Setari Cookie-uri

Infidelitate: o singura noapte, un pas gresit

singurul lucru gresit care l zice fata asta rste ca si a ales religia,,daca si cunostea cu adevarat religia nu avea nevoie de alta

http://www.youtube.com/watch?v=KUKOm-z12Ek
piparus-petru
Postat pe 26 Iulie 2013 09:19
ia francezo

http://www.youtube.com/watch?v=KTULPZynWys
piparus-petru
Postat pe 26 Iulie 2013 09:21
sa nu-si faca probleme,ca o sa mai aiba parte de asemenea aventuri ,si el si ea!de la un timp o sa devina plictisitoare relatia si o sa trebuiasca ceva picant ca sa trezeasca relatia la viata!acum a vazut cum este ,a fost o aventura ,mergem mai departe si vedem ce mai putem face,daca nu ,punem streangul de gat!poate povesti ce s-a intamplat ,si mergem mai departe,asa e lumea construita!sa nu vina cineva sa-mi spuna ca e "fidel",ca-l scuip intre ochii! aventura ramane in minte,cand nu se simte bine cu partenerul,inchide ochii si-si imagineaza ca este cu celalalt,are orgasm si toata lumea este fericita!de ce crede-ti ca femeile inchid ochii cand fac dragoste?isi aduce aminte de cele mai frumoase clipe petrecute cu cineva,chiar daca nu este cu partenerul,asa este construita lumea!deci este nevoie si de-o parte si de cealalta de infidelitate,nu este o crima,altfel nu merge!
tigruverde
Postat pe 26 Iulie 2013 09:54
De la: tigruverde, la data 2013-07-26 09:54:06sa nu-si faca probleme,ca o sa mai aiba parte de asemenea aventuri ,si el si ea!de la un timp o sa devina plictisitoare relatia si o sa trebuiasca ceva picant ca sa trezeasca relatia la viata!acum a vazut cum este ,a fost o aventura ,mergem mai departe si vedem ce mai putem face,daca nu ,punem streangul de gat!poate povesti ce s-a intamplat ,si mergem mai departe,asa e lumea construita!sa nu vina cineva sa-mi spuna ca e "fidel",ca-l scuip intre ochii! aventura ramane in minte,cand nu se simte bine cu partenerul,inchide ochii si-si imagineaza ca este cu celalalt,are orgasm si toata lumea este fericita!de ce crede-ti ca femeile inchid ochii cand fac dragoste?isi aduce aminte de cele mai frumoase clipe petrecute cu cineva,chiar daca nu este cu partenerul,asa este construita lumea!deci este nevoie si de-o parte si de cealalta de infidelitate,nu este o crima,altfel nu merge!


Ce va mai place, voua, astora aventurieri si aventuriere, sa generalizati si sa spuneti, ca toata lumea-i e ca voi, infidela si plictisita de relatie...

Iar daca tu n-ai fost sau nu esti in stare sa-ti faci partenera sa se simta bine cu tine, inseamna ca problema-i la tine, nu la ea, de spui ca ea isi inchipuie ca se sexeaza cu alti barbati, in timp ce o face cu tine.

Si stii de ce inchid unele femei ochii, atunci cand fac dragoste cu iubitul/sotul lor? Ca sa savureze clipa si persoana iubita... Pacat ca nu esti capabil sa traiesti si tu astfel de momente alaturi de iubita ta.

Si inca o chestie: scuipa-ma intre ochi, si eu fac parte din tabara femeilor care-si iubesc barbatul si care se bucura de orice clipa, fie ea intima sau nu, DOAR ALATURI DE EL.

Am vazut ce gen de mesaje scrii si prefer ca asta sa fie unicul mesaj la care-ti raspund. Compania celor ca tine, nu-mi face placere, nici macar sub forma dialogului, dar, cu siguranta, vei gasi aici, persoane asemeni tie care sa-ti impartaseasca opiniile si trairile. Indivizi si individe controlati si controlate doar de instincte si care stiu sa generalizeze, gasesti oriunde, inclusiv in mediul online. Discutie placuta cu ei! Poate va intalniti sa vi-o trageti intre voi, infidelii!
Viorica_Ecaterina
Postat pe 26 Iulie 2013 10:09
Un fragmentel dintr-un articol online: "Majoritatea sexologilor susþin cã bãrbaþii sunt intens stimulaþi de imagini. Sigur ai remarcat ºi tu cã ei n-au nicio problemã în a rãmâne cu ochii deschiºi în timpul sexului. În timp ce femeile închid ochii ca sã se concentreze asupra plãcerii, bãrbaþii gãsesc plãcere în a-ºi urmãri partenera cu privirea! Dacã iubitul tãu a început sã nu te mai priveascã ºi sã stea cu ochii închiºi în timpul partidei de sex, s-ar putea ca mintea lui sã fie invadatã de o fantezie."

Exact ce spuneam si eu referitor la unele dintre noi, ca inchidem ochii ca sa savuram clipa, nu ca sa ne imaginam sexuiala cu altii, dupa cum tendentios a spus acel individ valy la adresa femeilor...

Viorica_Ecaterina
Postat pe 26 Iulie 2013 10:25
asta cu ochii e in cazul partidei de sex sau de dragoste ?
Cotoiu_ucigas
Postat pe 26 Iulie 2013 10:46
p-acilea se face numa dragoste(asa de ochii lumii) iar sex se face in "privat"!!
kiss_my_ass
Postat pe 26 Iulie 2013 15:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sint derutata ce sa fac vreau un sfat 15 De la: marco918 14 Octombrie 2011 13:08
probleme cu ochii 4 De la: crysa_tm 29 Septembrie 2010 11:26
ups....ceva de rupt din filmele cu prosti 24 De la: kudika_952560 24 Ianuarie 2014 01:41
Infidelitate 9 De la: kudika_973001 12 Iulie 2015 16:01
povesti 21 De la: Indiana_Jones 22 Octombrie 2011 23:16