Setari Cookie-uri

Satoshi a venit să ia tot - 1K1 - official video

Descoperă universul îndrăzneț al lui Satoshi în noul său videoclip oficial pentru single-ul "1K1", extras de pe proaspătul lansat album: "+373". O adevărată explozie de energie și determinare, piesa "1K1" este compusă de Satoshi și produsă de Tensso.

"1K1" este un veritabil stimulent pentru spirit și corp, un apel la acțiune care îți trezește toate simțurile. Pregătește-te să fii parte din această aventură unde ritmurile captivante și versurile îndrăznețe te provoacă să depășești orice limită.

Videoclipul a fost realizat de Roman Burlaca - concept, Nicu Lungu - DOP, BR Films - producție.

,,<<1K1>> este o piesă - priză, o piesă - energizant, o piesă - batonaș proteic, care își propune să pornească oamenii la acțiune!" ne spune Satoshi.

Născut în 1998 în Cahul, Moldova, Satoshi este o voce fresh în peisajul muzicii urbane, cunoscut pentru stilul său inovator, cu rădăcini din muzica tech trap și chopper rap. Alături de atitudinea sa puternică și o voce pe măsură, Satoshi a început să lucreze la primul său album în 2020, iar în 2022 a lansat cu succes primul său album de studio intitulat "RUSH". Printre single-urile lansate și bine primite se numără "Mama mi-a spus" și "Foaie Verde", "Căștile Mele", care a fost prezentat în avanpremieră la Urbanist Sessions. Colaborarea sa cu Carla's Dreams pentru ,,Noaptea pe la 3" a avut un impact imens și i-a adus o bază de fani în România. Au urmat single-uri de succes precum ,"Dansăm", "Unde Verile" și "Ochii". Recent, artistul și-a lansat cel de-al doilea album, "+373", un albumul care marchează originile acestuia atât prin sound, cât și prin povestiri.

Citește și:


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.