Setari Cookie-uri

Pregateste-te de Craciun: cu dieta elvetiana slabesti 5 kg in fix doua saptamani

Este un regim usor de tinut si promite sa iti subtieze silueta cu cinci kilograme. In doar doua saptamani, dieta elvetiana iti reda trupul de invidiat!

Cura aceasta de slabire a devenit tot mai cunoscuta datorita rezultatelor pozitive de care s-au bucurat multi dintre cei care au incercat-o. Este un regim usor de tinut si promite sa iti subtieze silueta cu cinci kilograme. In doar doua saptamani, dieta elvetiana iti reda trupul de invidiat!

Cele mai multe cure de slabire impun reguli de tipul “nu manca urmatoarele alimente”. Dieta elvetiana, scrie lifejacks.com, se bazeaza pe o lista relativ scurta cu ingrediente permise. Pare drastic si monoton planul de slabire, dar cheia acestei diete este sa-ti folosesti imaginatia pentru a prepara alimentele cat mai diversificat.

Sa stii ca dieta elvetiana nu are legatura cu meniul clasic al elvetienilor, insa este adevarat ca a fost conceputa de un grup de nutritionisti de aceasta nationalitate.

Nu este foarte restrictiva din punct de vedere caloric si cu toate astea te poate ajuta sa slabesti pana la cinci kilograme in doar doua saptamani. Ar fi bine ca, daca suferi de anumite carente nutritionale sau afectiuni, sa nu o tii. Aceasta dieta este sigura pentru sanatate, dar doar daca este urmata de oameni perfect sanatosi.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Seanika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.