Setari Cookie-uri

Barbatul care vrea sa te insele cu... tine.

acum imi place ce-am descoperit in tine... spionajul nu e un lucru demn, evident, dar fata era in suferinta si tu ai ironizat-o prea mult. o sa invete in timp cum sta treaba.. apropo: si eu sunt de moda veche, sau mai bine spus, normala. ideea e ca trebuie tinut cont si de varsta, dar nu mereu, caci sunt fete care gandesc si actioneaza demn fata de altele mai mari, care isi lasa copilul la cresa si ele merg la dragalasenii; totul e reletiv, fiecare are particularitatea sa.. fiecare om in parte si cum nu-i cunoastem pe fiecare in parte, hai sa nu ne mai permitem sa aruncam cu pietre si sa judecam. schimbarea incepe cu fiecare dintre noi..
christina_healthy
Postat pe 31 Iulie 2011 17:57
"relativ"
christina_healthy
Postat pe 31 Iulie 2011 17:58
ce folosesti daca aflii ca e un porc...oricum toti barbatii sunt niste porcii ...am am traito pe propria pieleee cea ce ai facut tu eu am facuto de sute de orii si nu am rezolvat nimic... sa ne lamurim dupa ce sotul ma lasat cu un copil de 1an si jum....si m-a lasat in casa mamei lui si a fugit cu amanta in tari straineee..si eu am crezut in ell caun catelusss..si dupa o nunta frumoasaa sii toate aleaaaa....m-am trezit singuraaa.. cu un copilll dupa lungii asteptarii m-am hotarat sa fac si eu ceva cu viata meaaa si stiii am gasitt omul la care visammmm...ei nu a fost cea ce credetii cu toate ca stiaaa ce am treass nu ia pasat si a facut destuleee..si in ziua de azii suntem impreuna si ne scoatem ochii ca pisicileee.....ei nu stiuu ce sa zicc dar in barbatii nu mai am increderee....dar stii ceee sii femeile sunt foarte releeeee.....calca pe inima ta ca sa fiee ele fericiteee... Dumnezeu iubeste binele si pedepseste raul........miha..
miha_blondina17
Postat pe 31 Iulie 2011 18:12
De la: christina_healthy, la data 2011-07-31 17:57:33acum imi place ce-am descoperit in tine... spionajul nu e un lucru demn, evident, dar fata era in suferinta si tu ai ironizat-o prea mult. o sa invete in timp cum sta treaba.. apropo: si eu sunt de moda veche, sau mai bine spus, normala. ideea e ca trebuie tinut cont si de varsta, dar nu mereu, caci sunt fete care gandesc si actioneaza demn fata de altele mai mari, care isi lasa copilul la cresa si ele merg la dragalasenii; totul e reletiv, fiecare are particularitatea sa.. fiecare om in parte si cum nu-i cunoastem pe fiecare in parte, hai sa nu ne mai permitem sa aruncam cu pietre si sa judecam. schimbarea incepe cu fiecare dintre noi..


Poate sunt si am fost dur, dar in societatea de azi din pacate nu prea ai de ales, am sa folesesc un expemplu poate prea emipiric, nu are nici o legatura cu meseria mea, dar am luat un exemplu dintr-o carte al unui autor care mie imi place foarte mult si pot spune ca mi-am schimbat viata radical. Citez "O rana ca se vindece frumos si sa nu ramane urme trebuie curatata bine, ca sa poti curta aceasta rana trebuie sa tai in carne vie, sa nu ramana acolo nici un fel de microb". Pentru a putea sa-mi educ copilul cat de cat cum trebuie sau cum vad eu ca este bine, nu am de ales. Stiu ca nu are nici o legatura cu acest subiect. Nu am sunt o persoana culta, nu mi-a placut invatatura prea mult, nu am avut note numai de 10. din contra pot spune acum capana la varsta de 16 ani am fost chiar mediocru, am inceput sa-mi deschid ochii prin anii 1994 - 1995, atunci am observat ca o luase-m pe drumul gresit, este destul de greu sa recuperezi, ceea ce ai pierdut dar se poate. Si ca sa revin la subiectul tabuu poate nu sunt eu persoana care ar trebuii sa-i deschida ochii fetei dar cineva trebuie sa o faca. Intr-adevar am pierdut multe in viata spunand in fata ceea ce am avut de spus, dar mai mult am castigat, deoarece acum sunt respectat in viata reala, si respect pe toti cei care ma respecta, idiferent de varsta. De ce sa ne ascundem dupa deget ca jignim, m-am invatat minte cand nu stiu ceva intreb, cer sa m-i s-e explice pentur ca nu am cum sa la stiu pe toate si nu le voi stii niciodata, poate nu va vine sa crede-ti dar si de la un copil de 6 ani ai de invatat. Si imi respect fica pentru acest lucru ca mi-a dat o lectie de viata foarte buna chiar daca are 6 ani, a gandit un lucru mai bine decat mine, si mi-a spus-o direct fara menajamente. Ce ar insemna acest lucru sa ma simt jignit pentur ca mi-a zis in fata ceea ce a avut de zis. Bravo ei si da doamene sa o tina tot asa. Totul a inceput cand avea 4,6 ani, in urma unei discutii a ficei mele despre univers cu un profesor univesitar, (toti o sa spuna ca ce poate un copil de 4 ani sa aiba de discutat) intrebarea profesorului a fost de unde a invatat toate aceste lucruri (acum ma laud pe mine) fetita i-a raspuns ca de la tati. Raspunsul profesorului a fost foarte bine esti o fetita inteligenta si trebuie sa il depasesti pe tati sa stii mai multe ca si el. Penutr multi acest lucru nu insemna nimic (poate chiar o sa inceapa sa comenteze pe aceasta tema ca imi idolarizez copilul si ca-l ridic in slavi). Pentur fetita mea a insemnat urmatorul lucru din ceea ce am observat eu,
1. Aproape tot timpul imi repeta ca ea ma depaseste pe mine si va stii mai multe ca si mine
2. A inceput sa urmareasca reportaje chiar foarte interesante la tv pe discoveri, care sincer si pe mine ma capteaza mai ales cele de stiinta :D
3. a inceput sa puna in practica ceea ce vede in acele reportaje, unde nu stie ceva intreaba indiferent cine este in jurul ei, daca vede ca nu stii sa raspunzi iti aplica urmatoarea replica "Cum nu stii asa ceva, dar tu esti mare"
Daca un copil de 6 ani poate sa faca asa ceva atunci unul de 25 ....
cocancl
Postat pe 31 Iulie 2011 18:31
De la: cocancl, la data 2011-07-31 17:24:43
De la: christina_healthy, la data 2011-07-31 13:11:11mesajul anterior si acesta este pt COCANICI, ooffff, e problema fiecaruia ce face, daca o poti sfatui de bine fa-o, daca nu, taci, taci , taci; asa e mentalitatea romanului si m-am saturat de ea; mai iesi si tu prin lume sa te stilezi si sa te cizelezi; scria cineva mai sus ca 70% dintre barbati asa sunt; asa este; e simplu de observat cu ochiul liber, nu trebuie sa ai fel si fel de experiente; pur si simplu observi in jurul tau, mizeria, prostia, meschinaria, viclenia, dorinta de altceva;;; pai daca pe mine ma abordeaza unul pe net si mai foloseste si un limbaj de golan, ii spun 2 cuvinte: du-te la oi, ma rog 3;;;; :)))) s-a pierdut farmecul de altadata de a cuceri o femeie; nu mai sunt cuceritori, sunt doar pusti fara creier-au doar aer in cap si sunt relaxati; de aceea e bine sa nu te pui cu cei carea au mintea odihnita; daca ii pui sa cucereasca o femeie la cinema sau la un concert sau oriunde altundeva, nu sunt in stare; nu au clasa, nu au vocabular, nu au sentiment; etc , etc,,, dar,, sunt si barbati cu statut, care se respecta;; eii, acestia nu au timp de net in scopuri din acestea, au altele de facut si cu siguranta aceia au femei superbe langa ei; si bravo lor; ideea e ca acestia sunt prea rari; cei care respecta femeia si vad in ea ceva frumos; fraierii vad in ele doar porno si acestia sunt cu adevarat mitocani; se gasesc cu precadere pe net, non-stop; ai inteles dragalasule cum sta treaba? te-ai regasit in ce ti-am spus?



NU ma regasesc in cei 70% de care specifici tu, sunt casatorit de aproxiamtiv 7 ani cu o sotie superba, am o fetita de 6 ani si mai superba :) (scuze de pleonasm). Nu vreau sa tac, spun ceea ce am de zis, prea mult tacem si s-a ajuns unde s-a ajuns, si eu am trecut prin probleme in casnicie, ca oricine altcineva, dar solutia nu a fost aceea de a spiona, pur si simplu mi-am luat sotia deoparte la o discutie in fata unei cafele (defapt mai multe cafele si mai multe pachete de tigari ) si am povestit cu ea, punctele mele de vedere si punctele ei de vedere, am reusit sa ajungem la un consens, si daca intr-adevar iubesti pe cineva iti dai seama daca te minte sau nu. Cat despre cei care nu au nimic in minte se regasesc peste tot mai ales pe strada te bati toata ziua de ei mai mult decat pe internet, ai dreptate in privinta aceea de a cuceri o fata (femeie) poate sunt de moda veche eu sotiei mele si azi ii recit versuri si din Eminescu si din Shakespeare, serenade nu i-am cantat ca sigur ar fi fugit de mine :D, dar daca ar fi necesar as face si acest lucru. Si in privinta a ceea ce caut aici pe aceste site-uri, doar atat am de spus, oricat de destept ai fi intotdeauna ai ceva de invatat. Ma respect pe mine insumi si respect si pe cei din jur atata timp cat ei insisi se respecta pe sine. Cat despre vocabularul meu adresat initiatorului acestui topic, nu cred ca am folosit cuvinte vulgare, aici ai dreptate ar trebuii sa ies si eu mai des in societate sa ma "cizelez" putin la noul vocabular de strada care se foloseste acum, sincer nu prea il inteleg. Mai repede inteleg un text scris in secolul trecut sau chiar acum 2 secole decat ceea ce vorbesc sau scriu tinerii de azi pe toate retelele de socializare si din pacate chiar in vorbirea curenta pe strada. Intru pe acest site pentru informare il accesez de foarte multa vreme dar nu am intervenit niciodata, m-am abonat recent sa primesc pe e-mail tot felul de teme, inainte il citeam de pe contul sotiei mele. Si dragalas-o chiar daca imi iubesc sotia foarte mult si o respect aia nu insemna ca trebuie sa o sufoc cu toate declartiile zilnice sau sa-i recit zilnic stiu eu ce versuri. Un simplu te iubesc spus atunci cand trebuie si din tot sufletul face mai mult decat orice altceva. Si ea este o persoana care are nevoie de libertate are nevoie de a traii, nu toata ziua sub papucul meu sau la cratita in bucatarie sau toate la un loc si pe deasupra sa fie prezenta si in viata copilului sa nu pateasca ceva. Chiar daca lucrez cate 9 sau 10 ore pe zi daca ajung inaintea ei acasa, pregatesc mancarea si fac curatenie ies cu copilul in parc pe cand vine ea acasa sa se poata relaxa, Acelasi lucru il face si ea pentru mine. Facem toate acestea fara sa ne spunem unul altuia ce sa facem. Eventual suna-m sa intrebam de ce ii este pofta sau daca vrea ceva anume. Si daca ar fi vreodata sa ma insele, atunci problema se pune altfel, trebuie sa-mi revizuiesc comportamentul fata de ea si de mine, trebuie sa vorbim din ce cauza s-a ajuns sau se a ajunge la acest aspect. Da si citind toate chestiile de pe net sau carti de specialitate sau chiar uneori literatura de duzina, ajungi sa inveti unule lucruri pe care le poti pune in practica si ai numai de castigat. Dar chastia cu spionatul persoanei "apropiate" in displace in totalitate, acest lucru denota ca nu ai incredere in tine insuti dar mai ales in cel de langa tine.
Si totodata sa raspund si la domnisioara sau doamna " polettimonica" care a spus ca "(MASCUL RANIT IN AMORUL PRORIU)... " Nu sunt ranit deloc nu mi-am inselat sotia nicidata in toti cei 7 ani, pe deasupra am incredere in ea, ca imi spune tot. Jigniri nu sunt jigniri dar scuza-ma ca iti repet chestii de genul acesta faceam cand aveam 16 ani, sa spionez pe cineva, este drept ca acum 16 ani nu exista internet la fiecare in casa, eu am avut internet primadata in casa in anul 1997, plateam niste facturi la romtelecom de si acum imi este groaza de ele. Sper ca nu v-am plisctisit.


mai scurt mai cocanc ca chiar m-am plictisit citind
pickard
Postat pe 31 Iulie 2011 18:42
De la: cocancl, la data 2011-07-31 18:31:48
De la: christina_healthy, la data 2011-07-31 17:57:33acum imi place ce-am descoperit in tine... spionajul nu e un lucru demn, evident, dar fata era in suferinta si tu ai ironizat-o prea mult. o sa invete in timp cum sta treaba.. apropo: si eu sunt de moda veche, sau mai bine spus, normala. ideea e ca trebuie tinut cont si de varsta, dar nu mereu, caci sunt fete care gandesc si actioneaza demn fata de altele mai mari, care isi lasa copilul la cresa si ele merg la dragalasenii; totul e reletiv, fiecare are particularitatea sa.. fiecare om in parte si cum nu-i cunoastem pe fiecare in parte, hai sa nu ne mai permitem sa aruncam cu pietre si sa judecam. schimbarea incepe cu fiecare dintre noi..


Poate sunt si am fost dur, dar in societatea de azi din pacate nu prea ai de ales, am sa folesesc un expemplu poate prea emipiric, nu are nici o legatura cu meseria mea, dar am luat un exemplu dintr-o carte al unui autor care mie imi place foarte mult si pot spune ca mi-am schimbat viata radical. Citez "O rana ca se vindece frumos si sa nu ramane urme trebuie curatata bine, ca sa poti curta aceasta rana trebuie sa tai in carne vie, sa nu ramana acolo nici un fel de microb". Pentru a putea sa-mi educ copilul cat de cat cum trebuie sau cum vad eu ca este bine, nu am de ales. Stiu ca nu are nici o legatura cu acest subiect. Nu am sunt o persoana culta, nu mi-a placut invatatura prea mult, nu am avut note numai de 10. din contra pot spune acum capana la varsta de 16 ani am fost chiar mediocru, am inceput sa-mi deschid ochii prin anii 1994 - 1995, atunci am observat ca o luase-m pe drumul gresit, este destul de greu sa recuperezi, ceea ce ai pierdut dar se poate. Si ca sa revin la subiectul tabuu poate nu sunt eu persoana care ar trebuii sa-i deschida ochii fetei dar cineva trebuie sa o faca. Intr-adevar am pierdut multe in viata spunand in fata ceea ce am avut de spus, dar mai mult am castigat, deoarece acum sunt respectat in viata reala, si respect pe toti cei care ma respecta, idiferent de varsta. De ce sa ne ascundem dupa deget ca jignim, m-am invatat minte cand nu stiu ceva intreb, cer sa m-i s-e explice pentur ca nu am cum sa la stiu pe toate si nu le voi stii niciodata, poate nu va vine sa crede-ti dar si de la un copil de 6 ani ai de invatat. Si imi respect fica pentru acest lucru ca mi-a dat o lectie de viata foarte buna chiar daca are 6 ani, a gandit un lucru mai bine decat mine, si mi-a spus-o direct fara menajamente. Ce ar insemna acest lucru sa ma simt jignit pentur ca mi-a zis in fata ceea ce a avut de zis. Bravo ei si da doamene sa o tina tot asa. Totul a inceput cand avea 4,6 ani, in urma unei discutii a ficei mele despre univers cu un profesor univesitar, (toti o sa spuna ca ce poate un copil de 4 ani sa aiba de discutat) intrebarea profesorului a fost de unde a invatat toate aceste lucruri (acum ma laud pe mine) fetita i-a raspuns ca de la tati. Raspunsul profesorului a fost foarte bine esti o fetita inteligenta si trebuie sa il depasesti pe tati sa stii mai multe ca si el. Penutr multi acest lucru nu insemna nimic (poate chiar o sa inceapa sa comenteze pe aceasta tema ca imi idolarizez copilul si ca-l ridic in slavi). Pentur fetita mea a insemnat urmatorul lucru din ceea ce am observat eu,
1. Aproape tot timpul imi repeta ca ea ma depaseste pe mine si va stii mai multe ca si mine
2. A inceput sa urmareasca reportaje chiar foarte interesante la tv pe discoveri, care sincer si pe mine ma capteaza mai ales cele de stiinta :D
3. a inceput sa puna in practica ceea ce vede in acele reportaje, unde nu stie ceva intreaba indiferent cine este in jurul ei, daca vede ca nu stii sa raspunzi iti aplica urmatoarea replica "Cum nu stii asa ceva, dar tu esti mare"
Daca un copil de 6 ani poate sa faca asa ceva atunci unul de 25 ....


eu cred ca fetitza seamana cu maica-sa pare mai concisa
pickard
Postat pe 31 Iulie 2011 18:48
Imi place replica ta Pikard , Dar nu cred ca am zis eu ca seamana cu mine, si seamana este foarte frumoasa. In privinta inteligentei nu ma pot exprima fiecare exceleaza pe o anumita parte.
cocancl
Postat pe 31 Iulie 2011 18:54
De la: cocancl, la data 2011-07-31 18:54:19Imi place replica ta Pikard , Dar nu cred ca am zis eu ca seamana cu mine, si seamana este foarte frumoasa. In privinta inteligentei nu ma pot exprima fiecare exceleaza pe o anumita parte.


am glumit mai! ca sa mai detensionez atmosfera
pickard
Postat pe 31 Iulie 2011 19:08
da cine va pune sa cautati aiurea ca niste obsedate posesive si nebune.cand cauti ceva gasesti,nu-i problema.dar daca v-o faceti cu mana voastra nu va mai plangeti.de ce sa strici totul pentru curiozitatea ta ? de asta ii faceti pe barbati sa fuga de voi ,sunteti peste imaginatie de curioase si asta e respingator
estelaa
Postat pe 31 Iulie 2011 19:13
Chiar nu m-am simtit jignit la aceasta replica, chiar imi place.
cocancl
Postat pe 31 Iulie 2011 19:13
De la: cocancl, la data 2011-07-31 19:13:44Chiar nu m-am simtit jignit la aceasta replica, chiar imi place.


mai scrie si pe la alte subiecte
pickard
Postat pe 31 Iulie 2011 19:20
De la: estelaa, la data 2011-07-31 19:13:05da cine va pune sa cautati aiurea ca niste obsedate posesive si nebune.cand cauti ceva gasesti,nu-i problema.dar daca v-o faceti cu mana voastra nu va mai plangeti.de ce sa strici totul pentru curiozitatea ta ? de asta ii faceti pe barbati sa fuga de voi ,sunteti peste imaginatie de curioase si asta e respingator


poate e mai bine asa.oricum cine face asta cam stie rezultatul inainte fiecare stie ce are la usa si fara manevre riscante.
pickard
Postat pe 31 Iulie 2011 19:22
De la: pickard, la data 2011-07-31 19:20:42
De la: cocancl, la data 2011-07-31 19:13:44Chiar nu m-am simtit jignit la aceasta replica, chiar imi place.


mai scrie si pe la alte subiecte


O sa mai scriu, dar fac acest lucru numai in timpul liber, dar se intampla cam rar deoarece copilul imi ocupa majoritatea timpului.
cocancl
Postat pe 31 Iulie 2011 19:28
De la: cocancl, la data 2011-07-31 19:28:48
De la: pickard, la data 2011-07-31 19:20:42
De la: cocancl, la data 2011-07-31 19:13:44Chiar nu m-am simtit jignit la aceasta replica, chiar imi place.


mai scrie si pe la alte subiecte


O sa mai scriu, dar fac acest lucru numai in timpul liber, dar se intampla cam rar deoarece copilul imi ocupa majoritatea timpului.



foarte frumos!ma miram eu cum de am mai mult timp n-am copii !
pickard
Postat pe 31 Iulie 2011 19:40
De la: estelaa, la data 2011-07-31 19:13:05da cine va pune sa cautati aiurea ca niste obsedate posesive si nebune.cand cauti ceva gasesti,nu-i problema.dar daca v-o faceti cu mana voastra nu va mai plangeti.de ce sa strici totul pentru curiozitatea ta ? de asta ii faceti pe barbati sa fuga de voi ,sunteti peste imaginatie de curioase si asta e respingator


Dupa naduful cu care le gratulezi pe cele care cam banuiesc ce soi de barbat au... e bine ca tu nu cauti!
mobilemaimai_no1
Postat pe 31 Iulie 2011 21:37
Buna treaba. Dar trebuie sa ai mult curaj sa faci asta.Sa fii constienta ca e sfarsitul,sigur nu trece testul
raza_calda
Postat pe 31 Iulie 2011 23:18
Si daca nu are cont pe un astfel de site? (sau ma rog,nu stiu eu daca are)
Yzzi
Postat pe 31 Iulie 2011 23:57
De la: MinaH, la data 2011-07-18 14:17:13Am observat ca uneori in viata intalnesti barbati pe care ii consideri pur si simplu prea buni pentru tine, atat de buni incat devii paranoica intrebandu-te ce cauta tocmai ei cu tine. Sau intalnesti barbati in care parca nu poti avea incredere; sunt prea ocupati pentru tine, prea sexuali, prea dezinteresati sau mult prea interesati.
Scurt si la obiect: cel mai bun test pe care l-am facut unui barbat pana acum si de care nu a trecut niciun barbat pana acum (sad but true) este acesta:

1. ii gasesti slabiciunea ciberbetica - un forum, un site de dating pe care are un cont, chiar si uitat de lume si timp.
2. iti creezi cont acolo, sub un nume fals, abuzand (otzara ilegal) de pozele de pe net/ale unei prietene pe care prietenul nu a cunoscut-o niciodata.
3. ii scrii un mesaj (preferabil de pe un alt IP decat al tau, daca e un IT-ist) lasciv/prietenos/provocator,etc depinzand de personalitatea lui.
4. iti plangi in pumni de ciuda ca ai avut curajul de a-ti demonstra ca barbatul de langa tine pe care pana nu demult credeai ca te iubeste este - da, doamnelor, un porc.

am facut asta de cateva ori pana acum, aplicand DOAR regula neincrederii pentru a apela la acest lucru. totul poate parea perfect in relatie si totusi, ascultandu-mi al 6-lea simt am avut inspiratia de a face asta.

intrebarea si curiozitatea mea se reduce la urmatoarele:
in contextul in care barbatul raspunde mesajului in mod prietenos e cazul sa termini relatia? ce conteaza cel mai mult, gestul printr-un simplu mesaj sau comunicare strict in aria cibernetica cu 1000 de femei, sau fapta de a pasi din spatiul cibernetic in cel real?

5. in cazul in care acesta indrazneste sa raspunda provocarii fiind in relatie cu tine, abuzeaza de cartela aia veche de telefon pe care nu ai mai folosit-o de un car de ani si stabileste o intalnire cu el sub identitatea "ta" virtuala. cere-i chiar sa vina la intalnire cu un trandafir rosu pentru a-l putea recunoaste.
6. show up! prezinta-te sub identitatea ta, aseaza-te la masa increzatoare in tine si zambeste-i triumfatoare. nu-i spune nimic. lasa-l pe el sa vorbeasca.
7. ridica-te, stinge-ti tigara in ochiul lui drept si mergi mai departe fara regrete!






scz ca te dezamagesc dar chestii de genu asta faceam cand eram in liceu .....eu zic totusi ca pe masura ce inaintam in varsta devenim si noi mai intzeleptzi si mai maturi . dar se pare ca nu e valabil pt toata llumea . daca nu ai incredere in el , desparte-te de el !! intr-o relatzie daca nu e incredere , sinceritate si fidelitate ...degeaba mai esti in acea relatzie .....asa ca grow up ...ca ai nevoie ....daca vrei intzelegere si incredere , ofera si u acelasi lucru
carmen_raduMJ
Postat pe 1 August 2011 08:28
De la: MinaH, la data 2011-07-18 14:17:13Am observat ca uneori in viata intalnesti barbati pe care ii consideri pur si simplu prea buni pentru tine, atat de buni incat devii paranoica intrebandu-te ce cauta tocmai ei cu tine. Sau intalnesti barbati in care parca nu poti avea incredere; sunt prea ocupati pentru tine, prea sexuali, prea dezinteresati sau mult prea interesati.
Scurt si la obiect: cel mai bun test pe care l-am facut unui barbat pana acum si de care nu a trecut niciun barbat pana acum (sad but true) este acesta:

1. ii gasesti slabiciunea ciberbetica - un forum, un site de dating pe care are un cont, chiar si uitat de lume si timp.
2. iti creezi cont acolo, sub un nume fals, abuzand (otzara ilegal) de pozele de pe net/ale unei prietene pe care prietenul nu a cunoscut-o niciodata.
3. ii scrii un mesaj (preferabil de pe un alt IP decat al tau, daca e un IT-ist) lasciv/prietenos/provocator,etc depinzand de personalitatea lui.
4. iti plangi in pumni de ciuda ca ai avut curajul de a-ti demonstra ca barbatul de langa tine pe care pana nu demult credeai ca te iubeste este - da, doamnelor, un porc.

am facut asta de cateva ori pana acum, aplicand DOAR regula neincrederii pentru a apela la acest lucru. totul poate parea perfect in relatie si totusi, ascultandu-mi al 6-lea simt am avut inspiratia de a face asta.

intrebarea si curiozitatea mea se reduce la urmatoarele:
in contextul in care barbatul raspunde mesajului in mod prietenos e cazul sa termini relatia? ce conteaza cel mai mult, gestul printr-un simplu mesaj sau comunicare strict in aria cibernetica cu 1000 de femei, sau fapta de a pasi din spatiul cibernetic in cel real?

5. in cazul in care acesta indrazneste sa raspunda provocarii fiind in relatie cu tine, abuzeaza de cartela aia veche de telefon pe care nu ai mai folosit-o de un car de ani si stabileste o intalnire cu el sub identitatea "ta" virtuala. cere-i chiar sa vina la intalnire cu un trandafir rosu pentru a-l putea recunoaste.
6. show up! prezinta-te sub identitatea ta, aseaza-te la masa increzatoare in tine si zambeste-i triumfatoare. nu-i spune nimic. lasa-l pe el sa vorbeasca.
7. ridica-te, stinge-ti tigara in ochiul lui drept si mergi mai departe fara regrete!






scz ca te dezamagesc dar chestii de genu asta faceam cand eram in liceu .....eu zic totusi ca pe masura ce inaintam in varsta devenim si noi mai intzeleptzi si mai maturi . dar se pare ca nu e valabil pt toata llumea . daca nu ai incredere in el , desparte-te de el !! intr-o relatzie daca nu e incredere , sinceritate si fidelitate ...degeaba mai esti in acea relatzie .....asa ca grow up ...ca ai nevoie ....daca vrei intzelegere si incredere , ofera si u acelasi lucru
carmen_raduMJ
Postat pe 1 August 2011 08:28
dragi cititori,

fiecare are dreptul la libera exprimare si parere. gandirea mea imi apartine in totalitate, ma reprezinta si nu am de gand sa ma scuz pentru ea, cum de altfel nu am de gand sa-mi retrag topicul, postarile si parerea personala generala legata de anumite categorii de barbati. daca sunt considerata fufa, imatura sau proasta de unii dintre voi so be it. nu am scris topicul ca sa fie toata lumea de acord cu mine in unanimitate, dimpotriva, pentru a fi dezbatut. am fost si sunt constienta de impactul pe care l-a avut acest test si pe care il poate inca avea asupra relatiei, dar stiti ceva? din toata comunitatea asta de pe site, eu sunt singura care poate sa afirme ca isi cunoaste relatia cu partenerul meu. ergo: cat de valide sunt argumentele voastre adresate relatiei mele si cazului meu particular? discutia e una generala. am rugamintea sa o pastram astfel.

MinaH
Postat pe 1 August 2011 10:47
Si aceste masuri fiind stabilite deja, care mai e rolul nostru in acest topic?
cristinarudi
Postat pe 1 August 2011 11:10
Pe urma...chiar ai impresia ca nu se poate intampla la fel si-n cazul unei femei? Chiar stiu cazuri. E drept ca in numar mai mic si mai greu ca debut, dar se intampla. Chiar des!
cristinarudi
Postat pe 1 August 2011 11:12
Cine n-are probleme, isi face singur!
kudika_pudika
Postat pe 1 August 2011 11:53
De la: pickard, la data 2011-07-18 23:07:55
De la: DarkMAGIC, la data 2011-07-18 22:38:32
De la: pickard, la data 2011-07-18 22:32:11


Pickarde, nu mai sta bre confuzat. Nu-i da nimeni ideea nevestei sa foloseasca pe tine mess-ul asa pervers.
Eu sigur nu...daca sare bine banu'.. hai, smile ca iesi ieftin tare.

nevasta-mea nu e interesata de mine



Oare de ce?
Nonaflowermay
Postat pe 1 August 2011 12:23
e bine k ai avut curajul sa-ti asculti cel de-al 6-lea simt. Eu din pacate , de tema sa nu aflu crudul adevar , am avut curaj abia dupa un an ! A fost insa o mare realizare cand l-am demascat si imi pare foarte rau k nu am facut acest lucru mult mai devreme. Asa k ,fetelor fara teama, nici nu stiti ce pierdeti :)))
yummyoti
Postat pe 1 August 2011 17:20
De la: Nonaflowermay, la data 2011-08-01 12:23:43
De la: pickard, la data 2011-07-18 23:07:55
De la: DarkMAGIC, la data 2011-07-18 22:38:32
De la: pickard, la data 2011-07-18 22:32:11


Pickarde, nu mai sta bre confuzat. Nu-i da nimeni ideea nevestei sa foloseasca pe tine mess-ul asa pervers.
Eu sigur nu...daca sare bine banu'.. hai, smile ca iesi ieftin tare.

nevasta-mea nu e interesata de mine



Oare de ce?


nu stiu! nu stiu! nu stiu d-astea!
pickard
Postat pe 1 August 2011 18:32
sincer nu as mai face asa ceva.mie cel putin mi se pare o dovada de imaturitate. oricum un barbat mai tarziu sau mai devreme inseala la fel poate si o femeie.e doar o chestiune de timp. am facut si eu ceva de genu la 17 anii dar akum pe la 23 nu as mai face. si app de experienta de la 17 anii nu a incerkt ceva cu tipa (prietena mea si ii spusese de exsiatenta mea) dar dp 2 anii ne am despartit. si cu ce ma ajutat increderea de atunci sau cum o numiti voi dak nu a ramas langa mine?
C_D_I
Postat pe 1 August 2011 18:49
De la: kudika414618, la data 2011-08-01 18:49:30sincer nu as mai face asa ceva.mie cel putin mi se pare o dovada de imaturitate. oricum un barbat mai tarziu sau mai devreme inseala la fel poate si o femeie.e doar o chestiune de timp. am facut si eu ceva de genu la 17 anii dar akum pe la 23 nu as mai face. si app de experienta de la 17 anii nu a incerkt ceva cu tipa (prietena mea si ii spusese de exsiatenta mea) dar dp 2 anii ne am despartit. si cu ce ma ajutat increderea de atunci sau cum o numiti voi dak nu a ramas langa mine?


onomatopeele din timpul orgasmelor le strigi tot cu prescurtari tip sms la 12 ani?!
pickard
Postat pe 1 August 2011 18:53
De la: estelaa, la data 2011-07-31 19:13:05da cine va pune sa cautati aiurea ca niste obsedate posesive si nebune.cand cauti ceva gasesti,nu-i problema.dar daca v-o faceti cu mana voastra nu va mai plangeti.de ce sa strici totul pentru curiozitatea ta ? de asta ii faceti pe barbati sa fuga de voi ,sunteti peste imaginatie de curioase si asta e respingator


" De ce sa strici totul cu curiozitatea ta? " Ce tare e asta. Ai dreptate, de ca sa strici frumusete de relatie? Nu mai bine traiesti frumusel in minciuna?
ilumax_76
Postat pe 1 August 2011 19:16
hmm, ma bucur pt tine;

si daca tai in carne vie tot nu vei schimba niciodata oamenii; ma refer la modul de a actiona si de a gandi; si stii de ce? pt ca Dumnezeu a lasat diversitatea si liberul arbitru; ca sa poti gandi si alege; orice ii vei spune unuia, el tot ca el va face; putini sunt dispusi sa invete de la altii ce e bine..
christina_healthy
Postat pe 1 August 2011 19:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cand sotul refuza sa mearga in vacanta 7 zile doar cu sotia,pe motiv ca se plictiseste 66 De la: kudika_9592 4 August 2012 15:43
Barbatul ideal casatoria perfecta????? 6 De la: georgyanna2000 29 Iulie 2009 01:12
Trash The Dress - poezia asezata in rama 1 De la: eunescu09 22 Octombrie 2009 09:48
pot sa ma casatoresc in timpul liceului?> 26 De la: kudika_4884 11 Iulie 2012 15:25
alin 46 De la: mitura 5 Iunie 2010 15:56