Setari Cookie-uri

iubitul meu are un copil cu alta femeie

ar trebui sa te gandesti destul de bine la ceea ce vrei sa faci mai departe, este o decizie greu de luat, avand in vedere ca este un copil de doar doua luni la mijloc si de care iubitul tau nu se va desparti
mi se pare ca pana acum te-a mintit, in doar trei lini nu se poate ramane insarcinata si sa se si nasca copilul, este absurd
poate ar trebui sa stati de vorba amandoi si sa iti spuna adevarul
iti doresc mult noroc si sa ai puterea de a lua decizia corecta.
kudika384776
Postat pe 14 Iunie 2011 21:54
Eu sunt de un an si jumatate cu iubitul meu..este cu 20 de ani mai mare ca mine, eu am 18 ani..are doi copii.. unul chiar mai mare ca mine cu un an .. iar o fata mai mica cu 3 ani.. ..Au aflat ai mei de el,au vrut sa`l bage la corupere..Eu am continuat pe ascuns in continuare sa fiu cu el dupa cearta cu ai mei...Am trecut prin multe.. ma iubeste,il iubesc...dar nu putem fii impreuna.. nu pot fara el..il iubesc f mult..ce sa fac ? sa continui relatia cu el in ascuns ?
Diana_Dyd
Postat pe 15 Iunie 2011 14:40
De la: Diana_Dyd, la data 2011-06-15 14:40:12Eu sunt de un an si jumatate cu iubitul meu..este cu 20 de ani mai mare ca mine, eu am 18 ani..are doi copii.. unul chiar mai mare ca mine cu un an .. iar o fata mai mica cu 3 ani.. ..Au aflat ai mei de el,au vrut sa`l bage la corupere..Eu am continuat pe ascuns in continuare sa fiu cu el dupa cearta cu ai mei...Am trecut prin multe.. ma iubeste,il iubesc...dar nu putem fii impreuna.. nu pot fara el..il iubesc f mult..ce sa fac ? sa continui relatia cu el in ascuns ?

si cum te simti ca daca ai sa te casatoresti cu el( desi crede-ma nu ai sa o faci niciodata si nu pt ca nu vrei tu...nu o sa vrea el) si o sa ai un copil vitreg de varsta ta? helllooo...ajungi cu picioarele pe pamant tanti....nu-ti place carnea intinsa???e mai buna floscaita????
mishkaela
Postat pe 15 Iunie 2011 14:59
ce bine era dak ascultam si eu de ai mei:)
kudika125452
Postat pe 15 Iunie 2011 17:00
Numai simplu fapt ca pui in balanta ce sa faci denota faptul ca nu ai incredere in totalitate ca ar fi buna varianta de a ramane cu el. Protejeaza-te si distanteaza-te de el. Parintii pot vedea din exterior toate lucrurile care scartiie in relatia voastra pe care tu nu le poti vedea fiind implicata afectiv. Ei au o parere obiectiva. Daca prietenul tau nu e responsabil, incearca macar tu sa fii si trimite-l la cealalta sa ii fie tata copilului cu norma intreaga. E cel mai moral lucru , nu fiii egoista cand sunt copii implicati.O sa iubesti din nou si poate o persoana care sa stea alaturi de tine si de copii tai, full time. Voi de ce nu aveti copii in 2 ani de relatie si de multa iubire? ?? Si cat timp cealalta femeie a fost insarcinata el nu a vazut-o de loc? Bigamia si abandonul sunt trasaturi pe care le cauti la un barbat?
onicrest
Postat pe 17 Iunie 2011 10:36
Pai daca parintii nu sunt de acord cu iubitul tau, inseamna ca au motiv sa nu le placa de acest iubit. Si ar trebui sa ii asculti pe parinti, ei intotdeauna vor binele copilului lor. Asa ca, da-i papucii si gaseste-ti pe altul.
Eva32
Postat pe 2 Iulie 2011 02:59
Nu inteleg de ce parintii intervin in relatia ta...Doar nu traiesti cu parintii tai ...Incearca sa devii independenta si spune-le parintilor tai sa nu-ti mai dirijeze destinul. Cred ca esti destul de matura sa judeci singura,chiar daca gresesti,este greseala ta ,din care, ai de invatat.Niciodata nu vei invata din greseala altora,dar poate ca iubind ,vei fi si tu iubita iar acolo unde se infiripa sentimentul de iubire reciproca ,rezulta " FERICIREA" cautata de toti.Suucces si sa fii iubita.Gina.
kudika323092
Postat pe 2 Iulie 2011 21:39
De la: onicrest, la data 2011-06-17 10:36:00Numai simplu fapt ca pui in balanta ce sa faci denota faptul ca nu ai incredere in totalitate ca ar fi buna varianta de a ramane cu el. Protejeaza-te si distanteaza-te de el. Parintii pot vedea din exterior toate lucrurile care scartiie in relatia voastra pe care tu nu le poti vedea fiind implicata afectiv. Ei au o parere obiectiva. Daca prietenul tau nu e responsabil, incearca macar tu sa fii si trimite-l la cealalta sa ii fie tata copilului cu norma intreaga. E cel mai moral lucru , nu fiii egoista cand sunt copii implicati.O sa iubesti din nou si poate o persoana care sa stea alaturi de tine si de copii tai, full time. Voi de ce nu aveti copii in 2 ani de relatie si de multa iubire? ?? Si cat timp cealalta femeie a fost insarcinata el nu a vazut-o de loc? Bigamia si abandonul sunt trasaturi pe care le cauti la un barbat?

Cum sa le caute cand nici nu stie ce sunt alea?! Nici ce vrea nu prea stie - caci o femeie matura, care stie ce sa vrea pentru binele ei, nu (se) intreaba daca sa-si asculte parintii sau sa stea in continuare (adica sa il iubeasca in continuare) cu barbatul care abia a devenit tatic cu alta femeie! El iti spune ca nu isi va abandona copilul si ca tu trebuie sa decizi daca il accepti asa sau nu. Vezi, chiar si in aceste conditii, el are sentimente de parinte - ca si parintii tai!!! - si vrea binele copilului lui, in primul rand! Nu te mira daca peste alte doua luni, cand copilul ii va zambi, ca-l recunoaste ori putin mai tarziu, cand ii va spune "tata" el te va anunta ca a decis sa se mute cu copilul sau si cu mama acestuia. Tu, daca vrei, poti sa ii fi amanta, fiindca el inca te iubeste si tu, desigur, il iubesti. Asta ar fi un posibil scenariu...dar sunt multe altele, la fel de dezavantajoase (degradante) pentru tine. Nu mai ai cum sa fii tu pe primul loc in viata lui, daca ai fost vreodata...
maimai_no1
Postat pe 3 Iulie 2011 18:22
De la: Diana_Dyd, la data 2011-06-15 14:40:12Eu sunt de un an si jumatate cu iubitul meu..este cu 20 de ani mai mare ca mine, eu am 18 ani..are doi copii.. unul chiar mai mare ca mine cu un an .. iar o fata mai mica cu 3 ani.. ..Au aflat ai mei de el,au vrut sa`l bage la corupere..Eu am continuat pe ascuns in continuare sa fiu cu el dupa cearta cu ai mei...Am trecut prin multe.. ma iubeste,il iubesc...dar nu putem fii impreuna.. nu pot fara el..il iubesc f mult..ce sa fac ? sa continui relatia cu el in ascuns ?

eu ma intreb cand nu o sa i se mai scoale ce ai sa faci??
Diavolyta_
Postat pe 13 Iulie 2011 17:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce faceti atunci cand partenerul va ia din libertate sau va "sufoca"? 32 De la: kudika029282 27 Noiembrie 2010 15:12
help ,help,help... 3 De la: _dulcik_ 6 Mai 2009 22:05
Il iubesc la nebunie....dar pentru ca sai dovedesc trebuie sa ma culc cu el.... 86 De la: I_m_nuts2011 1 Octombrie 2010 11:10
ce sa fac? 0 De la: 26 Decembrie 2009 22:46
egalitatea intre sex-e?hm.... 139 De la: eka 10 Noiembrie 2009 09:02