Setari Cookie-uri

Justin și Hailey Bieber așteaptă primul lor copil! Soția artistului este însărcinsată în 6 luni

Hailey Bieber a dat vestea cea mare printr-un video emoționant cu ea și Justin.

Într-un video emoționant postat pe Instaram, Justin și Hailey Bieber au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată. Celebrul cuplul a împărtășit bucuria cu fanii lor prin intermediul rețelelor de socializare, începând, astfel, un nou capitol în viața lor.

Justin și Hailey Bieber, cunoscuți pentru povestea lor de dragoste care a captivat inimile fanilor de-a lungul anilor, se pregătesc acum să își țină în brațe primul lor copil.

În video-ul respectiv, Hailey Bieber strălucește într-o rochie albă, din dantelă, care accentuează cu delicatețe burtica ei de gravidă. Cei doi soți au distribuit și câteva fotografii emoționante, surprinse într-un decor idilic, unde sunt înfățișați îmbrățișându-se tandru și arătându-și verighetele.

Citește și:

Fanii lor din întreaga lume au așteptat cu sufletul la gură acest moment special și sunt acum nerăbdători să afle detalii despre sexul bebelușului. Totuși, zvonuri cu privire la sarcina fotomodelului au existat de câteva luni bune, însă soții Bieber au ales să păstreze discreția.

Conform informațiilor furnizate de TMZ, Hailey Bieber este însărcinată în șase luni, ceea ce indică faptul că se apropie de ultimul trimestru de sarcină.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.