Setari Cookie-uri

SICKOTOY prezintă: KULT SESSION #1 DJ SET - o călătorie sonică printre senzații electronice

SICKOTOY, mintea creativă din spatele unei fuziuni de ritmuri electrizante și ritmuri contagioase, este pregătit să își fascineze din nou audiența cu lansarea KULT SESSION #1 DJ SET. Filmată în decorul ilustru al unui Boiler Room, acest DJ set promite o experiență audiovizuală exaltantă.

De la prima piesă până la ultima, SICKOTOY îi poartă pe ascultători printr-o călătorie transcendentă prin ritmurile pulsante și melodiile hipnotice. Lista de piese, meticulos selecționată pentru a aprinde ringul de dans, prezintă o combinație de hituri semnate de SICKOTOY alături de remixuri electrizante.

Ascultătorii se pot aștepta să fie propulsați într-o stare de euforie pe măsură ce se predau ritmurilor irezistibile ale pieselor precum "2 high 2 care" și "Bad Girls", fiecare pulsând cu o energie imposibil de rezistat. Setul își atinge apogeul cu colaborări precum "VKTM" cu INNA și TAG, și "You Don't Love Me" cu Roxen, asigurând o experiență auditivă de neuitat.

KULT SESSION #1 DJ SET este mai mult decât o colecție de piese; este o mărturie a puterii muzicii de a uni și de a înălța. Fie că dansezi într-un club aglomerat sau vibrezi în confortul casei, setul electrizant al lui SICKOTOY este garantat să te facă să te miști și să te lase dornic de mai mult.

Citește și:

SICKOTOY este unul dintre cei mai de succes DJ și producători din Europa Centrală și de Est din ultimii ani și deținătorul unui Premiu Grammy Latin pentru Best Latin, Rock and Urban Alternative Album, pe care l-a obținut prin colaborarea sa cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru "Baddest Girl in Town". SICKOTOY a avut de asemenea colaborări de succes, cu milioane de stream-uri, cu nume precum INNA, Ilkay Sencan, Minelli, Antonia și Elvana Gjata și piesele sale au cucerit topurile radio din Europa Centrală și de Est. Conceptul creativ al lui SICKOTOY include producții cu artiști precum INNA, Alok, Tove Lo, Ilkay Sencan, Arash și alții. În plus, el a experimentat poziția de membru al juriului în competiția "One True Singer" produsă de Global Records și HBO MAX.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.