Mai multe
De la: kudika_pudika, la data 2011-04-08 01:40:49De la: kudika074282, la data 2011-04-07 23:18:36nu avea cum sa fie plekt cu gagik lui altundeva...pt k muncea k barman,...iar eu eram in acel bar cu toti prietenii mei kre sunt baieti..si de aceea nu se putea apropia d mne k eram inconjurata de baieti iar job`ul nu ii permite...si in plus p mne nu ma minte...nu are dc....eu stiu de cealalta....asa k....si nu ma revolt impotriva celorlalte femei....doar k eu gandesc cu totul diferit de celelalte...eu nu ma mai incred knd un barbat spune''te iubesc'' ''nu te insel'' ''u esti viata mea'' lol astea sunt clisee, ce ma supara este k cele care cred in aceste clisee se cred mult superioare fata de noi''amantele''la un moment dat o sa-ti dai seama la ce ma refer...mai aveti de copilarit;) exact de fiekre data knd te vedea, ii venea sa ti-o traga, dar nu putea totusi sa iti scrie 10 secunde un mesaj. sau sa te sune. sau seful ii confiscase telefonul. poate te vroia si ala sau poate delirezi, mai fata intri pe site-ul asta, te plangi k vai te ignora, nu mai stii ce sa faci, apoi knd te ia lumea la misto, zici k s-a lamurit faza si a fost doar o confuzie. Sau poate el nu a gasit pe altcineva cu kre sa si-o traga si apoi te-a fraierit pe tine k seful e de vina, k nu-l lasa bla bla De fapt, tu esti mai fraiera decat cele inselate! Get a life! Ai nevoie!
|
||
|
Blue_Crystal Postat pe 9 Aprilie 2011 07:51 |
||
|---|---|---|
| da si cand iti petreci zile de nastere , sarbatorile singura ... tot fericita esti ? in fine eu pe astea ca tine le asi omora..... | ||
|
petitange Postat pe 9 Aprilie 2011 08:10 |
||
mare e gradina lui d-zeu
|
||
|
|
||
|
santiagoculebras Postat pe 9 Aprilie 2011 08:22 |
||
|
Ziceai ca ai fost inselata (si ca acum te razbuni ... aia cu razbunarea o stim cu totii, dar presupun ca tu esti above all) ... ai suferit mult? ai jurat toate cele? si acum ... de ce vrei sa le faci altora ce ti s-a facut tie? Presupun ca esti si peste treaba cu 'ce tie nu-ti place ...' In fine, pana la urma e treaba ta daca iti place sa te cracanezi la fiecare tip cu prietena care iti trece prin cale, pt ca e ' 'provocare', fructul interzis, ce vrei tu ... dar seara, cand el pleaca sa doarma cu 'proasta' pe care care o inseala cu tine, cum te simti? Presupun ca atunci savurezi momentul dulce al razbunarii, cand el isi incheie slitul de la pantaloni si zice ce great f*ck ai fost pt a mia oara ... vorba altui topic, o iubeste pe ea, dar te fte pe tine ... Great job, fato! Fte-te cu tot ce misca pt ca are prietena! Doar ca vezi ca e una pe aici care si-o trage cu cainele, presupun ca nu atentezi si la ala ... |
||
|
thegirlnextdoor Postat pe 9 Aprilie 2011 08:45 |
||
De la: kudika074282, la data 2011-04-07 23:18:36nu avea cum sa fie plekt cu gagik lui altundeva...pt k muncea k barman,...iar eu eram in acel bar cu toti prietenii mei kre sunt baieti..si de aceea nu se putea apropia d mne k eram inconjurata de baieti iar job`ul nu ii permite...si in plus p mne nu ma minte...nu are dc....eu stiu de cealalta....asa k....si nu ma revolt impotriva celorlalte femei....doar k eu gandesc cu totul diferit de celelalte...eu nu ma mai incred knd un barbat spune''te iubesc'' ''nu te insel'' ''u esti viata mea'' lol astea sunt clisee, ce ma supara este k cele care cred in aceste clisee se cred mult superioare fata de noi''amantele''la un moment dat o sa-ti dai seama la ce ma refer...mai aveti de copilarit;) 1) Ala e desteptul iar tu si ailalta doar 2 fariere care se lasa folosite. 2) Nu toate femeile vor sa fie a 5-a roata la carutza asa exprienta ta in amanteala nu te face mai desteapta ci doar mai cautata pentru ca esti usoara, desfaci carcii in orice conditii fara sa pui probleme. 3) Fiecare crede in ce vrea iar faptul ca tu nu crezi in vorbele barbatilor iar nu te face mai desteapta ci doar esti o dezamagita de barbati si acu iti arunci boii la intamplare pentru ca ti-e teama sa te mai implici . 4) Din fericire exista femei mult mai destepte ca tine care nu prea accepta ca un individ sa se foloseasca de ele. 5) Daca esti asa tare ca amanta ala si-ar fi lasat prietena pentru tine |
||
|
Postat pe 9 Aprilie 2011 09:11 |
||
De la: kudika378160, la data 2011-04-09 07:42:02 cata dreptate ai :) si da barbatii inseala ca exista destule panarame cu care sa insele.. asa exACT CA tine |
||
|
B3ndiss Postat pe 9 Aprilie 2011 09:13 |
||
De la: felixcat, la data 2011-03-29 09:37:40pwned, haha :)) |
||
|
froufrou Postat pe 9 Aprilie 2011 10:43 |
||
De la: kudika074282, la data 2011-03-27 23:22:36muncesc in cipru de 4 ani...si anul trecut am cunoscut un baiat bulgar ff dragut...imi place fff mult de el si de 4 luni ne intalnim dar neoficial deoarece el are prietena...pana acum a fost totul perfect...mereu mi-a spus kt d mult ma place...kt isi doreste sa fie cu mine....in relatie de sex este totul perfect...dar de o saptamana pur si simplu ma ignora....knd ma vede intoarce capul ..nu imi spune nici makr ''buna''ii dau msg nu raspunde...aseara mi-a spus k ma suna knd termina tura si ca trece p la mne...dar nu m-a sunat...iar azi knd m-a vazut m-a ignorat pur si simplu..nu stiu dc..nu stiu c se intampla...si nu vrea sa vorbim...asta ma scoate din minti...ce as putea face? te ignora ptr ca nu insemni nimic ptr el, si ptr ca stie ca ii permitzi, de asta. da-i inainte tot asa daca crezi ca nu o sa te implici nici tu, dar vezi ca daca te doare ca te ignora, deja esti in pericol sa pui suflet. crezi ca esti destul de tare sa nu pui? asta e intrebarea. daca nu, atunci lasa-te de jocurile astea ca nu sunt ptr tine, numai o sa suferi inca si mai mult. |
||
|
DayC Postat pe 9 Aprilie 2011 15:29 |
||
| doamne , fato ce naiva poti fi! eu nu stiu ce e intre voi...dar, incredere in barbati sa nu ai niciodata!!! tu crezi ca degeaba sta cu prietena lui???? pe ea o iubeste, cu tine se distreaza...asa e, nu poti compara o amanta cu o iubita...pt ca iubita valoreaza mult mai mult in ochii barbatului..gandeste te ca nu degeaba va vedeti pe de ascuns..asa ca mai bine ar fi sa te trezesti la realitate si sa cauti pe cineva mai bun ,pt ca meriti..pt ca esti femeie...si nu mai accepta sa ai statut de amanta...pune piciorul in prag si spune-i...ori o lasi..ori te las!!! multa bafta si sa fii iubita!! | ||
|
broskutza Postat pe 9 Aprilie 2011 17:08 |
||
| Vai mi-e rau..!!! Cand vad fete asa tinere si NAIVE (pt ca asa sunt). Fata, baga-ti mintile in cap. Acum te lasa asta cu burta la gura... ce ai sa-i spui copilului cand te-o intreba: "Cine e tata?" , "Unde e tata?".etc. etc. Chiar crezi ca o viata "plina de experiente" (asa cum o numesti tu) ajuta la ceva? Eu nu cred... Cand omu' de Craciun, de revelion, de Paste, va fi cu "proasta aia" pe care o inseala, iar tu vei fi singurica, iti va fi bine? | ||
|
lusha_ubitik Postat pe 9 Aprilie 2011 17:49 |
||
|
E naiva, e proasta, e a cincea roata la caruta, e asa cum vreti si cum spuneti voi. Dar, pana la urma, care-i problema voastra ce face cu viata ei, doamnelor? Sa pun doamne in ghilimele? Spunea cineva mai sus "pe astea ca tine le-as omori". Cand citesc asa ceva, nu pot decat sa trec de partea celeilalte. Cu un asemenea limbaj (de unde naiba il scoateti si cu ce drept?) nu-i nicio diferenta intre femei. |
||
|
rashela Postat pe 9 Aprilie 2011 19:37 |
||
De la: rashela, la data 2011-04-09 19:37:54...Cu un asemenea limbaj (de unde naiba il scoateti si cu ce drept?) nu-i nicio diferenta intre femei. eu m-am prins de mult
|
||
|
battleofwits Postat pe 9 Aprilie 2011 19:40 |
||
De la: kudika074282, la data 2011-04-08 23:00:25hmmm....dak imi place?ma bucur de fiekre moment de placere...si nu nu e singurul kre s-a uitat la mne....am de unde alege nu iti face griji....si nu sunt nesigura p mne....eu nu mi-o trag doar cu unul pana devine monotonie....exeprimentez kt mai mult;) incearca si u iubita....dar cum joci u rolul de fata cumintik si revoltata pe amante....cred k nu esti chiar ceea ce vrei sa pari;) anyway nu vreau sa am o disputa cu tine....si nu prea ma intereseaza ce cred ceilalti despre mne...atata timp kt sunt stapana p viata mea si ma descurc singura de f mult timp.t pop dulceata...si succes in viata ta roz si banala:) diferenta dintre tine si o prostituata, e ca cea din urma o face pentru bani, deci are o scuza,n-are bani domle dar tu? mai multdecat parapanta,parasuta,nu gasesc. sincer. femeie de unica folosinta :) ...spor si de ar fi dupa mine v-as aduna pe toate pe un vas de croaziera, desi ar fi enorm de multe vase de genul, pentru ca slava cerului, "este" multe ca tine ;)si v-as trimite fara bilet de intoarcere, in TRIUNGHIUL BERMUDELOR ia da cu praf de mers si nu cauta sfaturi la noi,cauta-le pe centura ;) eperimentata..auzi..wc public mai bine.. ;) |
||
|
antipatica Postat pe 9 Aprilie 2011 20:40 |
||
De la: antipatica, la data 2011-04-09 20:40:37De la: kudika074282, la data 2011-04-08 23:00:25hmmm....dak imi place?ma bucur de fiekre moment de placere...si nu nu e singurul kre s-a uitat la mne....am de unde alege nu iti face griji....si nu sunt nesigura p mne....eu nu mi-o trag doar cu unul pana devine monotonie....exeprimentez kt mai mult;) incearca si u iubita....dar cum joci u rolul de fata cumintik si revoltata pe amante....cred k nu esti chiar ceea ce vrei sa pari;) anyway nu vreau sa am o disputa cu tine....si nu prea ma intereseaza ce cred ceilalti despre mne...atata timp kt sunt stapana p viata mea si ma descurc singura de f mult timp.t pop dulceata...si succes in viata ta roz si banala:) stai tu linistit, nu toate profesionistele o fac pentru bani au alte motive, mult mai intemeiate
|
||
|
battleofwits Postat pe 9 Aprilie 2011 20:46 |
||
De la: kudika074282, la data 2011-04-06 00:32:53si in plus noi ''amantele'' crede-ma k suntem de o mie de ori mai fericite ca voi,fetele cuminti si fidele... Cica noi amantele suntem de o mie de ori mai fericite ca voi,fetele cuminti si fidele....... nu stiam ca in ziua de azi e o rusine sa fii cuminte si fidela,imi pare rau pe mine nu m-a invatat nimeni sa fiu amanta.In primul rand tine de respectul de sine dar sigur nu stii tu ce e aia...pentru ca tu esti numai sursa de descarcare a problemelor ..mai suferi atata tensiune??:))) nu cred ai avut relatii de lunga durata i te-ai ars...hmmm abstract ...eu cred ca de fapt iti place sa fii amanta...si asta doar pt ca asa iti place tie sa fii a doua roata de la caruta...Daca taceai filozof ramaneai draguto...
|
||
|
Lady_Gaga9 Postat pe 9 Aprilie 2011 22:32 |
||
| Si cum spunea cineva mai sus ..prostituatele o fac pe bani...tu cica o faci de placere...nu te-ai gandit pana acum sa imbini utilul cu placutul?Te mai arzi un pic...mai pui si niste bani la banca...e criza fataaa;)Scuza-ma ca fac misto de tine dar tu mi-ai dat ocazia prin frustrarile tale netratate...Nu esti nici prima nici ultima femeie inselata ...dar mai lasa-ma draga ca e plina lumea de carpe nu mai avem nevoie de una in plus ...Inca mai ai timp ...Salveaza-te!;) Si fa-o pentru tine nu pentru lume.. | ||
|
Lady_Gaga9 Postat pe 9 Aprilie 2011 22:47 |
||
ori a aflat prietena, ori e insarcinata..si stai linistita statul de amanta e uneori mai bun ca ala de prietena, macar nu te inseala pentru ca tu esti deja amanta..si nu te lasa calcata in picioare de prejudicii, lumea iti poarta ciuda pentru ca nu are curajul sa faca ceea ce faci tu..
|
||
|
kudika4 Postat pe 10 Aprilie 2011 01:19 |
||
De la: Lady_Gaga9, la data 2011-04-09 22:47:17Si cum spunea cineva mai sus ..prostituatele o fac pe bani...tu cica o faci de placere...nu te-ai gandit pana acum sa imbini utilul cu placutul?Te mai arzi un pic...mai pui si niste bani la banca...e criza fataaa;)Scuza-ma ca fac misto de tine dar tu mi-ai dat ocazia prin frustrarile tale netratate...Nu esti nici prima nici ultima femeie inselata ...dar mai lasa-ma draga ca e plina lumea de carpe nu mai avem nevoie de una in plus ...Inca mai ai timp ...Salveaza-te!;) Si fa-o pentru tine nu pentru lume.. Problema ei daca te scuza sau nu ca faci misto de ea si frustrarile ei. O fi la moda sa-ti razi de cineva care sufera. Ah, da! Si e la moda si cuvantul "frustrare", suna cool si trebuie folosit cat mai des. Ai pomenit de cel putin doua ori despre "lume" in mesajul tau. CINE-i lumea? Aia de face misto? Aia de, spui tu, nu ar trebui sa-i pese? Pai daca lumii nu-i pasa de ea, de ce i-ar pasa ei de lume si de ce si-ar trai viata dupa gura lumii? Oare nu citim aceleasi mesaje scrise de fata asta? Eu vad ca-i multumita de viata ei. De ce ar trebui sa fac eu misto de fericirea ei? Doar ca sa fac parte din randul lumii? Chiar, tu si lumea din care provii, nu aveti nicio frustrare? Mare minune ar fi asta! |
||
|
rashela Postat pe 10 Aprilie 2011 01:39 |
||
De la: rashela, la data 2011-04-09 19:37:54E naiva, e proasta, e a cincea roata la caruta, e asa cum vreti si cum spuneti voi. Dar, pana la urma, care-i problema voastra ce face cu viata ei, doamnelor? Care-i problema ? Infatuarea ei ca e mare amanta nu o sa-i aduca decat rau in viata, basca o sa distruga si alte persoane ca sa demonstreze ce grozava este.Ti se pare putin? Oricum va face exact ce o taie tartacuzta , dar si ceilalti au dreptul sa se exprime exact asa cum simt. Nu cred ca mai nou ti s-a dat dreptul de a monitoriza si filtra parerile pe forum. Iar apelativul de doamna nu cred ca si l-a arogat nimeni pe aici ca pe un titlu de noblete sau de puritate morala. |
||
|
Postat pe 10 Aprilie 2011 08:52 |
||
si dak vroiai doar sa t distrezi c t mai doare capu dak t ignora....io cred k teai cam indragostit si nu tiai dat seama....
|
||
|
deeyuletz Postat pe 10 Aprilie 2011 11:54 |
||
De la: broskutza, la data 2011-04-09 17:08:06doamne , fato ce naiva poti fi! eu nu stiu ce e intre voi...dar, incredere in barbati sa nu ai niciodata!!! tu crezi ca degeaba sta cu prietena lui???? pe ea o iubeste, cu tine se distreaza...asa e, nu poti compara o amanta cu o iubita...pt ca iubita valoreaza mult mai mult in ochii barbatului..gandeste te ca nu degeaba va vedeti pe de ascuns..asa ca mai bine ar fi sa te trezesti la realitate si sa cauti pe cineva mai bun ,pt ca meriti..pt ca esti femeie...si nu mai accepta sa ai statut de amanta...pune piciorul in prag si spune-i...ori o lasi..ori te las!!! multa bafta si sa fii iubita!! nu o iubeste nici pe prietena, stai linistita, altfel nu o insela asa la greu. cine inseala nu iubeste si nu merita sa fie iubit. |
||
|
DayC Postat pe 10 Aprilie 2011 12:13 |
||
De la: rashela, la data 2011-04-09 19:37:54E naiva, e proasta, e a cincea roata la caruta, e asa cum vreti si cum spuneti voi. Dar, pana la urma, care-i problema voastra ce face cu viata ei, doamnelor? Ei nu ma-nnebuni, te-ai transformat acu' in Mita Moralista! Pe alte topicuri nu stii tu cum sa faci femeile proaste samd si sa le judeci viata, acu' dintr-o data ai o problema cu cele care fac asta. Care e problema oamenilor ce face cu viata ei? N-ar fi nici una daca nu si-ar expune-o pe forum. Si stii si singura exact ce vreau sa spun, ai spus-o si tu de nenumarate ori cum comentezi pe unde vrei si ce vrei atata timp cat X deschide topic. La faza cu omoratu', de acord cu tine. |
||
|
kudika_pudika Postat pe 10 Aprilie 2011 12:21 |
||
De la: scorpio67, la data 2011-04-10 08:52:38De la: rashela, la data 2011-04-09 19:37:54E naiva, e proasta, e a cincea roata la caruta, e asa cum vreti si cum spuneti voi. Dar, pana la urma, care-i problema voastra ce face cu viata ei, doamnelor? Poate o fi atins topicu' o coarda sensibila Asta se intampla cand stai prea mult pe un forum gen kudika, iei totul personal. |
||
|
kudika_pudika Postat pe 10 Aprilie 2011 12:24 |
||
De la: kudika_pudika, la data 2011-04-10 12:24:46De la: scorpio67, la data 2011-04-10 08:52:38De la: rashela, la data 2011-04-09 19:37:54E naiva, e proasta, e a cincea roata la caruta, e asa cum vreti si cum spuneti voi. Dar, pana la urma, care-i problema voastra ce face cu viata ei, doamnelor? Posibi.Eu cred ca si atunci cand ne contrazicem de mama focului se fac schimburi de pareri si optici de a vedea lucrurile si asta de regula ajuta.Ca nu o facem la modul elegant si politicos intotdeauna e adevarat, dar cand vezi expuse toate aiurelile la rang de adevar parca nu prea te podidesc politeturile mereu. |
||
|
Postat pe 10 Aprilie 2011 12:31 |
||
De la: kudika4, la data 2011-04-10 01:19:59ori a aflat prietena, ori e insarcinata..si stai linistita statul de amanta e uneori mai bun ca ala de prietena, macar nu te inseala pentru ca tu esti deja amanta..si nu te lasa calcata in picioare de prejudicii, lumea iti poarta ciuda pentru ca nu are curajul sa faca ceea ce faci tu.. Asta crezi tu??Nu o facem ca nu avem curajul,nu facem ca ne respectam propria pers.
|
||
|
Cobra09 Postat pe 10 Aprilie 2011 14:41 |
||
| Buna! Parerea mea este ca atunci cand o persoana se implica intr-o relatie cu alta persoana cuplata deja, trebuie sa isi asume niste riscuri, dar mai ales riscul ca intr-o zi persoana respectiva se poate intoarce la prietena lui oficiala, dupa ce practic s-a saturat de tine. E dura situatia, nu trebuia sa te implici in ea de la bun inceput. Din comportamentul lui e clar ca a ales-o pe cealalta. Nu trebuie sa lasi demnitatea ta de femeie sa iti fie stearsa de astfel de prototipuri. Accepta situatia asa cum e, incearca sa il uiti si sa iti vezi de alt barbat, de preferat singur. Relatiile de genul asta nu aduc nimic bun, iar un studiu arata ca doar 1 barbat din 10 isi lasa prietena actuala pentru amanta. Urat,nu? | ||
|
MonikStefn Postat pe 10 Aprilie 2011 18:58 |
||
De la: ReasonForMe, la data 2011-04-10 18:58:17... un studiu arata ca doar 1 barbat din 10 isi lasa prietena actuala pentru amanta. Urat,nu? doar unu din zece?
|
||
|
battleofwits Postat pe 10 Aprilie 2011 19:13 |
||
|
In primul rand, fata asta nu-i amanta. Iar ala nu-i barbat insurat, responsabil la casa lui. Din punctul meu de vedere e doar o copila care braveaza. Ce Dumnezeu, doar stim foarte bine ca de suntem pusi la colt, aratati cu degetul, ne umflam in pene cat de grozavi suntem! Despre asta e vorba. Asadar, sa inteleg ca de cineva se situeaza, pur si simplu, pe o alta pozitite decat restul, e musai sa traiasca un cosmar, e musai sa se regaseasca in povestea celui pe care il aproba (intr-o forma sau alta)? Ciudat. In asemenea caz ar insemna ca exista foarte putine lucuri despre care am avea dreptul sa ne dam cu parerea sau chiar niciunul, de vreme ce-i povestea altuia si nu a noastra, deci n-o traim noi, habar nu avem despre ce-i vorba, nu? Ciudat, din nou. In fine, n-am spus NICIODATA ca statutul de amanta-i grozav (desi nu despre asta-i vorba in topicul asta). Am spus insa de o mie de ori ca vina se gaseste intre peretii cuplului casatorit (nu e cazul aici) si ca, de lumea-i fericita in nebunia ei, las-o asa. Nu voi folosi niciodata expresii de genul "v-as impusca, zdrente, coorve" si asa mai departe doar pentru ca cineva alege sa traiasca altfel decat mine. Nu-mi pasa, chiar nu pricepeti asta? Daca sunt intrebata ce parere am (ca in cazul unui forum unde asta-i mersul), imi spun parerea si gata. Desigur, orice parere se bazeaza pe experienta proprie, fie direta, fie a celor foarte apropiati din jurul meu. Am povestit intr-un topic de unde "mi se trage" (in cel in care amanta-i inselata cu o amica in baie de catre amant), nu mai revin. Recitesc ce anume v-a deranjat in ceea ce am spus mai sus si sunt confuza. Pe mine m-a deranjat si ma va deranja intotdeauna limbajul folosit pentru a "educa" pe cineva. Acolo am reactionat mai sus. |
||
|
rashela Postat pe 10 Aprilie 2011 19:29 |
||
sa te speli pe dinti seara inainte de culcare |
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 10 Aprilie 2011 19:29 |
||
De la: kudika_pudika, la data 2011-04-10 12:21:29De la: rashela, la data 2011-04-09 19:37:54E naiva, e proasta, e a cincea roata la caruta, e asa cum vreti si cum spuneti voi. Dar, pana la urma, care-i problema voastra ce face cu viata ei, doamnelor? Nu stiu cine-i Mita Moralista. Daca zici tu ca-i cineva "cool", atunci imi place asemanarea, daca-i precum o vrajitoare sau bau-bau, nu-mi place. :) Apoi, Kudi draga, eu iau foc (la figurat in virtual) in doua situatii: cand o persoana (femeie sau barbat) accepta sa fie bataia de joc a altei persoane si cand cineva impune altcuiva cum sa traiasca. Daca astea doua se amesteca uneori, e doar o coincidenta. Ai dreptate! Uneori chiar se amesteca. De-aia obisnueisc sa scriu in orice post de-al meu "EU as face asa, EU cred asa, EU nu as accepta etc etc", tocmai pentru a nu-si imagina cineva ca as impune cuiva ce sa faca. ps. Dar tot nu as impusca amantele. :) |
||
|
rashela Postat pe 10 Aprilie 2011 19:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Mi-a dat papucii dupa ce a aflat ca nu-i pot face copii! | 21 | De la: brunetaa 8 Septembrie 2009 02:21 |
| seeeeeeeeeeex | 20 | De la: micnegrusiurat4 14 August 2009 00:50 |
| Te-am visat in noaptea magica de Craciun | 1 | De la: danutza0502 25 Decembrie 2015 14:50 |
|
|
||
| m-a parasit dupa 2 ani | 23 | De la: luminita_dy 3 Aprilie 2009 11:33 |
| nu vreau s-o pierd..o vreau inapoi | 38 | De la: Cer_instelat 4 Ianuarie 2010 13:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.