Setari Cookie-uri

Rave simfonic: Someone To Kiss Tonight - Dayana x Manse

"Someone To Kiss Tonight", colaborarea dintre Dayana și Manse, este o fuziune vibrantă între muzica dance modernă și ritmul atemporal al lui Mozart.

Devenind un imn al petrecerilor, piesa pulsează cu o energie contagioasă, atrăgând ascultătorii pe ringul de dans încă de la primul acord. Melodia combină cu ușurință elementele electronice contemporane cu subtonurile clasice, creând un peisaj sonor unic ce captivează simțurile.

Cu linia sa de bas incitantă, melodii atrăgătoare și sintetizatoare euforice, "Someone To Kiss Tonight" creează decorul perfect pentru o noapte de sărbătoare și veselie. Integrarea fără cusur a motivelor ritmice ale lui Mozart adaugă adâncime și rafinament piesei, ridicând-o deasupra obișnuitului repertoriu al unui party.

Vocea seducătoare a Dayanei planează peste producția dinamică, oferind versuri ce vorbesc despre dorința universală de conexiune și intimitate în mijlocul haosului de pe ringul de dans. Între timp, producția expertă a lui Manse asigură că fiecare element al piesei este finisat cu măiestrie, de la instrumentația complexă până la drop-urile explozive care mențin nivelul energiei la cote maxime.

Citește și:

Piesa a fost compusă de Dayana și Michael Hansen, acesta din urmă ocupându-se și de partea de producție.

Dayana este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova care reușește să îmbine cu succes diverse genuri muzicale cu fiecare lansare. Pasiunea pentru muzică a definit viața artistei încă din copilărie, când a început să își descopere propriul stil muzical. Dayana și-a început cariera muzicală ca artist independent, reușind să adune mii de ascultări pe toate platformele de streaming și colaborând cu unii dintre cei mai importanți DJ din estul Europei, precum UNKLFNKL, PHARAØH, Robert Cristian și Scott Rill. Emoția pe care Dayana o transmite în fiecare piesă este motivul pentru care fanii îi sprijină orice lansare. În 2023, artista a colaborat cu Camidoh, un artist în ascensiune pe scena Afropop, pentru piesa "Up For Love", cu bine-cunoscutul producător SICKOTOY, pentru piesa "Into The Light" și a lansat piesa "Need You", un adevărat imn Eurodance. Recent, artista s-a dedicat lansărilor în limba română, explorând prin versuri diverse stări omenești. Piese precum ,,Tată adevărat", ,,Aș mai vrea să fiu copil" sau ,,Trece viața" au stârnit mii, chiar milioane de reacții de la oamenii din online, datorită sincerității artistei și a sound-ului melodic. Piesele se regăsesc pe cel mai recent album al artistei - ,,Nostalgic".

Zece ani de perfecționare a abilităților de producție demonstrează cu adevărat că practica face perfecțiunea, cel puțin așa a fost cazul pentru talentatul Manse. În mijlocul anilor 20, DJ-ul suedez este un talent de primă mână care a urcat rapid în ierarhia industriei, devenind favoritul caselor de discuri Revealed și Armada. Manse – pe numele său real Michael Hansen – a avut întotdeauna ochii ațintiți asupra marelui premiu.

Citește și:

Primind recunoașterea industriei pentru remixul său neoficial, care a făcut furori pe ringurile de dans, al piesei "Roar" a lui Axwell & Ingrosso, care a fost recrutat de Hardwell pentru a fi difuzat în emisiunea sa radio globală Hardwell On Air, Manse a obținut rapid o lansare prin Revealed Recordings cu editul său "Escape", obținând difuzare internațională pe posturi colosale, inclusiv prestigiosul BBC Radio 1 din Marea Britanie. Aceste momente au semnalat o ascensiune inevitabilă în cariera lui Manse, când a fost invitat personal de Nicky Romero să remixeze piesa acestuia "Let Me Feel", urmat curând de un remix pentru Dash Berlin și de mult așteptata colaborare ("Stay With You") împreună cu Afrojack, care a avut premiera la Ultra Miami Music Festival. În 2023, Manse a fost invitat de OneRepublic & Gryffin să remixeze piesa lor „You Were Loved" pentru Interscope Records, ceea ce a dus la semnarea lui cu Warner Music.

Citește și:


    Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.