caut un (o) batran(a) de care sa am grija in schimbul locuintei

Voteaza:
Rating curent caut un (o) batran(a) de care sa am grija in schimbul locuintei : (3 din 2 voturi)
 
kudibruneta Avatarul lui kudibruneta

89 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: bucuresti

Buna ziua ,apelez si eu la persoane de incredere care au cunostinte sau care au nevoie de ajutorul meu pentru ai ingriji in schimbul ramanerii in spatiul batranilor .Pentru orice informatie astept raspuns de la dumneavoastra,nu mai stiu ce sa fac pentru a locui departe de soacra,cumnati si cumnate in ap cu trei camere ,mentionez ca am si o fetita de 9 ani .ROG SERIOZITATE .MULTUMESC sunt o persoana foarte sufletista .
kudika361377 Avatarul lui kudika361377

1 mesaj
Membru din: 1/02/2011

buna, inlegatura cu subiectul tau adica cauti o batrana de care sa ai grija in schimbul locuintei,eu una te.as sfatui sa te gandesti de trei ori inainte.Eu am grija de cinci ani de matusa.socrului meu,daca ar fi s.o iau de la capat nu as mai face.o nici in ruptul capului.Dificil e putin spus.a devenit un infern.e foarte greu.Desi nu e bolnava si nu e la pat e f greu.
Batranii sunt foarte dificili,nu le comvine nimic desi ne straduim sa fie totul ok nu reusim s.o multumim niciodata.Nu mai zic ca inceput sa faca pipi pe ea si refuza sa poatre pamperasi.noi locuim cu ea.si cand se enerveaza mereu ne spune sa plecam,desi avem facute acte,ma rog un testament.Gandeste.te bine inainte,si de preferet ar fi sa nu locuiesti cu ei,doar sa te duci sa faci curat(desi ei spun ca e curat de ce mai faci)sa.i duci mancare.bafta multa!
Raporteaza abuz de limbaj
Gabi92 Avatarul lui Gabi92

1 mesaj
Membru din: 1/05/2011
Oras: fetesti

Buna ziua, si noi ne dorim acelasi lucru. Suntem o familie serioasa care locuieste in orasul Fetesti, judetul Ialomita si vrem sa luam in intretinere in casa noastra o persoana in varsta din Bucuresti. Conditia este ca acesta sa-i permita fetei noastre, care este studenta in Bucuresti, sa locuiasca in apartamentul/garsoniera acestuia pe perioada studiilor. Cerem si oferim seriozitate. Relatii la telefon: 0729532048.
Raporteaza abuz de limbaj