Setari Cookie-uri

Mai exista in aceasta tara barbati care nu inseala?!

De la: MissRainbow, la data 2012-05-21 20:09:31
De la: Thais13, la data 2012-05-21 20:06:38
De la: MissRainbow, la data 2012-05-21 20:01:57
De la: Thais13, la data 2012-05-21 19:49:45
De la: serpico_, la data 2012-05-21 14:22:14Dar ce inseamna de fapt sa inseli intr-o relatie sau casatorie ? Care este granita dintre inselat si a fi fidel/la?
Cine apreciaza asta ?

Dragule, ai pus intrebarea de baraj la care toti se chinuie sa raspunda si nu reuseste niciunul.

Nu exista nicio granita intre fidelitate si tradare,,acestea sunt doua situatii de conflict clare si de sine statatoare,ori esti fidel,ori inseli,nu se pune vorba de limite existente intre cele doua!!!

Uite, iti dau un exemplu:
Sunt cupluri care considera ca a flirta cu altcineva asaa, din cand in cand nu inseamna ca inseli , iar pentru altele inseamna pacat de moarte.Nu ma refer sa-l gasesti pe sot sau iubit in pat cu alta sau tu sa stai la cratita iar dumnealui cu domnitele pe picior in club.Astea sunt magarii clare.Ce zici de exemplul pe care lam dat?

Este acelasi lucru,nu conteaza frecventa sau ritmicitatea actului,ci comiterea lui!!!Parerea mea!!Dar motivele,cauzele ,care conduc in acel punct conteaza,actul consumat deja devine istorie,,recidivele sunt o continuare a raului facut!!!

Statisticile arata totusi ca femeile inseala mai mult decat barbatii.Imi pare rau ca nu am la indemana sondajul respectiv.De asta ce spui!
Thais13
Postat pe 21 Mai 2012 20:12
De la: kudika_8057, la data 2012-05-21 20:12:06aoleuuu a inceput mia sa o linguseasca iar pe curcubeu,,lasa ne mioooo ia o pe curcubeu si pupo in alta parte,,thaisoo nu o mai provoca pe curcubeu la discutii ca atat asteapta o scanteie sa faca pe inteligenta,,hai te rog eu thaiso ca n am chef sa i ascult filozofarile ieftine

Gata, am terminat, oricum cu toate discutiile, tradarile si inselatul vor continua din foarte multe cauze si despicatul firului in patru nu ajuta la nimic.Ai dreptate.!
Thais13
Postat pe 21 Mai 2012 20:14
hai ma thaiso inceteaza ca habar nu are ce spune curcubeu,,zice si ea de dragul de a face pe filozoafa,laso te rog frumos
kudika_8057
Postat pe 21 Mai 2012 20:15
De la: Thais13, la data 2012-05-21 20:14:33
De la: kudika_8057, la data 2012-05-21 20:12:06aoleuuu a inceput mia sa o linguseasca iar pe curcubeu,,lasa ne mioooo ia o pe curcubeu si pupo in alta parte,,thaisoo nu o mai provoca pe curcubeu la discutii ca atat asteapta o scanteie sa faca pe inteligenta,,hai te rog eu thaiso ca n am chef sa i ascult filozofarile ieftine

Gata, am terminat, oricum cu toate discutiile, tradarile si inselatul vor continua din foarte multe cauze si despicatul firului in patru nu ajuta la nimic.Ai dreptate.!
asa iubire asa
kudika_8057
Postat pe 21 Mai 2012 20:16
De la: kudika_8057, la data 2012-05-21 20:15:29hai ma thaiso inceteaza ca habar nu are ce spune curcubeu,,zice si ea de dragul de a face pe filozoafa,laso te rog frumos

Gata , am terminat , oricum e prea complicat subiectul , ma duc sa sparg niste bile pe Zuma.
Seara buna!
Thais13
Postat pe 21 Mai 2012 20:18
De la: Thais13, la data 2012-05-21 20:12:30
De la: serpico_, la data 2012-05-21 14:22:14Dar ce inseamna de fapt sa inseli intr-o relatie sau casatorie ? Care este granita dintre inselat si a fi fidel/la?
Cine apreciaza asta ?

Dragule, ai pus intrebarea de baraj la care toti se chinuie sa raspunda si nu reuseste niciunul.

Nu exista nicio granita intre fidelitate si tradare,,acestea sunt doua situatii de conflict clare si de sine statatoare,ori esti fidel,ori inseli,nu se pune vorba de limite existente intre cele doua!!!

Sunt cupluri care considera ca a flirta cu altcineva asaa, din cand in cand nu inseamna ca inseli , iar pentru altele inseamna pacat de moarte.Nu ma refer sa-l gasesti pe sot sau iubit in pat cu alta sau tu sa stai la cratita iar dumnealui cu domnitele pe picior in club.Astea sunt magarii clare.Ce zici de exemplul pe care lam dat?

Este acelasi lucru,nu conteaza frecventa sau ritmicitatea actului,ci comiterea lui!!!Parerea mea!!Dar motivele,cauzele ,care conduc in acel punct conteaza,actul consumat deja devine istorie,,recidivele sunt o continuare a raului facut!!!

Statisticile arata totusi ca femeile inseala mai mult decat barbatii.Imi pare rau ca nu am la indemana sondajul respectiv.De asta ce spui!

Da?Nu stiam acest lucru,,dar se expun si cateva explicatii,care as vina in sprijinul sondajului facut???Parerea mea contravine rezultatului sondajului respectiv,,ar putea fi o justificare prin diferenta existenta intre numarul femeilor si cel al barbatilor,cel putin la noi in tara!!!Ma rog,parerile sunt impartite!!!In momentul in care o femeie decide sa-si insele sotul,inseamna ca in acel cuplu sunt probleme grave,care nu mai suporta mediere!!!Femeile nu inseala din divertismet!!
MissRainbow
Postat pe 21 Mai 2012 20:18
mmm ce putea sa gaseasca curcubeu decat o explicatie tampita ca sa lase impresia ca totusi a avut intro oare care masura dreptate,,ca de orgoliu este mare,,curcubeu intelege devii plictisitoare,,thaiso laso nu o mai baga in seama
kudika_8057
Postat pe 21 Mai 2012 20:21
te pup curcubeu
kudika_8057
Postat pe 21 Mai 2012 20:29
MissRainbow:

In momentul in care o femeie decide sa-si insele sotul,inseamna ca in acel cuplu sunt probleme grave,care nu mai suporta mediere!!!Femeile nu inseala din divertismet!!

Deci ce sa intelegem ca femeile insala atunci cand sunt probleme in cuplu? Al naibi metoda de a rezolva o problema. Eu cred ca si barbatii insala cand sunt probleme.

Eu cred ca sunt in egala masura indivizi de ambele sexe care fac aceleasi greseli probabil nu in egala masura (oricum nu cred in statistici dar totusi hai sa le luam in calcul).
kudika_8031
Postat pe 21 Mai 2012 20:38
hai ma lasa ne,,ai venit si tu,,tu crezi tu crezi,,lasa ne ma altcva nu ai de facut decat sa ne zici despre inselat ,lasa ne ma ca esti mare baiatu
kudika_8057
Postat pe 21 Mai 2012 20:41
De la: kudika_8031, la data 2012-05-21 20:38:54MissRainbow:

In momentul in care o femeie decide sa-si insele sotul,inseamna ca in acel cuplu sunt probleme grave,care nu mai suporta mediere!!!Femeile nu inseala din divertismet!!

Deci ce sa intelegem ca femeile insala atunci cand sunt probleme in cuplu? Al naibi metoda de a rezolva o problema. Eu cred ca si barbatii insala cand sunt probleme.

Eu cred ca sunt in egala masura indivizi de ambele sexe care fac aceleasi greseli probabil nu in egala masura (oricum nu cred in statistici dar totusi hai sa le luam in calcul).

ba tu esti laurentiu!?
jean_luc_picard
Postat pe 21 Mai 2012 20:46
Ideea era ca nu are rost se ne stresam cine ce face si cat de mult. Oricum fiecare tine cu echipa lui.

suntem off topic oricum.

Intrebare era: Mai sunt barbati care nu insala?
kudika_8031
Postat pe 21 Mai 2012 20:47
De la: kudika_8031, la data 2012-05-21 20:47:05Ideea era ca nu are rost se ne stresam cine ce face si cat de mult. Oricum fiecare tine cu echipa lui.

suntem off topic oricum.

DA,asa cum exista si femei care nu inseala!!!
MissRainbow
Postat pe 21 Mai 2012 20:48
ma va dati seama deci le a enumarat ea cva mai incolo,,mai bn numarati altcva curcubeu si mai termina cu tampeniile,,mi e si rusine de tn sa ti mai zic cva,,ajunge cu vorbele ieftine si degeaba,inceteaza
kudika_8057
Postat pe 21 Mai 2012 20:49
De la: MissRainbow, la data 2012-05-21 20:48:04
De la: kudika_8031, la data 2012-05-21 20:47:05Ideea era ca nu are rost se ne stresam cine ce face si cat de mult. Oricum fiecare tine cu echipa lui.

suntem off topic oricum.

nu inseala nimeni pe nimeni ! chiar in cazul unui divort tot nu e inselatorie sau tradare.asa e sa fie
jean_luc_picard
Postat pe 21 Mai 2012 20:49
De la: jean_luc_picard, la data 2012-05-21 20:49:55

suntem off topic oricum.

nu inseala nimeni pe nimeni ! chiar in cazul unui divort tot nu e inselatorie sau tradare.asa e sa fie

Care este legatura cu divortul invocat de tine??
MissRainbow
Postat pe 21 Mai 2012 20:51
baaaaaaaaaaaaaaa da ti va o palma 2 3 sa va reveniti,,auzi intrebari mai exista barbati care nu inseala,,si cn altcnva putea sa i raspunda cu un raspuns extra formidabil decat curcubeu,da asa cum sunt si femei care inseala,,,,baaaaaaaa sunteti penibiliiiiiiiiiiiii,,luati doamne iartama matura aspiratoru,si faceti curat prin casa daca naveti ce face, mai va intrebati dc e romania asta ametita
kudika_8057
Postat pe 21 Mai 2012 20:53
De la: MissRainbow, la data 2012-05-21 20:51:20

suntem off topic oricum.

pai daca nu se mai poate trai cu nevasta sau sotul este calea divortului
jean_luc_picard
Postat pe 21 Mai 2012 20:57
De la: jean_luc_picard, la data 2012-05-21 20:57:19
De la: MissRainbow, la data 2012-05-21 20:51:20

suntem off topic oricum.

pai daca nu se mai poate trai cu nevasta sau sotul este calea divortului

Da,asa este,dar care este legatura cu inselatul in cazul unui divort??
MissRainbow
Postat pe 21 Mai 2012 20:58
De la: kudika_8057, la data 2012-05-21 20:53:46baaaaaaaaaaaaaaa da ti va o palma 2 3 sa va reveniti,,auzi intrebari mai exista barbati care nu inseala,,si cn altcnva putea sa i raspunda cu un raspuns extra formidabil decat curcubeu,da asa cum sunt si femei care inseala,,,,baaaaaaaa sunteti penibiliiiiiiiiiiiii,,luati doamne iartama matura aspiratoru,si faceti curat prin casa daca naveti ce face, mai va intrebati dc e romania asta ametita

zi tu ba ca sti mai bine! se numeste inselatorie daca razi cu o femeie si vi acasa vesel si linistit?
jean_luc_picard
Postat pe 21 Mai 2012 20:59
De la: jean_luc_picard, la data 2012-05-21 20:59:23
De la: kudika_8057, la data 2012-05-21 20:53:46baaaaaaaaaaaaaaa da ti va o palma 2 3 sa va reveniti,,auzi intrebari mai exista barbati care nu inseala,,si cn altcnva putea sa i raspunda cu un raspuns extra formidabil decat curcubeu,da asa cum sunt si femei care inseala,,,,baaaaaaaa sunteti penibiliiiiiiiiiiiii,,luati doamne iartama matura aspiratoru,si faceti curat prin casa daca naveti ce face, mai va intrebati dc e romania asta ametita

zi tu ba ca sti mai bine! se numeste inselatorie daca razi cu o femeie si vi acasa vesel si linistit?

....numai sa nu vii plin de ruj....
GHEISA_
Postat pe 21 Mai 2012 21:06
De la: MissRainbow, la data 2012-05-21 20:18:11
Cine apreciaza asta ?

Da?Nu stiam acest lucru,,dar se expun si cateva explicatii,care as vina in sprijinul sondajului facut???Parerea mea contravine rezultatului sondajului respectiv,,ar putea fi o justificare prin diferenta existenta intre numarul femeilor si cel al barbatilor,cel putin la noi in tara!!!Ma rog,parerile sunt impartite!!!In momentul in care o femeie decide sa-si insele sotul,inseamna ca in acel cuplu sunt probleme grave,care nu mai suporta mediere!!!Femeile nu inseala din divertismet!!

Femeile alea pot alege daca au verticalitate sa se desparta , nu sa insele, problemele nu se rezolva prin gasirea unui amant, dar nu, ele prefera sa desfaca cu nonsalanta picioarele primului venit care le gadila feminitatea.
Nu ma astepatam ca gasesti o asa justificare pentru faptul ca femeile inseala mai mult.
8031 are drepatate si femeile o fac cel putin la fel de des ca si barbatii si culmea din ce in ce mai des din divertisment.
Thais13
Postat pe 21 Mai 2012 21:14
De la: kudika_8057, la data 2012-05-21 20:53:46baaaaaaaaaaaaaaa da ti va o palma 2 3 sa va reveniti,,auzi intrebari mai exista barbati care nu inseala,,
Cand iubesti, nu inseli. Daca inseli, inseamna ca doar ai impresia ca iubesti, dar nu iubesti cu adevarat.
love_799
Postat pe 21 Mai 2012 22:28
De la: GHEISA_, la data 2012-05-21 21:06:27
De la: jean_luc_picard, la data 2012-05-21 20:59:23

....numai sa nu vii plin de ruj....

ma uit si eu in oglinda
jean_luc_picard
Postat pe 21 Mai 2012 22:37
De la: Thais13, la data 2012-05-21 21:14:53
De la: MissRainbow, la data 2012-05-21 20:18:11
Cine apreciaza asta ?

Femeile alea pot alege daca au verticalitate sa se desparta , nu sa insele, problemele nu se rezolva prin gasirea unui amant, dar nu, ele prefera sa desfaca cu nonsalanta picioarele primului venit care le gadila feminitatea.
Nu ma astepatam ca gasesti o asa justificare pentru faptul ca femeile inseala mai mult.
8031 are drepatate si femeile o fac cel putin la fel de des ca si barbatii si culmea din ce in ce mai des din divertisment.

Corect,da,femeile pot alege verticalitatea impusa de deschiderea unui proces de divort sau tradarea,ca o fac intr-un numar mai mare sau mai mic decat barbatii,chiar nu mai conteaza,fapta se incadreaza ca atare!!!De regula,atunci cand iubesti,nu pui problema tradarii,,in momentul in care se recurge la asa ceva,este evident faptul ca iubirea s-a estompat sau a disparut !!!Nu gasesc justificari in absolut nimic,,era o simpla constatare de fapt ,din punct de vedere numerologic!!!Repet,nu conteaza fapta in sine,ci motivele sau pretextele folosite in desfasurarea ei!!!Degradarea umana nu lasa loc de dubii si aici sunt multe probleme de discutat!!!Barbatii acuza femeile de infidelitate,femeile arunca vina asupra barbatilor,,dar ,pana la urma,,tradarea este una singura,,devenind "drept comun" ambelor sexe,dorit sau accidental dobandit ,,cruda concluzie as spune!!!Razbunarile in viata de cuplu,au luat amploare din ce in ce mai mare,,de ce????Pentru ca nu mai exista iubire intre cei doi!!!Se poate recurge la separare,fiecare traindu-si viata cum considera de cuviinta,dar si aici sunt multe aspecte,bune de pus pe tapet!!!
MissRainbow
Postat pe 22 Mai 2012 07:09

apropo de titlu eu cred ca din punct de vedere funtional femeile pot trada mai mult decat barbatii pentru ca ele fac asta in mod constient si rational pe cand barbatii mai rar se implica sentimental la o simpla tavaleala sau chiar daca o fac ,ei au rezerve
jean_luc_picard
Postat pe 22 Mai 2012 08:34
De la: jean_luc_picard, la data 2012-05-22 08:34:33
apropo de titlu eu cred ca din punct de vedere funtional femeile pot trada mai mult decat barbatii pentru ca ele fac asta in mod constient si rational pe cand barbatii mai rar se implica sentimental la o simpla tavaleala sau chiar daca o fac ,ei au rezerve

Serios?Ce sa inteleg de aici,,,oare faptul ca barbatii ,atunci cand inseala,o fac in mod inconstient si irational????Dar ai spus un mare adevar,,,atunci cand barbatii tradeaza partenera si relatia in sine,,intr-adevar,,,o fac fara implicare sentimentala,,,oare de ce nu ma mira acest lucru????"Simpla tavaleala"?Nu conteaza gradul de simplitate sau complexitate,ci conteaza gestul in sine,,,nemailasand loc de comentarii!!!
MissRainbow
Postat pe 22 Mai 2012 08:51
pentru kudika cu mari deficiente in cunoasterea limbii roamne: o sa-ti raspund cand vei face minim de efort in a scrie cat de cat corect, fu tu-i mama ei de gramatica!!
kiss_my_ass
Postat pe 22 Mai 2012 09:02
Bine
kudika_8031
Postat pe 22 Mai 2012 15:17
Cine apreciaza asta ?

Cine satabileste aberatiile astea ? Cum adica daca eu stau cu voi aici "la barfa"...inseamna ca imi insel sotia ?Sau daca ea este pe mess cu nu stiu cine inseamna ca sunt inselat ? Unde este atunci increderea,libertatea si sinceritatea acelei relatii ? Nu vi se pare ca sunteti prea posesive sau posesivi ? Vreti de fapt subjugare,sclavie...de asta o dati mereu in bara.
Nu sunt de acord cu astfel de gandiri inguste.
serpico_
Postat pe 22 Mai 2012 15:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
The end....forever..? 8 De la: robo_sr 21 Februarie 2009 02:03
clipe de viata 5 De la: Shhh 8 Aprilie 2010 07:51
unde i problema....la mine sau la el 21 De la: dodo26 8 August 2010 22:17
Decizie majora in doar 2 zile. Help :( 19 De la: kudika_9329 25 Iunie 2012 16:48
va rog din suflet veniti cu un sfat!!! 12 De la: deni 29 Februarie 2012 11:56