Mai multe
| Eu cred ca esti incredibil de naiva! Iar scuza lui mi se pare...o mare caterinca! Tocmai pt ca te-ai mai "ars" ar trebui sa iti dai seama....Viata e intr-adevar ft scurta dar nu trebuie sa-ti bati joc de ea fiind jucaria sexuala a unora! | ||
|
emilia_rizea Postat pe 17 Aprilie 2011 00:10 |
||
|---|---|---|
|
Te ignora, pt ca sa intelegi ignorantza... Ai ignorat faptul ca are deja o prietena si ca astfel, tu , ai ales umilita pozitzie de amanta... Te ignora, pt ca tu iti ignori respectul de sine... Te ignora frumosul tau , pt ca tu ignori frumusetzea morala... Te umileste, pt ca tu ai ales umilintza... Cel ce te ignora si te umileste esti chiar tu... ... ... ... Cauta valorile morale/spirituale, identificate cu ele , mergi pe Calea Adevarului spre Iubire, si descopera ca Iubirea nu este un loc sau o persoana, ci este o Cale a Adevarului... Adevarul genereaza sinceritatea, sinceritatea genereaza fidelitatea, fidelitatea genereaza increderea, increderea genereaza cunoasterea, cunoasterea genereaza bucuria, bucuria genereaza admiratzia, admiratzia genereaza Iubirea, Iubirea inaripeaza sufletul, sufletul inaripat se ridica si paraseste iadul... Succes in calatoria ta
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 17 Aprilie 2011 03:28 |
||
|
Imi pare rau sa-ti spun dar s-a saturat de tine. Ai gresit cand ai acceptat sa ai o relatie cu el in timp ce el avea pe altcineva acasa. O fi aflat partenera lui si l-a pus sa aleaga: pe ea sau pe tine. Si el probabil ca a ales. Dar nici o grija ca te va mai cauta cand va avea portita .....stai linistita....nu rateaza el ocazia de a se mai culca din cand in cand cu tine. |
||
|
|
||
|
emma_niss Postat pe 17 Aprilie 2011 10:48 |
||
| mai cristinxxxxxx...complexata nu am dc sa fiu crede ma....nu sunt niki chioara niki schioapa si nici proasta...ai tras u concluzia asta doar pentru ca nu sunt de acord cu femeile usoare? in fond nici nu ma cunosti...ar trebuii sa iti dai cu parerea in privinta forumului nu vis a vis de comentariile mele.... | ||
|
3liza Postat pe 17 Aprilie 2011 10:59 |
||
| salut . nu poti sa stai pe doua scaune . daca asa face el , uital .moise a zis ca daca unul dintre ei ,a gresit ,sai deie o , scrisoare de despartire -domnu sa te lumineze si sa sti ce faci si incontinuare.cu drag ileana. | ||
|
kudika382900 Postat pe 17 Aprilie 2011 11:08 |
||
in primul rand intreabal ce simte pt tn si gandestete k poate chiar ti-a dat papuci
|
||
|
kudika382502 Postat pe 17 Aprilie 2011 22:13 |
||
| si atunci de ce te perpelesti atata ca nu te baga in seama??? | ||
|
kudika332239 Postat pe 18 Aprilie 2011 14:04 |
||
Mie imi pare rau ca femeile ajung sa se autoasocieze cu un obiect sexual si sa fie mandre de asta sub pretextul ca ele sunt "femei fatale si imbatabile". Toata experienta si atitudinea ta o puteai investi la fel de bine intr-o relatie cu o baza adevarata dar se pare ca tu nu poti. Tie frica sa nu pierzi la fel cum i-ai pierdtut si pe ceilalti pentru ca tu nu poti pastra un barbat. Nu sti sa-ti accepti trecutul si sa lupti cu adevarat cu obstacolele vietii ascunzandu-te dupa deget crezand ca totul in lume ti se cuvine. Iti spun ca ai o conceptie bolnava si sa sti ca majoritatea celor ca tine sfarsesc singure si uitate de lume pentru ca tu le esti buna atata timp cat poti sa te **** dupa care unde crezi ca ajunge "femeia fatala" din tine? Fetele "mironosite" sau cum le numesti tu...desi sunt inselate sa sti ca nu sunt si proaste....Sunt fete care se respecta prea mult ca sa ajunga in postura de "RAZBOINCA ADULTERA" care uita de de elementele cheie ce ne definesc ca oameni: ratiune, moralitate si principii. Cu toate astea eu iti doresc succes si sper ca in cele din urma sa iti dai seama ce inseamna sa fi o femeie apreciata cu adevarat. PUPICEI
|
||
|
Chelsea93 Postat pe 25 Aprilie 2011 22:30 |
||
Super comentariu, Chelsea
|
||
|
kudika_pudika Postat pe 26 Aprilie 2011 00:02 |
||
De la: kudika074282, la data 2011-04-07 23:18:36nu avea cum sa fie plekt cu gagik lui altundeva...pt k muncea k barman,...iar eu eram in acel bar cu toti prietenii mei kre sunt baieti..si de aceea nu se putea apropia d mne k eram inconjurata de baieti iar job`ul nu ii permite...si in plus p mne nu ma minte...nu are dc....eu stiu de cealalta....asa k....si nu ma revolt impotriva celorlalte femei....doar k eu gandesc cu totul diferit de celelalte...eu nu ma mai incred knd un barbat spune''te iubesc'' ''nu te insel'' ''u esti viata mea'' lol astea sunt clisee, ce ma supara este k cele care cred in aceste clisee se cred mult superioare fata de noi''amantele''la un moment dat o sa-ti dai seama la ce ma refer...mai aveti de copilarit;) Tu cazi in extrema cealalta si esti exact la fel ca si cele care cred prea mult in cuvinte, singura deosebire fiind ca unele vad zidul dinauntru, altele de afara. pana la urma e acelasi zid dar tu esti contra alteia care il vede verde cand tu il vezi gri. Este un act de imaturitate sa consideri toti barbatii mincinosi doar pe baza experientei pe care ai avut-o cu unul sau doi. mai ales ca acolo tot tu ai fost de vina cand ai facut alegerea. nu exista nimic superior intre tine si cea de acasa. exista doar doua unelte pe care le foloseste cand doreste el. daca tu crezi ca voi femeile aveti vreo importanta pentru noi doar pentru ca faceti sex te inseli. aveti doar utilitate, e o mare diferenta. este foarte bine ca te distrezi, numai ca nu exagera in a te considera superioara altor femei linistite. nu uita ca pana la urma orice barbat tot acasa vine. |
||
|
leo_ Postat pe 26 Aprilie 2011 15:15 |
||
| "vreau doar sa ma distrez cu el.".dar de suparare ca ma ignora scriu pe forum... cum bine a spus altcineva inaintea mea.. tu de obicei te minti singura..sau doar cu ocazia asta? | ||
|
kudika023422 Postat pe 26 Aprilie 2011 17:36 |
||
iti doresc sa intalnesti un barbat adevarat,sa te faca sa te simti iubita,atunci ai sa intelegi mai multe...
|
||
|
kudika023422 Postat pe 26 Aprilie 2011 17:43 |
||
Poate pentru el a fost o aventura,si sigur tot cu prietena lui a ramas.Deci mai bine nu te faceai cu el ,era clar ca o sa te ia pe post de rezerva si nu o spun cu rautate dar nu este bine sa te bagi intre doua persoane pentru ca cine stie .. atunci cand o sa ai si tu o relatie la care ai sa ti si vine alta si se baga nu o sa iasa decat
|
||
|
Elyaa Postat pe 29 Aprilie 2011 11:55 |
||
| Nu poti face nimic. Avea prietena oficiala si te-a aburit pana te-a dus in pat. Pe urma...adio. Asa iti trebuie daca te arunci in patul unuia pe care nu il cunosti si care, in plus, are si o relatie oficiala. Ignora-l si invata din experienta ta. | ||
|
Eva32 Postat pe 7 Mai 2011 01:37 |
||
| BITCHES BITCHES bitches ... mama astea ar trebuii batute si spanzurate.... sa-si gaseasca unu liber daca tot se considera femei... ale draq panarame | ||
|
B3ndiss Postat pe 8 Mai 2011 17:21 |
||
De la: kudika074282, la data 2011-04-08 23:00:25hmmm....dak imi place?ma bucur de fiekre moment de placere...si nu nu e singurul kre s-a uitat la mne....am de unde alege nu iti face griji....si nu sunt nesigura p mne....eu nu mi-o trag doar cu unul pana devine monotonie....exeprimentez kt mai mult;) incearca si u iubita....dar cum joci u rolul de fata cumintik si revoltata pe amante....cred k nu esti chiar ceea ce vrei sa pari;) anyway nu vreau sa am o disputa cu tine....si nu prea ma intereseaza ce cred ceilalti despre mne...atata timp kt sunt stapana p viata mea si ma descurc singura de f mult timp.t pop dulceata...si succes in viata ta roz si banala:) Macar iti iese ceva... material vorbind... din aceste " experimentari? Sau " for free"? Si de ce ne intrebi pe noi, KUDIKELE, daca esti asa sigura pe tine, ca este clar de ce te a ignorat! I a fost rusine fata de " baietii" cu care te aflai in bar ca te ar cunoste, pentru ca ulterior " baietii" ar fi ras de el, ca ar fi fost clar " de unde te cunoaste" ... Uite asa ne merge vestea ca " romancele s ..." nu tocmai fete cuminti, ca sa nu folosesc un limbaj obscen, ca majoritatea de alde tine cum am ajuns acolo, si au inceput " experimentarile... Daca a ti sti ce urat vorbesc cipriotii despre romance, mai kudikelor! |
||
|
valibilic Postat pe 14 Mai 2011 21:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sunt deprimat,am o poveste tragica,terminata dezastruos...nu stiu ce safac ,am nevoie mare de sfaturi | 18 | De la: stem_29 4 August 2010 11:28 |
| M-a parasit din vina mea, dupa 3 ani, cum o pot aduce inapoi? Pentru ca este cu un alt baiat. | 6 | De la: kiss_my_ass 17 August 2011 09:43 |
| VA ROG MULT AM NEVOIE DE O PARERE DIN PARTEA TUTUROR! VA MULTUMESC | 29 | De la: _Cryssa_ 20 Martie 2011 21:46 |
|
|
||
| cele 10 porunci daca le sti...........???????????? | 7 | De la: contesina 3 Iulie 2011 16:35 |
| nu stiu pe cine sa aleg | 37 | De la: kiss_kryss 23 Octombrie 2009 00:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.