Setari Cookie-uri

AVASH și EMY ALUPEI lansează Numb

După ce a adus în playlisturile fanilor „Fraiere", o piesă manifest pentru toți cei care și-au lăsat inima în mâna oamenilor nepotriviți, EMY ALUPEI face echipă cu AVASH pentru un single fresh, cu elemente dance și versuri în limba engleză, ce ar putea deveni imnul verii.

Muzica și textul poartă semnătura celor doi artiști alături de Alex Mladin, iar piesa este însoțită de un videoclip cool ce dezvăluie o altă latură a lui EMY, una cameleonică, plină de sex-appeal.

„«Numb» este o piesă pe care am scris-o într-o seară când mă simțeam pierdută, de aici și numele piesei. Este un single pe care sper ca oamenii să se distreze, să bea, să petreacă, să se simtă bine și să ajungă la sufletele tuturor. Sunt foarte bucuroasă să fac colaborarea asta cu AVASH, misteriosul AVASH, sperăm din suflet să vă placă", spune artista.

De-a lungul timpului, EMY ALUPEI a lansat single-uri precum „Vezi să nu pici", „#Hate", „Hannah Montana" „Nu uita", „FVKE (alături de Pablo), „Fata lu' Tony Montana", ce au adunat milioane de vizualizări pe YouTube. Au urmat colaborări cu Theo Rose, What's UP, Costi, Anna Lesko, Minodora, Anda Adam și Cream, iar în urmă cu aproape o lună, a lansat alaturi de DJ Sava și JUNO piesa și clipul „Fraiere", o poveste muzicală ce te poartă prin diverse stări și emoții și transmite un mesaj universal puternic despre iubire, viață și relații interpersonale.

AVASH este un nume nou pe scena muzicală din România și nu numai, ce promite numeroase surprize și colaborări pentru perioada următoare. Proiectul AVASH a luat naștere din pasiune pentru experimentare, muzică și djing și îmbină influențe din diverse genuri, de la dance la pop.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.