Setari Cookie-uri

voi, cei ce iubiti! help me!

deci da... ai o viata mult prea incurcata pt intelegerea mea. dar uite un sfat pe care l-as pune in aplicare dupa un an nu dupa 6 pt x. eu una mi-as ignora sentimentele si i-as da papucii. inteleg ca esti deeply in love cu el dar chiar nu merita. si eu sunt pe aceasta cale dar la mine e numa o saptamana si deja ma gandesc sa-i dau papucii. acum sincer daca ala cu care ai fost de 8 ani te-a cerut in casatorie dc nu l-ai acceptat? acum puteai sa ai o familie, copii, o viata cat se poate de frumoasa si din cate pare ala era singurul caruia ii mai pasa de tine. esti cam la sfarsitul tineretii femeie. desprindete de viata asta nebuna si cauta pe cineva cu care sa-ti incepi o viata de familie pt ca nu stiu cine se va mai uita la tine in urmatorii 5 ani. acum e momentul. believe me am 17 ani dar am cunoscut persoane care au aceiasi situatie sau chiar mai rau.
Mariuka93
Postat pe 16 Aprilie 2011 14:10
Observ ca si tu tiai dat seama ca relatia cu X e defapt inexistenta si daca nici cu nenea insurat nu vrei sa te incurci prea tare, sa stii ca barbati pe lume mai sunt;) si apoi poate X a devenit pt tine mai mult o obsesie si asta tocmai din cauza ca nu e constant in acest pamflet de relatie pe care il aveti!Ziceai ca ai 30 de ani, viata nu se termina aici.Nu regreta nimic iale pe toate ca si experiente dar mai ales invata ceva.Multa bafta!
pisicabeatrice
Postat pe 16 Aprilie 2011 14:15
Observ ca si tu tiai dat seama ca relatia cu X e defapt inexistenta si daca nici cu nenea insurat nu vrei sa te incurci prea tare, sa stii ca barbati pe lume mai sunt;) si apoi poate X a devenit pt tine mai mult o obsesie si asta tocmai din cauza ca nu e constant in acest pamflet de relatie pe care il aveti!Ziceai ca ai 30 de ani, viata nu se termina aici.Nu regreta nimic iale pe toate ca si experiente dar mai ales invata ceva.Multa bafta!
pisicabeatrice
Postat pe 16 Aprilie 2011 14:15
sa iti spun io ca esti o femeie de moravuri usoare?ca stii si tu asta!sau poate acesti barbatzi nu ti-o spun in fatza pentru ca doar te folososesc cum folosesc io carpele la vatra...cred ca nu ai nici cel mai elementar control , conduita morala nu mai spun , mai , bine, sa zicem , daca nu ai cei sapte ani de acasa in educatzie dar pana la 30 de ani, unde ai trait de nu ai invatzat si tu nimic?macar prin copiere sa fi vazut si tu ce fac alte femei , fete , normale!o fata normala la creier cauta sa cunoasca un tanar cu care sa se marite,nu umbla asa teleu din pat in pat cu barbatzii neinsuratzi si barbatzii femeilor maritate . Creierul tau , pana 30 de ani , nu a vazut nici o conduita morala la nimeni prin locurile pe unde ai trait tu? ...boala? deloc!...lipsa de educatzie si lipsa de bun simtz nu sunt boli...ce bataie iti trebuie tzie! sa vezi ce te corectezi dupa cateva batai aplicate cum trebuie!
kudika379299
Postat pe 16 Aprilie 2011 14:31
Nici nu stii cat e de simplu ! Tu n-ai nevoie de nici un sfat,stii totul din start !!!

Totusi te-as sfatui sa inveti si litera Y din alfabet...!
Ai vazut ce se intampla cu un disc de vinil atunci cand este zgariat? ,aha...pai asta se intampla si cu tine,cu singura diferenta ca tu esti " materie organica " !
ANACONDA33
Postat pe 16 Aprilie 2011 14:33
Buna numele meu e Vali .Mai ce sa ti zic e cam complicata treaba ,tu il iubesti mai mult pe x asta ,dar gandestete daca aum nu te respecta dar mai tarziu.Intro relatie daca nu exista respect unul fata de celalalt,comunicare,restul vine de la sine nu merge relatia.Eu sunt cu sotul meu de 9 ani si vreau sa zic ca relatia nostra si dupa 9 ani e la fel de frumoasa ca la inceput,cu respect comunicare etc.Ce sa zic cu celalat care este casatorit si are 2 copii,ziceai ca se poarta frumos cu tine,dar gandestete bine ca sunt copii si intotdeauna vor fi discutii din cauza copiilor acum nu totul e bine si frumos dar cu trecerea timpului o sa vezi.Asa ca sfatul meu este sa mai astepti ca acolo undeva este si cineva pentru tine care sa te respecte si sa te iubeasca Ce sa zic multa bafta.daca vrei sa vb cu mine adresa mea este vali_ciurea80
kudika139937
Postat pe 16 Aprilie 2011 14:42
De la: andyana, la data 2011-03-22 11:35:19la cei aproape 30 de ani ai mei, de 6 ani, de cand l-am cunoscut pe X, viata mi-a devenit un calvar. aveam o relatie de aproape 8 ani cu un tip care m-a cerut de sotie dar pe care l-am refuzat din cauza ca doar ce l-am cunoscut pe X.
relatia cu X este una fara niciun fel de finalitate, inodora, incolora, insipida(asa as putea sa denumesc acum, clipele petrecute alaturi de el) dar cu toate astea il iubesc irational si nu ma pot desprinde de gandul asta, de sentimenul asta.
eu locuiesc cu parintii intr-un orasel micut, lucrez in acelasi loc dar, niciodata in cei 6 ani nu am locuit impreuna cu X fiindca el nu vrea sa-si asume o astfel de responsabilitate.
acum 2 ani, certata fiind cu X, am cunoscut un tip casatorit, cu doi copii, cu 3 ani mai in varsta decat mine, alaturi de care am petrecut 2 concedii minunate si multe alte clipe asemenea. insa distanta dintre noi este de ordinul sutelor de km. si din cauza asta ne vedem foarte rar. El e super indragostit de mine, m-a cerut chiar de sotie dar eu nu pot accepta fiindca simt ca X inca este in gandul si-n inima mea. Cu tipul casatorit ma simt super bine, arata bine, este un om minunat din multe puncte de vedere, ma intelege, ma ajuta cat poate sa trec peste perioadele dificile(ca nu cred ca sunt sanatoasa cu capul) si mi-ar placea sa-mi petrec viata alaturi de el, sa avem o familie a noastra dar... nu pot; traiesc cu sentimentul ca-i stric casnicia, ca el va veni la mine si ca peste ceva vreme, iubirea irationala va pune iar stapanire pe mine... am discutat si cu el toate aceste aspecte si este de acord sa ma ajute sa ma "vindec" dar eu nu cred ca pot...
vreau sa renunt la X si nu pot(el de fiecare data cand depasim 2-3 luni si suntem certati "apare" cu cate o linguseala doua si dupa ceva vreme il iert si renunt la oricine pentru el pentru ca dupa alte 3-4 luni sa raman iar singura! - nu spun ca ma paraseste pentru alta ci pur si simplu, sa zic, parca se plictiseste de mine. iar daca incerc sa am o discutie cu el se "retrage" si ramanem asa!!!). vreau sa-mi reiau viata, si nu pot...
cand sunt cu X, ma gandesc cat de bine imi este langa tipul casatorit, cate imi ofera acel om inlocul lui; cand sunt certata cu X si am o relatie cu tipul casatorit pe care l-am "alungat" sa zic asa, de cateva ori din cauza lui X, imi vine in minte X si mi se face dor si stiu ca el nu imi ofera nimic si totusi nu mi-l pot alunga din minte si suflet.
ce sa fac? va rog, ajutati-ma cu un sfat!






... inca una care ''gindeste'' strict doar cu are intre picioare ... isi nenoroceste viata, slugarind pe linga unul si altul, si dupa ce ajunge la 35-40 de ani se razbuna indemnind si pe altii sa isi urmeze ... ''inima'' ... prea multi romani/ce s-au timpit de la pornografia generalizata in care traiesc ... prea multi traiesc doar pentru sex ... se timpeste natia asta de tot ...

marco918
Postat pe 16 Aprilie 2011 14:50
FATA...! ESTI ...UNA DINTRE CELE CARE DESTRAMA CASNICII!!! "Iti place, place, place", ... si X, si Y, SI Z.... TOTI ITI PLAC... Cu ce te alegi din viata? Pune-ti si tu intrebarea aceasta!!!!!
grace009421
Postat pe 16 Aprilie 2011 15:02
eu zic sa ramai cu cel insurat si sa il dai uitarii pe x, chiar dc este insurat isi da silinta mai mult si et intelege mai mult decat x
angel_michidutza
Postat pe 16 Aprilie 2011 15:19
Ce sa faci? Sa-ti redobandesti demnitatea, daca ai pierdut-o, sa inveti sa suferi pentru a fi pe propriile picioare si pentru a simti ca te respecti. Te balansezi intre un tip care, evident , nu te iubeste si altul, care e casatorit si se foloseste de tine, care ti-a promis ca te ia de nevasta dar are deja nevasta si copii. In problema pe care o ai, tu esti problema, ceilalti se folosesc doar de lipsa ta de fermitate si de respect fata de propria persoana. Sunt mama a doi baieti deja casatoriti, asta le-as spune si lor daca ar fi in situatia ta. Poti gasi un om care sa te iubeasca , pe care sa-l iubesti si sa fiti impreuna. Nici nu stii cate lucruri rezolva timpul si rabdarea! Iti doresc numai bine!
kudika329452
Postat pe 16 Aprilie 2011 15:56
Parerea mea este ca ai o problema care tine de psihic...mai exact-si zic asta fara sa vreau sa te jignesc- suferi de o tulburare de personalitate, care nu te va lasa sa-ti pui ordine in viata prea curand.Mergi la un psiholog, discuta cu el, vezi ce probleme ai, lasa specialistul sa te ajute, si apoi vei mai vedea ce faci cu viata ta.Poate, daca mi-ai povesti mai multe despre viata ta de pana la momentul intalnirii lui X, voi reusi sa te ajut chiar eu, dar mai bine apelezi la unn psiholog pentru ca sedintele ,, face to face,, sunt mai bune decat cele online.Succes. Si incearca sa nu faci o drama din ceea ce tu consideri o problema, pentru ca tu singura iti faci dezordine in viata.Probabil faci asta inconstient...
Psiholog Voicu Georgiana.
http://psihologiatacugeorgianavoicu.blogspot.com/
kudika001006
Postat pe 16 Aprilie 2011 16:11
cred ca primul lucru pe care trebuie sa- l faci este sa fii sincera cu tine si sa accepti ca ceva nu e in regula cu tine si cu viata ta. poate ar trebui sa iei o pauza mai mare si sa faci o balanta intre cei doi barbati pentru a vedea in favoarea cui se va inclina aceasta. Tine cont si de avantajele si dezavantajele pe care le ai, sau le vei avea si da-ti seama pe care le vei accepta.
kudika356421
Postat pe 16 Aprilie 2011 16:13
Iar pentru cei ce te blameaza si te condamna...nu mai acuzati din umbra personalitatii voastre! fiecare dintre noi suntem condusi de propria ratiune, care este individuala si care ne impune faptele si felul de a fi, indiferent ca este bine sau nu!Ceea ce faceti voi acuma este sa condamnati pisica ca a omorat soarecele!
Psiholog Voicu Georgiana
kudika001006
Postat pe 16 Aprilie 2011 16:17
Mda....pai nu e usor sa te simti prinsa intre tipii astia...Eu cred ca tie iti e frica de stabilitate si ca in sinea ta esti foarte precauta cu sentimentele tale pentru ca iti e teama sa nu fi ranita, parasita...etc..si de asta "jonglezi" cu relatiile astea.
Daca simti ca suferi pentru ca nu iti gasesti locul, atunci poate ar trebui sa iti concentrezi atentia in alta parte..poate iti gasesti un hobby...viata intr-un oras mic poate fi foarte interesanta daca sti cum sa iti ocupi timpul. Poate iti gasesti timp sa te gandesti la tine si la ceea ce vrei tu cu adevarat de la viata si poate asa vei sti ce sa alegi....sau poate ar trebui sa te relaxezi si sa ii lasi pe ei sa te aleaga, fara sa ai sentimentul ca trebuie sa dai un raspuns sau sau sa te justifici cuiva...
Anyway...
joy_18
Postat pe 16 Aprilie 2011 16:20
Incepe prin a-ti oferi putin respect si demnitate, acel x vrea doar sa se culce cu tine, ce e asa de greu de inteles? nu te iubeste, te doreste iar tu il doresti pe el, foarte bine ca va doriti, a nu se incurca cu iubirea.Celui casatorit da-i pace sau afla cum se intelege cu sotia sa, daca sunt ok, nu-i strica familia, daca nu e in regula cu sotia lui (si asta din alte motive decat tu), atunci go on. Oricum cel mai bine este sa te lasi luata si cucerita, nu sa te gandesti tu ca femeie ce sa alegi ...zici si eu ca am 21....nu stiu cum e la 30...poate ma insel...poate nu.bafta in relatia cu tine ! :* ...si apoi cu ceilalti
AnaCristina89
Postat pe 16 Aprilie 2011 16:58
De la: ironia, la data 2011-03-22 12:08:55
De la: battleofwits, la data 2011-03-22 11:54:46
De la: ironia, la data 2011-03-22 11:51:38
De la: battleofwits, la data 2011-03-22 11:45:47
De la: andyana, la data 2011-03-22 11:35:19...ce sa fac? va rog, ajutati-ma cu un sfat!


Daca acea dragoste sau sentimente vin de sus, si ai aprobarea lui Dumnezeu de fi cu persoana respectiva, e imposibil ca dragostea sa se stinga. Pentru ca daca Dumnezeu a aprins flacara dragostei, pai fii sigur ca tot El te va ajuta ca sa o mentii sa nu se stinga.

efectul contesina!


te oftici?

lasa ca pe tine efectul pavlovian te prinde mult mai bine

am mari indoieli ca ai sti cine a fost pavlov!dar iar ai impresia ca da bine la CV!


din fericire pentru el, chiar stie cine a fost pavlov!!! si chiar comentariul a fost superb!!!
deana222
Postat pe 16 Aprilie 2011 17:15
daca il iubesti cu adevarat ,nu renunta,mai tarziu vei avea regrete.dar e alegerea ta
kudika155794
Postat pe 16 Aprilie 2011 17:17
Buna,

Am citit ceea ce ai scris. Nu ma consider un sfatuitor si nimeni n-ar putea sa-ti dea un sfat total,definitiv. Tu trebuie sa iei decizia,nu o poate lua altcineva in locul tau. Nu am o imagine deplina asupra situatiei tale,doar Dumnezeu si cu tine puteti avea. Nu-mi propun,deci,sa dau sfaturi, pot doar sa-ti spun ceva ce am observat si tu sa reflectezi la cele cateva cuvinte,pe care-mi voi permite sa le scriu,pentru ca tu ai dorit acest lucru.
Pe scurt, din ceea ce am remarcat,ceea ce castigi,obtii,dupa o anumita vreme,mai lunga sau mai scurta,iese din atentia ta. Ai un spirit de luptator si o nevoie acerba sa obtii victorii. Cu cat ti se opune ceva sau cineva,cu atat mai mult incerci sa biruiesti. De aceea,intreaba-te daca,in cazul care l-ai cuceri definitiv pe X,dupa aceea ai mai dori sa-l pastrezi ! Adu-ti aminte de trairile tale, ti-a trecut vreodata prin minte,ca daca ai reusi sa obtii de la X tot ce ti-ai dori,ai simti nevoia sa ...te "revansezi" ,adica apoi sa-l parasesti? Iti lipseste ceva,e un gol in fiinta ta,care trebuie umplut,dar cu ceva solid,cu ceva care sa te implineasca. In primul rand ,ma gandesc ca la baza a orice,a unei relatii,de exemplu, ar trebui sa fie un scop : sa-l faci fericit,sa fii implinita prin ceea ce ai de daruit.A iubi inseamna a avea ceva de facut,a darui,indiferent de evaluarea celorlalti in dreptul a ceea ce ai daruit sau facut. Sa te porti consecvent cu tine insuti/insati. La baza unei relatii ,eu as pune sinceritatea,respectul de sine si al celuilalt, altruismul,constienta propriei valori si a ce poti sa faci pentru acea relatie,sa fii pe picioarele tale,sa nu simti nevoia unei dependente irationale.
Un alt gand ,o sugestie, gandeste-te la copilaria ta, la felul cum ai relationat cu tatal tau,sau daca o persoana "necucerita",din copilarie,adolescenta, te-a marcat cumva, daca e ceva neincredere in propriile forte,daca nu conteaza pentru tine cumva decat parerile celor foarte greu de cucerit... Nu stiu,am totusi foarte putine date,ca sa pot sa exprim alte puncte personale de vedere. Cred,insa,ca ai nevoie sa-ti sondezi anii de inceput ai vietii tale,acolo s-ar putea sa fie raspunsul pentru trairile si alegerile pe care le faci in prezent,chiar impotriva ta. Ma tem ca multe suferinte exista in viata noastra,pentru ca alegem singuri impotriva noastra,ne facem singuri sa suferim,nu altcineva.
Asa cum spuneam, nu ma consider un sfatuitor,doar am observat cate ceva si am scris. Am scris,pentru ca,desi nu te cunosc, faptul ca suferi,chiar daca din cauza ta,sau a altcuiva, nu ma poate lasa sa privesc cu indferenta. Sunt langa tine,atat cat pot si inteleg. Ma tem ca un ajutor real nu am cum da,dar pot sa-ti fiu aproape in restristea inimii tale,chiar ca o finta necunoscuta. Voi avea gandurile mele indreptate spre tine si,desi nu -ti cunosc optiunea religioasa,eu cred ca Dumnezeu exista si-I pasa de noi. Asa ca o sa stau de vorba cu El despre tine,voi mijloci pentru tine.
Iti doresc sa regasesti pacea,sa gasesti cea mai buna solutie la problema ta,care sa-ti aduca bucuria si implinirea in viata. Si,daca mai doresti sa vorbim, o voi face cu placere, uneori face bine macar sa stai de vorba,nu-i asa ? Sper sa nu te fi suparat vreun cuvant de-al meu,pentru ca n-am avut aceasta intentie si daca,fara sa realizez, am suparat cu ceva,imi cer iertare. Iti doresc numai bine !
mia_3h
Postat pe 16 Aprilie 2011 17:17
ca sa strici o casnicie nu e bine...dar chiar daca nu esti tu cea care va ramane cu cel casatorit , va fi alta, pentru ca o data ce el are o amanta e clar ca nu-i merge bine...si vor mai fi si altele, si ce garantie hai ca iti va fi tie fidel? chiar daca se poarta foarte frumos...
per cel de 6 ani , lasa-l nu-ti mai pierde ani...anii trec si nu se mai intorc ..va fi greu sa treci peste, foarte greu , dar nici acum nu ti-e bine..peste vrun an , 2, vei fi fericita ca ai renuntat la acest X..cat despre amant poti sa-l mai tii, te va ajuta sa-ti fie mai usor sa-l lasi definitv pe X, dar X trebuie sa-l lasi, trebuie sa fii mai ambitioasa, sa te gandesti la tine , sa te pui pe primul loc..intotdeauna tot ce faci , sa-ti fie bine tie si dupa restul..iesi distreazate, incearca sa-ti ocupi timpul sa nu te mai gandesti la X, stergei numarul , schimbati numarul de telefon, fa ceva..nu pierde timpul cu o persoana care nu merita..
succes..
bella08
Postat pe 16 Aprilie 2011 17:20
De la: battleofwits, la data 2011-03-22 11:45:47
De la: andyana, la data 2011-03-22 11:35:19...ce sa fac? va rog, ajutati-ma cu un sfat!


Daca acea dragoste sau sentimente vin de sus, si ai aprobarea lui Dumnezeu de fi cu persoana respectiva, e imposibil ca dragostea sa se stinga. Pentru ca daca Dumnezeu a aprins flacara dragostei, pai fii sigur ca tot El te va ajuta ca sa o mentii sa nu se stinga.


e corect ce spui tu dar nu se aplica in cazul acesta...cum adica, il iubeste pe X dar la o cearta se duce in bratele celuilalt....hmm...cand intalnesti iubirea aceea de sus crede ma nu te gandesti decat la persoana aceea...si o astepti... o astepti ...pentru ca in sufletul tau stii ca veti fi impreuna.... poate si numai pentru o clipa ...dar in intervalul acesta de asteptare "nu te duci cu altii"...parerea mea, suntem oameni inzestrati cu ratiune , liberul arbitru , constiinta si putem cultiva iubirea, rabdarea, perseverenta si altele...
kudika034292
Postat pe 16 Aprilie 2011 17:53
De la: kudika034292, la data 2011-04-16 17:53:26
De la: battleofwits, la data 2011-03-22 11:45:47
De la: andyana, la data 2011-03-22 11:35:19...ce sa fac? va rog, ajutati-ma cu un sfat!


Daca acea dragoste sau sentimente vin de sus, si ai aprobarea lui Dumnezeu de fi cu persoana respectiva, e imposibil ca dragostea sa se stinga. Pentru ca daca Dumnezeu a aprins flacara dragostei, pai fii sigur ca tot El te va ajuta ca sa o mentii sa nu se stinga.


e corect ce spui tu dar nu se aplica in cazul acesta...cum adica, il iubeste pe X dar la o cearta se duce in bratele celuilalt....hmm...cand intalnesti iubirea aceea de sus crede ma nu te gandesti decat la persoana aceea...si o astepti... o astepti ...pentru ca in sufletul tau stii ca veti fi impreuna.... poate si numai pentru o clipa ...dar in intervalul acesta de asteptare "nu te duci cu altii"...parerea mea, suntem oameni inzestrati cu ratiune , liberul arbitru , constiinta si putem cultiva iubirea, rabdarea, perseverenta si altele...

...aham...daca nu ar fii creatura aceasta=>

kudika195501
Postat pe 16 Aprilie 2011 17:58
mai baga un al treilea si un al patrulea in poveste...
Princess_Adina
Postat pe 16 Aprilie 2011 18:07
De la: rashela, la data 2011-03-22 12:35:56
De la: andyana, la data 2011-03-22 11:35:19
ce sa fac? va rog, ajutati-ma cu un sfat!


E posibil sa fi inteles gresit, dar sunt trei barbati in viata ta, nu? Cel cu care ai o relatie de opt ani, cel cu care ai o relatie de sase ani (adica numitul x) si barbatul casatorit. Daca primul si ultimul sunt aceeasi persoana, ma iau cu mainile de par, zau!

In fine, ai 30 de ani, din care ultimii sase i-ai petrecut in totala nebunie. Nu stiu cam de cati mai e nevoie sa te trezesti singura si fara niciun rost pe lume (in partea sentimentala).
Nu-ti voi da sfaturi pentru ca nu le vei urma. Nici nu inteleg ce fel de ajutor vrei pe un forum, cand totul depinde doar de tine.
Stiu doar ca au trecut deja sase ani din viata ta DEGEABA. Esti la fel de pierduta, de confuza si nu-mi trece prin minte decat faptul ca asta vrei de la viata.
X sa va plictisi de tine pana la urma, stii bine. Si cel mai grav e ca te va lasa precum o epava si ca vor mai trece cativa ani pana iti vei reveni. Desigur, intre timp ai pierdut orice sansa ca un alt barbat "sa te intealaga si sa te ajute sa treci peste". Vei avea vreo 40 de ani, singura cuc si vei trai din amintiri. Si nici macar alea frumoase.

Si inca o chestie pe care n-am inteles-o. Cel insurat, te-a cerut de nevasta? Daca nu-i arab, atunci e doar o gluma proasta. O alta bila neagra in viata ta sau un alt hop pe care va trebui sa-l treci.
Incurcata viata ai. Dar ce simplu-i s-o rezolvi. DACA VREI.
kudika381147
Postat pe 16 Aprilie 2011 18:13
lasa-l pe X ca nu vei ajunge nicateri cu el! doar iti tine viata incurcata
kudika_sandra
Postat pe 16 Aprilie 2011 18:48
Mi-as dori mult sa te ajut si sa vezi ca de fapt,domnul x pt tine este o obsesie care ti-a incurcat ultimii 6 ani.Poate daca ai incerca in momentele minunate,pe care le petreci cu altcineva sa nu te mai gandesti la el si sa nu mai faci comparatii ai realiza,ca ai o varsta si ca nu te poti lasa dusa de nas de un anume domn x.Cred ca iti doresti o familie,copii,iar X deja ti-a spus,daca am retinut bine,ca nu vrea sa isi asume anumite responsabilitati.Daca vei sta dupa el probabil vei ajunge pe la 50 de ani iar situatia va fi exact aceeasi si nu cred ca iti doresti acest lucru.Oamenii ca el nu se schimba nu se schimba niciodata in bine..poate in mai rau.Gandeste-te bine,trateaza cu mai multa maturitate situatia si incearca sa te gandesti la tine in primul rand!!!!!!! Iar cand va veni la tine,cand isi va aduce aminte,sa te linguseasca da-i cu flit si nu-i mai permite sa-si bata joc de tine...findca nicio femeie nu merita asTa.Sper ca te-au ajutat cu ceva randurile mele,sa ai o zi placuta!
emilia_rizea
Postat pe 16 Aprilie 2011 19:15
De la: mimi_ca29, la data 2011-03-22 16:48:54Din punctul meu de vedere, tu nu il iubesti pe X. Pe cel casatorit il doresti pt ca e departe si e "fructul interzis". Niciunul nu e bun pt tine, mai ales cel casatorit si cu COPII Rashela are dreptate, lasa-i pe amandoi si ia-o de la capat. Investeste-ti timpul intr-o relatie calma, simpla, de viitor.
Sunt perfect de acord!!!!! 100%
iulischa
Postat pe 16 Aprilie 2011 19:17
In mod clar X nu te iubeste. Revine la tine doar din orgoliu, pentru ca nu ii place sa piarda; probabil ca ii convine faptul ca tu renunti la oricine si la orice pentru el. Este un om comod si nu ai nici un viitor cu el.
Nici cu cel casatorit nu ai un viitor clar si frumos.
Nu inteleg de ce nu iti cauti o relatie normala... Iti place sa iti complici viata.
Totul depinde de tine. Te sfatuiesc sa ceri sfatul unui specialist, de preferinta psiholog; ma gandesc ca, totusi, s-a intamplat ceva cu tine in perioada copilariei sau adolescentei. Nu e de glumit cu asa ceva! Cauta ajutor competemt, nu pe internet.
Jaqueline_healthy
Postat pe 16 Aprilie 2011 19:29
hi,hi ,hi..................ce chestie!ai lasat pe unul ca l-ai cunoscut pe x ,acum vrei sa-l iei pe ala insuratul,da...............iti meriti nelinistea.
marianamari61
Postat pe 16 Aprilie 2011 19:29
Tanara si nelinistita. In definitiv toata viata ne confruntam cu alegeri.O prietena de-a mea a vorbit timp de sapte ani cu prietenul ei si nu s-au luat fiindca intotdeauna au existat pretexte:
Ba il strangea pantoful stang, ba ii iesise un cos pe varful nasului si ii lungise obiectul ca pe al lui Pinochio, ba avea chilotii la spalat si nu putea sa mearga in funduletul gol la primarie, ca ce ar fi zis lumea?
Am sentimentul ca exista unii uzeri care pun o problema cu scopul de a-l cere noi in casatorie pe barbatu-sau, sau cu intentia sa vada daca limba vorbitorului este roz.Dragele mele doamne.Dincolo de sfaturi, alegerea va apartine.Daca faceti alegeri proaste, veti trage consecinte la fel de proaste ca si alegerea facuta.Foarte multe doamne s-au maritat cu alesul inimii lor si omul ca sa se mentina in forma a invitat-o in lipsa sotiei pe vecina Lenuta de la etajul trei.Bine inteles ca sotia nu a inteles sacrificiul facut de sot si i-a spart capul cu geanta.Motivul de divort l-a constituit faptul ca femeia era violenta si se pricepea extraordinar sa faca cucuie ceea ce nu era prevazut in actul prenuptial.Este drept ca puteti sa-i dati un sut impostorului care va strica viata fiind ca o plosnita pentru Dvs., dar va puteti rupe piciorul.Parerea mea ca ii puteti pune bagajul in fata usii si il trimiteti in lumea larga sa mai prosteasca si pe alta, iar Dvs. puteti sa chemati popa sa faca sfestanie.Important este sa invatati sa faceti alegeri
La piata cumparati totul otova sau cereti ce vreti Dvs.?
kudika023770
Postat pe 16 Aprilie 2011 19:51
buna,eu una nu sunt in masura sa judec pe nimeni dar vreau sa te intreb unde este acea iubire irationala de care vb?il iubesti pe X dar traiesti si cu cel insurat...nu cred ca sti ce vrei de la viata .nu te-ai gandit ca nici cel insurat nu este pt tine?nu te gandesti ca o data ce isi inseala sotia o va putea face si dupa ce se va casatori cu tine...(adica sa fi tu cea inselata de el).eu in locul tau cred ca as rupe relatia cu ambi si m-ass gandi foarte bine ce vrea de la viata.viata aceasta este prea scurta si uni oameni nu stiu sa o traiasca sa se bucure de ea.ai 30 de ani si banuiesc ca vrei sa iti intemeiezi si tu o familia,cum o vei intemeia daca nu esti cu picioarele pe pamant?parerea mea este sa te desparti de amandoi si sa te aduni putin.
grace006812
Postat pe 16 Aprilie 2011 19:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt gravida cu nepotul meu de gradul 3 176 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:47
Dilema 12 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 12 Septembrie 2010 23:45
iubire imposibila 21 De la: MaraDonna 23 Septembrie 2009 23:17
Singuratatea boala grea..fara chef de viata...incredere putina 70 De la: kudika_25894 7 Aprilie 2013 14:41
femeia balanta si barbatul fecioara 6 De la: corbulalb 20 Noiembrie 2009 12:44