Setari Cookie-uri

Moroccanoil a lansat colecţia pentru îngrijirea pielii mâinilor și a corpului, Dahlia Rouge

Parfumul exotic Dahlia Rouge oferă o experiență senzorială extraordinară

CP

Moroccanoil, liderul global în materie de produse de îngrijire a părului cu infuzie de ulei de argan, a lansat Dahlia Rouge, o colecţie dedicată îngrijirii pielii mâinilor şi a corpului. Noua linie include săpun lichid, cremă de mâini, gel de duş şi loţiune pentru corp. Toate produsele sunt infuzate cu uleiul de argan trademark al brandului și oferă o experiență senzorială extraordinară prin intermediul parfumului Dahlia Rouge, o combinatie armonioasă de note florale de petale de dalie si tuberoză perlată, care se împletesc delicat cu lemn de santal cald și mosc.

Moroccanoil Dahlia Rouge pentru îngrijirea mâinilor

Noul set duo pentru îngrijirea mâinilor, Moroccanoil Hand Care Dahlia Rouge - Beauty in Bloom, reprezintă o armonie florală a simțurilor și oferă o curățare blândă și o îngrijire intensă a pielii. Produsele au la bază parfumul Moroccanoil Dahlia Rouge, care ne poartă într-o călătorie florală prin zonele minunate ale Mării Mediterane.

Citește și:

Săpunul lichid Moroccanoil Dahlia Rouge este infuzat cu ulei de argan bogat în antioxidanți și hidratează și hrănește pielea ajutând la îmbunătățirea texturii și a tonusului acesteia.

Crema de mâini Moroccanoil Dahlia Rouge este densă și hrănitoare, lăsând pielea moale, protejată și reparată. Are la bază o formulă bogată în antioxidanți și un amestec perfect de unt de cacao și shea care catifelează pielea. Acidul hialuronic ajută la absorbția umezelii, pielea fiind astfel hrănită și hidratată. Crema de mâini Moroccanoil Dahlia Rouge are textură non-grasă, este formulată cu ingrediente bogate în antioxidanți, se absoarbe rapid și nu conține parabeni, ulei mineral sau sulfați. Acidul hialuronic din compoziție sporește suplețea pielii și reduce liniile fine, iar glicerina ajută la creșterea elasticității pielii și asigură o hidratare de lungă durată. Produsul este ambalat într-o sticlă reciclabilă.

Moroccanoil Dahlia Rouge pentru îngrijirea corpului

Setul duo pentru îngrijirea corpului, Moroccanoil Body Care Dahlia Rouge - Beauty in Bloom, include gel de duș și loțiune de corp.

Produsele sunt infuzate cu ulei de argan și au la bază noul parfum Dahlia Rouge, cu note florale de petale de dalie si tuberoză perlată, lemn de santal și mosc, o compoziție confortabilă și seducătoare care adaugă un caracter unic îngrijirii corporale de zi cu zi.

Gelul de duș Moroccanoil Dahlia Rouge curăță blând și ajută la hidratarea și revitalizarea pielii. Uleiul de argan din compoziție este foarte bogat în tocoferoli (vitamina E), acizi grași esențiali și antioxidanți. Formula sa extrem de concentrată, dar delicată în același timp, hrănește pielea și restabilește echilibrul optim de hidratare. În plus, îmbunătățește elasticitatea, textura și tonusul pielii, iar glicerina asigură o hidratare de lungă durată.

Loțiunea de corp Moroccanoil Dahlia Rouge are o formulă ultra-ușoară, cu absorbție rapidă, și conține un amestec de uleiuri hidratante, inclusiv ulei de argan, tsubaki, primula și extract de frunze de aloe calmante pentru a lăsa pielea mai catifelată, mai netedă și mai strălucitoare. Uleiul de Tsubaki este un antioxidant și hidratant foarte eficient care ajută la întărirea barierei de protecție a pielii și îi îmbunatățește elasticitatea și suplețea. Uleiul de primula este un excelent emolient și nutrient pentru piele, bogat în acizi grași omega-6 esențiali, acid linoleic și acid gamma-linolenic (GLA).

Noua gamă Moroccanoil Dahlia Rouge este distribuită în România de Top Line și este disponibilă pe www.topline.ro, în magazinul Top Line și în saloanele partenere Top Line.

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.