Setari Cookie-uri

voi, cei ce iubiti! help me!

de ce vrei sa distrugi o casnicie ?
lasa i sa isi rezolve problemele mai ales ca au si copii
ina_irinus906
Postat pe 16 Aprilie 2011 20:15
Stiu ce inseamna sa nu te regasesti pe tine insati si sa nu stii ce vrei intr-adevar.Te-as sfatui sa te gandesti la faptul ca ai 30 de ani si ca totusi poate in viata ta ar trbui sa apara o persoana care sa-si asume la randul sau responsabilitati si sa simti ca te face cea mai fericita.Nu cred ca merita sa stai cu cineva care simti ca pur si simplu nu iti mai ofera momentele de altadata sau pur si simplu nu e asa cum vrei tu, ci ar trebui sa incerci cu cel de care intr-adevar te simti atrasa si alaturi de care te poti gandi la un viitor frumos pentru tine.Atata timp cat iti spune ca te place,te-a cerut in casatorie si te simti bine alaturi de el,eu cred ca acesta ar trebui sa fie noua ta prioritate in dragoste.Avand in vedere ca ai avut o relatie destul de lunga cu X, te-ai gandit ca poate sentimentele tale fata de el (dragostea) ar fi putut deveni o simpla obisnuinta sau atasare? De sensimentul acesta poti trece destul de usor atata timp cat chiar iti doresti asta si lasi persoana noua sa te ajute si sa-ti fie alaturi pt un nou inceput.Sincer, nu cred ca merita certurile pe care zici ca le ai cu X.Sper sa-ti fi fost de ajutor sfaturile mele cat de cat.
kudika359405
Postat pe 16 Aprilie 2011 20:22
Sfatul meu e sa nu ramai cu cel casatorit pt ca el niciodata nu o sa renunte la familia lui,cel mai mult o sa aiba de suferit copii lui .cit despre domnul x eu zic sa termini cu el ca e mai bine acum decit mai tirziu.capul sus viata merge mai inainte pt ca cel ce e sortit tie o sa apara si nimeni nu ti-l va lua.mult noroc si fericire.
Georgiana28
Postat pe 16 Aprilie 2011 20:23
SUNTEM FIINTE RATIONALE IN PRIMUL RAND . DOAR SENTIMENTELE SI INSTINCTUL NU SUNT SUFICIENTE PENTRU A NE CALAUZI IN VIATA . NU TE LASA CALAUZITA DE NISTE SENTIMENTE CARE AJUNG SA TE DOMINE INCAT TE ANULEAZA CA SI FIINTA CU RATIUNE ASA CUM TE -A CREAT DUMNEZEU . AI MULTE, MULTE MOTIVE DE BUCURIE SI TU TE CHINUI PENTRU O OBSESIE . TREZESTE-TE, LASA-TI RATIUNEA SA DISCEARNA SI CONSTIINTA SA-TI VORBEASCA -- CONSTIINTA - GLASUL LUI DUMNEZEU CARE TE AVERTIZEAZA :AVAND RELATIE CU UN BARBAT INSURAT COMITI UN PACAT .
olarularisa2008
Postat pe 16 Aprilie 2011 20:26
Draga mea, te rog sa ma ierti, dar te contrazic:
Nu suntem fiinte rationale.Asa se spune la televizor.N-ati vazut ca inainte de alegeri exista sloganuri de tipul:
Lasati-ne pe noi sa gandim pentru Dvs.Acu nu ca vreau sa spun ca oamenii sunt prosti.Dar aceea care cer derogare, nu o fac degeaba.Stiu ei ce stiu.Cred ca au citit Kudika.
kudika023770
Postat pe 16 Aprilie 2011 20:33
Mai....sincer e grav daca nici la varsta asta nu stii ce vrei de la viata. Lasa-l pe X-ulescu asta, lasa-l si pe tipul insurat (nu ai cum sa te casatarosti cu el fara sa ai toata viata mustrari de constiinta ca l-ai despartit de sotie si copii) si incearca s-o iei de la capat. Stiu ca e usor de zis si greu de facut...dar daca nu incerci... X asta nu iti aduce nimic bun. Pentru ce sa-ti pierzi tineretea? Nu-ti doresti si tu o familie? Nu vrei sa faci un copil? Daca stii ca X, dupa atata timp, nici nu ti-a "permis" sa stai cu el, nu-si asuma responsabilitati de genul...pai atunci? Ce mai astepti? Gandeste-te la ce e mai bine pentru tine...la viitor... Mult succes!!
adeadellynne_yahoo_com
Postat pe 16 Aprilie 2011 20:35
incearca sa mergi la biserica la sf.maslu si spovedestete la duhovnicul tau inpartasesestetesi vei vedea ca ai sa vezi altfel lucrurile
kudika380937
Postat pe 16 Aprilie 2011 20:41
Draga mea, la cei 30 de ani pe care spui ca ii ai, ar trebui sa dovedesti mai multa maturitate. Eu cred ca nu sti ce vrei. Iti dai seama ca acel ,,X" nu iti ofera nimic, iti dai seama ca ai o relatie ( total nepotrivita, dupa parerea mea) cu un tip care are deja o familie si totusi persisti. Trezestete!!!!!!!!!!1 Timpul zboara. Si nu uita, fericirea nu se cladeste pe nefericirea altora (ma gandesc la sotia si la copii celui casatorit).
Si apoi mai e ceva: eroare, humanum est, PERSEVERARE, DIABOLICUM
maria_doina
Postat pe 16 Aprilie 2011 20:41
Te gandesti cand la unul knd la altul pt k mareu faci comparatii intre cei doi si relatii pe cere le ai cu acestia.In primul rand ar trebui sa stai o perioada sg si sa pui in balanta avantajele si dezavantajele pe care le ai de pe urma acestor relatii ssi apoi sa te hotarasti cu care sa ramai.Dupa parerea mea cel insurat e ideal si nu ar trebui sa iti faci griji pt casnicia lui pt k dak te-a gasit pe tn inseamna k acea casnicie nu mai functioneaza si chear dak nu va fi cu tn tot va gasi pe alt cineva si asa casnicia tot se va sfarsi mai devreme sau mai tarziu. Multa bafta si rationament
kudika370844
Postat pe 16 Aprilie 2011 20:43
decat o relatie de asta de care ai tu cu x mai bine deloc,sincer,
!
kudika164790
Postat pe 16 Aprilie 2011 20:45
Am si eu o prietena de 30 de ani .De fapt acum are 36 . lavarsta ta era la fel .Acum ceva timp a cunoscut un tip singur si s-au casatorit si e foarte fericita Are deja un copil si nu seastepta la asta .Sfatul meu e sa renunti la amandoi si sa astepti sa vezi ce i-ti rezerva viata
milig2010
Postat pe 16 Aprilie 2011 20:48
Buna, draga mea,
relatia pe care o ai cu X nu este o relatie de iubire, ci de dependenta. Ai nevoie de putina dezvoltare personala ca sa constientizezi acest lucru si sa ia curajul sa renunti la aceasta dependenta. Comportamentul lui nu este unul responsabil, asa cum ai observat si tu, de altfel, si nici nu va deveni vreodata daca el nu isi doreste si nu va face eforturi serioase pentru asta. Asa ca... ai de ales: ori ramai in continuare dependenta de o persoana care nu are de gand sa evolueze, ori ai curajul sa iti iei viata in propriile maini si sa evoluezi tu mai departe.
mady3
Postat pe 16 Aprilie 2011 20:50
tu pentru x esti ca o jucarie pe care o lasa intr un colt cand se satura de ea si se mai joaca cu ea cand i si aduce aminte.sigur nu te iubeste,are pe altcineva iar tu nu esti decat ..divertisment. renunta la el repede. bafta
kudika346419
Postat pe 16 Aprilie 2011 20:55
e name='ironia' date='2011-03-22 12:13:06']
De la: battleofwits, la data 2011-03-22 12:11:38
De la: ironia, la data 2011-03-22 12:08:55
De la: battleofwits, la data 2011-03-22 11:54:46
De la: ironia, la data 2011-03-22 11:51:38
De la: battleofwits, la data 2011-03-22 11:45:47
De la: andyana, la data 2011-03-22 11:35:19...ce sa fac? va rog, ajutati-ma cu un sfat!


Daca acea dragoste sau sentimente vin de sus, si ai aprobarea lui Dumnezeu de fi cu persoana respectiva, e imposibil ca dragostea sa se stinga. Pentru ca daca Dumnezeu a aprins flacara dragostei, pai fii sigur ca tot El te va ajuta ca sa o mentii sa nu se stinga.

efectul contesina!


te oftici?

lasa ca pe tine efectul pavlovian te prinde mult mai bine

am mari indoieli ca ai sti cine a fost pavlov!dar iar ai impresia ca da bine la CV!


probabil ca nu stiu cine e pavlov,
insa imi place cum salivezi dupa fiecare postare de-a mea " "





ce parere buna ai mai catelul lui pavlov!este greu sa gandesti!al nabii de greu! [/quote]
lauritza74
Postat pe 16 Aprilie 2011 21:08
De la: Georgiana28, la data 2011-04-16 20:23:58Sfatul meu e sa nu ramai cu cel casatorit pt ca el niciodata nu o sa renunte la familia lui,cel mai mult o sa aiba de suferit copii lui .cit despre domnul x eu zic sa termini cu el ca e mai bine acum decit mai tirziu.capul sus viata merge mai inainte pt ca cel ce e sortit tie o sa apara si nimeni nu ti-l va lua.mult noroc si fericire.
cand sunt atatia barbati liberi,de ce distrugi o casnicie?gandeste-te macar la acei copii,ei au nevoie de tatal lor!!se spune ca noi femeile iubim si gandim mai mult,ca suntem mai sensibile.draguta,unde ti-e ratiunea?daca ai avuto vreodata?spui ca ai 30 ani!!inseamna ca ai trecut prin viata ca voda prin loboda!!
lauritza74
Postat pe 16 Aprilie 2011 21:12
Total deacord cu rashele...Daca tu nu zici ,,STOP!" atunci nu o sa faci ce iti spun alti ,fiind ,,indragostita" si total manipulata ,in clipa in care te decizi sa faci ceva vei renunta la idee mai repede decat zici ,,peste"!....Oricum finalul va fi acelasi, vei ramane singura...deoarece cel cu care esti in prezent iti va da papuci iar apoi cand te duci la barbatul insurat sa nu te astepti de la mare lucru!un barbat insurat intotdeauna va promite multe si va face putine,mai repede se va intoarece la sotia lui decat sa se insoare cu tine si daca chiar o va face sa nu te astepti sa iti fie loial, ce face acum ,va mai face si in viitor!...
LoveS
Postat pe 16 Aprilie 2011 21:29
Aduna-te si asculta-ti inima!
avallon
Postat pe 16 Aprilie 2011 21:30
eu cred ca ai nevoie de o pauza mai lunga de la amandoi. sa nu te bage in seama nici unul cateva luni,sa dispara pur si simplu. doar asa o sa poti sa iti dai seama de care ai nevoie daca inca nu e evident ca orice femeie are nevoie de stabilitate emotionala. succes:)
PrettyWild
Postat pe 16 Aprilie 2011 21:32
Buna .Fata mea te afli in mare impas,crede-ma.Trezeste-te
pana nu e prea tarziu.Eu cred ca te afli intre doua lichele.Nu te mai autosugestiona ,cat de tare ii iubesti, ca nici unul nu reprezinta o partida rezonabila pt tine.Scutura-te de puricii astia respira putin si uita-te in jurul tau pt k inca mai esxista oameni buni pe care poate ca nu i-ai observat.Ai timp destul,nu esti batrana.Mai vezi si interesele tale,nu le mai canta in struna ca te joaca asa cum vor ei.Succes!
Ellada6
Postat pe 16 Aprilie 2011 21:40
Aoleu fatoooo. Simplu flit X, flit y, si mergi pe drumul tau.
Da-ti seama ce faci, esti cam instabila psihic, si nu-mi trebuie diploma de psihiatru sa-mi dau seama. Masochismul sentimental nu mai e la moda, este clar ca nici unul nu te iubeste, esti catelusul amandurora.
Eu zic ca marafetul ala langa care esti de 6 ani sigur se mai duce si pe la altele, mai da-l in doamne iarta-ma ca nu-i Adonis.
Hai, revin-o la realitate pentru ca nu-ti face bine!
Alinutza
Postat pe 16 Aprilie 2011 21:42
sigur nici unul dintre cei doi barbati nu este cel -hai sa-i spunem- potrivit. Realizezi ca relatia cu X nu este relatiea pe care ti-o doresti. totusi nu cred ca celalalt este barbatul visurilor tale. daca ar fi fost sigur X era pierdut in 'negura vremurilor" . sigur exista un barbat care te poate face fericita,dar tu esti prinsa intre doua relatii fara perspectiva ( nici una din ele nu ti-a adus implinire), care i ti ocupa timpul fara rost. lasa-ti timp si spatiu sa intalnesti omul potrivit
kudika321301
Postat pe 16 Aprilie 2011 21:47
MISTO SA TE COMPLACI IN SITUATIA ASTA! cearta este cel mai frumos lucru,eu zic sa renunti la X asta si sa il iei pe Y ca este mai bun....cum se face ca vrei sa scapi de Dracu si dai peste Tasu?pana la urma ai si tu o varsta si ai si tu vise,idealuri,iti doresti copii,un sot,o familie...... nu inteleg de ce te tot impaci cu X,pt ca tipul nu merita sub nici o forma atat sacrificiu si deja te santajeaza sentimental,stie ca il vei ierta indiferent de ceea ce vei face sau in orice decizie si dupa o perioada cand nu-l mai vrea nimeni vine la tine...chiar nu te-ai saturat de situatia asta??? nu este singurul barbat madam,si tu meriti ceva mai bun nu?pune mana si rezolva situatia si nu mai astepta sa faci Bafta in decizia finala si casa de piatra langa urmatorul mai bun care te vrea nu care te lasa cate 3-4 luni....
marychristmas
Postat pe 16 Aprilie 2011 21:48
...nu exista"nu pot"..ci "nu vreau"..incearca sa uiti desfasoara orice alte activitati..nu te mai gandi..iti face rau..incearca ca in compania celui casatorit sa uiti de X si sa iti faci un viitor onorabil cu acest tip casatorit..totul depinde de tine..>D:<
kudika179822
Postat pe 16 Aprilie 2011 21:51

kudika372257
Postat pe 16 Aprilie 2011 22:24
Buna,

Crezi ca cineva te poate ajuta cu un raspuns? Nu, te inseli daca astepti un raspuns de la cineva, tu esti singura care stie ce vrea, problema este ca nu vrei sa risti, risca si vei castiga! Ai incredere in tine, nu trebuie sa existe cineva pe care sa te sprijini, intai regaseste-ti increderea si porneste pe drumul tau nu pe drumul pe care altii vor sa-l urmezi.
Ai incredere in tine!
kudika127071
Postat pe 16 Aprilie 2011 23:42
fata mea fi si tu mai desteapta si gandestete mai mult la tine,trebuie sa faci ce iti este tie mai bine sa pui picioru in prag si sa pui stop relatiei cu x pt ca e clar ca nu are viitor..trebuie sa faci un efort si sa il lasi pt ca nu vei avea nici un viitor si anii trec si nu se mai intorc gandestete bine si fao pt tine..gandestete ca numai fericirea ta conteaza si daca pe el nu il intereseaza de tine at cand te paraseste at de ce il mai accepti inapoi...fi sigura ca el traieste cu gandu ca daca se cearta cu tine poate sa te aibe la orce ora vrea el...asa nu te va iubi niciodata...daca vrei sa faci ceva cu adevarat cu viata ta pune capat definitiv cu x si fi mai dura si nu il mai ierta asa usor..chiar deloc..cel putin sa il faci sa inteleaga ca nu puteti sa va inpacati asa cand vrea el..fi desteapta si gandestete mai mult la tine..ca daca nu termini cu el..o sa iti strice viitoru multe perechi sau despartit si au suferit mut ...dar totul e trecator..sant convinsa ca vei gasi persoana potriva..ai incredere in tine...fa ceva nu mai sta , ca ma repet ,. anii trec si nu se mai intorc iti ures succes ..eventual trebuie sa mergi si tu pe la biserica..sau chiar la un psiholog bun..sigur te va ajuta..si iti mai recoman si cartea zahir de paulo chollero..are o poveste un pic asemanatoare cu a ta intro mica parte a cartii...numai bine
kudika368636
Postat pe 17 Aprilie 2011 00:04
In definitiv exista si vibratoare.Ori curentul costa mai putin decat un barbat.Poti sa asculti la TV buletinul de stiri si sa il folosesti.
kudika023770
Postat pe 17 Aprilie 2011 00:25
Perfect adevarat!Ceea ce insa ai uitat sa-i spui,sau pur si simplu nu ti-ai mai racit gura,este ca...barbatul casatorit cum ii spune ea,acela,barbatul alteia oricum,nu o va lua niciodata de sotie si data fiind conjunctura,i-a fost foarte comod sa o ceara de sotie,stiind ca ea nu va spune da!
X e un dobitoc,barbatul casatorit e al doilea,cred ca ar trebui sa-si caute si ea un barbat,nu-i asa?
Dar,in fine,nu toate au noroc si sa zicem ca nu e vina ei,desi eu sunt convinsa ca numai de ea depinde sa-si puna ordine in viata.Pana acum doar greseli si ...grave.Si Dumnezeu nu bate cu parul!
cerasela_tancu
Postat pe 17 Aprilie 2011 01:14
De la: battleofwits, la data 2011-03-22 12:05:43
De la: Ame_ly, la data 2011-03-22 12:04:22
De la: battleofwits, la data 2011-03-22 11:45:47
De la: andyana, la data 2011-03-22 11:35:19...ce sa fac? va rog, ajutati-ma cu un sfat!


Daca acea dragoste sau sentimente vin de sus, si ai aprobarea lui Dumnezeu de fi cu persoana respectiva, e imposibil ca dragostea sa se stinga. Pentru ca daca Dumnezeu a aprins flacara dragostei, pai fii sigur ca tot El te va ajuta ca sa o mentii sa nu se stinga.


esti bine?


nu asta e raspunsul pe care il cauta?

verraa
Postat pe 17 Aprilie 2011 03:54
Raspunsul il stii si tu : nu stii ce vrei! Si asta nu trebuie sa fie o jignire..ajungi la un moment in viata in care nu mai stii ce vrei.
Parerea mea despre x. Nu cred ca te va lua vreodata de nevasta si nici nu iti face vreun mare favor ca vine la tine din cand in cand, plus de asta nici macar nu te simti implinita cu el, deci lasa-l sa plece. A fost in viata ta si acum trebuie sa plece! Ramai cu ce a fost frumos si nu mai continua sa te ranesti.
Acum despre cel casatorit. Nu vreau sa iti fac morala, dar tu te-ai gandit la familia lui? Stiai de la bun inceput ca este casatorit si te-ai incurcat cu el? Adica oricat de fermecator era si este nu putea sa culegi ceva ce nu a fost cules deja? Si nu, nu vei fi fericita nici cu el, dar treaba ta daca vrei sa te leg la cap fara sa te doara!
Si acum revenim la tine. Ai 30 de ani si este timpul sa-ti faci ordine in viata. I-o de la capat, fara nici unul, stai o perioada singurica ca sa iti pui gandurle in ordine, ca acum nu stii ce vrei si nici nu vei afla daca sari din relatie in relatie. Ai sa vezi ca apoi vei stii ce sa faci cu viata ta. Nu te lasa prinsa in jocul asta al minciunilor ca nu o sa ajungi nicaieri si vei ramane singurica asteptand ca celui casatorit sa i se faca mila de tine si sa divorteze si apoi cand te va lua de nevasta te va asa pentru alta, ca doar a mai facut-o, si mai trebuie sa ai grija si de copii lui cand la varsta ta poti avea ceva mai bun, doar pentru tine, pe cineva care NU ARE DEJA O FAMILIE!
in fond este decizia ta . Mult noroc si multa iubire
verraa
Postat pe 17 Aprilie 2011 04:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum seduci un barbat ? pana unde merg femeile in arta seductiei! 90 De la: kudika007213 20 Mai 2009 19:39
captiva intre doi... 5 De la: BogdanPaul 27 Februarie 2009 06:24
se mai merita?.. 11 De la: kametora83 30 Iulie 2009 12:00
solutii pentru o relatie ce pare imposibila 3 De la: ___LL___ 8 August 2009 02:53
Eu Pesti iar prietenul meu Balanta... 6 De la: kudika021048 16 Iunie 2009 09:01