Setari Cookie-uri

Dieta Army - scapa de 5 kilograme in doar o saptamana

Despre dieta Army se vorbeste foarte mult in ultima perioada, iar rezultatele par miraculoase. Poti sa scapi de cinci kilograme in doar cateva zile!

Stresul, oboseala, alimentatia nesanatoasa si obiceiurile proaste iti pun in pericol sanatatea, dar si silueta. Kilogramele nedorite se pun foarte usor pe tine atunci cand ai un program haotic si nu reusesti sa tii cont de cateva reguli de nutritie, insa dieta Army iti vine in ajutor! Poti sa scapi de cinci kilograme in doar o saptamana, scrie dailyburn.com.

Despre dieta Army se vorbeste foarte mult in ultima perioada, iar rezultatele par miraculoase. Poti sa scapi de cinci kilograme in doar cateva zile de dieta, iar in restul zilelor este suficient sa respecti cateva reguli simple.

De ce se spune ca dieta Army este stricta? In primele trei zile de dieta trebuie sa urmezi un plan alimentar care nu iti permite sa consumi foarte multe calorii, iar urmatoarele patru zile sunt doar de intretinere. Kilogramele in plus se vor “topi” in cele sapte zile de dieta, iar tu vei avea o silueta de invidiat. Partea cea mai buna? Aceasta dieta iti permite sa consumi alimente care in mod normal sunt interzise in diete, cum ar fi inghetata de vanilie sau hot-dog.

Citește și:

Atat barbatii, cat si femeile pot sa tina dieta Army, regula fiind sa se consume intre 1.100 si 1.400 de calorii pe zi. Ai voie sa consumi aproape orice alimente, insa este important sa nu depasesti numarul de calorii impuse de aceasta dieta.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Ollyy, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.