Kudika
19 August 2015

Prunele se numara printre cele mai importante surse naturale de vitamine si minerale, care ajuta organismul in tratarea diverselor afectiuni si prevenirea unor boli grave, precum diabetul.

Prunele sunt printre cele mai importante surse naturale de vitamine si minerale, ce ajuta organismul in tratarea diverselor afectiuni si prevenirea unor boli grave, precum diabetul. Este vremea prunelor, iar femeile ar trebui sa profite din plin de aceste fructe deosebite, ce ajuta in tratarea anemiei sau constipatiei. Acestea din urma sunt doua din afectiunile ce contribuie la ingrasare si impiedicarea pierderii in kilograme.

Cum sa ai un stil de viata sanatos

Prunele se consuma in aceasta perioada ca atare, se pot face cure de 7-10 zile pentru tratarea afectiunilor, consumand 8-10 prune zilnic dimineata pe stomacul gol. In rest, se pot consuma ca masa separata, de 3-4 ori pe saptamana.

Coaja prunelor contine unul dintre cei mai puternici antioxidanti din natura, si anume resveratrol, substanta ce contribuie si la culoarea mov a prunelor si care se gaseste si in struguri negri, afine, fructe de padure.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: Sea Wave, Shutterstock

Cum sa ne hranim sanatos - nu doar pentru copii
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: