Setari Cookie-uri

Dieta cu orez: Elimina excesul de apa si toxinele din organism

Afla tot ce trebuie sa stii despre dieta cu orez, o cura care te ajuta sa scapi de kilogramele in plus si sa iti detoxifiezi organismul.

Cura cu boabe de orez se tine pentru a scapa de kilogramele in plus, dar si pentru a face o detoxifiere a organismului. De asemenea, cura este buna si pentru cei care au diabet sau sufera de hipertensiune arteriala, deoarece aceasta cura limiteaza consumul de sare si a alimentelor ce contin sodiu, alimente despre care se crede ca stimuleaza apetitul.

Cura cu boabe de orez ajuta la eliminarea excesului de apa din organism. Cunoscuta si cu numele de cura Kempner, deoarece a fost creata in 1903 de germanul Walter Kempner, este una dintre cele mai eficiente cure pentru scaparea toxinelor din corp cat mai rapid.

Consumul de sare se evita pe toata perioada curei, deoarece excesul de sare poate duce la probleme cu rinichii sau la hipertensiune. In plus, se recomanda ca un om normal sa nu consume mai mult de jumatate de gram de sare pe zi, iar consumul mediu al oamenilor este de 4-5 grame, extrem de mult

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto: orez fiert in bol, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.