Setari Cookie-uri

de ce ma ignora?

mi-ar place sa afle gagicasa oficiala despre ea... sa vedeti atunci show de nu ii taie viza si o intoarce in romania...
Uite cine ne face tzara de ras

Hai la bagadeleeeeeeeeee ca-s destule
B3ndiss
Postat pe 10 Aprilie 2011 21:52
De la: rashela, la data 2011-04-10 19:37:37... Dar tot nu as impusca amantele. :)

moarte amantelor ...pe rug cu ele
battleofwits
Postat pe 10 Aprilie 2011 21:59
Ai un tupeu fantastic sa te mai intrebi de ce te ignora? Voi sunteti bune doar sa isi de-a ei semna ce au acasa si ce ar putea pierde din cauza unei ......... La persoanelor ca tine le doresc ce este mai rau pe lume si sa aibe o moarte chinuita, pentru ca asta meritati.
RoxyC
Postat pe 10 Aprilie 2011 22:31
Asa cum am mai spus tu vrei sa postezi in ,,gigi duru" doar pt ca nu ti`au placut raspunsurile de pe forum.Poate s`au grabit sa arunce cu pietre ,prietenele noastre de pe forum,dar si raspunsurile tale care nu seamana deloc cu primul mesaj le`au cam dat apa la moara si sincer nu stiu nici eu ce sa cred .Iti pasa ca te ignora sau nu?Te consideri fericita pe postul de amanta sau nu ? Daca da da`mi voie sa`ti spun ca ori nu stii ce vrei in viata ori nu`ti acorzi prea mult credit si atunci atat reactia iubitului de a te ignora cat si reactia celorlalti forumisti este oarecum dupa felul in care vezi tu viata.Daca nu, si incerci doar sa bravezi , atunci te sfatuiesc sa`ti pui un pic in ordine prioritatile sa te pui un pic si in pielea celor care incerci tu sa le demonstrezi sa iubitii le inseala si sa te gandesti ca ulciorul nu merge de multe ori la apa si ca roata este rotunda.Eu consider ca si femeile si barbatii inseala deopotriva.Partea proasta este ca barbatii considera ca femeile care nu se respecta pe ele nu merita sa fie respectate de acolo si reactia pe care o arata dupa ce se plictisesc.
Iar pt restul forumistilor -incercati sa dati sfaturi pertinente nu rautacioase ,incercati sa fiti buni unii cu altii ca nu costa mult.Am vazut mai multe subiecte la care ati dat raspunsuri un pic acide dar si unele la obiect.Ma amuzati unii dintre voi si va respect punctul de vedere dar uneori treceti linia si luati totul prea personal si nu cred ca se merita si de multe ori atunci cand dati acele raspunsuri rautacioase nu exista nici o diferenta intre cei pe care`i jigniti si voi.
kudika378160
Postat pe 10 Aprilie 2011 22:33
De la: rashela, la data 2011-04-10 01:39:27
De la: Lady_Gaga9, la data 2011-04-09 22:47:17Si cum spunea cineva mai sus ..prostituatele o fac pe bani...tu cica o faci de placere...nu te-ai gandit pana acum sa imbini utilul cu placutul?Te mai arzi un pic...mai pui si niste bani la banca...e criza fataaa;)Scuza-ma ca fac misto de tine dar tu mi-ai dat ocazia prin frustrarile tale netratate...Nu esti nici prima nici ultima femeie inselata ...dar mai lasa-ma draga ca e plina lumea de carpe nu mai avem nevoie de una in plus ...Inca mai ai timp ...Salveaza-te!;) Si fa-o pentru tine nu pentru lume..

Problema ei daca te scuza sau nu ca faci misto de ea si frustrarile ei. O fi la moda sa-ti razi de cineva care sufera. Ah, da! Si e la moda si cuvantul "frustrare", suna cool si trebuie folosit cat mai des.

Ai pomenit de cel putin doua ori despre "lume" in mesajul tau. CINE-i lumea? Aia de face misto? Aia de, spui tu, nu ar trebui sa-i pese? Pai daca lumii nu-i pasa de ea, de ce i-ar pasa ei de lume si de ce si-ar trai viata dupa gura lumii?
Oare nu citim aceleasi mesaje scrise de fata asta? Eu vad ca-i multumita de viata ei. De ce ar trebui sa fac eu misto de fericirea ei? Doar ca sa fac parte din randul lumii?

Chiar, tu si lumea din care provii, nu aveti nicio frustrare? Mare minune ar fi asta!

Draga fiecare cu necazurile lui...tipa isi traieste viata asa cum vrea..si zice ea ca numai se distreaza nu vrea sa fie gagica nimanui ...dar atuncu de ce se consuma intrebandu-se de ce ma ignora???Next man doar sunt destui si nu duce lipsa de adrenalina...tot ea a zis asta ...Si am pomenit de frustrare nu pentru ca e neaparat trendy ci pentru ca trebuie sa fii o frustrata sa zici vai nu mai cred in dragoste ca ala si ala m-a ranit si drept scuza fac sex pana nu mai pot cat mai des si daca se poate persoane diferite...
Lady_Gaga9
Postat pe 11 Aprilie 2011 00:22
De la: kudika074282, la data 2011-03-27 23:22:36muncesc in cipru de 4 ani...si anul trecut am cunoscut un baiat bulgar ff dragut...imi place fff mult de el si de 4 luni ne intalnim dar neoficial deoarece el are prietena...pana acum a fost totul perfect...mereu mi-a spus kt d mult ma place...kt isi doreste sa fie cu mine....in relatie de sex este totul perfect...dar de o saptamana pur si simplu ma ignora....knd ma vede intoarce capul ..nu imi spune nici makr ''buna''ii dau msg nu raspunde...aseara mi-a spus k ma suna knd termina tura si ca trece p la mne...dar nu m-a sunat...iar azi knd m-a vazut m-a ignorat pur si simplu..nu stiu dc..nu stiu c se intampla...si nu vrea sa vorbim...asta ma scoate din minti...ce as putea face?

Prima varianta, si as vrea sa incep cu asta ca sa nu il ponegresc din prima pe saracul baiat, ar fi : poate i s-a intamplat ceva grav sau este confuz
A doua varianta : vrea sa scape de tine si nu stie cum sa iti spuna, pt ca oricat de mult ii place de tine pe iubita lui o doreste langa el mai departe (din moment ce nu a lasat-o) si cu tine se simte bine doar in pat.
Exista posibilitatea ca el sa te aleaga pe tine intr-un final, dar ar trb sa pui si tu piciorul in prag pentru ca s-ar putea sa plece la iubita lui definitiv. Ori incerci sa ii arati ca tu esti pentru el, ori il lasi sa plece si sa pastrezi ce a fost frumos( din moment ce tu stiai ca el are o iubita).
Orice decizie vei lua nu uita sa te respecti si sa stii cand sa renunti fara sa ajungi la penibilitate. Cel mai bine este sa il lasi pe el sa vina la tine si sa iti comunice ce are iar daca asta nu se intampla mergi mai departe fara sa mai intorci capul ca nu merita. Bafta
verraa
Postat pe 11 Aprilie 2011 11:19
De la: kudika074282, la data 2011-04-07 23:18:36nu avea cum sa fie plekt cu gagik lui altundeva...pt k muncea k barman,...iar eu eram in acel bar cu toti prietenii mei kre sunt baieti..si de aceea nu se putea apropia d mne k eram inconjurata de baieti iar job`ul nu ii permite...si in plus p mne nu ma minte...nu are dc....eu stiu de cealalta....asa k....si nu ma revolt impotriva celorlalte femei....doar k eu gandesc cu totul diferit de celelalte...eu nu ma mai incred knd un barbat spune''te iubesc'' ''nu te insel'' ''u esti viata mea'' lol astea sunt clisee, ce ma supara este k cele care cred in aceste clisee se cred mult superioare fata de noi''amantele''la un moment dat o sa-ti dai seama la ce ma refer...mai aveti de copilarit;)

Nu a spus nimeni sa crezi in asa ceva, dar ceea ce simti nu poti ascunde. De ce sa nu iubesti, atat cat dureaza? De ce sa nu ai o relatie de lunga durata, este de nepretuit, tot ce construiti impreuna este un fapt, unrod al vostru pentru totdeauna sau doar pentru cateva luni ai fost fericita. Pentru asta venim pe lume ca sa iubim si sa fim iubiti...sexul trece..anii raman!
Gandestete ce totusi ea inseamna ceva pt el de nu ii spune ca este cu tine, chiar daca este josnic, cu tine nici nu se chinuie...ar trb sa gandesti si din pct asta de vedere... Distreaza-te, nu zice nimeni nu, dar ai grija ca anii trec, el se duce la casa lui vine altul si tot asa si tu ramai cu experienta iar el cu claditul. Asta iti doresti tu in viata, doar sex? Pacat. Oricum ar fi eu nu te judec ba mai mult te incurajez sa faci ceea ce simti cu adevarat, dar daca ceva din ce am scris aici te misca ar trb sa te mai gandesti. Pup
verraa
Postat pe 11 Aprilie 2011 11:34
Ignora-l si tu...si data viitoare sa sti ca nu trebuie sa mai faci asa
kudika111041
Postat pe 11 Aprilie 2011 14:48

Aha..
...deci aici se impaketeaza MILKA
EKaterina
Postat pe 12 Aprilie 2011 15:50
eu nu cred ca vrei doar sa te distrezi ... ca altfel nu mai te stresa atat de tare de ce te ignora, gaseai altul cu care sa te distrezi sunt sigura ca sunt destui.. imi dai senzatia ca nu iti place nici statutul de amanta ca nu te mai atacai la vorbele celor dupa forum ...
si ma intreb oare cand o sa se termine si povestea cu sexul ... u ce o sa faci .. o sa fi amanta pana cand ???
daca toate femeile ar gandi ca tine .. nu cred ca ar mai exista notiunea de familie :P...si cred ca din cauza celor cu acestea conceptie .. ne pierdem si respectul in fata barbatilor (ala care inca sper ca mai exista)
ce pot sa zic decat sa ai grija de tine si sa analizezi putin situatia... o fi bn in situatia asta ??
yosirina
Postat pe 12 Aprilie 2011 22:47
De la: deeyuletz, la data 2011-04-10 11:54:38si dak vroiai doar sa t distrezi c t mai doare capu dak t ignora....io cred k teai cam indragostit si nu tiai dat seama....

Yo cred ca te-ai cam prostit si nu ti-ai dat seama
Barbie30_
Postat pe 13 Aprilie 2011 03:33
De la: kudika074282, la data 2011-04-07 23:33:41sincer iti spun k am fost si eu blonda knd eram mai tanara...si knd credeam ce imi spunea ''iubirea vietii mele''.dar m-am ars atat de tare inkt mi-a fost ff greu sa ma ridic.dar am facut-o si am jurat k ma voi razbuna p toti barbatii.asa cum m-au ''folosit''ei spunandu-mi numai minciuni....acum e randul meu..sti tu''what goes around,comes around'' deci acum savurez gustul dulce al razbunarii.si nu mai sunt eu cea inselata..sa sti k e un sentiment al dracului de placut.si prefer asa decat sa am o relatie stabila si sa aflu k m-a inselat cu alta.pt k banuiesc ca sti si u deja TOTI barbatii inseala..nici makr unul nu face exceptie.si da acum sunt genul de femeie care dak imi place un barbat,il am.nu conteaza prin ce mijloace.imi plac provocarile..si realtiile de lunga durata.pt k imi dovedesc mereu k toti sunt la fel...imi place de asemenea sa le cunosc si iubitele....de obicei din cauza lor le fac asta...dak stiu k o tipa spune k e fericita k iubitul nu o inseala,k are rel perfecta si el ii face jocul...atunci incepe provocarea....si le dovedesc la fraierute k barbatii lor nu sunt o exceptie de la regula...si k DA le inseala...imi place sa le vad fata knd afla...sunt rautacioasa stiu...dar sti vb aia dak viata e o c....f...si dupa ce ii am...imi piere entuziasmul d obicei...si da ii tr inapoi la iubite....k sa ma faca savurez aventura kt mai mult tb sa fie al naibii de bun la pat...cum e asta...e mai bun dekt romanii de 1000 de ori..ma face sa vreau sa ne-o tragem d kte ori n vedem...si n vedem zilnic....si el are acelasi sentiment...de kte ori ma vede ma vrea...doar k uneori timpul si job-ul nu ne permite....anyway..imi place de u k esti open mind....

fatuca sincer imi este mila de tine...daca nu erai atat de disperata dupa el nu mai postai topicul asta,,vai dc nu ma suna,oare ce se intampla,ii trimit mesaje dar nu-mi rsp,aseara a zis ca ma suna dar nu a facut-o''Deci u esti aia disperata nu te mai da atat de stapana pe situatie,aici el e stalpul nu tu...el incheie jocul cand vrea si tu o sa ramai cu buza umflata...si tare o sa-ti para rau de ce le faci la bietele femei cand o sa o vina si randul tau,pentru ca vezi tu orice in viata se plateste;)Si parca ziceai ca un barbat te-a inselat atunci de ce te razbuni pe femei?Oricum pe primul loc in viata lui tot iubita ramane,ea cea la care se intoarce acasa,cea cu care imparte patul noapte de noapte,cea langa care se trezeste,cea langa care isi savureaza micul dejun,cina...u esti doar CEALALTA roata de rezerva.Te multumesti numai cu atat?...pacat...iti bati singura joc de tine...;)
aryadnna_dulsy
Postat pe 13 Aprilie 2011 13:07
Dragostea nu intreaba de statut.sarac bogat mort, viu te-ai indragostit si pace.
feww
Postat pe 13 Aprilie 2011 17:04
In primul rand nu trebuie sa judecam pe nimeni,indiferent ca face bine sau rau.Numai Dumnezu o poate face.Eu nu tin nici cu ea,nici cu el.Amandoi au partea lor de vina!El ca si inseala iubita/sotia cu buna stiinta(si nu l mai scuzati ca asa s barbatii,nu conteaza!ce e facut,facut ramane) si ea pt ca e naiva si se complace n aceasta situatie.In dragoste si razboi totul este permis,dar cu o anumita limita!Fata draga,sfatul meu este sa l lasi,tot tu vei suferi i ntr-un final!Gaseste un baiat care e serios si vrea intr adevar ceva serios cu tine,nu un don juan ca asta!Daca a inselat 1 data o va face si a 2 ..3..4 oara.Oricum e viata ta,faci ce vrei,dar nimeni nu merita sa te faca sa suferi.Da l naibii si punct!
new_camy86
Postat pe 13 Aprilie 2011 17:20
De la: feww, la data 2011-04-13 17:04:37Dragostea nu intreaba de statut.sarac bogat mort, viu te-ai indragostit si pace.

EKaterina
Postat pe 14 Aprilie 2011 16:31
bine zis valy....v as umple gura cu rahat la toate care atarnati de barbatii altora ...roata se invarte si sa dea Dumnezeu sa suferi inzecit...
3liza
Postat pe 16 Aprilie 2011 11:29
bun raspuns bv...
kudika347284
Postat pe 16 Aprilie 2011 15:44
De la: kudika198315, la data 2011-04-16 11:29:53bine zis valy....v as umple gura cu rahat la toate care atarnati de barbatii altora ...roata se invarte si sa dea Dumnezeu sa suferi inzecit...

Valy90
Postat pe 16 Aprilie 2011 15:52
De la: Valy90, la data 2011-04-16 15:52:56
De la: kudika198315, la data 2011-04-16 11:29:53bine zis valy....v as umple gura cu rahat la toate care atarnati de barbatii altora ...roata se invarte si sa dea Dumnezeu sa suferi inzecit...

Ce-i Valy ?.....esti idolul complexatelor
cristinxxx
Postat pe 16 Aprilie 2011 16:02

valyyyy...nu ma mai iumbesti...da io tot te mai iumbesc... chiar daca ma doare maseluta...
BEL_AMY1
Postat pe 16 Aprilie 2011 16:06
De la: cristinxxx, la data 2011-04-16 16:02:19

Ce-i Valy ?.....esti idolul complexatelor

Mi-ai luat tu locul
la fata care o ai in tine,nu stiu care e mai complexat
Valy90
Postat pe 16 Aprilie 2011 16:16
De la: BEL_AMY1, la data 2011-04-16 16:06:13

valyyyy...nu ma mai iumbesti...da io tot te mai iumbesc... chiar daca ma doare maseluta...

te ,,iumbesc" ca-n prima zi Alfe
la maseluta baga antibiotic,
ce bine ca eu am scapat de probleme
Valy90
Postat pe 16 Aprilie 2011 16:17
De la: Valy90, la data 2011-04-16 16:17:38

pai vezi daca m-ai parasit...acum le trag io...daca nu ai mai vorbit cu mine...nu a avut grija nimeni de mine...acum sufar...
BEL_AMY1
Postat pe 16 Aprilie 2011 16:23
De la: BEL_AMY1, la data 2011-04-16 16:23:02

pai vezi daca m-ai parasit...acum le trag io...daca nu ai mai vorbit cu mine...nu a avut grija nimeni de mine...acum sufar...

du-te sa aibe grija dentistul de tine,
ca asaaaaa,nici cu toata dragostea din lumea nu-ti va trece.
Valy90
Postat pe 16 Aprilie 2011 16:27
De la: Valy90, la data 2011-04-16 16:27:52
De la: BEL_AMY1, la data 2011-04-16 16:23:02

du-te sa aibe grija dentistul de tine,
ca asaaaaa,nici cu toata dragostea din lumea nu-ti va trece.

na ma duc ma nu ma duc...stau acsa si ma...tratez...si mai ferici sunt....
BEL_AMY1
Postat pe 16 Aprilie 2011 16:49
De la: kudika074282, la data 2011-04-08 23:00:25hmmm....dak imi place?ma bucur de fiekre moment de placere...si nu nu e singurul kre s-a uitat la mne....am de unde alege nu iti face griji....si nu sunt nesigura p mne....eu nu mi-o trag doar cu unul pana devine monotonie....exeprimentez kt mai mult;) incearca si u iubita....dar cum joci u rolul de fata cumintik si revoltata pe amante....cred k nu esti chiar ceea ce vrei sa pari;) anyway nu vreau sa am o disputa cu tine....si nu prea ma intereseaza ce cred ceilalti despre mne...atata timp kt sunt stapana p viata mea si ma descurc singura de f mult timp.t pop dulceata...si succes in viata ta roz si banala:)

...vrei sa te fti cu mine...viata mea a devenit banala(desi nu e roz)
kudika195501
Postat pe 16 Aprilie 2011 17:34
De la: mitura, la data 2011-04-06 00:40:03
De la: kudika074282, la data 2011-04-06 00:32:53si in plus noi ''amantele'' crede-ma k suntem de o mie de ori mai fericite ca voi,fetele cuminti si fidele...
cel putin noi stim k au p altcineva..p knd voi habar nu aveti k va inseala...traiti cu iluzia k sunteti fericite...si sexul nostru e grozav...fara inhibitii.cu voi se descarca de probleme...p knd cu noi au parte de momente de neuitat..fara obligatii,fara stres.dak nu ati incerkt niciodata sa inselati si nu stiti sentimentul mai bne nu mai vb...si nu mai jucati rolul de mironosite..k nu mai e la moda..viata e scurta traieste-o!am avut si eu relatii de lunga durata..si m-am ars.acum sunt fericita asa cum sunt.

Sa-ti fie de bine,domnisoara.DAr totusi,de ce te ignora?

N-o mai ignora fata draga! acum e de 1000 de ori mai bine:)
Nonaflowermay
Postat pe 16 Aprilie 2011 19:20
flori99
Postat pe 16 Aprilie 2011 22:17
De la: Valy90, la data 2011-03-28 01:19:37
De la: kudika074282, la data 2011-03-27 23:22:36muncesc in cipru de 4 ani...si anul trecut am cunoscut un baiat bulgar ff dragut...imi place fff mult de el si de 4 luni ne intalnim dar neoficial deoarece el are prietena...pana acum a fost totul perfect...mereu mi-a spus kt d mult ma place...kt isi doreste sa fie cu mine....in relatie de sex este totul perfect...dar de o saptamana pur si simplu ma ignora....knd ma vede intoarce capul ..nu imi spune nici makr ''buna''ii dau msg nu raspunde...aseara mi-a spus k ma suna knd termina tura si ca trece p la mne...dar nu m-a sunat...iar azi knd m-a vazut m-a ignorat pur si simplu..nu stiu dc..nu stiu c se intampla...si nu vrea sa vorbim...asta ma scoate din minti...ce as putea face?

282-iul???

Te ignora ca asa meriti
Sa-ti fie invatatura de minte
ca statutul de amanta nu dureaza mult
flori99
Postat pe 16 Aprilie 2011 22:18
si eu as fi facut la fel..................el daca se duce la alta,se duce la una mai buna decat cea pe care o are............pe tn te a incercat si parerea mea e k esti mai putin buna decat cea pe care o are acasa.de aceea ori mai cauta..........ori si a dat seama de ceea ce are acasa
kudika380816
Postat pe 16 Aprilie 2011 22:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu mai stiu ce sa cred 11 De la: sadora 24 August 2009 20:56
Despartire 44 De la: kudika341628 17 Decembrie 2010 22:04
unde i problema....la mine sau la el 21 De la: dodo26 8 August 2010 22:17
e normal? 4 De la: tanusa 7 Mai 2010 11:23
vrea sa ma impac cu fosta mea prietena 7 De la: kudika082014 20 Noiembrie 2009 18:38