Setari Cookie-uri

Noutățile Notino pentru luna mai

Cum îți sună un look inspirat din serialul Bridgerton? Dar parfumuri și produse de beauty perfecte pentru călătoriile tale din această vară, cât și teoria de îngrijire a părului, un trend viral de pe TikTok?

CP

Dacă ți-am captat atenția, te invităm să citești mai departe tot ce am pregătit pentru tine!

Look inspirat din serialul Bridgerton cu Notino

Ești la fel de fascinat de serialul Bridgerton ca noi? Abia aștepți să apară sezonul al 3-lea? Pentru a face mai ușoară așteptarea, de ce nu încerci un look inspirat din epoca Regency de la începutul secolului al XIX-lea?

Fiecare femeie aristocrată adecvată din această perioadă și-a dorit să aibă o piele perfectă. Folosește tehnologia modernă și obține un ten de porțelan cu noul machiaj Skinonym Semi-Matte Peptide de la Mádara. Ascunde orice imperfecțiune cu noul produs de strălucire a pielii Estée Lauder Futurist Soft Touch Brightening Skincealer. Pentru a ieși în evidență, utilizează Smashbox x Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter. Colorează-ți buzele cu noul Loveshine Lip Oil Stick de la YSL. Și cireașa de pe tort - obrajii! Fardul de obraz îndrăzneț este asociat în mod inconfundabil cu epoca regenței, așa că alege Bobbi Brown Blush in Sand Pink.

Citește și:

Și suntem gata! Acum trebuie doar să așteptăm premiera noului sezon 😊

Un zbor prin lumea frumuseții cu Notino - sfântul Graal al frumuseții din toate colțurile lumii

Pornește cu noi într-o călătorie în care vei găsi pietre prețioase din fiecare colț al lumii și vei descoperi noi produse de frumusețe de la diverse branduri, începând din Franța și până în Coreea.

Pregătește-te! Prima noastră destinație este Franța - centrul frumuseții europene. Totodată, este și casa brandului de lux Darphin, care a prezentat recent noul Ser Intral Soothing & Fortifying Intensive, un produs creat pentru a calma și tonifia pielea.

Acum traversăm direct peste ocean, mai exact în Canada, casa brandului The Ordinary. Și ce altceva să încerci decât simbolul ser bufet într-o nouă formulă? Vorbim, bineînțeles, despre serul de strălucire antirid Multi-Peptide + Copper Peptides, cu o formulă nouă cu peptide de cupru.

Citește și:

Următoarea noastră destinație este Brazilia, cunoscută pentru pasiunea sa pentru plajă. Și tocmai de aici s-a inspirat brandul american Sol de Janeiro, care, pe lângă cremele sale parfumate, ne-a cucerit și cu noile produse SPF. Noul lor produs Rio Radiance, nu numai că te protejează de razele soarelui, ci și hidratează și hrănește pielea.

Străbatem din nou oceanul, de data aceasta în Coreea, pentru a descoperi brandul Dr Jart+, care introduce noua sa gamă Vital Hydra Solution™ Hydro Plump Water Cream.

Vom încheia călătoria noastră în Europa, în Ungaria, cu marca Omorovicza, care ne prezintă uleiul lor de față Miracle.

Teoria de îngrijire a părului- multe fețe ale universului părului

Știai că tipul de coafură și culoarea părului nostru pot dezvălui multe despre noi? Poate schimba complet modul în care ceilalți ne percep. Toate coafurile au ceva special, dar cel mai important lucru este să te simți bine cu tine însuți. Dar dacă vrem să fim văzuți mai sofisticați sau, dimpotrivă, mai veseli? Trendul “Teoria de îngrijire a părului” a luat amploare pe Tiktok și, dintr-o dată, toată lumea vorbește despre ceea ce transmite de fapt coafura ta celor din jur.

Citește și:

Părul drept și lucios - arată foarte elegant și sofisticat, mai ales dacă vrei să inspiri încredere atunci când prezinți un nou proiect sau vrei să arăți cochet la o întâlnire. Pentru un aspect ultra-drept, folosește sprayul Color WOW Dream Coat Supernatural, care ajută la netezirea părului.

Să nu uităm de toate fetele cu părul creț! Părul creț inspiră o atitudine jucăușă, prietenoasă și veselă. Dacă vrei să ai un asemenea look, buclele sunt soluția. Cu toate acestea, părul creț natural este adesea dificil de întreținut, așa că îngrijește-ți textura naturală cu gama Curl Care de la HASK.

Dar despre părul scurt? Fie că alegi o coafură romantică pixie sau mergi pe un stil mai punk, o coafură mai scurtă inspiră o subversiune, pe scurt, cineva care nu se teme să arate diferit. Pentru coafarea ușoară a părului scurt, încearcă marca coreeană Sachajuan, care vine în întampinarea ta cu produsul Styling and Finish Fiber Paste.

Citește și:

Cu siguranță ați auzit că blondele se distrează cel mai mult, dar te lăsăm pe tine să decizi asta. Dacă ai părul blond, știi cât de solicitantă este îngrijirea asociată cu acesta. Simplifică-ți îngrijirea și folosește Kerastáse și noul ser Première Serum Filler Fundamental. Are grijă de protecția termică, vârfurile despicate și nutriție.

Volumul părului te atrage mai tare? Blowout ca din anii 70 se bucură de lumina reflectoarelor de ceva timp. Și conform teoriei părului, părul mare înseamnă o personalitate puternică și o abordare relaxată a vieții anilor 70. Dar cum să-l obții acasă? Încearcă sprayul Bumble and bumble Thickening, acesta va deveni cel mai bun prieten al tău.

Summer Lovin' - noi parfumuri de vară de la Notino

Citește și:

Aștepți cu nerăbdare zilele însorite? Și noi la fel! De aceea venim în întâmpinarea ta cu o selecție de noi parfumuri pentru tine care te vor pregăti pentru vară.

Vara este mai aproape cu noua ediție limitată a parfumului Clinique Happy in Paradise™ Limited Edition EDP. Parfumul surprinde în esență lunile liniștite din vacanța de vară, săruturile blânde ale soarelui pe pielea ta și nesfârșita stare de bucurie.

Vara ne invită pe toți să ieșim din zona de confort și să echilibrăm această stare cu noul produs Carolina Herrera Good Girl Blush Elixir. Parfumul exotic combină eleganța sofisticată a bergamotei cu farmecul misterios al paciuliului și creează o aură seducătoare în jurul tău.

Dacă totuși nu cochetezi cu exoticul, ci mai degrabă petreci lunile de vară în natură, cu siguranță vei fi fermecat de noul Marc Jacobs Daisy Wild. Trezește sufletul liber și tânăr din tine și pornește într-o aventură în inima sălbăticiei.

Citește și:

Sau cumva cauți ceva mai ușor pe care să-l porți în geantă și pe plajă? Dacă parfumurile și EDT-ul sunt prea intense pentru tine în lunile calde, apelează la un spray de corp. În topul preferințelor se află Sol de Janeiro Cheiros '59.

Și în final, un mic pont de la noi. Dacă nu ești sigur ce parfum să alegi sau nu vrei să te limitezi la un singur parfum, de ce să nu încerci setul Maison Margiela REPLICA Spring / Summer Discovery Set? Pachetul conține cele trei parfumuri emblematice Bubble Bath, Beach Walk și When the Rain Stops iar, datorită ambalajului mic, pot încăpea chiar și în cele mai mici genți de mână.

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.