Setari Cookie-uri

Iubesc un barbat insurat :(

De la: kudika_956659, la data 2014-05-26 08:08:18va agitati cu totii gratuit , nu este nimic real aici ... sunt aruncate nade sa va dea de lucru ... serios ! este o pierdere de timp si energie !wake up people !

Si chiar de este cum spui putem discuta despre aspectul de viata prezentat.Toata lumea stie ca in virtual se inventeaza povesti si personaje.Crezi ca ai descoperit tu acum America si restul lumii e oarba?
Pote chiar vrem sa mai vorbim macar cu alti oameni decat cei din jurul nostru fara inhibitii si masca aparentelor pe fata.
Ai ceva impotriva?
Si daca ai tine pentru tine!
Arno_28
Postat pe 31 Mai 2014 14:37
De la: Arno_28, la data 2014-05-31 14:37:11
De la: kudika_956659, la data 2014-05-26 08:08:18va agitati cu totii gratuit , nu este nimic real aici ... sunt aruncate nade sa va dea de lucru ... serios ! este o pierdere de timp si energie !wake up people !

Si chiar de este cum spui putem discuta despre aspectul de viata prezentat.Toata lumea stie ca in virtual se inventeaza povesti si personaje.Crezi ca ai descoperit tu acum America si restul lumii e oarba?
Pote chiar vrem sa mai vorbim macar cu alti oameni decat cei din jurul nostru fara inhibitii si masca aparentelor pe fata.
Ai ceva impotriva?
Si daca ai tine pentru tine!

Scuza-ma Gabriela, eu sunt mai directa in raspunsuri, dar nu putem vorbi numai despre pritenie, dragoste la superlativ si iubiri pasionale si romantice.
Sunt si povesti triste si uneori greu de crezut care se intampla.Eu vreau sa vad reactia oamenilor in situatii de genul asta, poate mai invat ceva de laei , nu in situatii roz si cu ingerasi in jurul capului.
Daca ne inchipuim ca toate pe aici sunt inventate atunci care mai este realitatea?
Arno_28
Postat pe 31 Mai 2014 14:44
stiti ceva cu tot respectul pt acest blog..si pt fata respectiva.. poate pana la urma urmei o sa regreti ca nu ti-ai ascultat parintii si parinti in proportie de 60% au dreptate mai alees in relatii termina-ti studiile ca ai timp sa te casatoresti cu tip care chiar te merita si nu are obligatii!!..parerea mea este ca nici el nu prea stie ce vrea ..nu trebuia sa se casatoreasca daca stie ca nu isi apreciaza atat de mult partenera..partea a doua esti tu aceea la mijloc..insa eu nu cred in acel barbat si cunosc cazuri..in care el i-a promis ca se muta cu ea si pleaca nu stiu unde..si ca isi lasa sotia..mie nu mi-ar veni sa cred pt ca sotia este foarte importanta pt el cu tine vrea doar sa se distreze..chiar daca ai sentimente fata de el ..ai sa ajungi la o concluzie ..ca de fapt am dreptate acum nu judeci ca ai numai 16 ani si el este de anii mei aproximativ.. lasa-l chiar daca iti este greu..terminati studiile si vei fi fericita oricum ce este al tau este pus deoparte fii sigura ca nu este el din moment ce si-a ales deja una!!! mult noroc
kudika_927196
Postat pe 4 Iunie 2014 05:32
daca ar fi fost un caz real ea ar fi raspuns cu contra argumente la mai toate comenturile clar nefavorabile unei astfel de situatii...sau macar doar s-ar fi enervat ca nu ii se da dreptate ...de aceea am spus si sustin ca nu este un caz real !
kudika_956659
Postat pe 4 Iunie 2014 06:29
ai mare grija sa nu faca altceva cu tine stii la ce ma refer ,astia cu bani nu-s buni de nimic si nu-i intereseaza altceva decat banii deschide okii mari

healthy014422
Postat pe 5 Iunie 2014 19:07
Vai de mine, sper ca nu ai plecat.....sti ce te asteapt ......PROSTITUTIA IN GERMANIA!Ce mai stii despre EL doar ca e insurat si asa spun toti! Dute cu el si o sa te mai aduca inapoi Cristian Sabath de la canaD!
dia16
Postat pe 12 Iunie 2014 21:23
De la: dia16, la data 2014-06-12 21:23:41Vai de mine, sper ca nu ai plecat.....sti ce te asteapt ......PROSTITUTIA IN GERMANIA!Ce mai stii despre EL doar ca e insurat si asa spun toti! Dute cu el si o sa te mai aduca inapoi Cristian Sabath de la canaD!

asta in cazul fericit !!!!!!!!!!!!!!
kudika_956659
Postat pe 12 Iunie 2014 22:22
De la: dia16, la data 2014-06-12 21:23:41Vai de mine, sper ca nu ai plecat.....sti ce te asteapt ......PROSTITUTIA IN GERMANIA!Ce mai stii despre EL doar ca e insurat si asa spun toti! Dute cu el si o sa te mai aduca inapoi Cristian Sabath de la canaD!

Da' de ce sa cheltuie statul sa aduca inapoi toate prostanacele? Asta si-a ales, asta are...
kudika226898
Postat pe 13 Iunie 2014 15:53
Perfect asa este cum spune kudika_956659 s-a aruncat un subiect si voi l-ati rontait .M-am convins ca unii fac acest lucru din plictiseala.
kudika883715
Postat pe 15 Iunie 2014 00:26
De la: kudika883715, la data 2014-06-15 00:26:30Perfect asa este cum spune kudika_956659 s-a aruncat un subiect si voi l-ati rontait .M-am convins ca unii fac acest lucru din plictiseala.

Si cum te ai convins, asa singura uitandu-te in oglinda?
I-ai intrebat pe aia "unii"si ti-au raspuns ca din plictiseala fac asta?
Ce lume plina de intelepciune!!!1
Arno_28
Postat pe 15 Iunie 2014 18:06
In fond, de ce ar conta daca este reala ori inventata povestea?! Ea, in sine, este o ipoteza de caz, de fapt, de situatie ce poate fi reala.
Cred ca cine isi exprima opinia, nu vrea sa interactioneze direct si neaparat cu persoana care a lansat subiectul...
Pana la urma, un forum este un schimb de idei, un mod de a impartasi experiente de viata, de a spune ce gandesti ori cum ai actiona tu intro situatie data...
Daca cineva gaseste folositor punctul tau de vedere, cu atat mai bine!
maybe
Postat pe 16 Iunie 2014 23:25
daca tu stiai k este o pers periculoasa dc te ai bagat in asta?tu nu vezi cate se intampla in lumea asta?el e satul de pustoaice naive k tine si nu o sa si lase nevasta pt tine st linistita te a facut sa ai incredere in el k sa te poata baga la produs prin strainatate din cauza naivitati voastre si a inconstiientei ajungeti pe unde ajungeti si va omoara dak nu le satisfaceti placerile sau nu faceti ce spun ei deschide ochi bn k odata ajunsa acolo iti vei blestema zilele nu m ar mira k nevasta sa stie de toata treaba asta si sa fie de acord pt k dupa urma ta sa faca bani mai tarziu aman 2
elyssa20
Postat pe 18 Iunie 2014 13:50
De la: maybe, la data 2014-06-16 23:25:22In fond, de ce ar conta daca este reala ori inventata povestea?! Ea, in sine, este o ipoteza de caz, de fapt, de situatie ce poate fi reala.
Cred ca cine isi exprima opinia, nu vrea sa interactioneze direct si neaparat cu persoana care a lansat subiectul...
Pana la urma, un forum este un schimb de idei, un mod de a impartasi experiente de viata, de a spune ce gandesti ori cum ai actiona tu intro situatie data...
Daca cineva gaseste folositor punctul tau de vedere, cu atat mai bine!

Multumesc!
Arno_28
Postat pe 21 Iunie 2014 10:35
Chiar daca parintii te vor obliga sa te desparti de el si vei suferi (scurta vreme), este infinit mai bine decat sa te complaci in aceasta situatie ... Sunt atatia baieti draguti...necasatoriti... Succes !!!
kudika_931639
Postat pe 26 Mai 2015 10:06
Divort fata, daca nu ai ce trebuie acasa. Sau sa dea el divort daca e insurat. Vezi numai ca tipul cu care ai relatia secreta sa nu-si bata joc de tine.
kudika_988973
Postat pe 16 Iunie 2015 20:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt departe de casa si singur 27 De la: kudika_29209 13 Mai 2013 11:31
ce e de facut??? 21 De la: annna_larysssa 6 Decembrie 2009 14:58
nu mai stiu cum sa ma port cu sotul meu...pfff.. 84 De la: daciana_cristina 20 Aprilie 2010 13:46
Cinderella effect 3 De la: moni29 6 Aprilie 2010 20:09
ce lipseste in viata mea ca sa ma simt implinita cu adevarat/? 23 De la: Lisssa 9 Iulie 2010 16:15