Setari Cookie-uri

Iubesc un barbat insurat :(

ar fi bine sa discuti serios cu el...sa aveti rabdare sa mei terminii si tu scoala sa iei BAC_ul, aveti timp sa va si cunoasteti, si daca te iubeste cu adevarat...o sa gaseasca maniera potrivita ca tie sa iti fie bine si sa fi "ocrotita" de gurile rele.
Si eu m-am maritat repede, si cu un om cu 9 ani mai mare, care nu are scoala, si nici bani reali...asa ca ne este ffff greu.
iulia_pana
Postat pe 18 Mai 2014 08:50
Draga mea, este greu de dat un sfat in aceasta situatie, si stiu sigur ca nu niu cu sfaturile te vom face sa iei horararea cea mai buna.Te-ai bagat la o varsta atat de frageda intr-o incurcatura mai mare ca tine, o asemenea situatie nu se poate incuraja din foarte multe motive. Nu cred ca nu-si mai iubeste nevasta fiind casatorit doar de 3 luni.Si daca ar fii asa mi s-ar parea corect din partea lui sa spuna in fata sotiei ca este indragostit de tine si sa divorteze.Nu face gresala sa ignori faptul ca el este insurat, ce ii face sotiei acum iti poate face si tie nu peste mult timp.Ai luat in calcul graba cu care vrea sa plecati in germania, fara stirea parintilor tai sau ai lui?? daca acolo te asteapta prostitutia?? te vedem la tv cerand ajutor??
iau in calcul si situatia ca poate chiar te iubeste asa cum susti insa plecati cu situatia clara, sa divorteze mai intai sapoi luati calea germaniei.Sa numai spunca nu iei in calcul scoala, dupa parerea mea termina-ti studiile, cu 10 clase nu vei face nimic in lumea asta.Il poti iubii si mergand la scoala,nu neglija acest aspect pentru ca nu sti ce te asteapta mai tarziu.Este frumos sa oibesti, sa zicem ca nu poti sa stai fara el, te cred asa este cand iubesti dar pastreaza-ti cumpatul chiar daca ai doar 16 ani.
Mare atentie,asa cum ti-am spus stiu ca nu vei tine cont de sfaturile noastre, tu vrei doar sa-ti strigi dragostea avand totusi in smabure de indoiala.
kudika_928262
Postat pe 18 Mai 2014 08:54
De la: simona1998, la data 2014-05-06 22:30:37E baiat destept si are scopul lui in acea 'relatie'.
si cu tine are alt scop....nu prea vad relatia asta prea roz ....dar ma rog
NEGRUTTTT
Postat pe 18 Mai 2014 09:02
Poate ar trebui sa te gandesti ca asa cum face acum cu sotia lui, va face mai tarziu si cu tine, cand va aparea o alta tentatie; intotdeauna vor fi femei mai tinere ca tine, mai apetisnate; si apoi vine varsta de 40-45 de ani, cand barbatii trec printr-o criza de identitate, au nevoie de confirmari... si atunci vei ramane, poate, singura... sau poate tu esti o norocoasa, si nu vei pati nimic din toate astea; poate esti o rasfatata a sortii...numai tu poti hotarasti ... dar sa tii minte, nu poti sa-ti cladesti fericirea pe nefericirea altora... si ca in viata toate se platesc ...
loobety
Postat pe 18 Mai 2014 09:12
Ioi, fata draga cum poti spune ca esti un nimic fara dragostea lui? Revino-ti! Tu ca si fata, viitoare femeie trebuie sa fii foarte constienta de valorile tale si mai intai de toate sa te apreciezi pe tine insati.
kudika502147
Postat pe 18 Mai 2014 09:16
Draga mea, stiu ca ai incredere in el si il iubești. ..dar....
Eu am trait o poveste asemanatoare.Doar ca eu mi am parasit sotul......si ce crezi? Cu toatã dragostea care credeam cã mi o poarta ....el mi a întors spatele in ziua in care am plecat de acasã. ..A rãmas lângã familia lui. ..
Faci cum crezi. ...dar....parerea mea este sa nu pleci.Ai viața inainte...
cory_eu22
Postat pe 18 Mai 2014 09:23
Am si eu o intrebare. Duduia indragostita de 16 ani, Simona, chiar exista? sau este un topic stupid realizat de admin. site-ul-ui?
kudika502147
Postat pe 18 Mai 2014 09:23
De ce trebuie sa mergeți în Germania ca sa trãiți împreunã? Astãzi se divorțeazã în condiții amiabile la notar și o iei de la capãt a doua zi. De ce vrea el în Germania? E suspect.
kudika_934004
Postat pe 18 Mai 2014 09:43
esti micuta si acum crezi ca orice zboara se mananca,dar nu e asa,tu te-ai pus vreun pic in situatia sotiei lui?,nu te gandesti ca o poti pati si tu ?sa stii ca orice rau facut cuiva se intoarce inzecit la tine.gandesc ca trebuie sa ei tu singura decizia de a te desparti de el cat mai e timp ptr ca ce ia facut nevestei iti va face si tie ,si cand vei realiza asta va fi prea tarziu
Rodica_Gavril_1
Postat pe 18 Mai 2014 09:58
In tara nu poti pati mare lucru in sensul ca nu te vinde sau scoate la produs numai aici poti sa verifici daca ce spune e adevarat.
Asa ca asteapta sa dea divort si sa se castoreasca cu tine.
Nu cred ca te vei marita cu el dar prostia si fudulia se platesc.
kudika489380
Postat pe 18 Mai 2014 10:03
Chestia este ca doar se distreaza cu tine,asta e adevarul si-ti spun asta ca sunt barbat si eu si stiu cum se aplica unele metode de seductie pt fetele ca tine la acesti ani:)))Utu mai dau un an -doi cel mult cu el impreuna iar apoi vei fi dezamagita.Si cand zici ca nu te uiti dupa banii lui,te inseli amarnic.Daca nu te uitai dupa banii lui,nu aminteai aici ca e bogat,intelegi:)))Si el a simtit asta ca il admiri ca are bani si stii ce-si zice,,inca o fraiera pe care o dresez cu o inghetata si imi va satisface toate poftele'':))Noi stim sa va manipulam cum vrem chiar daca nu va dati seama de asta.Si el stie ca tu la 16 ani ai chef de aventura,nu de iubire maturã,o sa mai cresti si vei intelege cu adevarat ce inseamna iubirea la adevarata ei valoare.Poate mai are inca,,trei ca tine'' pe langa sotia lui:)))fiindca daca o inseala pe ea sigur va insela toata viata:)))Eu zic sa incerci sa schimbi tu metoda,adica sa te distrezi tu cu el,nu el cu tine:)))..Ce e secret in lume ,niciodata nu aduce ceva bun in viitor:),e interzis,de aia e secret:))si tu gresesti mult dar mai ai 2 ani pana la majorat:)))Peste doi ani sa-mi scrii daca mai esti cu el,ok.:)))
kudika_24213
Postat pe 18 Mai 2014 10:06
Fata a plecat deja spre germania, s-a oprit pe traseu si acul lucreaza (acolo). Nu mai postati, postati degeaba.
Sau "postaci", nu mai stiu cum se scrie...
hotei
Postat pe 18 Mai 2014 10:39
Incearca sa iesi din relatie!!!!
Urgent.
E nociv;indiferent cat vei suferi dupa aceea,timpul va trece.Incearca sa-ti umpli timpul cu alte activitati;uita-l !
E pacat de tineretea ta.
Vei mai iubi 100 de ani de acum incolo!!!
Un lucru e clar:la un moment dat te va lasa si pe tine cum vrea sa o lase acum pe sotia lui!
Gandeste!!!!Tu ai creier,el nu! :)
Iulia_Sandu_1
Postat pe 18 Mai 2014 10:40
Vad ca l-ai descris ca baiat bogat, cu masina, ti-a fost teama ca are afaceri ilegale... Acestea sunt calitatile de care te-ai INDRAGOSTIT.
mariucaliv
Postat pe 18 Mai 2014 10:41
De la: hotei, la data 2014-05-18 10:39:39Fata a plecat deja spre germania, s-a oprit pe traseu si acul lucreaza (acolo). Nu mai postati, postati degeaba.
Sau "postaci", nu mai stiu cum se scrie...

O fi vreuna din astea d-aici?
https://www.youtube.com/watch?v=Umh8LdZbQnI
Din cate observ cam duc lipsa de clienti fetele de la Berlin.
E posibil ca nevasta individului sa fie chiar matroana, oricum nu cred ca avea bani prea multi ca majoritatea astora care conduc masini scumpe sunt plini de datorii,vorba aceea, saracu' se lauda, bogatu' se vaita.
Mr_6pack
Postat pe 18 Mai 2014 10:57
Fatã dragã, vezi-ti de școalã si lasã caii verzi pe pereti. Esti prea mica sa iei decizii pentru viitorul tãu. Asta e dragostea la 16 ani, de mânã si pe lunã - pardon, Germania.
Pai daca stii ca e mai mare decat tine cu 9 ani, are afaceri dubioase, ca e însurat, vrea sa țineți ascunsa relatia, sa plecati din tara...toate astea nu sunt semne de întrebare pentru tine?
Pãrinții, din putinul lor te vor ajuta sa reusesti in viata, nu ii dezamãgi!
Legal ar fi sa nu poti iesi din tara fãrã procura,dar o retea organizata poate obține de toate.
Poate nu e prea târziu si o sa deschizi ochii.
Nu e normal ce fac acum, dar te sfãtuiesc sa te uiti la Pe banii parintilor, emisiuni regizate, cu scenariul tãu de viatã.
Meriti mai mult decât violuri, bãtãi, droguri, înfometare...
De curiozitate, poti sa te uiti de internet la filmulețe cu dezvãluirile fetelor care au scãpat cu greu din mâinile bestiilor!
Dumnezeu sa iti lumineze mintea si calea, comoara ta sunt parintii si familia din care faci parte! Familia ta, nu este el!
Rita_zapacita
Postat pe 18 Mai 2014 10:58
Draga mea ,la vasta ta dragostea e oarba si daca era de 35 de ani acelasi vorbe ti le zicea.Eu traiesc in Germania de ceva timp si observ cu vin romancele naive aduse de barbati insuratii care vor doar sa le aduca la treaba si sa se imbogateasca pe spatele lor doar cu vorbe frumoase.Sunt multe neveste care stiu ca asa fac barbati lor bani si accepta pt ca suntem in 2014 cand inca bani se fac usor,sa nu crezi ca atunci cand el nu doarme ac la nevasta ea nu stie unde e,pt ca asa ceva nu se intampla intr-o casatorie.(hai o noapte doua dar cu siguranta nu mai multe)..Vorbeste cu parinti tai ,ei vor tot timpul binele tau,nu pleca de capul tau.Termina scoala,cineva care te iubeste si iti vrea binele te va lasa sa termini scoala.Sper ca nu te superi dar asta e realitatea.
ani_i
Postat pe 18 Mai 2014 11:10
Julya
Si de la mine la fe!
kudika883715
Postat pe 18 Mai 2014 11:39
Buna..Nu am citit toate comentariile.m-am oprit aici. Din experienta mea dragostea vine din admiratie, dragostea scoate ce e mai frumos din oameni si dragostea nu ar trebui sa raneasca pe nimeni. Nu as putea niciodata sa iubesc un om care profita de un alt om si de banii lui. Ce spune asta despre el? Ca nu are caracter si are un pret/este de vanzare! Nu ar trebui sa-ti lasi parintii care te iubesc si iti vor binele, parinti de 16 ani si sa fugi cu un om de care iti e teama..nu? Deci nu ai incredere in el. Sunt convinsa ca in sufletul tau cunosti adevarul..dar iti e teama sa nu gresesti. Dragostea draga mea, nu impune conditii... Nu te judec ca esti amanta, nu te judec ca ii jignesti sotia..o sa inveti aceste lucruri mai tarziu, dar tu acum, esti in pericol. In pericol de a da cu piciorul la toata viata ta si de a ajunge carpa lui..in cel mai bun caz a lui. Dar cum el are un pret..asa ai si tu. daca vrei sa-l cunosti, vezi cum se comporta cu ceilalti din jurul lui. Curaj...si nu pleca!
di_art
Postat pe 18 Mai 2014 11:45
E cazul sa te retragi.Miroase a trafic de carne vie(scuza-mi franchetea).
kudika_965632
Postat pe 18 Mai 2014 11:57
hristos a inviat!fato cu ,,fluturi la cap", scapa cat mai repede de acest individ,pune punct relatiei cu acest barbat insurat!nu mai produce suferintza celeilalte femei care nu are nici o vina ca tu ai cazut ca fraiera in plasa individului nesimtzit si fara scrupule!nu stii nimic despre acest parazit,te va momi sa te ia de langa parinti si te va duce la produs in germania sau te va vinde la vreun bordel , asa ca casca bine ochii ce mari , opreste-te cat mai ai timp!informeaza-ti parintzii cu privire la individ , pune-i sa aiba o discutzie cu presupusul amorez si corupator de minore cretine ca tine,ca sunt legi pentru alde astia traficantzi.Pasul unu , pune punct relatiei!pasul2,vezi de scoala si promoveaza anul scolar si termina-ti 12 clase ca sa ai macar liceul terminat!pe urma te angajezi si itzi poti continua studiile daca ai ambitzie si chiar vrei sa progresezi in educatizia ta.Ai tot timpul pentru maritat ca abia ai 16 ani fato!
kudika379299
Postat pe 18 Mai 2014 11:59
:)) mai copil,vezi-ti de copilaria ta cat inca mai ai timp.viata ta e la inceput de drum.nu te nenoroci asa.
matic888
Postat pe 18 Mai 2014 12:33
multe au ajuns sclave sexuale tot din iubire... le-a ametit cite unu' d-asta cu afaceri cam ilegale
parisienne_2015
Postat pe 18 Mai 2014 12:41
Buna

Esti foarte tanara.Stai departe de el.Lasa sa plece singur.Tu sa inveti,sa te bucuri de tinerete de libertate.O sa regreti mai tarziu,daca te legi de el in continuare.Iubirea pe care o simti acum trece.
kudika466209
Postat pe 18 Mai 2014 12:54
Sau doua oi i-o sug lui :)))) Fantastica e lumea asta!!
Anyla
Postat pe 18 Mai 2014 13:10
Draga mea...visezi frumos si visezi prost.

Eu nu as pleca nicaieri. Esti o pustoaica pe care o duce la produs in Germania.

Asigura-te ca esti o femeie independenta, stapana pe viata ta.

Crede-ma, nu e nici o iubire la mijloc. Nici din partea ta, nici din partea lui. Vei creste in 10-15 ani si vei constata ca asa a fost.

In acest moment pentru tine inseamna totul. Pentru el mai nimic.

Te fascineaza mai mult Universul de basm in care te-a tras, nu el.

In primul rand nu te respecta. Esti la inceputul vietii tale, si deja te-a incarcat cu drama lipsei de sine, te ascunde. Deja te simti infractoare. Pana la pierderea respectului de sine, al tau fata de tine nu mai e mult.

Hai trezeste-te la realitate, citeste mult si pregateste-te serios sa traiesti viata ta si visele tale, nu ale unui ratat cu bani, cu afaceri ilegale, insurat la comanda si care nu e in stare sa isi asume alegerile facute.

Spor la trezit. Va fi ca un dus zilnic cu apa rece, dar crede-ma...mai bine acum decat dupa ce iti ratezi un start frumos in viata.

Bafta!
arthemis
Postat pe 18 Mai 2014 13:22
Stai cuminte, nu-ti cladi fericirea pe sufrinta
lenutza1
Postat pe 18 Mai 2014 13:25
cita dreptate ai!chiar daca o exprimi destul de dur pt a fi inteleasa la 16 ani,dar tot dreptate e!
armiedi_19665
Postat pe 18 Mai 2014 13:33
kudika323760
Postat pe 18 Mai 2014 13:33
FATA DRAGA,ESTI LA CURENT CU STIRILE????????AI VAZUT CUMVA SAPTAMINA TRECUTA CE A PATIT FEMEIA ACEEA DIN MEHEDINTI,IN ITALIA?????VREI SA AI CALCI PE URME?????DACA ATI PLACE SA MORI CHINUITA IN HALUL ACELA ESTE ALEGEREA TA,DACA NU,STAI PE FUNDULETUL TAU PINA ATI ESTE BINE,CONSULTA-TE CU MAMA TA,DACA CU TATAL NU AI CURAJUL SI DACA NU POTI CU NICI UNUL DIN EI,CAUTA PRINTRE RUDELE TALE,PE CINEVA MAI CU COLOANA VERTEBRALA VERTICALA,PENTRU UN ASEMENEA SFAT,RASPUNSUL MEU PENTRU TINE ESTE NU,DAR,REPET,ALEGEREA ATI APARTIINE,ACUM AI IN CAP DOAR CE TI-AM TRIMIS IN MESAJUL ANTERIOR!!!!GINDESTE DE 2 ORI INAINTE DE A FACE O GRESEALA CARE TE POATE COSTA....VIATA!!!SUCCES!!


kudika323760
Postat pe 18 Mai 2014 13:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce credeti despre verigheta pierduta de barbat la un an dupa nunta?o fi un semn? 79 De la: Brifing 23 Martie 2009 09:17
iubire sau.... 19 De la: kudika152053 26 Martie 2010 18:15
HELP!! SFATURI PTR CUNUNIE 12 De la: Diana_2187 4 Septembrie 2009 15:25
Tu ce faci pentru viitorul copilului tau ? 1 De la: Gabryellla 28 Mai 2009 13:54
Pe cine aleg intre mine si el? 30 De la: scorpio67 26 Iunie 2009 07:26