Cura aceasta de slabire a devenit tot mai cunoscuta datorita rezultatelor pozitive de care s-au bucurat multi dintre cei care au incercat-o. Este un regim usor de tinut si promite sa iti subtieze silueta cu cinci kilograme. In doar doua saptamani, dieta elvetiana iti reda trupul de invidiat!

5 lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din dieta zilnica, daca vrei sa ai un stil de viata sanatos

Cele mai multe cure de slabire impun reguli de tipul “nu manca urmatoarele alimente”. Dieta elvetiana, scrie lifejacks.com, se bazeaza pe o lista relativ scurta cu ingrediente permise. Pare drastic si monoton planul de slabire, dar cheia acestei diete este sa-ti folosesti imaginatia pentru a prepara alimentele cat mai diversificat.

Sa stii ca dieta elvetiana nu are legatura cu meniul clasic al elvetienilor, insa este adevarat ca a fost conceputa de un grup de nutritionisti de aceasta nationalitate.

Nu este foarte restrictiva din punct de vedere caloric si cu toate astea te poate ajuta sa slabesti pana la cinci kilograme in doar doua saptamani. Ar fi bine ca, daca suferi de anumite carente nutritionale sau afectiuni, sa nu o tii. Aceasta dieta este sigura pentru sanatate, dar doar daca este urmata de oameni perfect sanatosi.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Seanika, Shutterstock

Cum sa ne hranim sanatos - nu doar pentru copii
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: