Mai multe
| subscriu | ||
|
kudika127260 Postat pe 16 Aprilie 2013 17:39 |
||
|---|---|---|
| Singurul lucru pentru care ma oftic este ca pe lumea asta frumoasa exista asemenea idioti/idioate ca tine. Am ramas surprins sa vad cate parasute sunt pe aici. Fugiti frate dupa p*la ca asta o sa primiti de la viata. ;) | ||
|
kudika_16675 Postat pe 16 Aprilie 2013 22:11 |
||
De la: Liuta, la data 2013-04-16 17:01:40Nu fi misogin! Culmea este ca nu-s... Ma distrez si eu de existentialismul postarilor... io stiam ca lucrurile astea se fac, nu se discuta...decat intre ...cati ochi participa...
|
||
|
|
||
|
enviroinstal Postat pe 17 Aprilie 2013 16:44 |
||
De la: kudika_32792, la data 2013-04-16 17:11:35De la: enviroinstal, la data 2013-04-16 15:45:53Pareri impartite... imi place ca-s aproape integral feminine... zbarci cu moralistii lu' peshtoaica prajita... viata-i dura, oricum te-a inselat barbatul... brava lui, macar nu te-a lasat sa simti... sa mori ferice! Multam fain... o adevarata Doamna ca tine... pe unde-as gasi?
|
||
|
enviroinstal Postat pe 17 Aprilie 2013 16:46 |
||
Sulostiutor e pantofarul, stimata "Doamna"...cu gandurile-n alta parte...care-i lipseste... Neuroni??? ce-s aia? ceva despre sex? Urat mai vorbesti... asa elegant, frumos si delicat explicai cu s..a... Alt topic... Voi scrieti la revista aia disparuta-n negura ... neuronilor, Atac la persoana?... ca saraca fata, s-a dus dupa nashu' citind aici...decat asa discutii, mai bine...fara neuroni, cu...
|
||
|
enviroinstal Postat pe 17 Aprilie 2013 17:01 |
||
Ce se mai agita sulostiutorul! Ia-ti si dispari!
|
||
|
kudika_32792 Postat pe 17 Aprilie 2013 17:34 |
||
| De ce ai mai cerut un sfat cand tu esti decisa te intretii relatii sexuale cu finul ?! | ||
|
ashchiutza Postat pe 17 Aprilie 2013 23:49 |
||
De la: myfirst_lady, la data 2013-03-12 10:15:40Am citit mesajele, am inteles ca risc f. mult, nu am riscat niciodata in viata mea...deh,capricorn conservator, dar cind o sa am ocazia tot am sa-i zic. Povara asa o port doar eu si e tare grea. Pe mine ma intereseaza sa simta si El ce simt eu. Atita VREAU! Tu esti foarte tare! Si..daca simte si el aceeasi dorinta, ce veti face mai departe??? |
||
|
miki2009 Postat pe 18 Aprilie 2013 13:17 |
||
De la: kudika_32792, la data 2013-04-17 17:34:35Ce se mai agita sulostiutorul! Nu-i asa ca... "Si sunt momente si chiar si zile/ In care bei chiar daca stii ca iei pastile?..." Ori mai curand... "Stresata de stiri si despartiri din seriale/ de curve si gay de macho-holtei si www cu fete goale/asa de P.O.H.U.I./ de faptul ca sunt reduceri mari intr-un butic cu toale..." Mi-i P.O.H.U.I., mai ales de... adevaruri absolute si credinta nestramutata-n dreptatea judecatii proprii... chestie de tembelism... Punct. Si totul in plus...
|
||
|
enviroinstal Postat pe 18 Aprilie 2013 16:43 |
||
De la: myfirst_lady, la data 2013-03-11 17:22:17Situatia este urmatoarea..casatorita de 10 ani cu barbatul, unicul din viata mea, cu care sunt de peste 17 ani. Intre timp si copii, desigur. In urma cu ceva vreme am simtit o atractie pentru un prieten bun al sotului. De asemenea, casatorit cu copii deja mari. Suntem fini si nasi, ca totul sa fie "sublim". Nu mi-l pot scoate din cap, de circa 1 luna, de cind ne-am vazut la munte cu mai multi prieteni. Efectiv cind se uita la mine, ma topesc si simt ceva ce nu am experimentat niciodata. Nu vreau si nu pot sa mi-l scot din cap.De fapt, vreau sa fiu a lui si el al meu, fara altfel de angajamente. Marturisesc ca nu am mai facut asta niciodata si nici nu credeam ca o sa ma gindesc la asa ceva. Au existat niste gesturi care mie mi se pare ca arata ca nu-i sunt indiferenta, pe de alta parte nu stiu daca el ar avea curajul sa isi asume asa ceva. Ma gindesc cu proxima ocazie sa ii spun ce simt si sa stiu macar daca el simte ceva pentru mine si e dispus sa riste ori nu. Ce vreau de la el este pur si simplu sex, dar asta si pentru ca il stiu deja cum gindeste, si ma atarge cu atit mai mult cu cit nu cred ca si-a inselat vreodata nevasta, nici eu nu am facut-o. Nu stiu daca o mai iubeste, de fapt atractie sexuala intre ei nu cred ca e..acum vreo 4 ani am gasit o inregistrare cu noit toti de la o petrecere si si-a pupat sotia pe obraz...deci cred ca asta spune multe. El e un tip mai retinut, sotia este mai in virsta cu vreo 2 ani ca el. Fizic nu cred ca ne putem compara, lumea m-a confundat cu fata ei de 14 ani! Himmm. Destul de ciudat. Il doresc atit de mult, el nu stie nimic...ma gindesc numai la sexul cu el, si dispun de destula fantezie, incit sa cred ca ar iesi super...Sunt disperata. Nu ma pot concentra decit la asta. Din pacate ne vedem f. rar cu totii, el nu sta in acelasi oras cu mine, deci nu stiu cind ne vom revedea, ce sa fac? Sa-i zic? Contextul o sa fie "super" pentru ca vom avea si partenerii nostri pe linga noi. Pe de alta parte nu mai pot sa stau asa. Il doresc prea mult si prietena mea cea mai buna imi spune ca numai daca ar fi homo, m-ar putea refuza, dar daca o face, din prietenie pentru sot? As crapa de rusine, sa fiu refuzata. Mentionez ca nu am calcat niciodata strimb, deci nu e ceva ce pot face usor si fara sa ma chinuie remuscarile, dar atit de excitata cum ma simt in prezenta lui, nu am fost niciodata!!! Ioi Doamne ! Nu stiu daca a mai zis cineva asta pt ca n-am avut rabdare sa citesc tot, dar dupa modul cum isi exprima sentimentele (in scris) pot sa bag mana-n foc ca n-ar fi la prima "abatere". Se "consuma" in felu asta pentru ca probabil o mustra constiinta putin. Cu finu??? Brrrrrrrrrr! |
||
|
luchianramona Postat pe 18 Aprilie 2013 16:53 |
||
|
traieste clipa ,draga .Sa nu ai regrete pe urma cine stie ce va urma apoi ...
|
||
|
kudika_9583 Postat pe 21 Aprilie 2013 16:22 |
||
| Profita de ocazie, dar sa fie doar o simpla si singura aventura! | ||
|
Darius_ Postat pe 21 Aprilie 2013 16:42 |
||
| Sa simta si el ce simti si tu? Tu deja il iubesti,el ,cel mai probabil nu...Poate nu te va refuza,dar nici nu te va iubi .Atunci vei suferi enorm si iti vei spune ca mai bine ramaneai cu dorinta asta mare decat cu golul insuportabil ca nu vrea mai mult decat o simpla aventura.Iti spun din proprie experienta ca vei suferi enorm,si eu sunt capricorn,iti spun sigur ca nu te vei multumi doar cu aventura,vei vrea mai mult si el nu-ti va oferi.Sa -ti spun ce vei simti? Vei fi cea mai fericita femeie,vei simti ca traiesti din nou,ca in adolescenta,cu fiori in stomac ,etc.Dar nu va dura mult si te va rani si ptr cateva luni de iubire vei suferi poate ani.Nu merita atata suferinta,asa ca incearca sa te abtii in a face ceva,cu timpul iti va trece. | ||
|
kudika452753__Mari Postat pe 8 Februarie 2014 00:08 |
||
De la: myfirst_lady, la data 2013-03-11 17:22:17Situatia este urmatoarea..casatorita de 10 ani cu barbatul, unicul din viata mea, cu care sunt de peste 17 ani. Intre timp si copii, desigur. In urma cu ceva vreme am simtit o atractie pentru un prieten bun al sotului. De asemenea, casatorit cu copii deja mari. Suntem fini si nasi, ca totul sa fie "sublim". Nu mi-l pot scoate din cap, de circa 1 luna, de cind ne-am vazut la munte cu mai multi prieteni. Efectiv cind se uita la mine, ma topesc si simt ceva ce nu am experimentat niciodata. Nu vreau si nu pot sa mi-l scot din cap.De fapt, vreau sa fiu a lui si el al meu, fara altfel de angajamente. Marturisesc ca nu am mai facut asta niciodata si nici nu credeam ca o sa ma gindesc la asa ceva. Au existat niste gesturi care mie mi se pare ca arata ca nu-i sunt indiferenta, pe de alta parte nu stiu daca el ar avea curajul sa isi asume asa ceva. Ma gindesc cu proxima ocazie sa ii spun ce simt si sa stiu macar daca el simte ceva pentru mine si e dispus sa riste ori nu. Ce vreau de la el este pur si simplu sex, dar asta si pentru ca il stiu deja cum gindeste, si ma atarge cu atit mai mult cu cit nu cred ca si-a inselat vreodata nevasta, nici eu nu am facut-o. Nu stiu daca o mai iubeste, de fapt atractie sexuala intre ei nu cred ca e..acum vreo 4 ani am gasit o inregistrare cu noit toti de la o petrecere si si-a pupat sotia pe obraz...deci cred ca asta spune multe. El e un tip mai retinut, sotia este mai in virsta cu vreo 2 ani ca el. Fizic nu cred ca ne putem compara, lumea m-a confundat cu fata ei de 14 ani! Himmm. Destul de ciudat. Il doresc atit de mult, el nu stie nimic...ma gindesc numai la sexul cu el, si dispun de destula fantezie, incit sa cred ca ar iesi super...Sunt disperata. Nu ma pot concentra decit la asta. Din pacate ne vedem f. rar cu totii, el nu sta in acelasi oras cu mine, deci nu stiu cind ne vom revedea, ce sa fac? Sa-i zic? Contextul o sa fie "super" pentru ca vom avea si partenerii nostri pe linga noi. Pe de alta parte nu mai pot sa stau asa. Il doresc prea mult si prietena mea cea mai buna imi spune ca numai daca ar fi homo, m-ar putea refuza, dar daca o face, din prietenie pentru sot? As crapa de rusine, sa fiu refuzata. Mentionez ca nu am calcat niciodata strimb, deci nu e ceva ce pot face usor si fara sa ma chinuie remuscarile, dar atit de excitata cum ma simt in prezenta lui, nu am fost niciodata!!!alta curba ,disperata dupa ciulin...unde mai pui ca ciulinul este prietenul sotului Dar ce conteaza ,solidaritate intre fa doamne
|
||
|
-Iulya Postat pe 8 Februarie 2014 00:34 |
||
nui bine ce faci este nasul vostru de cununie si al copiilordr botez nu esti si tu ortodoxa ce dmnezeu simti nevioa de sex cauta sa tio rez.. cu sotul nu cu nasul Pacat este treaba ta daca nuasculti |
||
|
_Zedd_ Postat pe 8 Februarie 2014 02:06 |
||
De la: -Iulya, la data 2014-02-08 00:34:02De la: myfirst_lady, la data 2013-03-11 17:22:17Situatia este urmatoarea..casatorita de 10 ani cu barbatul, unicul din viata mea, cu care sunt de peste 17 ani. Intre timp si copii, desigur. In urma cu ceva vreme am simtit o atractie pentru un prieten bun al sotului. De asemenea, casatorit cu copii deja mari. Suntem fini si nasi, ca totul sa fie "sublim". Nu mi-l pot scoate din cap, de circa 1 luna, de cind ne-am vazut la munte cu mai multi prieteni. Efectiv cind se uita la mine, ma topesc si simt ceva ce nu am experimentat niciodata. Nu vreau si nu pot sa mi-l scot din cap.De fapt, vreau sa fiu a lui si el al meu, fara altfel de angajamente. Marturisesc ca nu am mai facut asta niciodata si nici nu credeam ca o sa ma gindesc la asa ceva. Au existat niste gesturi care mie mi se pare ca arata ca nu-i sunt indiferenta, pe de alta parte nu stiu daca el ar avea curajul sa isi asume asa ceva. Ma gindesc cu proxima ocazie sa ii spun ce simt si sa stiu macar daca el simte ceva pentru mine si e dispus sa riste ori nu. Ce vreau de la el este pur si simplu sex, dar asta si pentru ca il stiu deja cum gindeste, si ma atarge cu atit mai mult cu cit nu cred ca si-a inselat vreodata nevasta, nici eu nu am facut-o. Nu stiu daca o mai iubeste, de fapt atractie sexuala intre ei nu cred ca e..acum vreo 4 ani am gasit o inregistrare cu noit toti de la o petrecere si si-a pupat sotia pe obraz...deci cred ca asta spune multe. El e un tip mai retinut, sotia este mai in virsta cu vreo 2 ani ca el. Fizic nu cred ca ne putem compara, lumea m-a confundat cu fata ei de 14 ani! Himmm. Destul de ciudat. Il doresc atit de mult, el nu stie nimic...ma gindesc numai la sexul cu el, si dispun de destula fantezie, incit sa cred ca ar iesi super...Sunt disperata. Nu ma pot concentra decit la asta. Din pacate ne vedem f. rar cu totii, el nu sta in acelasi oras cu mine, deci nu stiu cind ne vom revedea, ce sa fac? Sa-i zic? Contextul o sa fie "super" pentru ca vom avea si partenerii nostri pe linga noi. Pe de alta parte nu mai pot sa stau asa. Il doresc prea mult si prietena mea cea mai buna imi spune ca numai daca ar fi homo, m-ar putea refuza, dar daca o face, din prietenie pentru sot? As crapa de rusine, sa fiu refuzata. Mentionez ca nu am calcat niciodata strimb, deci nu e ceva ce pot face usor si fara sa ma chinuie remuscarile, dar atit de excitata cum ma simt in prezenta lui, nu am fost niciodata!!!alta curba ,disperata dupa ciulin...unde mai pui ca ciulinul este prietenul sotului
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 8 Februarie 2014 08:29 |
||
|
Stiu ce inseamna sa iubesti pe cineva , fara sa stie , , eu nu pot sa fac asta , sa destram o familie , . Iti spun sa gandesti bine ce vrei sa faci ca sa nu ai remuscari mai tarziu . |
||
|
kudika_3777 Postat pe 8 Februarie 2014 20:30 |
||
| nu-i mai da-ti mei sfaturi nu vedeti ca pe ea no intereseaza copii si sotul si toti acei ani petrecuti impreuna?ea vrea doar sex...totul e limpede,i-a trebui atatia ani ca se realizeze ca vrea altceva,dupa ce ca mai e si ,,curva,, mai e si ,,proasta,,...nu vreau sa par ironic desi is mai direct dar cinste ei caci doar asa isi mai fac baieti treaba cateodata.. | ||
|
athos_007 Postat pe 16 Februarie 2014 06:57 |
||
...ai ales cel mai nepotrivit loc sã ceri sfaturi într-o atare speþã...simplitatea brutã, neprelocratã, alinierea la dogme medievale, pudibonderia, ipocrizia, habotnicia sunt la ele acasã aici...toatã lumea te-a pus la stâlpul infamiei, necondiþionat...cum era ºi previzibil, dealtfel. Mai bine citeai direct din Biblie...cã tot aia era. Mã rog...de nu nimereai cumva Vechiul Testament.
|
||
|
quid_pro_quo Postat pe 16 Februarie 2014 07:25 |
||
De la: quid_pro_quo, la data 2014-02-16 07:25:22...ai ales cel mai nepotrivit loc sã ceri sfaturi într-o atare speþã...simplitatea brutã, neprelocratã, alinierea la dogme medievale, pudibonderia, ipocrizia, habotnicia sunt la ele acasã aici...toatã lumea te-a pus la stâlpul infamiei, necondiþionat...cum era ºi previzibil, dealtfel. Mai bine citeai direct din Biblie...cã tot aia era. Mã rog...de nu nimereai cumva Vechiul Testament.nu te aprinde ma asa de dis de dimineata ca nu evlouezi din a ta precara stare taci ca asa devii destept nu mi-o lua in gura dde dimineata ca n-am chef elanule |
||
|
athos_007 Postat pe 16 Februarie 2014 07:30 |
||
De la: athos_007, la data 2014-02-16 07:30:49De la: quid_pro_quo, la data 2014-02-16 07:25:22...ai ales cel mai nepotrivit loc sã ceri sfaturi într-o atare speþã...simplitatea brutã, neprelocratã, alinierea la dogme medievale, pudibonderia, ipocrizia, habotnicia sunt la ele acasã aici...toatã lumea te-a pus la stâlpul infamiei, necondiþionat...cum era ºi previzibil, dealtfel. Mai bine citeai direct din Biblie...cã tot aia era. Mã rog...de nu nimereai cumva Vechiul Testament.nu te aprinde ma asa de dis de dimineata ca nu evlouezi din a ta precara stare taci ca asa devii destept nu mi-o lua in gura dde dimineata ca n-am chef elanule Cu scuzele de rigoare, în tine am investit prea mult timp...ºi tot cretin ai rãmas. N-ai potenþial monºer. Azi focalizez pe proasta cealaltã. De tine am obosit. |
||
|
quid_pro_quo Postat pe 16 Februarie 2014 07:47 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Aventura sau ceva mai mult. | 57 | De la: Micaell 23 Noiembrie 2011 17:51 |
| FLORIN SAVA localitate giurgiu 35 ani-O OBSESIE CRUNTA | 22 | De la: alexia30 28 Noiembrie 2012 12:15 |
| diferenta de varsta si de religie:(( | 60 | De la: kudika_943085 2 Decembrie 2013 09:59 |
|
|
||
| fetelor am nevoie de sfaturi cum sa ii atrag atentia | 19 | De la: yassSmin 20 August 2009 22:04 |
| santajati de proprii copii | 4 | De la: kudika143709 14 Martie 2010 10:17 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.