Setari Cookie-uri

Sarbatorile de iarna: un dans cu depresia sau un dans cu bucuria?

Vartejul dulce si amar al activitatilor zilnice de pe parcursul anului poate fi stresant.

Elibereaza trairile vechi, de care nu mai ai nevoie

A fugi continuu de tine nu este o solutie pe termen lung. Este ca si cum ai contrui un castel de carti de joc adaugand pe rand cate o carte. Exista un moment in acest castel este magic, este echilibrat, este aproape real insa daca alegi sa mai pui o carte, sa va prabusi. Asadar, ai curajul sa te privesti in fata. Sarbatorile de Craciun nu inseamna numai cumparaturi, mall si mese imbelsugate.

Sarbatorile inseamna si intoarcerea catre sine, reintalnirea cu sine, fiind momentul perfect pentru introspectie si auto-analiza. Petrece un timp cu tine, asculta-te si vezi cum poti face curatenie interioara acum la sfarsit de an.

Localizeaza acele emotii pe care le porti in continuare cu tine (tristete, regret in urma unei relatii, singuratate data de lipsa unui partener, lipsa de prieteni, etc) si incearca sa le lasi sa plece, elibereaza-le. Nu mai ai nevoie de ele pentru ca efectiv, nu iti aduc nimic bun ci doar te mentin intr-o stare de incarcare si nervozitate. Alege sa le eliberezi si sa lasi loc pentru ca ceva nou sa poata veni.

Citește și:

Credinta si realismul nu se exclud

Credinta si realismul pot face casa de marmura pretioasa, atunci cand alegi constient cat de mult sa crezi si cat de sus sa-ti ridici spranceana a mirare sceptica. Asadar, da-ti voie sa crezi, pentru ca dincolo de speranta, sunt credinta si increderea.

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.