Setari Cookie-uri

Sfaturi de slabire de la Kim Kardashian

Kim Kardashian vine in ajutorul nostru.

Vedeta ne ofera cateva sfaturi pentru a putea scapa de kilogramele in plus. Kimmie, faimoasa pentru formele ei apetisante (in special zona posteriorului) spune ca toate femeile se ingrasa in perioada sarbatorilor. Dar acesta nu este un motiv pentru care sa nu incercam sa aratam bine.

Kim a scris pe blogul sau cateva sfaturi de care trebuie sa tinem cont atunci cand vrem sa slabim:

Arunca toate resturile care ti-au ramas dupa sarbatori. Da, stiu, sunt delicioase, dar periculoase. Nu trebuie sa mananci chiar tot. A trecut Ziua Recunostintei (o sarbatoare foarte importanta pentru americani), este timpul sa ne apucam din nou de treaba.

Da, cu toate avem nevoie de mici pauze in care putem manca tot ce ne dorim… De fapt, de asta sunt sarbatorile. Sunt foarte multe haine in magazine, asa ca da o fuga pe acolo, cumpara-ti cele mai mai dragute tinute sport, care sa te motiveze sa te apuci din nou de exercitiile fizice.

Citește și:

Cel mai bun mod pentru a fi motivata este sa gasesti o prietena cu care sa mergi la sala. Kourtney este colega mea de exercitii acum. Roaga o prietena sau o ruda sa mearga impreuna cu tine la sala.

Desi va fi greu, nu renunta. Toate femeile se ingrasa in perioada sarbatorilor, dar revino la stilul tau de viata normal si fii atenta la ceea ce mananci.”, a scris Kim Kardashian, informeaza Dailymail.

Foto prima pagina: Twitter

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.