Setari Cookie-uri

indragostita de un alt barbat

Buna! Eu nu am fost casatorita..nu vreau nici sa vb despre mine sau despre altcineva; pun doar o intrebare: o femeie casatorita timp de 20 de ani,fidela, se indragosteste de un alt barbat...sa presupunem ca se ajunge la divort cu primul..OARE in relatia cu al doilea nu se va consuma :"PARFUMUL DE LA INCEPUT" ????? Parerea mea e ca doamna in cauza ar trebui sa se gandeasca la tot ce a fost si este frumos in casnicia ei..e pacat sa isi distrugi familia pentru o atractie sexuala !!! Iar "prietena" ei care ii spune "NUMAI DACA E HOMO TE VA REFUZA"...EU NU AS NUMI-O PRIETENA..inca ceva..in relatia sexuala cu sotul...cred ca doamna nu simte nimic..din cauza faptului ca nu e "prezenta" cu gandul la ceea ce face in momentele respectine..SPER sa va fie de folos ce am scris aici..
kudika401752
Postat pe 15 Aprilie 2013 01:28
Ce pot sa zic. Am 23 de ani, sunt baiat, copil pe langa majoritatea persoanelor care scriu aici.. Insa nu pot sa cred ca persoane care mi-ar putea fi mame (ma refer la varsta), si care ar trebuii sa ne fie un exemplu, sa ne faca sa le privim cu admiratie, atat pe fii cat si pe fiice, de dau un exemplu despre cat de animal poate devenii un om, care trece peste ratiune (unicul aspect care ne deosebeste de necuvantatoare) si se ghideaza dupa instincte primare. Si acum un mesaj pentru persoana care a deschis topicul, cu tot respectul pentru ca vad ca stie sa scrie deci e inca OM si nu ANIMAL in calduri, In locul nasului tau, nu m-as uita la tine ca la o oaie, si asta nu pentru ca n-ai fi atractiva, pentru ca n-ai nici un motiv sa ne minti, ci pentru ca esti o persoana care nu merita nici un dram de incredere, care e in stare sa isi bata joc de 2 familii, poate chiar mai multe, de viata copiilor, de toata existenta ei de pana atunci, si de calitatea de OM, si pentru ce ??? pentru o p..a ???? si aia daca mai functioneaza, ca la varsta aia ( ma gandesc ca are vreo 50 ani) pe unii ii mai apuca impotenta, de asta si lipsa atractiei sexuale cu sotia lui. Insa la inteligenta ta iesita din comun pun pariu ca nici nu ti-a trecut prin cap asta. Oricum, mie unul mi-e lehamite de persoane ca astea. Bafta.
PS poate vreunul crede ca am patit ceva de genul pana acum, Regret sa il descurajez insa nu am avut parte de asa ceva, multumesc Domnului. Mi-am dat cu parerea din punct de vedere obiectiv, si sper ca mesajul meu, daca il citeste, sa o faca sa ii vina mintea la cap, ca asa nu e pe drumul bun.











elektro
Postat pe 15 Aprilie 2013 01:34
De la: Ame_li, la data 2013-03-12 11:26:04 hai lasa-ma si daca se foot fara sentimente ,aia nu se pune sau cum?

ca ma enervezi




CUM NAIBA VA PUTETI F..E FARA SENTIMENTE?? CE FEL DE OAMENI SUNTETI?
kudika401752
Postat pe 15 Aprilie 2013 01:54
De la: kudika_3777, la data 2013-04-14 07:34:48Buna

Numele meu este Inna , si as vrea sa-ti spun ca stiu ce inseamna sa iti doresti un barbat si sa nu il ai . Din fericire pt tine, tu treci prin asta de o luna , dar eu trec prin asta de 3 ani .
Eu iubesc un barbat in taina , pe care mi-l doresc cu totul , nu numai pt sex si pt a trai cu el tot restul vietii, dar el este casatorit si este siare si copil . Dar ce sa fac merg mai departe . Sant zile in care nu pot sa lucrez, nu mai mananc , si pling intruna ca nu pot sa il am . Ce nu ti-am spus este ca si eu sant casatorita de deste 25 ani .
Asa ca eu nu am gasit inca o solutie sa ii spun , desi este din acelasi oras cu mine, si desi il vad des. el nu stie nimic.
Daca gasesti solutia spunemi-o si mei

Va pup pe toate


VOI SUNTETI FEMEI DISTRUSE FRATE..EU AM 25 DE ANI,NU AM FOST CASATORITA INCA, DAR CUM MAMA NAIBII PUTETI SA VA "INDRAGOSTITI" DE BARBATI INSURATI??? CU ATAT MAI MULT CARE AVETI FAMILII INTEMEIATE??????????????
kudika401752
Postat pe 15 Aprilie 2013 01:59
De la: myfirst_lady, la data 2013-03-12 09:02:12
De la: kudika_15804, la data 2013-03-12 08:56:23
De la: myfirst_lady, la data 2013-03-12 08:51:34
De la: myfirst_lady, la data 2013-03-12 08:48:12In legatura cu cel la care visez, trebuie sa spun ca inca de acum 4 ani am simtit niste fiori in legatura cu el, dar am incercat sa ii ignor. Ne-am vazut apoi f. rar, chiar si dupa 1 an si jumtate si mi-am dat seama ca nu a fost o pura intimplare ce am simtit atunci. Din pacate, pentru situatia in care ma aflu acum, printr-un context de factori, ne-am vazut in ultimile luni mai des, asa s-a amplificat si mai si ce simteam. Deci nu e un moft, este cu mult mai mult.

De altfel, gestul lui de a-mi darui un trandafir de fata cu sotul meu, mi-a pus capac. Faptul ca nu cred ca ii sunt indiferenta ma roade. Vreau sa stiu ce simte pentru mine!



Il poti intreba printr-o discutie deschisa!!!Cazul tau nu este unic,deci nu este surprinzator,decat,poate,pentru cei ,care refuza sa recunoasca ca pot exista si astfel de relatii,iubiri!!!!Comunica,atat cu sotul tau,cat si cu celalalt domn!!!Clarifica-ti situatia familiala,nu te angaja in ceva,care poate fi o simpla iluzie!!!!

Asta am de gind sa fac, cu proxima ocazie, care ar putea avea loc in citeva luni sau poate ani,la bafta mea!
Cit priveste comunicarea cu sotul in timp...au fost n ocazii in care i-am spus ce nu-mi place, sa nu mai faca...intrat pe o ureche, iesit pe alta. Sa zicem ca e f. copil in multe privinte, al meu sot. Eu sunt cerebrala, cel putin asa am fost pina acum, realista si cu picioarele pe pamint. Pentru el, totul e o joaca, e ca un copil mare..exact ce-mi trebuie! Citeodata am impresia ca nu am 2 copii, ci 3!


nu cred ca stii cum sa comunici cu sotul tau! intr-o relatie trebuie sa existe RESPECT (esti pe punctul de al pierde) INCREDERE, COMUNICARE, PRIETENIE si SINCERITATE...daca sotul tau :)) spui ca e copil...oare tu cat de matura esti daca vrei sa i-o tragi nasului???
kudika401752
Postat pe 15 Aprilie 2013 02:10
Buna , am 36 de ani sunt casatorita de 13 ani plus 5 ani de prietenie cu sotul meu se aduna si dau exact luna asta 18 ani impreuna . Am avut si bune si rele , si bucurii si necazuri dar , suntem impreuna . De ce m-am decis sa scriu - am avut si eu o postare tot aici , pe Kudika vis-a-vis de relatia cu un alt barbat . In cazul meu era vorba despre prima mea iubire , pe care evident , nu pot sa o uit , nici acum . Acum vreo 2 ani ne-am revazut , intamplator , chiar daca locuim in acelasi oras , iar mie mi-au revenit toate sentimentele uitate ..... Ideea este ca nu am facut absolut nimic , cu toate ca ma copleseau acele sentimente , mi-am vazut de viata mea , am 2 copii frumosi , ii iubim si eu si sotul meu si merg mai departe cu demnitate , mandra ca rationalul a castigat si nu mi-am batut joc de familia mea. Doare , dar nu stie nimeni doar eu. Uneori il visez iar dimineata nu m-as trezi doar ca sa mai prelungesc putin visul ... dar o fac si ma trezesc alaturi de barbatul pe care l-am ales sa-mi fie alaturi acum multi ani.Este acelasi ca si atunci , doar ca viata ne mai modeleaza pe parcurs , si pe ei si pe noi si ajungem dupa un numar de ani ori sa ne completam unul pe celalalt ori sa nu ne mai suportam , si atunci cautam altceva , ceea ce cred ca e cazul tau. Ideea este ca odata ce ti-a intrat in cap asa ceva , putem noi sa-ti spunem ce vrem , tu tot ce vrei o sa faci asa ca nu pot sa-ti spun decat atat : In viata nu e important sa ai carti bune ci sa le joci bine pe cele pe care le ai !
tedy
Postat pe 15 Aprilie 2013 08:03
Draga mea te cred si te inteleg.Eu mi-am inselat sotul dupa 21 de ani.Singurul barbat din viata mea.Il iubesc,nu as putea trai fara el dar am cunoscut un barbat pe internet,din alt oras si relatia noastra dureaza de 3 ani.Pur si simplu eram curioasa si plina de frustrari.Cu sotul fac amor 5-8 minute si pur si simplu mi se pare f.putin.Si asta de ceva ani.Cu toate medicamentele prescrise de medic tot sufera de ejaculare precoce.Cu acel barbat ma vad de maxim 5-6 ori pe an dar imi e suficient.In rest vorbim la telefon,pe mess,ne trimitem mesaje ca doi adolescenti.Nu sunt mandra de ceea ce fac,am remuscari dar imi e bine asa.Ne facem datoria fata de familie in asa fel incat nici unul sa nu simta si sa nu sufere.
kudika455277
Postat pe 15 Aprilie 2013 08:42
Este penibil... totul porneste de la femei...ele sunt cu ispita - ia si fa o rugaciune sa-ti treaca gandurile necurate la care te expui si care te-ar duce la ,,batai de cap''STAI LINISTITA.
kudika408304
Postat pe 15 Aprilie 2013 08:59
Mai lasati femeile de ce totul pleaca de la ele, ca barbatii or fi sfinti.
kudika_25804
Postat pe 15 Aprilie 2013 12:17
Daaa , ei nu gresesc cu nimic .... In orice relatie , fiecare are partea lui de vina . Si , cum spuneam , fiecare cauta in alta parte ce nu are acasa .
tedy
Postat pe 15 Aprilie 2013 12:21
De la: tedy, la data 2013-04-15 12:21:14Daaa , ei nu gresesc cu nimic .... In orice relatie , fiecare are partea lui de vina . Si , cum spuneam , fiecare cauta in alta parte ce nu are acasa .


corect spus. daca acasa nu mai gasesti nimic cauti in alta parte, doar suntem suflete si avem nevoie de afectiune , tandrete si iubire
kudika_25804
Postat pe 15 Aprilie 2013 12:28
talente gen moralistii Dumnezeirii sau ai societatii multilateral... ufff... a dreq traire umana, nu mai ai voie s-o ai, s-o consumi, s-o scrii... sa ridice mana doamna/do'nshoara/domnul caruia nici macar nu i-a trecut prin gand...
Cat priveste chestia cu "cum poti, muica, cu unu' casatorit...nici macar sa nu te gandesti...", ma iertati, m-ati pierdut... astia casatoriti sunt bolnavi, de pe alta planeta, si-au amanetat sentimentele? Auzirati de evolutie?...aaaaaa... sau involutie, cum vreti s-o luati... cica si oamenii se schimba si sentimentele si conditiile de la un moment dat si...si...si...
N-am sfaturi, ca n-am murit inca... oi muri si-oi vedea cum e in lumea celor drepti... acum sunt stramb si judec drept: traiti-va viata asumandu-vi-o... cu bune si rele, cu obligatii si placeri, cu responsabilitati si nebunii de-o clipa... in ideea de a nu rani pe nimeni... ma distrez cand vad "copii" gandind in "spiritul" adevarului absolut detinut "definitiv"... viata asta a noastra-i complicat de simpla... si complicat fiindca ne-o complicam singuri traind si gandind si facand...Cred ca lui Napoleon ii apartine tirada ceea cu "dar sa nu uitam ca si mama-i femeie"... fara suparare, fetelor... baietii "ie porci" dar femeile-s nestemate... le cam papam, nah... :P Si care-i boul sa se lase prins sau simtit, sa sufere, ca-i bou!!! Sau sa plece dreq de-acasa...
enviroinstal
Postat pe 15 Aprilie 2013 19:52
De la: enviroinstal, la data 2013-04-15 19:52:33talente gen moralistii Dumnezeirii sau ai societatii multilateral... ufff... a dreq traire umana, nu mai ai voie s-o ai, s-o consumi, s-o scrii... sa ridice mana doamna/do'nshoara/domnul caruia nici macar nu i-a trecut prin gand...
Cat priveste chestia cu "cum poti, muica, cu unu' casatorit...nici macar sa nu te gandesti...", ma iertati, m-ati pierdut... astia casatoriti sunt bolnavi, de pe alta planeta, si-au amanetat sentimentele? Auzirati de evolutie?...aaaaaa... sau involutie, cum vreti s-o luati... cica si oamenii se schimba si sentimentele si conditiile de la un moment dat si...si...si...
N-am sfaturi, ca n-am murit inca... oi muri si-oi vedea cum e in lumea celor drepti... acum sunt stramb si judec drept: traiti-va viata asumandu-vi-o... cu bune si rele, cu obligatii si placeri, cu responsabilitati si nebunii de-o clipa... in ideea de a nu rani pe nimeni... ma distrez cand vad "copii" gandind in "spiritul" adevarului absolut detinut "definitiv"... viata asta a noastra-i complicat de simpla... si complicat fiindca ne-o complicam singuri traind si gandind si facand...Cred ca lui Napoleon ii apartine tirada ceea cu "dar sa nu uitam ca si mama-i femeie"... fara suparare, fetelor... baietii "ie porci" dar femeile-s nestemate... le cam papam, nah... :P Si care-i boul sa se lase prins sau simtit, sa sufere, ca-i bou!!! Sau sa plece dreq de-acasa...


Altul care si-a ratat cariera de jurnalist si acum vine sa-si imprastie fructele mintii chinuite aici pe kudika.
_Kiddo
Postat pe 15 Aprilie 2013 20:10
De la: _Kiddo, la data 2013-04-15 20:10:24
Altul care si-a ratat cariera de jurnalist si acum vine sa-si imprastie fructele mintii chinuite aici pe kudika.



Nu te enerva,Kiddo!!!Buna seara!!!!
kudika_15804
Postat pe 15 Aprilie 2013 20:15
De la: kudika_15804, la data 2013-04-15 20:15:11
De la: _Kiddo, la data 2013-04-15 20:10:24
Altul care si-a ratat cariera de jurnalist si acum vine sa-si imprastie fructele mintii chinuite aici pe kudika.



Nu te enerva,Kiddo!!!Buna seara!!!!


Sarumana MissR
Nu ma enervez, dar omul tine cu tot dinadinsul sa spunem (eu si altii) ceea ce nu gandim.
Are dreptate, insocietatea in care traim hai sa ne comportam toti la fel, sa fim ca oile, da-le dreq reguli morale ca nu mai conteaza, fidelitate? E pt. prosti si idioti. La naiba cu valorile, sa facem orice fara regret, noi sa ne simtim bine, sa tragem tot prin teapa, o viata avem ce naiba. "Carpe diem" si "Scopul scuza mijloacele" sa fie invataturile elevilor in scoli ca doar suntem animale, nu?
De ce sa incercam sa fim mai curati cand e mai frumos sa ne balacim mintile si sufletele in aceeasi mocirla ?
_Kiddo
Postat pe 15 Aprilie 2013 20:27
De la: _Kiddo, la data 2013-04-15 20:27:45[quote name=
Sarumana MissR
Nu ma enervez, dar omul tine cu tot dinadinsul sa spunem (eu si altii) ceea ce nu gandim.
Are dreptate, insocietatea in care traim hai sa ne comportam toti la fel, sa fim ca oile, da-le dreq reguli morale ca nu mai conteaza, fidelitate? E pt. prosti si idioti. La naiba cu valorile, sa facem orice fara regret, noi sa ne simtim bine, sa tragem tot prin teapa, o viata avem ce naiba. "Carpe diem" si "Scopul scuza mijloacele" sa fie invataturile elevilor in scoli ca doar suntem animale, nu?
De ce sa incercam sa fim mai curati cand e mai frumos sa ne balacim mintile si sufletele in aceeasi mocirla ?



Fiecare dintre noi are propriul sistem de valori,Kiddo,nimeni nu te poate obliga sa ai alt crez,alte principii,parerea mea!!!!
So,,,,love the moment,but beautiful!!!!!!

kudika_15804
Postat pe 15 Aprilie 2013 20:38
De la: kudika_15804, la data 2013-04-15 20:38:14
De la: _Kiddo, la data 2013-04-15 20:27:45[quote name=
Sarumana MissR
Nu ma enervez, dar omul tine cu tot dinadinsul sa spunem (eu si altii) ceea ce nu gandim.
Are dreptate, insocietatea in care traim hai sa ne comportam toti la fel, sa fim ca oile, da-le dreq reguli morale ca nu mai conteaza, fidelitate? E pt. prosti si idioti. La naiba cu valorile, sa facem orice fara regret, noi sa ne simtim bine, sa tragem tot prin teapa, o viata avem ce naiba. "Carpe diem" si "Scopul scuza mijloacele" sa fie invataturile elevilor in scoli ca doar suntem animale, nu?
De ce sa incercam sa fim mai curati cand e mai frumos sa ne balacim mintile si sufletele in aceeasi mocirla ?



Fiecare dintre noi are propriul sistem de valori,Kiddo,nimeni nu te poate obliga sa ai alt crez,alte principii,parerea mea!!!!
So,,,,love the moment,but beautiful!!!!!!



Eu nu oblig pe nimeni sa faca nimic. I-am raspuns doar la postare.
_Kiddo
Postat pe 15 Aprilie 2013 21:16
Daca ma simteam iubita, respectata, n-as fi cautat iubirea in alta parte, niciodata o iubire nu se aseaza peste o alta, ci doar peste un gol. Totusi, sunt de parere ca, daca necazul doarme, sa nu-l trezesti.
Liuta
Postat pe 15 Aprilie 2013 21:33
Suta la suta de acord, si cat despre domnul filozof de mai sus, il contrazic.. Pun pariu ca oricui i-a trecut prin cap "ce ar fi daca".. Insa unii in afara de instincte mai au si creier si implicit legi morale. Cine e om o sa inteleaga ce spun, cine nu, sa pasca fericit iarba din gradina.
elektro
Postat pe 16 Aprilie 2013 00:44
De la: enviroinstal, la data 2013-04-15 19:52:33talente gen moralistii Dumnezeirii sau ai societatii multilateral... ufff... a dreq traire umana, nu mai ai voie s-o ai, s-o consumi, s-o scrii... sa ridice mana doamna/do'nshoara/domnul caruia nici macar nu i-a trecut prin gand...
Cat priveste chestia cu "cum poti, muica, cu unu' casatorit...nici macar sa nu te gandesti...", ma iertati, m-ati pierdut... astia casatoriti sunt bolnavi, de pe alta planeta, si-au amanetat sentimentele? Auzirati de evolutie?...aaaaaa... sau involutie, cum vreti s-o luati... cica si oamenii se schimba si sentimentele si conditiile de la un moment dat si...si...si...
N-am sfaturi, ca n-am murit inca... oi muri si-oi vedea cum e in lumea celor drepti... acum sunt stramb si judec drept: traiti-va viata asumandu-vi-o... cu bune si rele, cu obligatii si placeri, cu responsabilitati si nebunii de-o clipa... in ideea de a nu rani pe nimeni... ma distrez cand vad "copii" gandind in "spiritul" adevarului absolut detinut "definitiv"... viata asta a noastra-i complicat de simpla... si complicat fiindca ne-o complicam singuri traind si gandind si facand...Cred ca lui Napoleon ii apartine tirada ceea cu "dar sa nu uitam ca si mama-i femeie"... fara suparare, fetelor... baietii "ie porci" dar femeile-s nestemate... le cam papam, nah... :P Si care-i boul sa se lase prins sau simtit, sa sufere, ca-i bou!!! Sau sa plece dreq de-acasa...


Te simti frustrat ca nu esti capabil sa fii fidel si sa ai o relatie stabila?

De vina este dorinta ta de involutie, caci evolutie nu poate fi numit faptul de a sari dintr-un pat in altul pe motiv ca te-ai indragostit. Esti inca la stadiul de copilarit si de dat cu ... in stanga si-n dreapta. Cand o sa inveti sa fii matur si responsabil, desi nu te vad genul asta de persoana nici intr-o mie de ani de acum incolo, atunci o sa intelegi ce inseamna o relatie bazata pe iubire, incredere, fidelitate si respect, pana atunci ramai cu frustarile tale de fustangiu incapabil de a se lega emotional de o alta persoana. Sunt de compatimit naivele care pun botul la unul ca tine, iar tu esti si mai demn de mila ca ai pretentia ca ai cunoaste alfabetul, in speta iubirea si fidelitatea, desi nici macar litera "a" n-o recunosti.

kudika_32792
Postat pe 16 Aprilie 2013 08:05
De la: kudika_32792, la data 2013-04-16 08:05:03
De la: enviroinstal, la data 2013-04-15 19:52:33talente gen moralistii Dumnezeirii sau ai societatii multilateral... ufff... a dreq traire umana, nu mai ai voie s-o ai, s-o consumi, s-o scrii... sa ridice mana doamna/do'nshoara/domnul caruia nici macar nu i-a trecut prin gand...
Cat priveste chestia cu "cum poti, muica, cu unu' casatorit...nici macar sa nu te gandesti...", ma iertati, m-ati pierdut... astia casatoriti sunt bolnavi, de pe alta planeta, si-au amanetat sentimentele? Auzirati de evolutie?...aaaaaa... sau involutie, cum vreti s-o luati... cica si oamenii se schimba si sentimentele si conditiile de la un moment dat si...si...si...
N-am sfaturi, ca n-am murit inca... oi muri si-oi vedea cum e in lumea celor drepti... acum sunt stramb si judec drept: traiti-va viata asumandu-vi-o... cu bune si rele, cu obligatii si placeri, cu responsabilitati si nebunii de-o clipa... in ideea de a nu rani pe nimeni... ma distrez cand vad "copii" gandind in "spiritul" adevarului absolut detinut "definitiv"... viata asta a noastra-i complicat de simpla... si complicat fiindca ne-o complicam singuri traind si gandind si facand...Cred ca lui Napoleon ii apartine tirada ceea cu "dar sa nu uitam ca si mama-i femeie"... fara suparare, fetelor... baietii "ie porci" dar femeile-s nestemate... le cam papam, nah... :P Si care-i boul sa se lase prins sau simtit, sa sufere, ca-i bou!!! Sau sa plece dreq de-acasa...


Te simti frustrat ca nu esti capabil sa fii fidel si sa ai o relatie stabila?

De vina este dorinta ta de involutie, caci evolutie nu poate fi numit faptul de a sari dintr-un pat in altul pe motiv ca te-ai indragostit. Esti inca la stadiul de copilarit si de dat cu ... in stanga si-n dreapta. Cand o sa inveti sa fii matur si responsabil, desi nu te vad genul asta de persoana nici intr-o mie de ani de acum incolo, atunci o sa intelegi ce inseamna o relatie bazata pe iubire, incredere, fidelitate si respect, pana atunci ramai cu frustarile tale de fustangiu incapabil de a se lega emotional de o alta persoana. Sunt de compatimit naivele care pun botul la unul ca tine, iar tu esti si mai demn de mila ca ai pretentia ca ai cunoaste alfabetul, in speta iubirea si fidelitatea, desi nici macar litera "a" n-o recunosti.



Si in completare la mesajul acesta, vroiam sa-i spun individului care are impresia ca stie cu ce se mananca o relatie si iubirea, sa nu mai confunde o atractie fizica cu dragostea.

Dragostea nu inseamna sa tavalesti orice cucoana la care ti se scoala, nenea.
kudika_32792
Postat pe 16 Aprilie 2013 08:21
De la: Liuta, la data 2013-04-15 21:33:20Daca ma simteam iubita, respectata, n-as fi cautat iubirea in alta parte, niciodata o iubire nu se aseaza peste o alta, ci doar peste un gol. Totusi, sunt de parere ca, daca necazul doarme, sa nu-l trezesti.



De acord cu tine!!!!!
kudika_15804
Postat pe 16 Aprilie 2013 08:34

Altul care si-a ratat cariera de jurnalist si acum vine sa-si imprastie fructele mintii chinuite aici pe kudika. [/quote]

Ihi! Corec! Parerea mea... sau a ta... esti perfect la topic... introspectule! :P
enviroinstal
Postat pe 16 Aprilie 2013 15:42
Pareri impartite... imi place ca-s aproape integral feminine... zbarci cu moralistii lu' peshtoaica prajita... viata-i dura, oricum te-a inselat barbatul... brava lui, macar nu te-a lasat sa simti... sa mori ferice!
enviroinstal
Postat pe 16 Aprilie 2013 15:45
Nu fi misogin!
Liuta
Postat pe 16 Aprilie 2013 17:01
De la: Liuta, la data 2013-04-16 17:01:40Nu fi misogin!


Lasa-l sa se simta macho
E plin internetul de autostiutori, care iti arata cum trebuie traita viata la maxim.
Maxim am spus !
_Kiddo
Postat pe 16 Aprilie 2013 17:09
De la: enviroinstal, la data 2013-04-16 15:45:53Pareri impartite... imi place ca-s aproape integral feminine... zbarci cu moralistii lu' peshtoaica prajita... viata-i dura, oricum te-a inselat barbatul... brava lui, macar nu te-a lasat sa simti... sa mori ferice!



Nu toti barbatii gandesc cu s..a! Hai mars si cautati o disperata care sa te primeasca intre cracii ei!
kudika_32792
Postat pe 16 Aprilie 2013 17:11
De la: _Kiddo, la data 2013-04-16 17:09:12
De la: Liuta, la data 2013-04-16 17:01:40Nu fi misogin!


Lasa-l sa se simta macho
E plin internetul de autostiutori, care iti arata cum trebuie traita viata la maxim.
Maxim am spus !


Kiddo, asta nu e atotstiutor, e doar un individ controlat de propria-i s..a! Ca sa spun asa, e doar sulostiutor!

Asta in loc de neuroni, are spermatozoizi, pe pariu!
kudika_32792
Postat pe 16 Aprilie 2013 17:13
De la: kudika_32792, la data 2013-04-16 17:13:20
De la: _Kiddo, la data 2013-04-16 17:09:12
De la: Liuta, la data 2013-04-16 17:01:40Nu fi misogin!


Lasa-l sa se simta macho
E plin internetul de autostiutori, care iti arata cum trebuie traita viata la maxim.
Maxim am spus !


Kiddo, asta nu e atotstiutor, e doar un individ controlat de propria-i s..a! Ca sa spun asa, e doar sulostiutor!

Asta in loc de neuroni, are spermatozoizi, pe pariu!


Sulostiutor?
Buna asta.
Nu zic ca sunt mai bun, nici nu ma consider. Se stie ca cea mai mare slabiciune a barbatilor sunt femeile, asa suntem fabricati, insa a gandi doar "cu s**a inainte" fara sa mai conteze nimic e din start un mare FAIL.
Poate a lui e cu baterii si nu se mai opreste.
_Kiddo
Postat pe 16 Aprilie 2013 17:21
De la: _Kiddo, la data 2013-04-16 17:21:00
De la: kudika_32792, la data 2013-04-16 17:13:20
De la: _Kiddo, la data 2013-04-16 17:09:12
De la: Liuta, la data 2013-04-16 17:01:40Nu fi misogin!


Lasa-l sa se simta macho
E plin internetul de autostiutori, care iti arata cum trebuie traita viata la maxim.
Maxim am spus !


Kiddo, asta nu e atotstiutor, e doar un individ controlat de propria-i s..a! Ca sa spun asa, e doar sulostiutor!

Asta in loc de neuroni, are spermatozoizi, pe pariu!


Sulostiutor?
Buna asta.
Nu zic ca sunt mai bun, nici nu ma consider. Se stie ca cea mai mare slabiciune a barbatilor sunt femeile, asa suntem fabricati, insa a gandi doar "cu s**a inainte" fara sa mai conteze nimic e din start un mare FAIL.
Poate a lui e cu baterii si nu se mai opreste.


Mai stii, poate ca are vibrator in loc de s..a!
kudika_32792
Postat pe 16 Aprilie 2013 17:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Salut 35 De la: kudika_13630 10 August 2012 20:51
Eu 15 ani, el 20... 54 De la: printesaaaa_x 19 Ianuarie 2011 11:03
oare chiar ma iubeste???? 6 De la: anastasia_m 25 Aprilie 2010 12:50
Santajati de proprii copii 26 De la: printesaa_x 17 Ianuarie 2011 10:26
eu sunt rac el e gemeni 33 De la: verdeatza 12 Iunie 2009 12:19