Setari Cookie-uri

Beyonce, mai slaba ca niciodata. Cum a dat jos 26 de kilograme?

Cantareata Beyonce arata mai bine ca niciodata.

Beyonce se pregateste sa revina in forta. Dupa cateva concerte si aparitii la evenimente, cantareata pregateste terenul pentru marele turneu, unde trebuie sa arate mai bine ca niciodata (pentru a purta tinutele sexy cu care ne-a obisnuit).

Artista, in varsta de 31 de ani, vorbeste in noul numar al revistei Shape despre dieta sa si cum a reusit sa dea jos aproape 26 de kilograme:

Nu am avut mult timp la dispozitie pentru a slabi, ci doar trei luni…. Nu toata lumea este la fel. Trebuie sa fii sanatos si sa ai grija de tine. Cel mai important, trebuie sa fii fericit cu lucrurile pe care le ai langa tine.
Am avut un regim strict, am mancat alimente sarace in calorii. Am stat departe de carnea rosie, am mancat foarte mult peste si am inlocuit pastele si orezul cu quinoa.

La micul dejun mancam omleta de albus, un suc din legume sau o felie de paine din cereale cu lapte sarac in grasimi. Pentru pranz si cina, mancam peste si legume. In timpul zilei, incercam sa raman hidratata, consumand multa apa.

Citește și:

In fiecare duminica ma rasfat cu o masa la care pot manca orice doresc.” – a declarat Beyonce, informeaza DailyMail.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.