieste-ti viata.asculta-ti inima!bafta
bea0204
Postat pe 21 Aprilie 2011 10:35
Sunt de acord cu tine Bea, iubirea primeza intotdeauna, ne pierdem prea mult in amanunte care ne detrioreaza viata.Si chiar nu mai conteaza ca unul dintre ei are obligatii, atata timp ca te se iubesc nu mai conteaza asta, viata este atat de scurta incat merita sa te bucuri de fiecare moment.
Fiecare moment inseamna altceva, asa ca nu trebuie sa pierdem nimic, ptr ca acea secunda nu se mai intoarce niciodata.
Eu zic ca nu trebuie sa regrete ca a facut ceva, daca e sa regrete ceva, trebuie sa regrete ce nu a facut.......
Desi fata asta ANYDANA este foarte trista, are o poveste trista, ptr ca ea mereu sta in asteptare sa vada ce intentii au barbatii din viata ei. :
Eu i-as propune altceva: daca nu poate ramane cu cel casatorit, ptr ca inteleg cu el se simte ma bine, atunci sa incerce ceva nou, sa se vada cu altcineva, sa faca dragoste cu un barbat nou din viata ei, nu cu astia 2.
Este clar ca niciunul dintre cei 2 nu o iubeste cu adevarat, amandoi ii ofera putin si din timpul lor, si din viata lor.
Eu zic ca ANYDANA sa isi construiasca propria viata, iar daca Dumnezeu va vrea, va ramane cu barbatul care trebuie, dar nu sa astepte vreo minune dumnezeiasca fara ca ea sa intreprinsa ceva.
Iar astia 2 "poame" din prezentul ei sa se gandeasca repede la ceva, ca o sa o piarda, mai devreme sau mai tarziu se va trezi si fata asta.
nadine20011
Postat pe 22 Aprilie 2011 13:00
cata dreptate ai
kudika382502
Postat pe 23 Aprilie 2011 16:54
eu iti raspund la problema ta si iti dau si un sfat care sper ca te va ajuta ...
in locul tau as iesi din cele 2 situatii:
1.acel barbat insurat .crede-ma ca niciodata nu vei avea siguranta ca si-ar lasa familia ptr tine mai ales cand sunt si copii la mijloc,e posibil ca tu sa fii doar ceva pasager ptr el si in cele din urma tu sa ramai cu inima franta
2.acest barbat "X" despre care povestesti imi pare un om indiferent,care nu stie ce vrea de la viata sau caruia ii place sa fie liber si independent;pe un astfel de om foarte greu il poti schimba iar eu cred ca tu meriti ceva mai bun de atat
Am fost si eu intr-o relatie in care am stat mai mult decat trebuia ptr ca am crezut ca il iubesc prea mult pe respectivul incat sa-l parasesc dar intr-un final am facut-o ptr ca te saturi sa suferi ptr cine nu merita.eu m-am saturat mult mai repede decat tine gandind ca sunt baieti pe lumea asta extraordinari.Nu este usor,nu te trezesti a 2 a zi si gata te simti bine.Totul tine de a fi puternica si a-ti dori ceva mai bun de la viata stiind ca acel ceva exista.Incearca sa traiesti ptr tine si incearca sa-ti dai seama de cum este un om inainte de a te indragosti de el.
Asa ca sfatul meu e sa lasi totul in urma si sa o iei de la capat cu totul,eventual incepand cu putina libertate,din cate vad ai devenit dependenta de cineva,ia o pauza!
Sper ca ti-am fost de folos,daca vrei sa mai vb astept !
Pupici,
Mada !
madlyy
Postat pe 25 Aprilie 2011 10:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce sa fac? 31 De la: yumalai 7 Mai 2009 08:24
niste sfaturi ... ceva .... 9 De la: danaeu 7 Aprilie 2010 10:41
E oare dragostea atat de superficiala? sau poate ne pasa prea mult de cei ce ne inconjoara!! 15 De la: Diannnnnnna 8 Septembrie 2009 00:56
vrea sa se omoare. ce fac? 78 De la: daniella_s 28 Septembrie 2009 18:02
va rog, am nevoie de ajutoru`l vostru 25 De la: anissya 21 Ianuarie 2010 18:07