Mai multe
| Nu as avea niciodata o aventura cu un barbat casatorit. Nu stiu ce sfat sa iti dau, decat acela de a renunta la amandoi si a-ti gasi un al treilea, care chiar sa ti se potriveasca si pe care sa il iubesti. Tu, de fapt, nu iubesti pe niciunul, iubesti ideea de iubire. Si asta chiar dauneaza grav sanatatii. | ||
|
Eva32 Postat pe 28 Aprilie 2011 00:07 |
||
|---|---|---|
parerea mea este sa iti iei o mica vacanta in care sa iti pui ordine in ganduri.nu cred k x te merita......Si cel casatorit poate nici el nu are o casnicie frumoasa si din cauza asta vrea sa renunte si sa o ia de la capat cu tine.Fii putin mai increzatoare in tine si fa alegerea corecta.
|
||
|
kudika161011 Postat pe 28 Aprilie 2011 12:13 |
||
| Un barbat isi poate lua oricand una cu 10-15 ani mai tanara, insa tu esti deja batrana, iti bate ceasu la usa, acum tre sa iei decizii majore care iti vor influenta intreg viitorul si ca femeie ar trebui sa alegi un barbat care te face fericita, evident X nu este acela, si daca nu te poate face fericita nu te merita asa ca lasa-l in pace, caci daca ramai cu el o sa te distrugi in timp, stiu va fi greu la inceput dar cu timpul o sa-l uiti si cat despre celalalt insurat e totul perfect pt ca va vedeti asa putin si un om care isi paraseste nevasta cu TREI copii nu prea e de nicio treaba, sa fi zis ca e unu acolo si s-a intamplat din greseala dapai trei e deja prea mult. | ||
|
|
||
|
kudika058136 Postat pe 29 Aprilie 2011 05:35 |
||
|
tu trebuie sa te maturizezi si sa-ti dai seama ca ai o varsta, uite eu am 27 de ani si am fost timp de aproape 9 ani intr-o relatie care nu ma multumea, am locuit si impreuna si nu a mers, desi il iubeam enorm si inca il mai iubesc dar pur si simplu nu suntem compatibili iar acum mi-am dat in sfarsit seama ca trebuie sa o termin definitiv, caci astfel pierd sansa de a intalni pe cineva cu care as putea avea o familie. Multa bafta si curaj si sa stii ca nu esti singura |
||
|
kudika058136 Postat pe 29 Aprilie 2011 05:41 |
||
De la: kudika058136, la data 2011-04-29 05:41:56tu trebuie sa te maturizezi si sa-ti dai seama ca ai o varsta, uite eu am 27 de ani si am fost timp de aproape 9 ani intr-o relatie care nu ma multumea, am locuit si impreuna si nu a mers, desi il iubeam enorm si inca il mai iubesc dar pur si simplu nu suntem compatibili iar acum mi-am dat in sfarsit seama ca trebuie sa o termin definitiv, caci astfel pierd sansa de a intalni pe cineva cu care as putea avea o familie. Multa bafta si curaj si sa stii ca nu esti singura astfel = altfel |
||
|
kudika058136 Postat pe 29 Aprilie 2011 05:44 |
||
gillette... @#%$@#@$%@# acum nu mai pot nici sa dau click pe profilul meu, genial!
|
||
|
rockk Postat pe 29 Aprilie 2011 07:53 |
||
De la: Eva32, la data 2011-04-28 00:07:15Nu as avea niciodata o aventura cu un barbat casatorit. aventura = relatie de scurta durata barbat casatorit = nu stiu daca ma crezi, da seamana izbitor cu unul necasatorit, aproape aceeasi specie, nu s marcati probabil ai avut nenumarate fara sa stii. |
||
|
rockk Postat pe 29 Aprilie 2011 07:55 |
||
|
buna tuturor. am citit tot ceea ce a scris fiecare si va multumesc pentru interesul manifestat fata de problema mea. Ultima perioada a fost putin agitata pentru mine si vreau sa va povestesc fiindca lucrurile au luat o intorsatura destul de ciudata. Asadar, la mai putin de o saptamana dupa ce am scris aici, singura fiind, m-am decis sa-l chem pe tipul casatorit la mine. El mi-a tot spus de-a lungul timpului ca la mine nu mai vine ca amant fiindca ma respecta ca femeie ci, doar ca, ma rog, viitor sot. am crezut ca glumeste, ca nu-si va lasa totusi familia(in care din cate mi-a spus lucrurile cam scartaiau) asa ca mai in gluma, mai in serios, l-am chemat la mine, sa locuim impreuna. de fapt, nici eu nu stiu cum am fi putut sa facem asta fiindca datorita statutului lui social nu m-as fi putut afisa in public caci ar fi inceput intrebarile si orasul este mic... in fine, urama sa-si aranjeze treburile si sa vina la mine cam in 3, maxim 4 saptamani. intre timp, libera de X si tot vorbind de una, de alta, cu tipul casatorit, mi-a spus ca nu-i place sa ma stie singura, ca stie cum este sa fii singur si ca daca am cu cine sa ies chiar si cu barbati nu se va supara atata vreme cat totul se va rezuma la o iesire si atat, fara implicatii sentimentale ori sexuale. i-am promis ca il voi astepta asa cum a zis el si ca totul va fi ok. La doua saptamani de iesit cu un tip nou, probabil din cauza varstei si a hormonilor, cred, dar nu numai si nu neaparat ca-mi place tipul, nu m-am putut rezuma doar la plimbare si mi-am incalcat promisiunea facand sex. Va dati seama ca nu i-am putut spune tipului casatorit chestia asta si l-am mintit de cateva ori, cumva ca sa-l protejez fiindca stiu ca ar fi suferit mult daca i-as fi spus adevarul. dar cum minciuna are "picioare scurte", dintr-o intamplare, tipul casatorit si-a dat seama ca am facut sex cu tipul cu care a fost de acord sa ies. a urmat un taraboi de nu va spun... ca de ce l-am mintit, ca de ce nu l-am asteptat asa cum i-am promis? in fine... am incercat sa-i explic ca de fapt am facut alegerea asta fiindca am considerat ca asa e mai bine pentru toata lumea, ca vreau sa raman cu noul tip ca... nu mai vreau sa vina la mine, ca nu vreau sa-si piarda familia din cauza mea... de fapt asa am gandit la momentul respectiv si cred ca am gandit bine. dar, dupa ce a aflat, timp de 5 zile, am avut o perioada de certuri si discutii cu tipul casatorit si mi-a spus ca cea mai buna alegere pentru mine ar fi ca in maxim o saptamana sa-mi fac bagajele ca vine sa ma ia,sa ma scoata din oraselul asta, fiindca el considera ca asta ar fi singura rezolvare pentru mine; si cred ca are dreptate, nu pot ridica niciun barbat la "standardul" lui, la felul lui de a se purta, de a avea grija de mine, de a-mi fi alaturi chiar si de la distanta. dar eu nu pot sa plec de aici fiindca simt ca il las pe X singur, fiindca am parintii aici si ma simt "legata" de locul acesta. in fine... perioada de certuri s-a terminat cu un telefon in care mi-a spus ca a venit in orasul meu si ca vrea sa ne vedem... ok, am spus, dar ne putem vedea ca amici, ma rog, adica nu-i pot sari de gat fiindca eu sunt implicata in alta relatie... si atunci a spus ca se va mai gandi cum sa facem sa ne vedem. si a plecat fara sa ne vedem... mi-a spus, insa, la plecare ca a divortat si ca a venit sa-mi arate hotararea judecatoreasca de divort dar ca a simtit din vocea mea ca a venit degeaba fiindca eu am pe altcineva si apoi, mi-a spus ca nu vrea din partea mea sa simt mila pentru el(eu cred ca asa m-as fi comportat si l-as fi tinut langa mine doar din mila si din sentimentul de vinovatie), implicata fiind in cealalta relatie. si a luat hotararea sa plece, sa nu ne intalnim. acum este in germania, si-a gasit de lucru acolo, ceva provizoriu deocamdata dar de cand a plecat, mi s-a facut dor de el si cumva, simt ca langa el mi-ar fi bine. Comunicam in fiecare zi si nu stiu cum reuseste dar este permanent langa mine(de fapt asa a fost intotdeauna) si pe zi ce trece, ma simt ca iar ma apropii de el si imi dau seama ca el este cel de care am nevoie, ca el ma poate face fericita. tipul cu care sunt acum, nu este nici pe departe ca el. sau vreau eu sa cred asta oare? asadar... am o relatie cu un tip care nu-mi place dar cu care imi petrec timpul din cand in cand, am un tip X la care ma gandesc inca si am un tip care a divortat(nu a vrut sa-mi spuna daca pentru mine sau nu) de care ma simt apropiata si care simt ca imi lipseste. cu toate astea, insa, mi-e teama sa-l chem iar la mine fiindca nu ar fi drept ca peste ceva vreme, gandurile la X sa ma "intoarca" iar din drum. stiu ca s-a complicat si mai mult viata mea si iar va intreb: ce e de facut? |
||
|
andyana Postat pe 29 Aprilie 2011 17:01 |
||
| vroiam sa va spun ca nu mai inteleg nimic... tipul casatorit nu a mai dat niciun semn de doua saptamani... si mi-a spus sa-l uit... cum sa-l uit oare cand mi-a fost atat de bine langa el? si acum nu stiu ce sa fac... sunt cu tipul asta dar nu-mi place deloc si ma gandesc iar la X si la cel casatorit(intre timp divortat) si nu mai stiu ce-i cu mine... | ||
|
andyana Postat pe 15 Mai 2011 17:17 |
||
| in primul rand nu cred k ai 30 d ani cum ai spus tu pt k dak ii aveai nu erai asa....tuta k s-a nu zic altfel. in al doilea rand se vede k iti place foarte mult knd cnva e f indiferent cu tn. cum ai zis si tu a inceput s-a ti se faca dor d ala divortatu tocmai dupa ce te a lasat .in al treilea rand s vede k nu prea le gandesti inainte si k iti cam place s strici vietile oamenilor! cum dracu ai putut sa i zici k il lasi pt k nu vrei s aiba probleme in familie si etc knd tu erai cu altu si te cam plictisisei d el ????? ai spus d kteva ori k esti nebuna :)) nu, nu esti nebuna deloc esti doar satula d prea mult bine . Ma rog .... cred k site ul asta e doar un mare rahat cu povesti inventate | ||
|
kudika056644 Postat pe 23 Mai 2011 02:41 |
||
| am uitat s spun k esti si usor retardata | ||
|
kudika056644 Postat pe 23 Mai 2011 02:42 |
||
| si acum probabil o s spui k ai luat legatura cu cel divortat l ai convins s v a impacati dar din intamplare te ai intalnit cu X ai iesit cu el o seara dupa kre ati avut parte d sex si acum nu poti sa ti mai iei gandul de la el nu ? si aolo cat d grea e viata ta .... | ||
|
kudika056644 Postat pe 23 Mai 2011 02:47 |
||
| in primul rand nu cred k ai 30 d ani cum ai spus tu pt k dak ii aveai nu erai asa....tuta k s-a nu zic altfel. in al doilea rand se vede k iti place foarte mult knd cnva e f indiferent cu tn. cum ai zis si tu a inceput s-a ti se faca dor d ala divortatu tocmai dupa ce te a lasat .in al treilea rand s vede k nu prea le gandesti inainte si k iti cam place s strici vietile oamenilor! cum dracu ai putut sa i zici k il lasi pt k nu vrei s aiba probleme in familie si etc knd tu erai cu altu si te cam plictisisei d el ????? ai spus d kteva ori k esti nebuna :)) nu, nu esti nebuna deloc esti doar satula d prea mult bine . Ma rog .... cred k site ul asta e doar un mare rahat cu povesti inventate | ||
|
kudika056644 Postat pe 23 Mai 2011 02:47 |
||
daca merge si la biserica, asta inseamna ca peste putin timp pe langa XULESCU si CASATORITUL si ceilalti.... mai apare si un preot de care e indragostita lulea......
|
||
|
grace009421 Postat pe 24 Mai 2011 15:35 |
||
| am 31 de ani sant casatorita de 12 si daca una ca tine s-ar baga in familia mea as fi in stare sa ii tai capul.Te gandesti cu egoism(ca sa nu zic nesimtire)doar la ce vrei tu dar femeia cu care e insurat ala copii????????? asta nu te intrebi?Incerci sa construiesti fericirea ta pe nefericirea altora.Sfatul meu cauta un barbat care sa nu apartina alteia...............si ...nu te mai gandi doar la tine | ||
|
Lucyetta Postat pe 24 Mai 2011 16:56 |
||
nici eu nu puteam sa io zic mai bine dupa mine e doar o parapanta in calduri care nu isi controleaza hormonii si din pacate lumea e plina de ele.Prosti sant barbatii care isi lasa familia pentru astfel de femei
|
||
|
Lucyetta Postat pe 24 Mai 2011 17:02 |
||
De la: andyana, la data 2011-05-15 17:17:18vroiam sa va spun ca nu mai inteleg nimic... tipul casatorit nu a mai dat niciun semn de doua saptamani... si mi-a spus sa-l uit... cum sa-l uit oare cand mi-a fost atat de bine langa el? si acum nu stiu ce sa fac... sunt cu tipul asta dar nu-mi place deloc si ma gandesc iar la X si la cel casatorit(intre timp divortat) si nu mai stiu ce-i cu mine...maturizeazate fato eu la varsta ta am o familie o casnicie de 12 ani barbatul meu nu al altora. |
||
|
Lucyetta Postat pe 24 Mai 2011 17:06 |
||
De la: kudika186290, la data 2011-05-24 17:02:20 ....Prosti sant barbatii care isi lasa familia pentru astfel de femei de ce sunt prosti? barbatii nu au dreptul la fericire?
|
||
|
battleofwits Postat pe 24 Mai 2011 17:08 |
||
|
schimba orasul si locul de munca....eventual si tara daca nu tine. apoi...vei vedea ca se duce si X usor usor din inima ta. plus...timpul le vindeca pe toate...aproape
|
||
|
SoulSkinner Postat pe 16 Iunie 2011 01:39 |
||
De la: andyana, la data 2011-03-22 11:35:19la cei aproape 30 de ani ai mei, de 6 ani, de cand l-am cunoscut pe X, viata mi-a devenit un calvar. aveam o relatie de aproape 8 ani cu un tip care m-a cerut de sotie dar pe care l-am refuzat din cauza ca doar ce l-am cunoscut pe X.SCUZAMA ca sunt directa da acest x se "sterge" cu tine numai cand are el nevoie iar celalalt ca e insurat poate te va lua de sotie daca am inteles eu bine ,dar ti-ai luat in calcul ,va intailni alta la un moment dat care sa-i placa si te va parasi cum o va face cu sotia lui pt tine? cautati un baiat care sa te respecte si sa-ti impartaseasca aceleasi sentimente numai bine |
||
|
kudika143709 Postat pe 24 Iunie 2011 10:24 |
||
|
@kudika143709 Tu si numai tu, ai scapat din vedere ca din 22 martie 2011 e.n., si pana azi, data stelara 24 iulie, Andyana s-a maritat de doua ori, si a divortat. De trei! ;) Forta fie cu tine. |
||
|
Darkmagic Postat pe 24 Iunie 2011 10:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cat de mult apreciaza barbatii?!? | 29 | De la: kudika323301 7 Octombrie 2010 03:38 |
| Iubesc un Rac capricios | 19 | De la: Max2 17 Noiembrie 2011 23:14 |
| am gasit perechea potrivita...dar nu am ales-o pe ea... | 60 | De la: celynny 5 Iulie 2009 10:22 |
|
|
||
| Iubiri imaginare... (??) | 168 | De la: kudika333981 5 Aprilie 2011 19:42 |
| Puritate sau experienta?! | 6 | De la: luyyzz 22 Iulie 2009 22:17 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.