Setari Cookie-uri

Voi ce-ati face in situatia asta ?

Draga mea,gandeste-te bine inainte de a lua o hotarare, exista diferente de cultura si mentalitate. Poate acum santeti doar voi doi, va iubiti si credeti ca totul e minunat, dar mai tarziu.... Eu locuiesc intr-o zona unde sunt familii rrome (de fapt sunt cam peste tot), si mai stiu cate ceva din "obiceiurile" lor.
Asculta de sfatul parintilor tai, vei gasi cu siguranta un baiat potrivit pt tine.
kudika_23816
Postat pe 13 Ianuarie 2013 11:54
IUBIREA e cel mai frumos sentiment de pe aceasta planeta. DACA crezi ca EL iti raspunde cu acelasi sentiment de IUBIRE ca al tau, daca sti ca el te RESPECTA asa cum tu il RESPECTI pe EL, atunci fa pasul decisiv, de a sta impreuna cu el.Parintii in momentul in care vor vedea ca totul e bine si frumos in relatia voastra, vor ceda, tot datorita IUBIRII neconditionate pe care ti-o poarta.MULT NOROC!!!!!!!!!. Sunt multi barbati, cu "pedigree" care au un comportament animalic si atunci de ce nu ne punem toate aceeasi intrebare?????????????, oare sa fac pasul?
metisben
Postat pe 13 Ianuarie 2013 14:00
Candva am cunoscut o frumusete de fata, eleganta, culta, indragostita pana peste cap de un tigan. Familia ei s-a opus, dar dragostea ei a fost atat de mare, incat a plecat cu el.
Am revazut-o peste ani, batuta, fara dinti, murdara, o umbra a ceea ce fusese odinioara.
Sper din tot sufletul ca destinul tau sa fie altul, daca alegerea ta va fi sa ramaneti impreuna!
Gandeste-te cum va fi cand focul iubirii va trece! Pe care umar vei plange?
healthy008424
Postat pe 13 Ianuarie 2013 19:03
De la: healthy008424, la data 2013-01-13 19:03:05Candva am cunoscut o frumusete de fata, eleganta, culta, indragostita pana peste cap de un tigan. Familia ei s-a opus, dar dragostea ei a fost atat de mare, incat a plecat cu el.
Am revazut-o peste ani, batuta, fara dinti, murdara, o umbra a ceea ce fusese odinioara.
Sper din tot sufletul ca destinul tau sa fie altul, daca alegerea ta va fi sa ramaneti impreuna!
Gandeste-te cum va fi cand focul iubirii va trece! Pe care umar vei plange?

Odata am citit despre sfarsitul lumii din 21 dec 2012.
Kiddo_
Postat pe 13 Ianuarie 2013 19:27
Mai deschideti multe topicuri de-astea tampite? Schimbati adresele de e-mail si plangeti-va prostia una alteia, dar in privat.
kudika226898
Postat pe 13 Ianuarie 2013 23:42

Kudika226898 nu te obliga nimeni sa imi citesti topicul sau sa iti dai cu parerea.Daca nu-ti convine pur si simplu nu-l deschide.O zi frumoasa !
Nico18
Postat pe 14 Ianuarie 2013 11:41
e adevarat ca t.iganii put a hoit chiar daca se spala ?
Cotoiu_ucigas
Postat pe 14 Ianuarie 2013 11:47

Kudika_23816 iti multumesc pentru sfatul tau, doar ca aici diferenta de mentalitate si de cultura fara rusine as putea s spun ca este mult mai "avansat" decat mine, si decat multi alti romani.Ba chiar am invatat foarte multe de la el si voi mai avea de invatat !
Observ cu bucurie ca ceea ce cunoasteti majoritatea depre rromi ( lucruri rele ) el le-a lepadat sau poate chiar nici nu le-a avut,iar referitor la obiceiurile acestei etnii tind sa cred ca el nu tine cont de asta,pentru ca mama lui este romanca si nu i s-au " aplicat" aceste obiceuri !
O zi frumoasa !
Nico18
Postat pe 14 Ianuarie 2013 11:47

Kudika_23843 imi pare rau sa te dezamagesc dar al meu nu se incadreaza in grupul tiganilor despre care vorbesti tu.Cred k acum vb doar din ceea ce simti la tine !
Inceark sa eviti in a-mi mai comenta pe topic ,iar daca cumva ai nevoie sa fi bagata in seama,cauta bagaciosi ca tine pe alte topicuri sau site-uri!
Nico18
Postat pe 14 Ianuarie 2013 11:52
Metisben multumesc frumos pentru vorbele tale atat de frumoase si totodata de adevarate ! Sper ca si parintii mei la un momendat sa imi accepte si respecte decizia,deciziile tot din acelasi motiv!!!!
O zi frumoasa !
Nico18
Postat pe 14 Ianuarie 2013 11:54
deci al tau nu miroase urat ... stie sa scrie ?
Cotoiu_ucigas
Postat pe 14 Ianuarie 2013 11:55
Tu vrei sa accepti doar sfaturile bune. De cele rele nu tii cont. Peste ani, vei zice ca, mai bine ascultai!
Ghicicummacheama
Postat pe 14 Ianuarie 2013 12:02
De la: Nico18, la data 2013-01-10 18:59:33Ai dreptate kudika_22127 in fond si la urma urmei conteaza ce simt eu si cum ma simt eu ! Doar ca asta este cea mai mare problema a mea, ca sunt prea miloasa si imi este tare mila sa-mi las familia,sau mai mult de atat ma doare sufletul sa o fac

Daca persoanele celelalte nu fac altceva decat sa se gandeasca la sine, atunci cand iti cer sa te desparti de iubitul tau, tu de ce te-ai gandi atat de mult la ei?

Arata-le alor tai ca el e un om minunat, care te respecta si te iubeste, si pe care tu il iubesti. Daca tin intr-adevar la fericirea ta, te vor lasa in pace sa-ti traiesti linistita relatia.
Viorica_Franziska
Postat pe 14 Ianuarie 2013 14:11
quote name='Nico18' date='2013-01-10 18:59:33']Ai dreptate kudika_22127 in fond si la urma urmei conteaza ce simt eu si cum ma simt eu ! Doar ca asta este cea mai mare problema a mea, ca sunt prea miloasa si imi este tare mila sa-mi las familia,sau mai mult de atat ma doare sufletul sa o fac [/quote]
kudika_15804
Postat pe 14 Ianuarie 2013 14:26
De la: kudika_15804, la data 2013-01-14 14:26:48quote name='Nico18' date='2013-01-10 18:59:33']Ai dreptate kudika_22127 in fond si la urma urmei conteaza ce simt eu si cum ma simt eu ! Doar ca asta este cea mai mare problema a mea, ca sunt prea miloasa si imi este tare mila sa-mi las familia,sau mai mult de atat ma doare sufletul sa o fac

[/quote]

Hmm,interesant,chiar atata de mult a "durut" postarea mea?
kudika_15804
Postat pe 14 Ianuarie 2013 14:28
fa ceea ce simti si ceea ce ti spune inima. nu te lua dupa unu si dupa altu. fie binefie rau..u te vei cofrunta cu ele si vei avea de invatat,k nimi k nu se intampla intamplator. si daca faci ceea ce te duce pe tn cacu si ceea ce vrei u, nu vei avea regret de genu " m am luat dupa x", "ce s ar fii intamplat oare daca as fii facut totusi x lucru" etc. traieste ti viata asa cum vrei u,nu cum vor altii sa o traiesti. multi parinti ne indruma sa ne traim viata asa cum nu ia dus pe ei mintea sa si o traiasca pe a lor si se gandesc sa ne dirijeze noua viata sa o traim cum vor ei.
raluca007
Postat pe 16 Ianuarie 2013 00:21
De la: raluca007, la data 2013-01-16 00:21:46fa ceea ce simti si ceea ce ti spune inima. nu te lua dupa unu si dupa altu. fie binefie rau..u te vei cofrunta cu ele si vei avea de invatat,k nimi k nu se intampla intamplator. si daca faci ceea ce te duce pe tn cacu si ceea ce vrei u, nu vei avea regret de genu " m am luat dupa x", "ce s ar fii intamplat oare daca as fii facut totusi x lucru" etc. traieste ti viata asa cum vrei u,nu cum vor altii sa o traiesti. multi parinti ne indruma sa ne traim viata asa cum nu ia dus pe ei mintea sa si o traiasca pe a lor si se gandesc sa ne dirijeze noua viata sa o traim cum vor ei.

Si tu ai unul cu p...rosie?
kudika226898
Postat pe 16 Ianuarie 2013 18:22
ca sa iti clarifici situatia trebuie prima data sa stabilesti TU ce vrei pentru tine. Nevoile tale sunt importante, apoi ale celorlalti.In plus cand vrem uneori sa facem ce vrem noi trebuie sa ne asumam riscul ca vom face pe altii sa sufere.
www.relatiidecuplu.com
kudika109274
Postat pe 20 Ianuarie 2013 14:20
Nico18..oare in ce lume traiesti, tu nu vei fi niciodata prea buna pentru familia lui, iar intr-un final, satul de scandalurile din familia lui si saturandu-se si de tine iti va intoarce spatele....vei ajunge haituita si amenintata de tot "familionul" pana vei renunta singura de frica! El te va lasa pe cont propriu, ascultand de parintii si familia lui, de asta sa fii sigura!
Dar de scandalul asta de proportii ce mai zici?! Nu este nevoie sa-mi raspunzi, deja cunosc "haosul" din capul tau!
http://www.evz.ro/detalii/stiri/scandal-la-usa-palatului-cu-turnulete-nepotul-bulibasei-din-ciurea-a-furat-aurul-din-casa-10200.html
rondina
Postat pe 20 Ianuarie 2013 22:23
De la: rondina, la data 2013-01-20 22:23:05Nico18..oare in ce lume traiesti, tu nu vei fi niciodata prea buna pentru familia lui, iar intr-un final, satul de scandalurile din familia lui si saturandu-se si de tine iti va intoarce spatele....vei ajunge haituita si amenintata de tot "familionul" pana vei renunta singura de frica! El te va lasa pe cont propriu, ascultand de parintii si familia lui, de asta sa fii sigura!
Dar de scandalul asta de proportii ce mai zici?! Nu este nevoie sa-mi raspunzi, deja cunosc "haosul" din capul tau!
http://www.evz.ro/detalii/stiri/scandal-la-usa-palatului-cu-turnulete-nepotul-bulibasei-din-ciurea-a-furat-aurul-din-casa-10200.html

Dupa ce umbla, capata...
kudika226898
Postat pe 21 Ianuarie 2013 00:17
Cred ca exista o oarecare diferenta de varsta intre voi. Cred ca esti un pic cam teribilista, cam naiva. Relatia asta sunt convins ca nu o sa functioneze. Oricum nu pricep de ce alegeti aproape mereu calea cea mai alambicata, cea mai grea? Observ din comentarii si discutii ca tu din start nu accepti decat comentariile pro LUI. Consider ca acum gandesti cu PUNCTUL G. De ce trebuie sa iei acum o decizie radicala? Ai rabdare, esti tanara deocamdata, mai ai destul timp. Cred ca sunt multi pe aici care se abtin de la comentarii tocmai ca sa nu intre in polemici urate.
Parere personala : Daca o sa revii vreodata cu picerili pe pamant o sa regreti teribil fapta.
kind_er
Postat pe 21 Ianuarie 2013 08:45
De la: kudika_25578, la data 2013-01-21 08:45:20Cred ca exista o oarecare diferenta de varsta intre voi. Cred ca esti un pic cam teribilista, cam naiva. Relatia asta sunt convins ca nu o sa functioneze. Oricum nu pricep de ce alegeti aproape mereu calea cea mai alambicata, cea mai grea? Observ din comentarii si discutii ca tu din start nu accepti decat comentariile pro LUI. Consider ca acum gandesti cu PUNCTUL G. De ce trebuie sa iei acum o decizie radicala? Ai rabdare, esti tanara deocamdata, mai ai destul timp. Cred ca sunt multi pe aici care se abtin de la comentarii tocmai ca sa nu intre in polemici urate.
Parere personala : Daca o sa revii vreodata cu picerili pe pamant o sa regreti teribil fapta.

bai vandam , vezi ca postul de sfatuitoarea forumului e luat de-o baba , nu-i frumos din partea ta sa apari aici din senin cu camesa desfacuta si sa-i faci concurenta neloiala
Cotoiu_ucigas
Postat pe 21 Ianuarie 2013 12:16
n-ai pic de respect fata de batrani , tu vrei sa-i f00ti
Cotoiu_ucigas
Postat pe 21 Ianuarie 2013 12:17
De la: kudika_25578, la data 2013-01-21 08:45:20Cred ca exista o oarecare diferenta de varsta intre voi. Cred ca esti un pic cam teribilista, cam naiva. Relatia asta sunt convins ca nu o sa functioneze. Oricum nu pricep de ce alegeti aproape mereu calea cea mai alambicata, cea mai grea? Observ din comentarii si discutii ca tu din start nu accepti decat comentariile pro LUI. Consider ca acum gandesti cu PUNCTUL G. De ce trebuie sa iei acum o decizie radicala? Ai rabdare, esti tanara deocamdata, mai ai destul timp. Cred ca sunt multi pe aici care se abtin de la comentarii tocmai ca sa nu intre in polemici urate.

kudika226898
Postat pe 21 Ianuarie 2013 15:40
Cred ca deja regreta . Am pierdut-o si pe ea ?
kind_er
Postat pe 22 Ianuarie 2013 06:13
kind_er
Postat pe 22 Ianuarie 2013 08:22
De la: kudika_23843, la data 2013-01-21 12:17:06n-ai pic de respect fata de batrani , tu vrei sa-i f00ti

Viorica_Franziska
Postat pe 22 Ianuarie 2013 10:47
Am o mare nelamurire.
Cand sunteti voi in tandreturi cum il alinti ?
Iubi, nigger?
kind_er
Postat pe 23 Ianuarie 2013 07:09
Pai ce-i caracteriza pe gipsy?Ca NU VOR sa se adapteze,sa se schimbe,sa se spele,sa lase haita,sa fie ca ailalti.Si zici c-ai pus mana pe exceptie.Pai n-ai colegi tigani (indiferent la ce nivel ).Tiganu-i tigan si-n ziua de Paste,crede-ma!
nicossia
Postat pe 23 Ianuarie 2013 13:07
De la: nicossia, la data 2013-01-23 13:07:30Pai ce-i caracteriza pe gipsy?Ca NU VOR sa se adapteze,sa se schimbe,sa se spele,sa lase haita,sa fie ca ailalti.Si zici c-ai pus mana pe exceptie.Pai n-ai colegi tigani (indiferent la ce nivel ).Tiganu-i tigan si-n ziua de Paste,crede-ma!

Nici ea nu-i departe...
kudika226898
Postat pe 23 Ianuarie 2013 16:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sa-i spun ca-l iubesc sau mai bine termin? 61 De la: leo_ 21 Octombrie 2010 10:47
eu ce fac?! 22 De la: iacinta 13 Octombrie 2009 14:00
as vrea doar niste sfaturi....daca ma puteti ajuta... 3 De la: Micael 23 Octombrie 2010 21:42
Raporteaza abuz de limbaj 8 De la: Diavolyta_ 28 August 2009 00:44
Cum reusesc sa o fac sa-l uite... 34 De la: Indianu11 6 Noiembrie 2010 18:01