Setari Cookie-uri

Ilinca Vandici, viața după divorț! Ce decizie a luat vedeta în legătură cu fiul său, Zian?

Ilinca Vandici a divorțat acum 9 luni de Andrei Neacșu, iar de atunci fiul ei, Zian, este prioritatea sa numărul unu.

Într-un interviu recent, Ilinca Vandici a dezvăluit câteva aspecte din viața sa de după divorțul de Andrei Neacșu, concentrându-se în special pe relația ei cu fiul lor, Zian, și pe planurile lor pentru vacanța de Paște. Vedeta TV a subliniat importanța timpului petrecut alături de micuțul său și a evidențiat bucuria pe care o simte în rolul de mamă.

La vârsta de 37 de ani, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au ales să pună capăt căsniciei lor la începutul anului trecut, după aproape șase ani de relație. Despărțirea lor a fost una amiabilă, astfel că cei doi continuă să colaboreze pentru binele fiului lor.

Ilinca a fost întotdeauna transparentă în ceea ce privește modul în care își îngrijește și își educă băiatul, adoptând o abordare bazată pe înțelegere, răbdare și încredere în educația lui Zian. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta a exprimat cât de mândră este de fiul său și a recunoscut că acesta este sursa ei de împlinire.

Citește și:

„E foarte bine. Crește, se dezvoltă frumos… E o împlinire a sufletului meu, îți dai seama. Fiul meu e cea mai mare împlinire a sufletului meu.”, a mărturisit Ilinca Vandici.

La nouă luni de la divorțul de tatăl copilului, vedeta își trăiește viața cu bucurie și optimism, concentrându-se pe bunăstarea și fericirea micuțului, precum și pe evoluția propriei sale cariere. În curând, cei doi se vor bucura de o vacanță binemeritată, în care Ilinca își propune să își facă timp pentru a întări legătura cu fiul său și pentru a crea amintiri de neuitat.

„O să plecăm în vacanță, pentru că și-a dorit foarte tare să meargă la un parc de distracții, drept urmare m-am organizat și o să plecăm. Am și eu liber, are și el vacanță de la școală și atunci, numai bine fuzionăm și ne ținem de plan.”, a dezvăluit vedeta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.