Setari Cookie-uri

Greseli de dieta care te ingrasa in loc sa te subtieze

Incepi o cura cu entuziasm, insa cand nu slabesti rapid te declari invinsa de... dulciuri. Este una dintre acele greseli de dieta des intalnite.

Majoritatea femeilor care se lupta cu kilogramele in plus ar face orice ca sa scape in cel mai scurt timp cu putinta de excesul de greutate. Dar entuziasmul cu care acestea incep o cura de slabire dispare rapid, fiind inlocuit de pareri de rau si tendinta de victimizare. Aceasta este una dintre acele greseli de dieta care anuleaza efectul oricarui program de slabit. Nu ceda! Ai rabdare si fii ingaduitoare cu corpul tau!

Decat sa accepti infrangerea, mai bine concentreaza-te mai mult pe scopul tau de a avea silueta perfecta. Asteapta, fii optimista si nu face urmatoarele greseli de dieta. Rezultatele te vor uimi, spun cei de la healthandhealthytips.com.

In fruntea listei cu greseli de dieta este tocmai decizia de a tine o dieta

De obicei, cele mai multe diete te ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Dupa ce se incheie perioada de cura, insa, apare deseori fenomenul yo-yo, adica pui la loc greutatea pierduta in timpul curei si inca ceva pe deasupra. Corpul isi face provizii de teama sa nu il privezi din nou de mancare.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Ann Haritonenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.