Setari Cookie-uri

Votează pentru o culoare mereu vibrantă

Păr colorat, bine îngrijit și sănătos. E ceea ce îți dorești și tu? Multe persoane se bucură de părul colorat pentru a-și exprima individualitatea și creativitatea. Pentru că da: Culoarea înseamnă artă, înseamnă pasiune. Un păr vopsit ca la carte, la salon, este un păr strălucitor, un păr sănătos, un păr care seduce și atrage.

Cu toate acestea, este crucial să ai grijă de părul vopsit pentru a-l menține sănătos și vibrant. Indiferent de culoarea pentru care optezi, ea are nevoie de îngrijire și de atenție. Doar astfel, un păr sănătos se păstrează în timp. Așadar, e nevoie de dedicare și de un ritual precis de curățare și styling.

Iată câteva sfaturi pentru a-ți menține părul colorat într-o formă excelentă:

Înainte de toate, este foarte important să știi că părul colorat are nevoie de mai multă atenție decât părul natural, deoarece a fost supus unor tratamente stresante.

Cere sfatul unui profesionist: Pentru cele mai bune rezultate, atunci când dorești să-ți colorezi părul, apelează la un coafor cu experiență. Majoritatea saloanelor de coafură adoră să creeze stiluri și vor fi gata să-ți ofere cea mai bună și frumoasă experiență, cu un stil personalizat.

Citește și:

Evită spălarea părului imediat:Așteaptă 48 de ore înainte de șamponare. În timpul vopsirii, cuticulele părului se deschid pentru a permite culorii să pătrundă în arborele firului de păr. Acest proces este esențial pentru obținerea unei culori uniforme și durabile. Prin spălarea părului prea curând după programarea la salon, riști ca proaspăta culoare să se scurgă, deoarece stratul cuticulei este încă deschis. De aceea, este nevoie de până la trei zile pentru ca cuticulele să fie complet închise. Cu cât aștepți mai mult înainte de a-ți spăla părul, cu atât culoarea va putea să se fixeze mai mult în arbore.”, explică Dudu Cumpăt, stilist Londa Professional.

Folosește șampon și balsam special concepute pentru părul vopsit: Alege produse ușoare, hidratante, pentru a menține culoarea și sănătatea părului. Acum ai la îndemână gama Lightplex Bond Retention de la Londa Professional. Un duo – șampon și balsam care te ajută să-ți menții și să-ți îngrijești noul look într-un mod profesional.

De ce să alegi această gamă și ce o face atât de specială? Ei bine, gama de îngrijire Lightplex Bond Retention este răspunsul tuturor cerințelor părului tău, indiferent de tipul firului de păr sau de culoare. Aceasta menține sănătatea părului și-l repară în profunzime chiar și în momentul în care acesta își pierde vitalitatea.

Ai grijă la temperatura apei cu care îți speli părul: Apa fierbinte usucă firul, de aceea e recomandat să-ți speli părul cu apă călduță și să-l clătești cu apă rece pentru a menține strălucirea și sănătatea părului colorat.

Evită săpunurile și substanțele chimice dure: Acestea pot estompa culoarea. Protejează părul deosebit de strălucitor (cum ar fi roșu, violet sau albastru) de expunerea prelungită la soare și apă.

Recolorează-ți părul des... dar nu prea des: Păstrează culoarea proaspătă fără a-ți deteriora prea mult părul. Ai grijă la echilibru!

Îți dorești o culoare care să reziste cât mai mult, dar nu ai timp să-ți îngrijești părul vopsit?

Șamponul și Balsamul Lightplex Bond Retention sunt special create pentru femeile grăbite, dar care, totuși, nu vor să renunțe la sănătatea și aspectul lucios al părului lor. Atuul celor două produse? Tehnologia ProPlex cu Acid Malic care susține refacerea legăturilor din firul de păr, le recreează și suține reconstructia unora noi.”, punctează stilistul.

Grație tehnologiei ProPlex pe care aceste două produse Londa Professional o înglobează, părul rămâne hidratat, lucios și nu se încurcă.

Așadar, fii fără grijă! Acum că ai descoperit cât de important e să-ți îngrijești podoaba capilară cu produsele potrivite și pașii corecți, părul tău are șansa să își recapete elasticitatea naturală și starea de bine. Cât despre frumusețea acestuia… Te vei remarca în mulțime!

Preț recomandat:

Șampon Lightplex Bond Retention de la Londa Professional – 48 de lei,

Conditionner Lightplex Bond Retention de la Londa Professional – 60 de lei

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.